Καλησπέρα συνάδελφοι, πήγα βόλτα σήμερα
Έφτασα στο αμαρτωλό τρίγωνο κατά τις 5.30 και αποχώρησα στις 7 και μισή. Πρέπει να έκαψα ένα 10άρι βενζίνη. Στο τρίγωνο όλο κάτι σαβούρες είχε, αλλά ήτανε και η Μίμα που είχε πετάξει τα
έξω και το άλλο το ξανθούλι, το μικρό. Θα έπαιρνα κάποια από αυτές αλλά η πρώτη θέλει 50 και η δεύτερη 40 κι γώ είχα μόνο 30
. Τελικά κατέληξα Γερανίου και Ζήνωνος όπου είχε καμιά δεκαριά, μεταξύ αυτών και 2-3 που δεν τα είχα ξαναδεί και ήτανε καλά, αλλά είδα τη Λαβίνια και ντράπηκα
να πάρω άλλη. Η Λαβίνια καλή, όπως πάντα. Μέχρι να βγω από την τουαλέτα είχε ήδη γδυθεί και είχε ξαπλώει στο κρεβάτι γυμνή, την είδα όπως ήταν έτσι κι έπαθα την πλάκα μου. Με είδα που πήγα να ξεντυθώ γρήγορα και μου συνέστησε να κάνω με την ησυχία μου. Μην τα πολυλογώ, για το τέλος προτίμησα και πάλι
όπου αυτή τη φορά η Λαβίνια με το ελεύθερο χέρι της, καθώς ήταν ξαπλωμένη δίπλα μου και κλασικά μου είχε χώσει τη ρώγα στο στόμα, μου έξυνε και το κεφάλι
. Άσχετο αλλά απ' ό,τι μου είπε στο ξενοδοχείο μένει, έχει λέει ένα δωμάτιο και κοιμάται εκεί. Να ενημρώσω επίσης ότι από την 1 Ιουνίου το χοτέλι μετακομίζει στην οδό Κουμμουνδούρου 14, λίγο παρακάτω. Φεύγοντας, ήταν τρεις τύποι γύρω από το αμάξι μου, ο ένας καθότανε πάνω κι ένας άλλος είχε ακουμπήσει ένα μουκάλι μπίρα επάνω. Φίλε, του λέω, δικιά σου είναι η μπίρα; Ναι, λέει, σόρι, εντάξει του λέω κι εγώ και αποχώρησα.