Μάγκες, σήμερα έκλαψα πικρά για 25 πεταμένα ευρώ και για τις κάβλες μου που πήγανε στράφι. Κρατιόμουνα εδώ και μέρες γιατί ψιλοπαιζότανε φάση με ένα γκομενάκι που τελικά με έκλασε και σήμερα το πρωί σηκώνομαι με τρελές κατουρόκαβλες και φεύγω νωρίτερα από το σπίτι, κατά τις 12, να ρίξω ένα πριν τη δουλειά. Είχα σκοπό να αναζητήσω ένα τσιγγανάκι που έχω βάλει στο μάτι
στην Αριστοτέλους. Πάω λοιπόν, τίποτα. Δεν υπήρχε ούτε μία. Είχε και κίνηση, κάνω κάνα δυο βόλτες, σκέφτομαι μετά να περάσω από Αλκιβιάδους που έχω ακούσει για τη Σόνια ότι κάνει τρελές πίπες
αλλά δεν είχε να παρκάρω και φεύγω κι από κει για Ζήνωνος και Γερανίου. Πάλι δεν βρίσκω να παρκάρω, τελικά το αφήνω έξω από τα ρδέλα της Κεραμεικού και πάω με τα πόδια και πάλι δε βρίσκω καμία
. Γύρναγα σαν την άδικη (καβλωμένη) κατάρα, ενώ πλησίαζε και η ώρα να πάω για δουλειά και τότε βλέπω ένα μαυράκι μικρούλι. Πόσο της λέω, 25 λέει, πάμε.
Λέμε τέτοια μπόχα ξενοδοχείο δεν έχει υπάρξει *P. Στο 8 λέει ο ξενοδόχος, ανεβαίνουμε ήτανε άλλοι. Στο 9 λέει μετά, κι εκεί άλλοι. Τότε, βγαίνει από ένα άλλο δωμάτιο ένας παππούς που πρέπει να κοιμότανε και μου λέει το μαυράκι πάμε εκεί. Δωμάτιο με τρία κρεβάτια μονά, με σεντόνια ξέστρωτα :S, γαμώ την πουτάνα μου λέω. Κι εκεί που πάμε να ξεκινήσουμε μου πιάνει το μαυράκι το πουλί για να μου βάλει καπότα τόσο άγαρμπα, λες κι έπιανε κάτι πλαστικό, που με τρέλανε στον πόνο. Μ' αυτά και μ' αυτά μου φύγανε οι κάβλες, δε μου σηκωνότανε καλά για να
και της λέω παίξε μου μια
. Μιλάμε μου τον πιάνει τόσο δυνατά και μου τον τραβάει, παρότι ήμουν μολις μισοκαβλωμένος, που πήγε να μου τον ξεριζώσει, με ξελίγωσε στον πόνο. Με τα πολλά έχυσα κι έφυγα, δε γύρισα ούτε να δω πώς λένε το ξενοδοχείο. Μετά τη δουλειά ξαναπέρασα από Αριστοτέλους να δω τι γίνεται και πάλι τίποτα, μόνο κάποια ζάκια Ελληνίδες. Τι έγινε, τις μπουζουριάσανε;