apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι ελευθερη η αγορα τυπε μουοι μαυρεσ ποσο παιρνουν αλανια,λεν τιποτα,ευχαριστο.
οσο παει με ο παζαρι
για γαμησι δεν ξερω γιατι δεν φορτωνω μη εμβολιασμενες
ειναι ελευθερη η αγορα τυπε μουοι μαυρεσ ποσο παιρνουν αλανια,λεν τιποτα,ευχαριστο.
για αμαξατο ολο και κατι θα βρεις πιστευω τυπε μουθα βρω κατι με 15-20ευρω.
Οτι θα βρεις θα βρεις, ειναι σιγουρο. Το θεμα ειναι τι θα βρεις με αυτο το ποσο και να εισαι σιγουρος οτι δεν θα αποτελει κατι καλο.θα βρω κατι με 15-20ευρω.
...δεν υπηρχε ουτε θυλυκια γατα! και παντου γεματο αστυνομια και μπλοκα!
...γιατί είναι τα εγκαίνια του μουσείου της ακρόπολης αύριο νομίζω,...
βουλγαρος ειναι .εχει γεμισει η λαυριου απο βουλγαρους τραβεστι ακομα και το μεσημερι .χτες το βραδυ μετα τις δυο στη γωνια κατω απο το χοντος ειτανε ενας βουλγαρος τραβεστι και τσακονοταν με την αλομα{αηδιαστικη η αλομα} και στα 20 μετρα σταθευμενο περιπολικο δεν ασχολουταν.η αλομα ειχε ενα γκρι σταιησον παρκαρισμενο και ειχαι μεσα τουλαχιστον 2 μεγαλα σκυλια.Τι έγινε ρε παιδιά;
Τις τελευταιές 3 μέρες που περνάω από 3ης Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου κατα τις 8:30 το απόγευμα, στην Ευρωπαική μεριά βρίσκω ένα πανύψηλο τραβέλι, με ξανθό μακρύ μαλλί.
Χάλασε η γειτονιά;
Πάντως το βράδυ δεν τον βλέπω και πέρνω καμιά ανάσα.
Αλλιώς ο τύπος είναι αηδία.
Εθεάθη την Παρασκευή το βράδυ νέο τεμάχιο στην Ιερά Οδό έξω από την Citroen Χανιαδάκης.
Αλβανικής προέλευσης, Αννα Μαρία ή Αμαλία (ή κάτι τέτοιο - sorry παίδες αλλά δεν συγκρατώ ονόματα), λεπτοκαμομένο και περιποιημένο.
Ταρίφα στα 40€ και έξτρα στα 50€. Πολλά, δεν αντιλέγω. Την πήρα για ένα test drive στο στενό δίπλα από τo κτίριο της Citroen.
Εντυπώσεις.
Ελληνικά φτωχά. Διάθεση για συμμετοχή αρκετή. Υπομονή επίσης αρκετή. Πιασίματα ελεύθερα και σχετικά στενή. Καθαρή. Το λεπτό της σώμα της δίνει την απαραίτητη ευελιξία για το πίσω κάθισμα.
Εκατσα να κόψω και κίνηση μετά (κάνοντας βόλτες). Σταμάτησαν αρκετοί. Γενικώς θα πιάσει πελατεία. Επίσης καθε φορά που τελείωνε έπαιρνε τηλέφωνο από το κινητό της.
Overall... Μπορώ να πω ότι το τίμησε το πενηντάρικο της. Αν θα ξαναπήγαινα? Δεν νομίζω. Αν ήταν σε σπίτι οπωσδήποτε αλλά στο αμάξι δεν βολεύομαι και τα 50€ είναι πολλά για πιάτσα στον δρόμο. Ωράριο (απ' ότι μου είπε η ίδια) 22:00-05:00. Την πήρα γύρω στις 23:00.
Κρίνετε και αποφασίζετε.
δεν ξέρω άμα είναι καθαρές ή όχι το σίγουρο είναι οτι δεν πρέπει να ψαρώνεις με το όλο σκηνικο.Συνάδελφοι καλησπέρα σας.
Την Πέμπτη το μεσημέρι που μας πέρασε, βρισκόμουν στην Αθήνα - κέντρο. Κατηφορίζοντας την Ζήνωνος και φτάνοντας στην Γερανίου, αντίκρισα 2 γκομενάκια με μίνι φούστες, μικρούλες, κ.λ.π.
Αντιλήφθηκα ότι έκανα παιχνίδι, αφού κοντοστάθηκα και είδα και άλλες, να κάνουν "τσάρκες" πάνω-κάτω στο δρόμο.
Μη με παρεξηγήσετε, αλλά είμαι τύπος των Μασάζ, και των κόκκινων φαναριών, και δεν έχω ξαναπάρει γκομενάκι από πεζοδρόμιο.
Ρώτησα πόσο πάει και μου είπαν 30 + 10 το hotel.
Κώλωσα, γιατί φοβήθηκα αρρώστιες και τα σχετικά, αλλά το σαράκι μου μπήκε,και θέλω να πάρω καμία από δαύτες, να δω τι λένε και αυτές.
Κάθε βοήθεια, σχόλιο, άποψη, θα είναι πολύτιμη εκ μέρους σας.
ι πιατσα στιν ζινονοσ ειναι για σκλιροπιρινικεσ καταστασεισ.....Συνάδελφοι καλησπέρα σας.
Την Πέμπτη το μεσημέρι που μας πέρασε, βρισκόμουν στην Αθήνα - κέντρο. Κατηφορίζοντας την Ζήνωνος και φτάνοντας στην Γερανίου, αντίκρισα 2 γκομενάκια με μίνι φούστες, μικρούλες, κ.λ.π.
Αντιλήφθηκα ότι έκανα παιχνίδι, αφού κοντοστάθηκα και είδα και άλλες, να κάνουν "τσάρκες" πάνω-κάτω στο δρόμο.
Μη με παρεξηγήσετε, αλλά είμαι τύπος των Μασάζ, και των κόκκινων φαναριών, και δεν έχω ξαναπάρει γκομενάκι από πεζοδρόμιο.
Ρώτησα πόσο πάει και μου είπαν 30 + 10 το hotel.
Κώλωσα, γιατί φοβήθηκα αρρώστιες και τα σχετικά, αλλά το σαράκι μου μπήκε,και θέλω να πάρω καμία από δαύτες, να δω τι λένε και αυτές.
Κάθε βοήθεια, σχόλιο, άποψη, θα είναι πολύτιμη εκ μέρους σας.