Κανόνισε το τότε γιατί μου έλειψε λίγο το παρεϊστικο. Τα παλιά χρόνια εποχές 2009 θυμάμαι ωραίες στιγμές οι συναγωνιστές να συστηνόμαστε
Θα δω δεν ειναι ευκολο χειμωνιατικα,καλοκαιρι ειχα ξεσκιστει,τωρα μια το κρυο μια οι απουσιες μια οι παρουσιες που δε θελω μια τα λεφτα μια που δε παζαρευονται μια τα ποδαρατα ε δε το λες κ αφορμη να μαι σερι στη χειροτερη περιοδο του τριγωνου.Σκεψου εφτασα σε τετοιο σημειο που ψαχνω στη πρεζοπεριοχη.Εννοειται πολυ καλυτερα παρειστικα.Τωρα ρε συ δε λενε κ αν λενε ειναι ψευτικα.Η ειναι διαφορετικα ατομα σε σχεση με το πως γραφουν.Πχ ετυχε να πιασω κουβεντα κ λεμε παμε γυρα,οκ αλλα πηγαινε αργα η πολυ αργα η παρα πολυ αργα.Οκ το δεχομαι αλλα δεν ειχα τετοια τακτικη η τετοιο ρυθμο.Ο καθενας οπως θελει εννοειται,αλλος στηνεται καπου αλλος γυρναει αλλος κ τα δυο,κατανοητο απλα οταν καποιοι μιλουν ως δασκαλοι ειναι βαρετο κ αστειο εκτος αν ρωταω απο περιεργεια.Αλλοι φοβουνται κ αλλοι φοβουνται πολυ η παρα πολυ με αποτελεσμα να θεωρουν οτι αν κινηθουν περισσοτερο θα φανουν.Εγω βλεπω οτι ολα πρεπει να γινονται γρηγορα κ αμεσα ωστε να προχωραμε αλλιως ολα με τακτικη πχ στησιμο για καποια που σταμπαρα κ προσεγγιση της κτλ,το τι ακουω διαβαζω δε περιγραφεται.Φυσικα η μεγαλυτερη μαζα ειναι επισκεπτες του νηματος κ οχι ενεργοι με αποτελεσμα να πετυχαινουμε ασχετα ατομα που ναι περιεργα η ψαχνονται η δεν απλωνονται η πανε οπου να ναι κ εμεις που τα λεμε δε συμπιπτουμε καθως ο καθενας μας κινειται με ανεση κ γνωση ξερωντας τι κανει κ που παει.Κι γω τη πρωτη φορα ειμουν σωκρατους κ βερανζερου νομιζω κ αυτο απο σποντες,δε γνωριζα την τυφλα μου κ πρωτη φορα νυχτα βρεθηκα ο μαλακας,τη δευτερη μερα κ παλι σωκρατους κ γ' Σεπτεμβριου νομιζω αν δε ηταν σε τριτη φορα η γ',μετα απο χρονια επεστρεψα σωκρατους κ μαθα σιγα σιγα το τριγωνακι