SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 18.018
- Πόντοι
- 3.796
Το προηγουμενο μηνυμα αφορουσε τη χθεσινη 18/2
Κρίμα και είναι αρκετά όμορφη αλλά υπηρεσίες ξεπετα, είχα σκεφτεί να την ξαναδωκιμασω αλλά δεν λέει.Αλλη μια επιβεβαιωση αποφυγης Ελλης απο συναδελφο η οποια βγαινει (και) πρωι-πρωι
Αυτη φταιει.Καλα εκανες.Δοκιμάστηκε σήμερα η Βιόλα η ξανθιά από τη Λαυρίου μιας και δεν είδα την Άντζελα.
Κρίμα και είναι αρκετά όμορφη αλλά υπηρεσίες ξεπετα, είχα σκεφτεί να την ξαναδωκιμασω αλλά δεν λέει.
Μπραβο κ δε της φαινεται αλλα βασικα μπερδευει.Λογικα θα χαλαρωνει με επαναληψεις η θα παραμενει.Πες λεπτομερειες,τι σε αφηνε,τι δε σε αφηνε,μπανιο κτλΈγραψα κριτική τη Κυριακή αλλά δεν ανέβηκε. Δοκίμασα τη Βιολέτα πλατεία Λαυρίου η ξανθιά Αλβανή, ωραίο σωματακι υπηρεσίες μέτριες. Αλλά για μια δοκιμή αξίζει, 20 ευρώ
Βασικα ειχε φανει αλλη μια σελιδα κ ξαφνικα χαθηκε,ηταν οπως πριν,ξαναγραψτα μαςΈγραψα κριτική τη Κυριακή αλλά δεν ανέβηκε. Δοκίμασα τη Βιολέτα πλατεία Λαυρίου η ξανθιά Αλβανή, ωραίο σωματακι υπηρεσίες μέτριες. Αλλά για μια δοκιμή αξίζει, 20 ευρώ
Ηταν ναζιαρα Παρόλο που στο δρόμο φαίνεται κλειστεί και αποφεύγει και δεν πλησιάζει, φαίνεται ευχάριστος χαρακτήρας, μπάνιο πριν δεν έκανε λέγοντας ότι έκανε λίγο πριν, μετά τη συνάντηση έκανε, γδυνεται ολόκληρη ρολόι δεν κοιτάει , στα κατά η πίπα πολύ μέτρια πιο πολύ με το χέριΜπραβο κ δε της φαινεται αλλα βασικα μπερδευει.Λογικα θα χαλαρωνει με επαναληψεις η θα παραμενει.Πες λεπτομερειες,τι σε αφηνε,τι δε σε αφηνε,μπανιο κτλ
Στασεις?Σου πε Εθνικοτητα?Ρολοι κατα ποσο δε κοιταει?Ηταν ναζιαρα Παρόλο που στο δρόμο φαίνεται κλειστεί και αποφεύγει και δεν πλησιάζει, φαίνεται ευχάριστος χαρακτήρας, μπάνιο πριν δεν έκανε λέγοντας ότι έκανε λίγο πριν, μετά τη συνάντηση έκανε, γδυνεται ολόκληρη ρολόι δεν κοιτάει , στα κατά η πίπα πολύ μέτρια πιο πολύ με το χέρι
Ιεραποστολικό, cowed, στα 4 κάναμε ήμασταν τουλάχιστον 20 λεπτά πανω. Αλβανίδα ειναι την έχω δει να μιλάει αλβανικά με την ΆντζελαΣτασεις?Σου πε Εθνικοτητα?Ρολοι κατα ποσο δε κοιταει?
Οκ,αρα το μονο αρνητικο η αναγκαστικη τιμη ξενοδοχειου η παει σε ολα?Ιεραποστολικό, cowed, στα 4 κάναμε ήμασταν τουλάχιστον 20 λεπτά πανω. Αλβανίδα ειναι την έχω δει να μιλάει αλβανικά με την Άντζελα
Σε όλα πάει. Μου πρότεινε και το Ορφέα απλώς δεν πάω εγώ εκεί γιατί δεν αλλάζουν πάντα μετά από πελάτες,Οκ,αρα το μονο αρνητικο η αναγκαστικη τιμη ξενοδοχειου η παει σε ολα?
Οκ αρα δεν εχει προβλημα,εχουμε ολες τις πληροφοριες,μενουν δοκιμεςΣε όλα πάει. Μου πρότεινε και το Ορφέα απλώς δεν πάω εγώ εκεί γιατί δεν αλλάζουν πάντα μετά από πελάτες,
Την εχω δει κ στο κομματι του LibertyΣε όλα πάει. Μου πρότεινε και το Ορφέα απλώς δεν πάω εγώ εκεί γιατί δεν αλλάζουν πάντα μετά από πελάτες,
Η ιδια Βιολετα?Αλβανη?Γτ ο @Teo84 ειπε δε κοιταξε ρολοι κ πηρε 20 που λογικα εσυ λες 30 λογω ξενοδοχειου,μηπως υπαρχει κι αλλη,πες εμφανιση αν κ λογικα η ιδια θα ναι κ φερεται οπως της ερθει!Απο Lito κ περιξ για μενα μονο Ομπενα αξιζε που τσιμπησε αλλα δε κοιταξε ρολοι κ της αρεσε δε μου την εσπασε.Κ η Αντζελα ειναι καλη αφου 9-9.5 στους 10 λενε τα ιδιαVioleta από Λαυρίου δοκημαστικε την Τρίτη. 30€ όλα με πλαστικό. Πιπα μέτρια (με σκούφο), στο sex μετά το 10λεπτό βιαστική!!! σαν να θέλει να τελειώσεις γρήγορα.
Η Ομπενα είναι το μιλφ με τις βυζάρες έξω από το Liberty?Η ιδια Βιολετα?Αλβανη?Γτ ο @Teo84 ειπε δε κοιταξε ρολοι κ πηρε 20 που λογικα εσυ λες 30 λογω ξενοδοχειου,μηπως υπαρχει κι αλλη,πες εμφανιση αν κ λογικα η ιδια θα ναι κ φερεται οπως της ερθει!Απο Lito κ περιξ για μενα μονο Ομπενα αξιζε που τσιμπησε αλλα δε κοιταξε ρολοι κ της αρεσε δε μου την εσπασε.Κ η Αντζελα ειναι καλη αφου 9-9.5 στους 10 λενε τα ιδια
Η κοντή αλβανιδα Violetta,που άραζει στην Λαυρίου (κοντά στο περίπτερο). κάτω από 30€!!! πε τίποτα . χώρια το hotel. Φίλη της αλβανοκωλαρας. νορμάλ sex,όλα με σκούφο.Η ιδια Βιολετα?Αλβανη?Γτ ο @Teo84 ειπε δε κοιταξε ρολοι κ πηρε 20 που λογικα εσυ λες 30 λογω ξενοδοχειου,μηπως υπαρχει κι αλλη,πες εμφανιση αν κ λογικα η ιδια θα ναι κ φερεται οπως της ερθει!Απο Lito κ περιξ για μενα μονο Ομπενα αξιζε που τσιμπησε αλλα δε κοιταξε ρολοι κ της αρεσε δε μου την εσπασε.Κ η Αντζελα ειναι καλη αφου 9-9.5 στους 10 λενε τα ιδια
Ναι αυτή, εμένα 20 μου είπε + ξενοδοχείο.Η κοντή αλβανιδα Violetta,που άραζει στην Λαυρίου (κοντά στο περίπτερο). κάτω από 30€!!! πε τίποτα . χώρια το hotel. Φίλη της αλβανοκωλαρας. νορμάλ sex,όλα με σκούφο.