Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Με τα ίδια λεφτά ρε κουμπάρε πάμε σε στούντιο,που απο εδώ κιόλας βλέπουμε τι έχει,πως είναι και τι προσφέρει.Γιατί αυτή μπορεί να γύρισε πίσω,αλλά όσες κάνουν comeback,έχοντας καλή φήμη,ζητάνε τη μάνα τους και τον πατέρα τους και γίνονται ξεπέτες.Την Κυριακή πέτυχα πάλι μια κοντή Βουλγάρα που έχω προαναφέρει,η οποία ήταν αστέρι όταν την πρωτόπαιρνα,έκανε και γαμώ τις πίπες,δεν βιαζόταν,ήταν καθαρή,πολύ baby face και κοντοπούτανο.Και όλα αυτά με 20 εβραίους.Αλλά προχθές στο δωμάτιο πήρε 40 και στο 7λεπτο,σηκώθηκε,ντύθηκε και προσπάθησε να την κάνει.Έγινε της ψιλοπουτάνας και απείλησε ότι θα πάρει νταβά να έρθει να με σκοτώσει κτλ.Έλα ομως που ξέρουμε κάτι απο βουλγαρικήν(λόγω γυναικών που φυλάγανε τον πατέρα μου,που δεν ξέρανε γρί ελληνικά και έμαθα να συνεννοούμαι εγώ μαζί τους στη γλώσσα τους).Τηλεφώνησε και έλεγε ότι είναι με έναν μαλάκα που ζητάει τα λεφτά πίσω και να καθυστερήσει την τηλεδιάσκεψη φωνάζοντας για να ακούγεται απο το τηλ. και να σκιαχτώ.Επέμεινα και πήρα πίσω το 40άρι,έβαλα και άλλα 10 και πήγα Δροσοπούλου 95 και πήρα τη Ντάρια.Οι σκατοσυφιλιάρες την έχουν δεί και ντίβες.3 φορές την εβδομάδα κατεβαίνω και πετυχαίνω κοπελιές,οι οποίες συνήθως τιμάνε τουλάχιστον αυτά που παίρνουν.Αλλά κάτι τέτοιες ξεκωλιάρες(σαν την προαναφερθείσα καριόλα) θα πρέπει να ψομολυσσάξουν για να μάθουν ποιός έχει το πάνω χέρι στις μεταξύ μας δοσοληψίες.Λες και χαθήκαν τα μουνιά και υπάρχει μόνο το δικό τους.
Τα studio είναι ΜΑΚΡΑΝ η περισσότερο VFM λύση (επιφυλάσσομαι και για τα μασατζίδικα επειδή δεν έχω ασχοληθεί και αφήνω εκτός τα CG γιατί απευθύνονται σε πιο "γερές" τσέπες). Όποιος δεν το έχει καταλάβει κακό του κεφαλιού του, είναι σχεδόν σαν να συγκρίνουμε την πούτσα με τη βούρτσα.