van_norden
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μου χε πει οτι ειναι απο καλιφορνια...και ενω μιλαγε και τελεια ελληνικα μου μιλαγε και αγγλικα με οντως αμερικανικη προφορα
μηπως ηταν απο ματσατσουτσες στειτ δικε μου?μου χε πει οτι ειναι απο καλιφορνια...και ενω μιλαγε και τελεια ελληνικα μου μιλαγε και αγγλικα με οντως αμερικανικη προφορα
μηπως μας λες ματσατσουτσες μπλε τυπε?βασικα μπηκε και στ αμαξι και μιλησαμε λιγο...καλιφορνια μου ειπε...το θυμαμαι...πολυ καυλιαρα γκομενα
οχι ρε...πριν ενα μηνα εγινε αυτο...μελαχρινη αδυνατη με λευκο ωραιο δερμα απ οσο ειδα...γυρω στα 32μηπως μας λες ματσατσουτσες μπλε τυπε?
ξανθια με μεγαλα βυζια ηταν?
καλα ρε παληκαρια, καταλαβαινω πολλα, αν οχι ολα τα γουστα του καθενός, αλλα με τα πρεζόνια πώς τη βρισκετε ????μια καρολαιν μελαχρινη 30αρα αμερικανα που κανει πιατσα σολωνος-χαριλαου τρικουπη την εχει παρει κανεις?καλη ειναι?
πριν από λίγο κατέβαινα συγγρού, τα γνωστά όπως πάντα, αλλά είχε κ ένα γυφτάκι με βυζάρες που ακουγε μουσική απο κάνα mp3 και χόρευε κ τις κούναγε...καλό φαίνεται αλλά από συνενόηση δε σκαμπάζει
σωπα μωρε...δε νομιζω η κοπελακαλα ρε παληκαρια, καταλαβαινω πολλα, αν οχι ολα τα γουστα του καθενός, αλλα με τα πρεζόνια πώς τη βρισκετε ????
και, τελος παντων, στην περιπτωση που μου πειτε οτι δεν το καταλαβατε οτι τρυπιεται η συγκεκριμενη, τοσο τυφλαμάρα εχετε ????
εννοεις οτι δεν νομιζεις οτι ειναι πρεζού ????σωπα μωρε...δε νομιζω η κοπελα
"ειρωνικα" το πα...εννοεις οτι δεν νομιζεις οτι ειναι πρεζού ????
και τί στα διάλα θες μαζι της ?"ειρωνικα" το πα...
πατερ επικαλειστε το διαολο? :oκαι τί στα διάλα θες μαζι της ?
παρατα την, που ρωτας κιολας. μακρια απο τετοιες..
φιλε εκανες ενα λαθος...εγραψες λαθος την σολονος παρακαλω να διορθωσεις το τελικο σιγμα ειναι λαθος και δεν δειχνει ωραιαgangstaxz[/color] απο τιν πιατσα τισ σολονος και καποδιστριου!
στιν σολονος τραγικι ι καταστασι!κατι γριουλεσ,κατι χοντρεσ και κατι πρεζονια σουλατσαρανε στο πεζοδρομιο τισ αμαρτιασ!