Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
227
Πόντοι
1
Καλουτσικη.Τι ωρα κ που?Μονο εγω δε τη βλεπω χαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πως πηγε η συνεδρια?
Σωκράτους συνήθως συχνάζει. Ελληνίδα περιστασιακά εκδίδεται. Πρέπει να περνει και ουσίες. Ωραίο κορμί ψηλή κοντοκουρεμενη. Με δέχεται με 10 ευρώ την ώρα. Την κάνω ότι θέλω με καποτα. Δεν δίνει κωλο. Έχει αγοριστικα ντυσιμο. Λίγο ατημέλητο.
Πίπα κάργα και γαμησι με τα μακριά πόδια της στους ώμους μου

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.843
Πόντοι
2.546
Σωκράτους συνήθως συχνάζει. Ελληνίδα περιστασιακά εκδίδεται. Πρέπει να περνει και ουσίες. Ωραίο κορμί ψηλή κοντοκουρεμενη. Με δέχεται με 10 ευρώ την ώρα. Την κάνω ότι θέλω με καποτα. Δεν δίνει κωλο. Έχει αγοριστικα ντυσιμο. Λίγο ατημέλητο.
Ηλικια?

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
227
Πόντοι
1
Γιατί δεν δίνει; Συνήθως τί ώρες τήν πετυχενεις;
Φίλε μου έχει ψυχολογικά η κοπέλα... Συνήθως απόγευμα και βράδυ στην Σωκράτους την πετυχαίνω.. φαίνεται μεγαλύτερη από 21 που δηλώνει. Πάντως έχει όλα τα δόντια της και κάπως άγριο βλέμμα. Αλλά κάνει ένα γλείψιμο άλλο πράγμα. Στο παρελθόν την έχω χύσει και στο πρόσωπο.

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
56
Πόντοι
0
Φίλε μου έχει ψυχολογικά η κοπέλα... Συνήθως απόγευμα και βράδυ στην Σωκράτους την πετυχαίνω.. φαίνεται μεγαλύτερη από 21 που δηλώνει. Πάντως έχει όλα τα δόντια της και κάπως άγριο βλέμμα. Αλλά κάνει ένα γλείψιμο άλλο πράγμα. Στο παρελθόν την έχω χύσει και στο πρόσωπο.
Οκ σέ ευχαριστώ αν τύχει κ τήν πετύχω θα τήν δοκιμάσω κ ελπίζω να μην φάω καμία φόλα στο δωμάτιο.

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
50
Like
12.956
Πόντοι
9.436
10 ευρω για μια ωρα?????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom