Στο ίδιο σημείο μαζί της όχι . Απέναντι στο βενζινάδικο νομίζω έκο ειναι έχω δει κάποιες φορές μια αλλά έχω καιρό να περάσω . Επίσης πριν τη αμαντα που μιλάμε στο προηγούμενο ξενοδοχείο είναι η σονια μέσα σε ένα μικρό αμάξι κάθεται αν θυμάμαι καλά Hyundai πρέπει να ναιΕχει και αλλες εκει;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 239893
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2024
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Η Αμαντα αξίζει ;;
Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
Καποδιστριου και 3ης Σεπτ συνηθως απογευματα στην γωνια πριν το Λιτω, μια πανω κατω 50αρα ψηλη πολυ αδυνατη με σπασμενο σκυλε προσωπο καστανομαλλα. Παντα φοραει μποτες πανω απο το γονατο. Δωστε info
Τελευταία τροποποίηση:
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.782
- Πόντοι
- 3.656
και γιατί δεν πας εσύ τύπε, να πληροφορήσεις τα μέλη και τους επισκέπτες;Καποδιστριου και 3ης Σεπτ συνηθως απογευματα στην γωνια πριν το Λιτω, μια πανω κατω 50αρα ψηλη πολυ αδυνατη με σπασμενο σκυλε προσωπο καστανομαλλα. Παντα φοραει μποτες πανω απο το γονατο. Δωστε info
giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.207
- Πόντοι
- 486
Παλικάρια έχω περάσει από το παρκάκι στη Λένορμαν 3-4 φορές και έχω δει γυφτισσες μαζεμένες. Παίζει μπάλα εκεί ? Πιάτσα κάνουν?
πρόσεχε.... γιατί αν κάνεις κίνηση, θα δεις και πολλούς γύφτους μαζεμένους....Παλικάρια έχω περάσει από το παρκάκι στη Λένορμαν 3-4 φορές και έχω δει γυφτισσες μαζεμένες. Παίζει μπάλα εκεί ? Πιάτσα κάνουν?
Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
Διοτι ΤΥΠΕ αν ειχα παει, θα υπηρχε λογος να ρωταγα; μποΚΩΛΟΣ κανονικος εισαι, εαν ξερεις δωσε πληροφοριες εαν οχι trollαρισε αλλου.και γιατί δεν πας εσύ τύπε, να πληροφορήσεις τα μέλη και τους επισκέπτες;
nikos708
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 131
- Like
- 7.194
- Πόντοι
- 17.576
Καλησπέρα αν κοιτάξεις λίγες σελίδες πιο πίσω θα καταλάβεις ότι ο συναγωνιστής Ιωάννης έχει δώσει πολλές πληροφορίες σε πολλούς φίλους εδώ στο φόρουμ... Δεν σου έκανε troll αλλά βρε φίλε μου στους 10 εδώ οι 9 ζητούν πληροφορίες χωρίς να μπουν καν στον κόπο να κοιτάξουν έστω λίγες γραμμές πίσω... Άρα (προσωπική μου άποψη) αντί να κάνουμε (προσβλητικα σχόλια) καλό θα ήταν αν δεν μπορούμε να πληροφορήσουμε το νήμα τουλάχιστον να μην προσβάλλουμε...καλή συνέχειαΔιοτι ΤΥΠΕ αν ειχα παει, θα υπηρχε λογος να ρωταγα; μποΚΩΛΟΣ κανονικος εισαι, εαν ξερεις δωσε πληροφοριες εαν οχι trollαρισε αλλου.
Με όλο το σεβασμό σε όλους σας . Αν κάποιος τύχει να είναι καινούργιος εδώ δε είναι υποχρεωμένος να ψάξει 1256 σελίδες του νήματος για να ξέρει αν έχει αναφερθει η όχι ξανά. Δε χρειάζεται να δέχεται επίθεση γιατί δε πάει ο ίδιος. Προφανώς ρώτησε πολύ ευγενικά για να αποφύγει ενδεχόμενη φόλα και πολύ καλά έκανε δε θα του πάρουμε και το λαιμό . Μια απλή ευγενική ερώτηση έκανε δε σας σκότωσε η έβρισε τη μάνα . Μπορούσε ο αγαπητός και σεβαστός κος μποκολος να απαντήσει ευγενικά αδερφέ έχει αναφερθεί η συγκεκριμένη τυπισσα λίγες σελίδες πίσω . Δε θα του έπεφτε η μούρη …. Τη κοπέλα κατάλαβα ποια λέει είναι παλιά στη πίτσα την είχα πάρει πολύ παλιά αλλά δε θυμάμαι ίσως να ταν Βιργινία αλλά δε είμαι σίγουρος και δε ήταν κάτι ίδιαιτερο για εμένα προσωπικάΚαλησπέρα αν κοιτάξεις λίγες σελίδες πιο πίσω θα καταλάβεις ότι ο συναγωνιστής Ιωάννης έχει δώσει πολλές πληροφορίες σε πολλούς φίλους εδώ στο φόρουμ... Δεν σου έκανε troll αλλά βρε φίλε μου στους 10 εδώ οι 9 ζητούν πληροφορίες χωρίς να μπουν καν στον κόπο να κοιτάξουν έστω λίγες γραμμές πίσω... Άρα (προσωπική μου άποψη) αντί να κάνουμε (προσβλητικα σχόλια) καλό θα ήταν αν δεν μπορούμε να πληροφορήσουμε το νήμα τουλάχιστον να μην προσβάλλουμε...καλή συνέχεια
Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
Καλησπέρα αν κοιτάξεις λίγες σελίδες πιο πίσω θα καταλάβεις ότι ο συναγωνιστής Ιωάννης έχει δώσει πολλές πληροφορίες σε πολλούς φίλους εδώ στο φόρουμ... Δεν σου έκανε troll αλλά βρε φίλε μου στους 10 εδώ οι 9 ζητούν πληροφορίες χωρίς να μπουν καν στον κόπο να κοιτάξουν έστω λίγες γραμμές πίσω... Άρα (προσωπική μου άποψη) αντί να κάνουμε (προσβλητικα σχόλια) καλό θα ήταν αν δεν μπορούμε να πληροφορήσουμε το νήμα τουλάχιστον να μην προσβάλ
Οντως το εψαξα οσο γινοταν (πολλες σελιδες ντε) πισω μηπως βρω καποια πληροφορια. Εβαλα "Καποδιστριου" "αδυνατη" "μιλφ" κτλ αλλα δεν βρηκα κατι, γιαυτο εβαλα το ερωτημα.Καλησπέρα αν κοιτάξεις λίγες σελίδες πιο πίσω θα καταλάβεις ότι ο συναγωνιστής Ιωάννης έχει δώσει πολλές πληροφορίες σε πολλούς φίλους εδώ στο φόρουμ... Δεν σου έκανε troll αλλά βρε φίλε μου στους 10 εδώ οι 9 ζητούν πληροφορίες χωρίς να μπουν καν στον κόπο να κοιτάξουν έστω λίγες γραμμές πίσω... Άρα (προσωπική μου άποψη) αντί να κάνουμε (προσβλητικα σχόλια) καλό θα ήταν αν δεν μπορούμε να πληροφορήσουμε το νήμα τουλάχιστον να μην προσβάλλουμε...καλή συνέχεια
Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
Με όλο το σεβασμό σε όλους σας . Αν κάποιος τύχει να είναι καινούργιος εδώ δε είναι υποχρεωμένος να ψάξει 1256 σελίδες του νήματος για να ξέρει αν έχει αναφερθει η όχι ξανά. Δε χρειάζεται να δέχεται επίθεση γιατί δε πάει ο ίδιος. Προφανώς ρώτησε πολύ ευγενικά για να αποφύγει ενδεχόμενη φόλα και πολύ καλά έκανε δε θα του πάρουμε και το λαιμό . Μια απλή ευγενική ερώτηση έκανε δε σας σκότωσε η έβρισε τη μάνα . Μπορούσε ο αγαπητός και σεβαστός κος μποκολος να απαντήσει ευγενικά αδερφέ έχει αναφερθεί η συγκεκριμένη τυπισσα λίγες σελίδες πίσω . Δε θα του έπεφτε η μούρη …. Τη κοπέλα κατάλαβα ποια λέει είναι παλιά στη πίτσα την είχα πάρει πολύ παλιά αλλά δε θυμάμαι ίσως να ταν Βιργινία αλλά δε είμαι σίγουρος και δε ήταν κάτι ίδιαιτερο για εμένα προσωπικ
Ουτε με το Βιργινια εβγαλα ακρη, τζιφοςΜε όλο το σεβασμό σε όλους σας . Αν κάποιος τύχει να είναι καινούργιος εδώ δε είναι υποχρεωμένος να ψάξει 1256 σελίδες του νήματος για να ξέρει αν έχει αναφερθει η όχι ξανά. Δε χρειάζεται να δέχεται επίθεση γιατί δε πάει ο ίδιος. Προφανώς ρώτησε πολύ ευγενικά για να αποφύγει ενδεχόμενη φόλα και πολύ καλά έκανε δε θα του πάρουμε και το λαιμό . Μια απλή ευγενική ερώτηση έκανε δε σας σκότωσε η έβρισε τη μάνα . Μπορούσε ο αγαπητός και σεβαστός κος μποκολος να απαντήσει ευγενικά αδερφέ έχει αναφερθεί η συγκεκριμένη τυπισσα λίγες σελίδες πίσω . Δε θα του έπεφτε η μούρη …. Τη κοπέλα κατάλαβα ποια λέει είναι παλιά στη πίτσα την είχα πάρει πολύ παλιά αλλά δε θυμάμαι ίσως να ταν Βιργινία αλλά δε είμαι σίγουρος και δε ήταν κάτι ίδιαιτερο για εμένα προσωπικά
Ποιο παρκάκι ακριβώς λες και τι ώρες περίπου?Παλικάρια έχω περάσει από το παρκάκι στη Λένορμαν 3-4 φορές και έχω δει γυφτισσες μαζεμένες. Παίζει μπάλα εκεί ? Πιάτσα κάνουν?
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.427
- Πόντοι
- 736
Για τη Βουλγαρα πρώην Μελινα από Λιοσιων πέρασε κ από φωκαιασ Ένα φεγγάρι με φουλ πρόγραμμα τον έπαιρνε τρομερά στο κωλο,την πέτυχα να σουλατσάρει τρίγωνο τη πρώτη φορά δε κατάφερα να μιλήσω,χθες π μίλησα μ λέει 30€ εδώ στο λιμπερτι,θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν την έχει σπρώξει κανεις όσο σουλατσάρει στη πιάτσα,πήρε κάποια περιττά κιλάκια,αξίζει όπως παλιά η οχι μακριά ;;; Τι λέτε ;;
Θα το θυμηθώ πάντως ξέρω σίγουρα ποια λες τη είχα πάρει δυο φορέςΟυτε με το Βιργινια εβγαλα ακρη, τζιφος
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.782
- Πόντοι
- 3.656
Ο Νίκος έδωσε την απάντηση. ... αλλά βρε φίλε μου στους 10 εδώ οι 9 ζητούν πληροφορίες.......Με όλο το σεβασμό σε όλους σας . Αν κάποιος τύχει να είναι καινούργιος εδώ δε είναι υποχρεωμένος να ψάξει 1256 σελίδες του νήματος για να ξέρει αν έχει αναφερθει η όχι ξανά. Δε χρειάζεται να δέχεται επίθεση γιατί δε πάει ο ίδιος. Προφανώς ρώτησε πολύ ευγενικά για να αποφύγει ενδεχόμενη φόλα και πολύ καλά έκανε δε θα του πάρουμε και το λαιμό . Μια απλή ευγενική ερώτηση έκανε δε σας σκότωσε η έβρισε τη μάνα . Μπορούσε ο αγαπητός και σεβαστός κος μποκολος να απαντήσει ευγενικά αδερφέ έχει αναφερθεί η συγκεκριμένη τυπισσα λίγες σελίδες πίσω . Δε θα του έπεφτε η μούρη …. Τη κοπέλα κατάλαβα ποια λέει είναι παλιά στη πίτσα την είχα πάρει πολύ παλιά αλλά δε θυμάμαι ίσως να ταν Βιργινία αλλά δε είμαι σίγουρος και δε ήταν κάτι ίδιαιτερο για εμένα προσωπικά
Πληροφορίες δίνουν όχι 1 στους 10, δίνουν 5 στους 100 στην καλύτερη περίπτωση. Και ναι, θα συνεχίσω να κράζω αυτούς οι οποίοι αντί να πάνε να ρωτήσουν και να δώσουν πληροφορίες, μόνο ζητάνε να πάρουν, χωρίς να δίνουν οτιδήποτε στο νήμα.
.....Ρε παιδιά μια Ξανθιά έξω από το Κριστιάννα, την έχει πάρει κανείς; πόσα παίρνει; τι πρόγραμμα κάνει; είναι καθαρή;.......
πάτε οι ίδιοι να ρωτήσετε, και να μην ζητάτε συνεχώς μασημένη τροφή
Και ξανά ρωτάω με όλο το σεβασμό που έχω σε σένα προσωπικά γιατί ξέρω καλά ότι στο συγκεκριμένο νήμα είσαι ο νο 1 και αυτό δε σηκώνει αμφισβήτηση απο κανένα μας είσαι ο πιο παλιός και πιο έμπειρος στο συγκεκριμένο θέμα. Δε μιλάω για μένα γιατί καλώς η κακώς έχω μια Α πείρα Μικρότερη σου εννοείται Ένας που είναι καινούργιος η άπειρος γιατί να μη ρωτήσει και να πρέπει να πάει να πληρώσει και να χάσει τα λεφτά του αν είναι φόλα η απάτη η οποιαδήποτε κοπέλα ; Που είναι το κακό ; Γενικά ρωτώ δε μιλάω για αυτούς που μόνο ρωτάνε συνέχεια και δε πληρώνουν ποτέ κουβέντα να γίνεται
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.782
- Πόντοι
- 3.656
Km7699 ΟΚ,
Έχεις δίκιο για κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις νέων μελών, κι ίσως ήμουν άστοχος για τον συγκεκριμμένο.
Αλλά εδώ έχει πάει σκοινί κορδόνι το ζητάω χωρίς να δίνω. Πήγαινε από τη 250 σελίδα μέχρι τώρα και δες τι γίνεται. Που είναι η αίσθηση της Κοινότητας και Αλληλοβοήθειας ανάμεσα στα μέλη;assfucker7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.473
- Πόντοι
- 201
Οχι μια χοντρή Ελλεινίδα είναι που τρώει ολο το φαει της.Αυτή η χοντροκώλα είναι πρεζού ?
nikos708
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 131
- Like
- 7.194
- Πόντοι
- 17.576
Με την ερώτηση... γιατί δεν πας εσύ για να μας πεις και εμάς... δεν νομίζω να προσβάλει κανένα ούτε να παίρνεις τον λαιμό κανενός....η απάντηση μποΚΩΛΟΣ είσαι ...ναι είναι άσχημη...και τέλος δεν είπα να ψάξει όλο το νήμα....λίγες σελίδες 10...20 δεν βρήκες κάτι οκ ... Σίγουρα η απάντηση στο ψάξε λίγες σελίδες δεν ήταν μόνο για τον φίλο αλλά για το 90% που ρωτούν ηλικία τιμές κωλο δίνει νούμερο βρακί σουτιέν βγάζει τι ωράριο έχει και άλλα πολλά....αυτά καλή συνέχεια σε όλους και να περνάμε όμορφες στιγμές με τα ενοικιαζόμενα κορίτσια μας!!!Με όλο το σεβασμό σε όλους σας . Αν κάποιος τύχει να είναι καινούργιος εδώ δε είναι υποχρεωμένος να ψάξει 1256 σελίδες του νήματος για να ξέρει αν έχει αναφερθει η όχι ξανά. Δε χρειάζεται να δέχεται επίθεση γιατί δε πάει ο ίδιος. Προφανώς ρώτησε πολύ ευγενικά για να αποφύγει ενδεχόμενη φόλα και πολύ καλά έκανε δε θα του πάρουμε και το λαιμό . Μια απλή ευγενική ερώτηση έκανε δε σας σκότωσε η έβρισε τη μάνα . Μπορούσε ο αγαπητός και σεβαστός κος μποκολος να απαντήσει ευγενικά αδερφέ έχει αναφερθεί η συγκεκριμένη τυπισσα λίγες σελίδες πίσω . Δε θα του έπεφτε η μούρη …. Τη κοπέλα κατάλαβα ποια λέει είναι παλιά στη πίτσα την είχα πάρει πολύ παλιά αλλά δε θυμάμαι ίσως να ταν Βιργινία αλλά δε είμαι σίγουρος και δε ήταν κάτι ίδιαιτερο για εμένα προσωπικά
Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
Θα το θυμηθώ πάντως ξέρω σίγουρα ποια λες τη είχα πάρει δυο φορές
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις