Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
88
Πόντοι
0
Η συγκεκριμενη εχει τρελη αντοχη και το χω ξαναδει αυτο να αντεχουν διοτι η κοκκα δεν τις διαλυει σαν το σισα απο οσο εχω προσεξει.Ειναι μεριεκς που αν δε πιουν δε γαμιουνται,ειναι κι αλλες που γαμιουνται διχως προβλημα στα καλα τους χωρις αναγκη χρησης.Αυτες οι δευτερες ειναι ας πουμε οι καλες γιατι ειναι οπως τις θελουμε και πανω απο ολα ειναι στα ισα τους και οχι στον κοσμο τους σαν τις αλλες.Βλεπω καποιες καλες και ξενερωνω επειδη ειναι στον πλανητη τους η κινουνται σα ζουρλες και ξενερωνω.Η βλεπω πως μιλανε κ λιωνουν μιλανε 1 ωρα στεκοντια καπου 1 ωρα κανουν κινησεις αραια και που.Εννοειται για μαλακιες λογους ενω περιμενω σαν μαλακας ε πως να μη τα παρω και να φυγω.Αλλα αφου εξαντλησω τα περιθωρια πραγμα ψυχοφθορο.Αλλος θα φευγε αμεσα και καλα θα κανε,εγω σαν γνησιος μαλακας καθομαι με το μπας και επειδη δε βρισκω τιποτα καλο η μαρεσει αυτο που βλεπω εκεινη τη στιγμη.Πιστεψτε με αν τις δειτε να μιλανε να καθονται να στεκονται η να πανε περα δωθε χωρις λογο καλυτερα μη τις περιμενετε γιατι πιο πολυ σας βλεπουν σαν καβατζες παρα σαν δουλεια σε τετοια κατασταση.Δεν αντεχονται σε αυτες τις φασεις.Πολυ υπομονη χωρις αποτελεσματα,παρα μονο κοροιδιες και νιωθεις σαν να παρακαλας περιμενωντας,μακρια.Ξερω μας κανει κουκου που κ που εντονα με καποια που ειναι ετη φωτος καλυτυερη απο ολες αλλα σε εχει στο περιμενε οποτε.
Αυτή δηλαδή στη ρεσεψιόν στον Ορφέα γαμιεται; Δεν την έχω δει. Καλά βέβαια δεν πηγαίνω βράδυα. Μόνο μεσημεροαπόγευμα.

george90430

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Να ρωτήσω αν και η φάση της πιάτσας είναι μαγική πόσο ασφαλές είναι? Αν είσαι παλιά καραβάνα οκ αλλά αν είσαι νέος ή θες με λίγα χρήματα να πηδηξεις αξίζει το ρίσκο?

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.642
Πόντοι
2.546
Καλησπέρα. Να ρωτήσω αν και η φάση της πιάτσας είναι μαγική πόσο ασφαλές είναι? Αν είσαι παλιά καραβάνα οκ αλλά αν είσαι νέος ή θες με λίγα χρήματα να πηδηξεις αξίζει το ρίσκο?
Δεν παιζει ρολο αν εισαι παλιος η νεος.Το ρισκο ειναι ιδιο και εννοειται δεν αξιζει.Η το κανεις η δεν το κανεις.Πας βρισκεις χαλαρωνεις και προχωρας.Αν δεν ησυχαζεις μην πας γιατι δεν θα το ευχαριστηθεις και κινδυνευεις.Στο χερι σου ειναι οι προφυλαξεις και η διαπραγματευση με τις αγαπημενες λεγωντας τους ανοιχτα και ελευθερα αυτα που ζητας πχ μπανιο απαιραιτητως.

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
40
Πόντοι
0
Πέρασμα από τρίγωνο χτες 12/12 στις 20:00.
Πήρα την Άντζελα που συνήθως είναι στην Σωκράτους, γωνία με το ξενοδοχείο Αξες.
Είναι αυτή που στο βίντεο που ανέβασε ένας από την Ομόνοια ανέβαινε την Σωκράτους κ ρωταγατε για μια ξανθιά εντυπωσιακη με μποτες.
Η καριολα είναι εντυπωσιακή, δν παίζει να μην την έχετε δει, είναι πάντα εκεί που ανέφερα με σέξυ φορέματα, τακούνια, μπότες κτλπ. Φοράει περούκα ή εξτενσιον κ έχει πολύ εντυπωσιακό μαλλί, σαν την Κασσάνδρα. Άσχημη στο πρόσωπο αλλά αδύνατη με κωλαρα κ βυζάρες.
Στα του αγώνα ναζιαρα κ δεκτική 20 ευρώ + ξενοδοχείο για μισή ώρα. Δεν μου άρεσε μόνο που ήθελα να έρθει από πάνω κ αρνήθηκε γτ την ποναγε η κοιλιά της λέει. Την ξέσκισα όμως στα 4. Θα ξανά τιμηθεί για να την πάρω κ στην άλλη στάση.

