Είχα πάει μια φορά πολύ μέτρια στις υπηρεσίες, μέτρια πίπα στο σεξ μικρή συμμετοχή.Παίδες έχει πάει κανείς με την κοπελα που κανει πιατσα σχεδόν καθε μέρα 3ης Σεπτεμβρίου μεταξύ Καποδιστρίου και Χαλκοκονδύλη έξω από τον Γαλαξία. Μικροκαμωμένη, μελαχρινή, σίγουρα αλλοδαπή. Έχω δει πάει στο ξενοδοχείο Lito στην Καποδιστρίου. Να μας πει εμπειρία και τιμή.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)
Φιλε θυμάσαι μήπως και τιμή;Είχα πάει μια φορά πολύ μέτρια στις υπηρεσίες, μέτρια πίπα στο σεξ μικρή συμμετοχή.
20 +10 το χοτελ. Κολο δεν έδινε τότε.Φιλε θυμάσαι μήπως και τιμή;
20 +10 το χοτελ. Κολο δεν έδινε
εδώ και κάτι μήνες 30+10, Αλεξάνδρα την λένε, είναι πολωνεζα, νορμάλ sexΦιλε θυμάσαι μήπως και τιμή;
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.810
- Πόντοι
- 1.446
Ο κώλος της είναι τόσο χαλαρός που καλύτερα να γαμήσεις την φούχτα σου...εδώ και κάτι μήνες 30+10, Αλεξάνδρα την λένε, είναι πολωνεζα, νορμάλ sex
Φιλιά και πολλά - πολλά, ξέχασε τα...
Τα παίρνει όμως στο στόμα με συν 10 ευρώ...
Τελευταία τροποποίηση:
Φίλε μου που βρίσκεται αυτή η κορασίδα;;Ευχαριστώ πολύΟ κώλος της είναι τόσο χαλαρός που καλύτερα να γαμήσεις την φούχτα σου...
Φιλιά και πολλά - πολλά, ξέχασε τα...
Τα παίρνει όμως στο στόμα με συν 10 ευρώ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και ποια είναι γιατί χαθηκα λιγοΦίλε μου που βρίσκεται αυτή η κορασίδα;;Ευχαριστώ πολύ
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.810
- Πόντοι
- 1.446
Στην Γ Σεπτεμβρίου κάνει πιάτσα έξω από τον Γαλαξία μέχρι την γωνία της Χαλκοκονδύλη...Φίλε μου που βρίσκεται αυτή η κορασίδα;;Ευχαριστώ πολύ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και ποια είναι γιατί χαθηκα λιγο
Εμφανισιακά είναι σταράτη στο χρώμα του δέρματος, μαύρα μαλλιά, ανοιχτόχρωμα μάτια, κοντούλα προς μέτρια σε ύψος, κανονικά κιλά...
Αλεξάνδρα το όνομά της, Πολωνέζα...
pitsirikass
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Χαλκοκονδύλη -Σωκρατους εκεί στο περίπτερο είχε τρεις αρκετά μικρές τσιγγάνες φαινόταν ξέρετε κάτι δεν σταματησα.
Βρίσκω λίγο τρομακτική τη φάτσα της. Πριν είπες για χαλαρό κώλο, κάνει και πρωκτικό ;Στην Γ Σεπτεμβρίου κάνει πιάτσα έξω από τον Γαλαξία μέχρι την γωνία της Χαλκοκονδύλη...
Εμφανισιακά είναι σταράτη στο χρώμα του δέρματος, μαύρα μαλλιά, ανοιχτόχρωμα μάτια, κοντούλα προς μέτρια σε ύψος, κανονικά κιλά...
Αλεξάνδρα το όνομά της, Πολωνέζα...
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.810
- Πόντοι
- 1.446
Την είδες και τρόμαξες;Βρίσκω λίγο τρομακτική τη φάτσα της. Πριν είπες για χαλαρό κώλο, κάνει και πρωκτικό ;
Ναι, κάνει πρωκτικό με 40 ευρώ και έχει πολύ χαλαρή σούφρα...
Δεν είναι άσχημη εξωτερικά αλλά από υπηρεσίες πολύ μέτριαΤην είδες και τρόμαξες;
Ναι, κάνει πρωκτικό με 40 ευρώ και έχει πολύ χαλαρή σούφρα...
Kostas1(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2020
- Like
- 281
- Πόντοι
- 20
Τα σοβιετικά γκρανια πόσα παίρνουν φίλε μου?Καταδρομική σήμερα στο τρίγωνο ελάχιστες κοπέλες δίπλα στα σοβιετικά γκρανια είχε μια καινούργια κοπέλα 25-30 αδύναμη ζητούσε 30 , από υπηρεσίες πολύ μέτρια.
Δεν ξέρω, είναι πολύ μεγάλες και άσχημες δεν έχω τολμήσειΤα σοβιετικά γκρανια πόσα παίρνουν φίλε μου?
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.285
- Πόντοι
- 2.256
15-20Τα σοβιετικά γκρανια πόσα παίρνουν φίλε μου?
Ηρακλής 19
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Κολο δίνουν?
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.285
- Πόντοι
- 2.256
Άνετα!!! Και *ρομαντικά αν κάποιος το θελήσει!!!Κολο δίνουν?
Οποιος θέλει ρομαντικά ας μας αφήσει το σπιτι του τουλάχιστον , μην πάει τζάμπα άκλαφτος.Άνετα!!! Και *ρομαντικά αν κάποιος το θελήσει!!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495