Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.020
Πόντοι
3.796
Αλλη μια επιβεβαιωση αποφυγης Ελλης απο συναδελφο η οποια βγαινει (και) πρωι-πρωι

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
434
Πόντοι
21
Δοκιμάστηκε σήμερα η Βιόλα η ξανθιά από τη Λαυρίου μιας και δεν είδα την Άντζελα.
Αλλη μια επιβεβαιωση αποφυγης Ελλης απο συναδελφο η οποια βγαινει (και) πρωι-πρωι
Κρίμα και είναι αρκετά όμορφη αλλά υπηρεσίες ξεπετα, είχα σκεφτεί να την ξαναδωκιμασω αλλά δεν λέει.

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
434
Πόντοι
21
Έγραψα κριτική τη Κυριακή αλλά δεν ανέβηκε. Δοκίμασα τη Βιολέτα πλατεία Λαυρίου η ξανθιά Αλβανή, ωραίο σωματακι υπηρεσίες μέτριες. Αλλά για μια δοκιμή αξίζει, 20 ευρώ

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.020
Πόντοι
3.796
Δοκιμάστηκε σήμερα η Βιόλα η ξανθιά από τη Λαυρίου μιας και δεν είδα την Άντζελα.

Κρίμα και είναι αρκετά όμορφη αλλά υπηρεσίες ξεπετα, είχα σκεφτεί να την ξαναδωκιμασω αλλά δεν λέει.
Αυτη φταιει.Καλα εκανες.

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.020
Πόντοι
3.796
Έγραψα κριτική τη Κυριακή αλλά δεν ανέβηκε. Δοκίμασα τη Βιολέτα πλατεία Λαυρίου η ξανθιά Αλβανή, ωραίο σωματακι υπηρεσίες μέτριες. Αλλά για μια δοκιμή αξίζει, 20 ευρώ
Μπραβο κ δε της φαινεται αλλα βασικα μπερδευει.Λογικα θα χαλαρωνει με επαναληψεις η θα παραμενει.Πες λεπτομερειες,τι σε αφηνε,τι δε σε αφηνε,μπανιο κτλ

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.020
Πόντοι
3.796
Βασικα ειχε φανει αλλη μια σελιδα κ ξαφνικα χαθηκε,ηταν οπως πριν,ξαναγραψτα μας

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
434
Πόντοι
21
Μπραβο κ δε της φαινεται αλλα βασικα μπερδευει.Λογικα θα χαλαρωνει με επαναληψεις η θα παραμενει.Πες λεπτομερειες,τι σε αφηνε,τι δε σε αφηνε,μπανιο κτλ
Ηταν ναζιαρα Παρόλο που στο δρόμο φαίνεται κλειστεί και αποφεύγει και δεν πλησιάζει, φαίνεται ευχάριστος χαρακτήρας, μπάνιο πριν δεν έκανε λέγοντας ότι έκανε λίγο πριν, μετά τη συνάντηση έκανε, γδυνεται ολόκληρη ρολόι δεν κοιτάει , στα κατά η πίπα πολύ μέτρια πιο πολύ με το χέρι

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.020
Πόντοι
3.796
Ηταν ναζιαρα Παρόλο που στο δρόμο φαίνεται κλειστεί και αποφεύγει και δεν πλησιάζει, φαίνεται ευχάριστος χαρακτήρας, μπάνιο πριν δεν έκανε λέγοντας ότι έκανε λίγο πριν, μετά τη συνάντηση έκανε, γδυνεται ολόκληρη ρολόι δεν κοιτάει , στα κατά η πίπα πολύ μέτρια πιο πολύ με το χέρι
Στασεις?Σου πε Εθνικοτητα?Ρολοι κατα ποσο δε κοιταει?

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
434
Πόντοι
21
Στασεις?Σου πε Εθνικοτητα?Ρολοι κατα ποσο δε κοιταει?
Ιεραποστολικό, cowed, στα 4 κάναμε ήμασταν τουλάχιστον 20 λεπτά πανω. Αλβανίδα ειναι την έχω δει να μιλάει αλβανικά με την Άντζελα

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.020
Πόντοι
3.796
Ιεραποστολικό, cowed, στα 4 κάναμε ήμασταν τουλάχιστον 20 λεπτά πανω. Αλβανίδα ειναι την έχω δει να μιλάει αλβανικά με την Άντζελα
Οκ,αρα το μονο αρνητικο η αναγκαστικη τιμη ξενοδοχειου η παει σε ολα?