Πιο πριν επι της Γ Σεπτεμβρίου απέναντι από τον γαλαξία ήταν το καλύτερο μουνι που έχω δει. Το μελαχρινό που είχα πετύχει πριν καιρό με απίστευτο σώμα τύπου Τζένιφερ Λόπεζ κ όμορφο πρόσωπο. Αυτή ζητάει 50 αλλά τούμπανο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.990
Πόντοι
3.656
Από προσωπική εμπειρία, αξίζει, αρκεί να έχει τα μάτια σου ανοιχτά. ΑΣ ΠΟΥΜΕ, δεν φοράς ακριβό ρολόι, δεν μοστράρεις καλό κινητό, η στάση του σώματός σου δείχνει ότι επαγρυπνείς. Αν δεις μια παρέα από 5 - 6 πρεζάκηδες, κι εσύ περάσεις ανάμεσά τους, μάλλον ψάχνεις μπελάδες. Εγώ κατεβαίνω με ένα κινητό 15ετίας, χωρίς καν ρολόι, και με 10 ευρώ παραπάνω από όσα έχω κανονίσει να ξοδέψω. Ποτέ δεν έχω απειληθεί, αλλά ακόμα κι αν μου ζητήσουν το πορτοφόλι μου, δεν θα δώσω μάχη για να το σώσω

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.642
Πόντοι
2.546
Από προσωπική εμπειρία, αξίζει, αρκεί να έχει τα μάτια σου ανοιχτά. ΑΣ ΠΟΥΜΕ, δεν φοράς ακριβό ρολόι, δεν μοστράρεις καλό κινητό, η στάση του σώματός σου δείχνει ότι επαγρυπνείς. Αν δεις μια παρέα από 5 - 6 πρεζάκηδες, κι εσύ περάσεις ανάμεσά τους, μάλλον ψάχνεις μπελάδες. Εγώ κατεβαίνω με ένα κινητό 15ετίας, χωρίς καν ρολόι, και με 10 ευρώ παραπάνω από όσα έχω κανονίσει να ξοδέψω. Ποτέ δεν έχω απειληθεί, αλλά ακόμα κι αν μου ζητήσουν το πορτοφόλι μου, δεν θα δώσω μάχη για να το σώσω
ακριβως

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
26
Πόντοι
0
Περασα τριγωνο 9-9και κατι και εφυγα 11.15-11.20/25

Lito μονο Βιολεττα και ηταν ενα ντουετο εκ των οποιων η κοπελα ξαφνικα μου μιλησε χαμογελαστη,με μπερδεψε αλλα ειχε χαμογελακι

Liberty μονο Βεσερα με τη φιλη της η οποια μου μιλησε και την ειχα στο προγραμμα να την ρωτησω αλλα μετα κινδυνευσα να μεινω στους δρομους οποτε δεν γιατι βιαζομουν.Ειδα και Δημητρα.Η φιλη της Βεσερας ωραια παντως.Εκει εμφανιζεται και μια ξανθια κωλαρου μερικες φορες,δεν της εχω μιλησει αλλα εχει καλο σωμα.Ηταν και η Βουλγαρα με το Coltακι που εβαλε χρωμα στα μαλλια,μην μπερδευτειτε.

Χαλκοκονδυλη
Η σκουροδερμη κυρια. Και αλλη μια Μαρια σκουχρωμη Βουλγαρα που παει συχνα και περπατα πολυ,σημερα ηταν μουναρα.Ποιος πηγαινε προς τα φαναρια με μωρο που φορουσε κοκκινο παλτο?

Ορφεας
Ινδες,χοντρουλες,Κασσανδρα,Μασα,Ανιτα

Access
Κινεζα,Ινδη

Σωκρατους
Μαρια,Μαριαλενα,χοντρουλα,Αλεξανδρα και ειδα αλλη μια οταν εφευγα παρα πολυ καλη που αμφεβαλλα αν δουλευει,πιθανον εχει φιλια η συγγενια και προσφερε κατι,αν δουλευει αυτη εγω θα γινω φαν,σωματαρα μαυρα πανω κατω με κολλαν αν την ειδατε καθοταν στα γνωστα σκαλια

Σατωβριανδου
Σχεδον καθε φορα στην μερια του δρομου που καταληγει στο access βρισκω παρεακια εκει που εχει σκαλωσιες κοντα σε αυτες.Ειδα λοιπον εκεινη που σας ελεγα την πολυ αδυνατη στη σωκρατους την κυρια.Σημερα ηταν κουκλα και καθαρη μεσα στα μαυρα ωραια χωρις μακρυ μπουφαν και φαινοταν καλα το σωμα.Παρα πολυ καλη τελικα και θα δοκιμαστει.Αργοτερα ηρθε και μια ακοη που την ακολουθησα να δω που θα παει,ηταν πολυ καλη σχεδον αριστη και ειχε μαλλια μπουκλα αν την ειδατε

Βερανζερου
Η Χριστινα (του ορφεα) επινε στο σημειο που κανουν στεκι οι παντες πριν την πλατεια,μετα τη πλατεια το επισης στεκι της βερανζερου καθοταν ζευγαρι λεμε τωρα με την κοπελα μουναρο με πατινι αν ειδατε

Μενανδρου
Παρεακι με 2 γκομεναρες για πολλα εως παρα πολλα γουστα,περιμενα υπομονετικα να δω τι θα γινει,αν τις ειδατε ηταν μια κυριλλατη με μαλλι κοτσο και μπροστα αφημενη τουφα και η αλλη ηταν με μπουκλες (αυτη που ακολουθησα ως βερανζερου),αυτες οι δυο ηταν αστερακια,βασικα αστερια που δεν απομονωθηκαν ξεκαθαρα,αν ξερετε κατι

Καματερου
Μισμυρνα βουλγαρα με κιτρινο κολαν και μερικα κιλα μελαχρινη την οποια σας εχω ξαναπει (που δε θυμομουν το ονομα),ωραια συνομιλια,μου ειπε καλο σεξ,ωραια γυναικα κ αδυνατη πρεπει να ταν μωραρος,εκοψε τα μαλλια της και ισως σας μπερδεψει,Μισμιρνα.Τιμη θα σας γελασω νομιζω κλασσικα οπως οι πλειοψηφια κλασσικες.Στεκοταν και Χαλκοκονδυλη.

Μαρνης
Συνηθως δεν σας λεω για Μαρνης αλλα σημερα πετυχα εκει την Δωρα.Την εχω ξαναδει χωρις να μιλησουμε,σημερα ηταν στη Μαρνης αραχτη απομονωμενη και τα ειπαμε.Αδυνατη ωραιο σωμα,τατου καλα στησιματα καλα καβαληματα.Εντονο βλεμμα εντονα ματια,φορουσε μπαντανα,γενικα φοραει μπαντανες.Λεφτα μονο 10+5.Ειχε ταση μπανιου και σας ρποτρεπω να της το ζητησετε,θα καταλαβετε γιατι.Ελληνιδα.Εχει και φιλη που επισης ειναι κυριλε (και η Αλεξανδρα της Σωκρατους νομιζω εχει φιλη κυριλατη).Παρτουζα η παρτουζες αλερτ.Ενδιαφερομενοι να το θυμαστε αυτο το alert (Υπαρχει και Ειρηνη με φιλη,αυτη με τα κοντα κοκκινα μαλλια).Σας εδωσα 3 ζευγαρια παρτουζιαρων αν ειστε των παρτουζων

ΥΓ1:Η Μασα ειναι με τερμα κοντο μαλλι σαν αγορακι μην τρομαξετε ειναι γυναικα αλλα ειναι και νεοσυλλεκτη χαχα
ΥΓ2:Η Δωρα μου ειπε για την περιβοητη Σολωνος οτι πηγαινε στα 20 της και ηταν ολες μικρες εκει και καμια σχεση με φοιτητριες ληγωντας τον αστικο θρυλο.Ειπε αρκετη ωρα διαφορα που εστεκαν.Επισης ειπε οτι το Κριστιανα εκλεισε,το αγορασαν αραβες.Το access επισης το εχουν αραβες και τον Ορφεα Αλβανη.Για την ωραια κυρια που ναι ρεσεψιονιστ του ορφεα ειπε οτι ηταν πουτανα κ κοκου.Για ξενοδοχειο δωδωνη ειπε οτι δεν της αρεσει και επειδη εκει παιρνουν μονο 10αρικα δεν αξιζει.Ειπε για μια Μαριλου που την εφαγαν επειδη μιλησε στην αστυνομια και ειπε γενικα πως λειτουργει το κυκλωμα και οτι οι μπατσοι ειναι σε αυτο.Ειπε περι 3000 ευρω και μετα περι 5-5,5 χιλιαδων ευρω σε κοντρες ξενοδοχειων.Ειπε πανε οι αστυνομοι με πολιτικα και παιρνουν τα χρηματα.Τα αλλα που της ειπα εγω απλως απαντουσε οτι συμφερει να ναι εκει γιατι δουλευει και βρισκει κοκκα.Οτι δε μιλανε δεν ενοχλουν και στις ενστασεις μου καταλαβα οτι πολυ απλα δεν θελουν διοτι φοβουνται μην τις φανε οπως ειπε
ΥΓ3:Αρκετα μωρα σημερα που με μπερδευαν γιατι πηγαιναν σαν ζουρλες και ελεγες''ειναι δεν ειναι'',θετικο λογω οκανα?Η κατι αλλο?
ΥΓ4:Τα Α11 και Β11 σταματουν και αναχωρουν απο χαλκοκονδυλη οπως και το 732
Καλησπέρα αδερφέ από ότι κατάλαβα ή Δώρα πρέπει να είναι καλή κ εμφανισιακά κ στα τού αγώνα σωστά;

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.642
Πόντοι
2.546
Καλησπέρα αδερφέ από ότι κατάλαβα ή Δώρα πρέπει να είναι καλή κ εμφανισιακά κ στα τού αγώνα σωστά;
Ναι ειναι απ τις καλλιγραμες και αποδοτικοτερες,φαντασου ηθελε τσοντα που τις αρεσει να βλεπει,αυτη κ η Αελξανδρα ειναι σχεδον ιδιες και εχουν φιλες εκει ειναι το καλυτερο οτι παρτουζωνονται και ειναι και εμφανισημες

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.642
Πόντοι
2.546
Πέρασμα από τρίγωνο χτες 12/12 στις 20:00.
Πήρα την Άντζελα που συνήθως είναι στην Σωκράτους, γωνία με το ξενοδοχείο Αξες.
Είναι αυτή που στο βίντεο που ανέβασε ένας από την Ομόνοια ανέβαινε την Σωκράτους κ ρωταγατε για μια ξανθιά εντυπωσιακη με μποτες.
Η καριολα είναι εντυπωσιακή, δν παίζει να μην την έχετε δει, είναι πάντα εκεί που ανέφερα με σέξυ φορέματα, τακούνια, μπότες κτλπ. Φοράει περούκα ή εξτενσιον κ έχει πολύ εντυπωσιακό μαλλί, σαν την Κασσάνδρα. Άσχημη στο πρόσωπο αλλά αδύνατη με κωλαρα κ βυζάρες.
Στα του αγώνα ναζιαρα κ δεκτική 20 ευρώ + ξενοδοχείο για μισή ώρα. Δεν μου άρεσε μόνο που ήθελα να έρθει από πάνω κ αρνήθηκε γτ την ποναγε η κοιλιά της λέει. Την ξέσκισα όμως στα 4. Θα ξανά τιμηθεί για να την πάρω κ στην άλλη στάση.

Πιο πριν επι της Γ Σεπτεμβρίου απέναντι από τον γαλαξία ήταν το καλύτερο μουνι που έχω δει. Το μελαχρινό που είχα πετύχει πριν καιρό με απίστευτο σώμα τύπου Τζένιφερ Λόπεζ κ όμορφο πρόσωπο. Αυτή ζητάει 50 αλλά τούμπανο.
50 υπερβολικα.Κι ομως δεν εχω δει την ξανθια ποτε.Κ εχω παει πολλες φορες σε αυτες τις ωρες.Σε τραβελια ξαθνα.Σε γυναικα και πανω στη σωκταρους δεν ειδα,θα χα παρει.Πιθανως εχει παρα πολυ δουλεια και οταν κανω γυρες δεν συμπιπτω.

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
40
Πόντοι
0
50 υπερβολικα.Κι ομως δεν εχω δει την ξανθια ποτε.Κ εχω παει πολλες φορες σε αυτες τις ωρες.Σε τραβελια ξαθνα.Σε γυναικα και πανω στη σωκταρους δεν ειδα,θα χα παρει.Πιθανως εχει παρα πολυ δουλεια και οταν κανω γυρες δεν συμπιπτω.
Μου κάνει εντύπωση που εσύ ειδικά δν την έχεις δει. Όπως μου είπε είναι εκεί από τις 4-5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ. Εγώ όσες φορές έχω περάσει από εκεί 9 στις 10 την βλέπω πάντα.

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.642
Πόντοι
2.546
Μου κάνει εντύπωση που εσύ ειδικά δν την έχεις δει. Όπως μου είπε είναι εκεί από τις 4-5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ. Εγώ όσες φορές έχω περάσει από εκεί 9 στις 10 την βλέπω πάντα.
Κι ομως δεν την εχω δει.

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
26
Πόντοι
0
Ναι ειναι απ τις καλλιγραμες και αποδοτικοτερες,φαντασου ηθελε τσοντα που τις αρεσει να βλεπει,αυτη κ η Αελξανδρα ειναι σχεδον ιδιες και εχουν φιλες εκει ειναι το καλυτερο οτι παρτουζωνονται και ειναι και εμφανισημες
Καλή φάση κανένα τηλ έχεις να μου δώσεις από Δώρα ή Αλεξάνδρα;

sabrinasaint

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2024
Like
334
Πόντοι
20
Έμπειρος

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.990
Πόντοι
3.656
Άρτι αφιχθείς από τρίγωνο. Λίγες επιλογές, αλλά έξω από τον Ορφέα με πλησίασε γυνή τις με πολύ όμορφο χαμόγελο, μελαχρινή, ονόματι Βάσια. Έγινε η Κλασσική προσέγγιση, αν εργάζεται, απάντησε ναι, τι κάνει στο κρεββάτι, απάντησε τα πάντα, της ανταπάντησα ότι όσες λένε τα πάντα και ντρέπονται να πουν τι κάνουν συνήθως ντρέπονται και να πράξουν. Τότε ξεκαθάρισε ότι κάνει καλή πίπα, μουνάκι και κωλαράκι κι ότι θα μείνω πολύ ικανοποιημένος και θα με κάνει πελάτη. Η όλη της εμφάνιση ήταν αρκετά θετική και χαμογέλαγε πραγματικά, όχι ψεύτικα, οπότε της είπα να τη δοκιμάσω. Έκανε ντουσάκι, είχε πολύ καλό δέρμα, αξιόλογο στήθος, λίγη κοιλίτσα με ραγάδες, μου είπε ότι είχε τρία παιδιά. Πήγα να της βάλω ΚΥ και μου είπε ότι δεν χρειάζεται, υγραίνεται από μόνη της. Η πίπα της ήταν μέτρια, αλλά πραγματικά κατέβαζε υγρά, πράγμα πολύ σπάνιο για σεξεργάτρια. Τα άξιζε τα 20€ που πήρε. Δουλεύει μετά τις 18.00 μέχρι τις 23.00 μου είπε καθημερινά

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.559
Πόντοι
19.485
Σήμερα πήρα ξανά τη μαύρη τη Μαίρη από το Καμερούν. Την έβαλα στα 4 να μου ρουφάει την πούτσα, καλούτσικο τσιμπούκι, την έβαλα με τα πόδια ανοιχτά και την γάμησα δυνατα από το μουνί όπου και κατέβαζε πολλά υγρά, φαινόταν ότι το χαιρόταν, και ΜΕΤΑ της γάμησα τον κώλο όπου φαίνεται πως δεν της τον γαμάνε πολύ...Οταν στήνεται στα 4 είναι σα να γαμάς άλλη γυναίκα (προς το σαφώς καλύτερο) Κάθισε βέβαια και την ξεκώλιασα αλλά ΜΗΝ την λυπάστε ανοίξτε της την κωλοτρυπίδα ρε, να στρώσει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom