Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Παιδιά, επειδή έχω να περάσω πάνω από μήνα από τον Ορφέα και λέω τη Κυριακή να κάνω μια επίσκεψη (μπορεί να έχουν ανησυχήσει κιόλας :P), εκτός της Κασσάνδρας, αξίζει καμμιά άλλη ή να ψάξουμε σε άλλα σημεία εκεί κοντά;

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.968
Πόντοι
2.546
Πολυ ησυχα χαχαχα
Έχει μερικά τατουάζ, ρουμανοκάτι
Θυμασαι σημεια?Κ οι 2 που ναι αδυνατες τατουαζ εχουν.Τις εχω στοχευσει αλλα τις εχω για τελευταιες σε σχεση με ολες τις αλλες λιγω πιθανοτητων φολων.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.968
Πόντοι
2.546
Παιδιά, επειδή έχω να περάσω πάνω από μήνα από τον Ορφέα και λέω τη Κυριακή να κάνω μια επίσκεψη (μπορεί να έχουν ανησυχήσει κιόλας :P), εκτός της Κασσάνδρας, αξίζει καμμιά άλλη ή να ψάξουμε σε άλλα σημεία εκεί κοντά;
Μα ξερεις οτι κ απο ορφεα πανε περα δωθε παντου,για μενα δοκιμασε κατι που δε δοκιμασαμε,πχ Χριστινα που ναι μουνου να μαθουμε τι παιζει.Αν κ πιστευω οτι οσο η Κασσ ειναι εκει τζαμπα κουραζομαστε,καμια 5αρια να αξιζουν πραγματικα.Τι ωρα θα πας?

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Μα ξερεις οτι κ απο ορφεα πανε περα δωθε παντου,για μενα δοκιμασε κατι που δε δοκιμασαμε,πχ Χριστινα που ναι μουνου να μαθουμε τι παιζει.Αν κ πιστευω οτι οσο η Κασσ ειναι εκει τζαμπα κουραζομαστε,καμια 5αρια να αξιζουν πραγματικα.Τι ωρα θα πας?
Νωρίς προτιμώ, φάση 8, θέλω να είναι ξεκούραστες και πιο ορεξάτες :P

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.968
Πόντοι
2.546
Νωρίς προτιμώ, φάση 8, θέλω να είναι ξεκούραστες και πιο ορεξάτες :P
Απογευμα σωστα?Ορεξατες ειναι ολες τις ωρες και ξεκουραστες επισης,θεμα τυχης ειναι ολα.Αρκετες μενουν εκει η γενικα κοντα,οι ιδιες μου τα ειπαν.Αρα μας παραμυθιαζουν παρα πολλες φορες Φτιαξε λιστα απο οσες αξιζαν μονο αυτο μετραει.Πρεπει ολοι να ριξουμε τιμες στα 15 γτ το πηγαν 20 με 25 κ 30 κ αργοτερα θα πανε 40 κ 50 Δε πρεπει να τις αφησουμε χαχαχα,αν βρεις καμια καλη πες μας!

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Η Χριστίνα ποια είναι; Πως είναι; Στον Ορφέα απέξω παίζει κι αυτή;

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.968
Πόντοι
2.546
Η Χριστίνα ποια είναι; Πως είναι; Στον Ορφέα απέξω παίζει κι αυτή;
Η Χριστινα μια απο τις πολυ ωραιες ισως η πιο ωραια.Ειναι νεαρη και εγω προσωπικα την ειδα στιην αριστοτελους με καποδιστριου κοντα στην συμβολη τους.Την ειδα επισης στο λιμπερτι και οταν μιλουσαμε πηγε στην καματερου διοτι πηγαινε απεναντι και εχω υποψιαστει οτι πηγαινει/μενει στο κτηριο που ειναι σαν ξενοδοχειο πανω σητν καματερου επειδη εχω ξαναδει πολυ ωραια κοπελα εκει που εμπαινε μεσα αργοτερα και εχω την αισηση οτι ειναι η ιδια.Επισης ενα αλλο παιδι εδω μεσα επιβεβαιωσε για Χριστινα διοτι αναφερθηκε κι αυτος.Δεν ξερω αν ηταν παλαιοτερα,εγω αυτο το διαστημα την εχω ανακαλυψει.Δυστυχως εμενα μου πε 50αρι και πιθανον θα πεφτε αλλα το καλο ειναι οτι ειπε μονο λιμπερτ αρα δε εθελει βρωμοξενοδοχεια αρα μαλλον θα ναι καθαρη και η ιδια.Γενιακ φανηκε σχεδον τελεια τωρα που την ειδα απο εντελως κοντα.Και δεν δειχνει πρεζου αυτο ειναι το μεγαλυτερο καλο,μου ειπε οτι ειναι μακρια απο αυτα.Επισης δινει τηλεφωνο σιως αν σε συμπαθησει η γενικα φανταζομαι το δινει.Ειναι κοντη εως νορμαλ υψος καστανοκατι το μαλλι και ωραια φατσουλα ειναι ελληνιδα μιλαει πεντακαθα ειναι αδυνατη καλλιγραμη και μου φαινεται ειδα τατου η ηταν ιδεα μου?χαχα.Μακρυ μαλλι.Κοντοπουτανο.Ξεχωριζει πολυ εντονα αναμεσα στις υπολοιπες.Αν θελει ο αλλος φιλος ας μας πει κ εκεινος γιατι την εχουεμ δει κ οι δυο σε διαφορετικο ντυσιμο και διαφορετικη μερα.Ακομη κ 2 κοπελες να ειναι μιλαμε για οπλα που δεν νομιζω,η ιδια ειναι και ειναι οπλο.Στον φιλο μας ειπε 30 ομως αυτο με κανει να σκεφτομαι μηπως ειναι δυο.Με τις πληροφοριες μας παντως φαινεται οτι ειναι 1 κοπελα και πιστευω ειναι αν οχι η ωραιοτερη σιγουρα στο τοπ2 για μενα (και λογω ηλικιας της).

Timwros10

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Δευτερα κατα τις 17.00 !!Γωνια Σατωβριανδου και Μενανδρου εχω σταματησει στο κοκκινο φαναρι με το αμαξι.Δεξια στο πεζοδρομειο καθεται σε καρεκλακι μια Κινεζα αδυνατη και καπως μεγαλούλα.Την ρωτησα τιμη και μου ειπε 20 ευρω.Απο αριστερα στο πεζουλι καθοταν μια Ινδη με κατι κιτρινες κελεμπίες(25 ευρω αυτη)και μια παχουλη Φιλιππινέζα στα 30 ευρω!!Στο ιδιο σημειο οι τιμες ΄΄παιζουν΄΄ απο 20-25-30 ευρω!! Ονοματα δεν προλαβα να ρωτησω γιατι αναψε πρασινο!!Την Κινεζα αν ειχα χρονο θα την επερνα!!
Με ξενοδοχειο ;;

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Σημερινή βόλτα Ορφέα και γύρω, μήπως βρω τη Χριστίνα, δε τη βρήκα. Αλλά παρατήρησα μια τελείως χύμα κατάσταση σήμερα. Νέα πρόσωπα στη πιάτσα, αλλά ήταν λες και θα πήγαιναν πολυήμερη εκδρομή, σε παρέες 4-5 μαζί, χωρίς διάθεση να σε προσεγγίσουν και μετά από λίγο άραζαν μαζί τους και οι "φίλοι" τους. Κασσάνδρα εκεί, η γυφτοβουλγαρα που είχα πάρει, άλλη μια που κάτι έλεγε (θα την δοκιμάσω την άλλη φορά), τραβελια και στη διασταύρωση παραπάνω άλλες 3 και 1 τραβελια, οι δύο ήταν οκ, νορμάλ σε εμφάνιση. Αλλά δεν είδα διάθεση για 'δουλεια'. Ακόμα και η Κασσάνδρα στο κινητό και στη κοσμαρα της.

• Like
Αντιδράσεις: Teo84

Patriarxis

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
76
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες καλο μήνα να έχουμε
Περασα προχθές το πρωί απο το τρίγωνο
υπήρχαν οι γνωστές πατσαβούρες που δεν αξίζει να ασχοληθείς
Ειδα κοντα στα Lidl την πολωνέζα με στενο καυλοτικό φορεματάκι.
αφου εκανα ενα κύκλο με τη μηχανή την προσεγγισα και ρωτησα τιμή και τι κάνει
Μου είπε 30+10 hotel πιπα και μουνι με καπότα
το υφος της ήταν εντελώς ντεκαβλέ και εδειχνε σα να με πέρασε για μπάτσο ...με κοιτούσε με μισό μάτι και αφου ανακοινωσε την τιμή έφυγε με χαλασμένη τη μούρη της
οχι οτι θα έδινα 40 ευρω για αυτη ,εννοείτε πως οχι
πηγα φυλής με 20 και εκτονώθηκα ....
... όποια έχει χαλασμένη μούρη στο δρόμο λογικά θα έχει και μεσα στο δωμάτιο ....
Απλα θυμάμαι κάποτε ζητουσαν 30 με κώλο , τωρα αρχισαν να ζητάνε 30 για απλο προγραμμα
έλεος