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
434
Πόντοι
21
Οκ,αρα το μονο αρνητικο η αναγκαστικη τιμη ξενοδοχειου η παει σε ολα?
Σε όλα πάει. Μου πρότεινε και το Ορφέα απλώς δεν πάω εγώ εκεί γιατί δεν αλλάζουν πάντα μετά από πελάτες,

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.020
Πόντοι
3.796
Σε όλα πάει. Μου πρότεινε και το Ορφέα απλώς δεν πάω εγώ εκεί γιατί δεν αλλάζουν πάντα μετά από πελάτες,
Οκ αρα δεν εχει προβλημα,εχουμε ολες τις πληροφοριες,μενουν δοκιμες

Toni15

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2020
Like
11
Πόντοι
0
Violeta από Λαυρίου δοκημαστικε την Τρίτη. 30€ όλα με πλαστικό. Πιπα μέτρια (με σκούφο), στο sex μετά το 10λεπτό βιαστική!!! σαν να θέλει να τελειώσεις γρήγορα.

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.020
Πόντοι
3.796
Violeta από Λαυρίου δοκημαστικε την Τρίτη. 30€ όλα με πλαστικό. Πιπα μέτρια (με σκούφο), στο sex μετά το 10λεπτό βιαστική!!! σαν να θέλει να τελειώσεις γρήγορα.
Η ιδια Βιολετα?Αλβανη?Γτ ο @Teo84 ειπε δε κοιταξε ρολοι κ πηρε 20 που λογικα εσυ λες 30 λογω ξενοδοχειου,μηπως υπαρχει κι αλλη,πες εμφανιση αν κ λογικα η ιδια θα ναι κ φερεται οπως της ερθει!Απο Lito κ περιξ για μενα μονο Ομπενα αξιζε που τσιμπησε αλλα δε κοιταξε ρολοι κ της αρεσε δε μου την εσπασε.Κ η Αντζελα ειναι καλη αφου 9-9.5 στους 10 λενε τα ιδια

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
66
Πόντοι
0
Η ιδια Βιολετα?Αλβανη?Γτ ο @Teo84 ειπε δε κοιταξε ρολοι κ πηρε 20 που λογικα εσυ λες 30 λογω ξενοδοχειου,μηπως υπαρχει κι αλλη,πες εμφανιση αν κ λογικα η ιδια θα ναι κ φερεται οπως της ερθει!Απο Lito κ περιξ για μενα μονο Ομπενα αξιζε που τσιμπησε αλλα δε κοιταξε ρολοι κ της αρεσε δε μου την εσπασε.Κ η Αντζελα ειναι καλη αφου 9-9.5 στους 10 λενε τα ιδια
Η Ομπενα είναι το μιλφ με τις βυζάρες έξω από το Liberty?

Παίδες η Βιολέτα που λέτε, Λαυρίου, υπάρχει Βιολέτα στο Lito μήπως εννοείτε αυτή? Εμένα μου πήρε 25 και σε υπηρεσίες ήταν οκ. Δεν έκανε μα και μου, ότι ζήτησα το έκανε, ακόμα κ σε σφυροκόπημα δυνατό έδειχνε να της αρέσει πάρα να γκρινιάξει. Πάντα στο Λιτό την βρίσκω, Καποδιστρίου γωνία με Γ Σεπτεμβρίου.

Toni15

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2020
Like
11
Πόντοι
0
Η κοντή αλβανιδα Violetta,που άραζει στην Λαυρίου (κοντά στο περίπτερο). κάτω από 30€!!! πε τίποτα . χώρια το hotel. Φίλη της αλβανοκωλαρας. νορμάλ sex,όλα με σκούφο.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
833
Πόντοι
81
Εγώ θα ήθελα μια τσάρκα με τον George για να κάνουμε και ταυτοποίηση των κοριτσιών χα χα.
Αλλά να περάσει λίγο το κρύο.

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
434
Πόντοι
21
Η κοντή αλβανιδα Violetta,που άραζει στην Λαυρίου (κοντά στο περίπτερο). κάτω από 30€!!! πε τίποτα . χώρια το hotel. Φίλη της αλβανοκωλαρας. νορμάλ sex,όλα με σκούφο.
Ναι αυτή, εμένα 20 μου είπε + ξενοδοχείο.

• Like
Αντιδράσεις: Toni15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom