Λοιπόν έχω εδώ και 5-6 μέρες πάω κάθε μέρα τρίγωνο να δω τι παίζει. Και πρωί κ βράδυ. Λίγα πραγματα ίσως φταίει το κρύο κ ότι κάποιες μέρες έβρεχε. Χτες το βράδυ απέναντι από τον Ορφέα είδα 2 κοπέλες που πήγαν στα πρεζόνια που εχουν στήσει αυτοσχέδιο κατάλυμα. Η μία φοβερό σώμα με κωλαρα τούμπανο σε κολάν κ μέση δαχτυλίδι. Την είχα ξαναδεί κ έξω από τον ΟΣΕ πριν καιρο εκεί που μαζεύονται τα πολλά πρεζακια. Αλλά κάτι άλλο ίσως είναι, γτ τους μίλαγε κ σαν να τους έδινε κάτι, σαν βοήθεια να το πω, κ στον ΟΣΕ το ίδιο εκανε. Ενώ δείχνει κάρα τσουλα δν ξέρω τι ρόλο βαράει, περίμενα σε μια άκρη κάνα 20λεπτο όρθιος μέχρι να φύγει να της πιασω την κουβέντα αλλά τίποτα, άρχισα να κρυώνω κ έφυγα. Ρε πουστη μου με κολάν κ την κοιλιά έξω πως δεν κρυώνουν???
Μετά στο Απολλωνιον το ζαχαροπλαστείο, στο στέγαστρο είναι πάντα μια κοκκινομμαλα που το καλοκαίρι που την έβλεπα με λιγότερα ρούχα είχε τούμπανο σώμα με κωλαρα. Αλλά μαλακισμενη συμπεριφορά, ψυχρή κ ειρωνική. Θέλω πολύ να την καρφώσω αλλά δείχνει για φόλα, θελει 30 ευρώ +ξενοδοχείο. Παρόλο τον καιρό έτσι εκεί είναι συνέχεια, απογεύματα κ μέχρι τώρα 20:00 που γύρισα εκεί, στο στέγαστρο καρφωμένη. Αν θυμάμαι καλά έχει Τατοο στην γάμπα!
Το μόνο που είναι στα γούστα μου η Άντζελα, στη Σωκράτους ψηλά, δίπλα από το Access, άσχημη μεν στο πρόσωπο αλλά έχει ωραίο σώμα κ βγάζει ναζι με πουτανια μαζί. Είναι περσόνα κ έτσι όπως κάνει κ ντύνετε με καλσόν, μπότες κτλπ με καυλώνει τρελά.
Η Λούση, το γκρανι στην Χαλκοκονδύλη άφαντη, δν ξέρω τι παίζει μαζί της. Δν βλέπω ούτε την μιλφαρα την Ελληνίδα Άντζελα που τριγυρνάει στην Χαλκοκονδύλη κ έξω από τον Ορφέα. Γενικά πάντως δν έχω δει καινούργιες φάτσες.