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
346
Πόντοι
21
το υφος της ήταν εντελώς ντεκαβλέ και εδειχνε σα να με πέρασε για μπάτσο ...με κοιτούσε με μισό μάτι και αφου ανακοινωσε την τιμή έφυγε με χαλασμένη τη μούρη της
... όποια έχει χαλασμένη μούρη στο δρόμο λογικά θα έχει και μεσα στο δωμάτιο ....
Απλα θυμάμαι κάποτε ζητουσαν 30 με κώλο , τωρα αρχισαν να ζητάνε 30 για απλο προγραμμα
έλεος
Καλά έκανες , την είχα πάρει παλιά μια φορά ξεπετα .

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
346
Πόντοι
21
Σημερινή βόλτα Ορφέα και γύρω, μήπως βρω τη Χριστίνα, δε τη βρήκα. Αλλά παρατήρησα μια τελείως χύμα κατάσταση σήμερα. Νέα πρόσωπα στη πιάτσα, αλλά ήταν λες και θα πήγαιναν πολυήμερη εκδρομή, σε παρέες 4-5 μαζί, χωρίς διάθεση να σε προσεγγίσουν και μετά από λίγο άραζαν μαζί τους και οι "φίλοι" τους. Κασσάνδρα εκεί, η γυφτοβουλγαρα που είχα πάρει, άλλη μια που κάτι έλεγε (θα την δοκιμάσω την άλλη φορά), τραβελια και στη διασταύρωση παραπάνω άλλες 3 και 1 τραβελια, οι δύο ήταν οκ, νορμάλ σε εμφάνιση. Αλλά δεν είδα διάθεση για 'δουλεια'. Ακόμα και η Κασσάνδρα στο κινητό και στη κοσμαρα της.
Εγώ όσες φορές έχω πετύχει την Κασσάνδρα πάντα στο κινητό τής είναι ούτε προσεγγίζει ούτε τίποτα,για αυτό δεν την έχω πάρει τόσο καιρό παρά τις καλές κριτικές

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
Καλημέρα σε όλους . Μήπως έχει πετύχει κανείς τώρα τελευταία μια κοπέλα με το ψευδώνυμο Αννίτα , έξω από Ορφέα , γυφτοβουλγαρακι με τατουάζ ? Ή παίζει να είναι Βουλγαρία ? Πέρασα μερικές φορές και δεν την βρήκα . Υπήρχαν μερικές καλές κριτικές για αυτήν, τουλάχιστον εμφανισιακά . Τι απέγινε ? Ευχαριστώ

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.968
Πόντοι
2.546
Τι ωρες πηγες φιλε μου?Χριστινα καλυτερα τηλ για σιγουρια γτ εχω καταλαβει οτι βγαινει εξω απο το ''κτιριο'' της.Οι παρεες που λε ςπο ηταν?Στα στενακια η συνολικα?Γτ μπορει να μην ηταν ολες του αθληματος αλλα οντως μαζευοντια και μιλανε κ αμ ςγραφουν ωρες ωρες!Κασσανδρα την εχω δει και χαλαρη και στο κινητο αλλα και να κοιμαται στην κυριολεξια χαχαχα!Και τις 3 φορες οταν την ''εκοψα'' κουβεντιασε δενε δειξε να βαριεται,μαλλον θα σουν ατυχος.Τα τραβελια μερικες φορες υπερτερουσαν εναντι των γυναικων σε αριθμο.Θετικο που ειχε πολυσκομια,και ειδες και καινουριες,ηταν καλες εμφανισιακα?Αυτη η αλλη που λες οτι ελεγε πως ηταν?

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.968
Πόντοι
2.546
έλεος
Τι ωρα?Αυτη η πολωνεζα εμενα δεν μου μιλησε καν και ηταν 3 μαζι κ μιλησα κ στις 3 και φευγωντας τη ξαναρωτησα κ δε μιλουσε παλι,την εκραζα!Οι αλλες πιο νορμαλ κ 1 πιο φιλικη που εκανε την περισσοτερη συζητιση.Ελεος με τις καριολες δεν μιλανε κιολας λες κ δε θα ρωτησουμε τις υπολοιπες χαχα τους χαλαει που δεν γινομαστε χορηγοι που?στην πιατσα ελεος!

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.968
Πόντοι
2.546
Καλά έκανες , την είχα πάρει παλιά μια φορά ξεπετα .
Να σαι καλα!Ετσι αν τις αποφευγουμε και βασικα να μη δινουμε 30!Να δειτε για ποτε θα πεσουν οι τιμες τους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ όσες φορές έχω πετύχει την Κασσάνδρα πάντα στο κινητό τής είναι ούτε προσεγγίζει ούτε τίποτα,για αυτό δεν την έχω πάρει τόσο καιρό παρά τις καλές κριτικές
Η Κασσανδρα αν δεν ειναι ορθια δε μιλαει την εχω παρατηρησει,οταν στεκοταν σαν τις αλλες στο πεζοδρομιο μιλουσε αρκετα.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.968
Πόντοι
2.546
Καλημέρα σε όλους . Μήπως έχει πετύχει κανείς τώρα τελευταία μια κοπέλα με το ψευδώνυμο Αννίτα , έξω από Ορφέα , γυφτοβουλγαρακι με τατουάζ ? Ή παίζει να είναι Βουλγαρία ? Πέρασα μερικές φορές και δεν την βρήκα . Υπήρχαν μερικές καλές κριτικές για αυτήν, τουλάχιστον εμφανισιακά . Τι απέγινε ? Ευχαριστώ
Εγω εχω δει δυο που ειναι στο στυλ που λες.Η Μαρια εμ τα ταου σε ωμο και ενα 777 και μια αλλη που ειχε τατου ποδι κ νομιζω και σωμα.ΕΕχει σωματακι αδυνατο ωραιο?Αν ναι αυτη ηταν μελαχρινη οχι ψηλη αλλα μιλουσε τηλ ασταματητα με νευρα δεν προσεγγιζε δεν εκανε τιποτα,της εκανα νοημα τιποτα ε λεω δε γαμιεσαι θα σε ξαναπετυχω.Υπαρχει κ αλλη μια παλι οχι ψηλη που κανει μαλλι κοτσιδα οσο την εχω δει που ειναι ομορφη στο βλεμμα χωρις τατου νομιζω.Εσυ μαλλον λες αυτην που τσακωνοταν στο τηλεφωνο,αυτο υποψιαζομαι.Νυχτα την εχω δει αυτη.

dimmanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2015
Like
85
Πόντοι
1
Δεν νομιζω.Εγω τις ρωτησα ....''ποσο?'' .Ημουν στο κοκκινο φαναρι και δεν ειχα χρονο,παρά μονο μερικα δευτερολεπτα μεχρι να αναψει πρασινο και ισα που προλαβα να ρωτησω και τις τρεις!!

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.968
Πόντοι
2.546
Παιδια για οσους μου στειλατε θελωντας το τηλεφωνο της Χριστινας (της μικρης-εχει και viber) του Liberty και σας ειπα οτι ειχα 2 τηλεφωνα η περισσοτερα να ξερετε εχω το σωστο τηλεφωνο,εχει επιβεβαιωθει,σας το λεω για να μην ψαχνεστε και να σας στελνω με τη σειρα,για να σας γλυτωσω απο δυσαρεστες εκπληξεις ξαναστειλτε μου αν δεν σας εχω ξαναστειλει ηδη.Δεν εχω χρονο για να ξαναγραψω σε ολους γι αυτο το λεω εδω δημοσιως ωστε να εχετε το νου σας.Θα προσπαθησω να παω τριγωνο μεταξυ 3 με 6 να δω τι παιζει σε αυτες τις ωρες,οσοι θα στε κατω ενημερωστε,κ αν πηγατε πρωι ενημερωστε να ξερουμε τι επαιζε,με τη βροχη επικυνδυνα μα εχω ευκαιρια,οσοι θα περασετε στελτε μου,καλη σας συνεχεια.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom