Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Ιουν 2018
Like
192
Πόντοι
0
Μουντή ημέρα. Θλιβερη κατάσταση στο τρίγωνο(αναμενόμενο).
Γωνία 3ης και Βεραντζερου. ομορφη νέα κοπέλα με γλυκό πρόσωπο κοντό μαύρο φόρεμα κάι τατουάζ πάνω στα μαρμάρινα και σφιχτά μπούτια της, υπέροχο σώμα, πραγματικά αξιόλογη(μη αναμενόμενο).
Σε προσέγγιση μου, καθώς σπάνια σταματώ, χαρακτηριστικά ευγενική και προσιτή από μεριάς μου ανέφερε εχθρικά και πλήρως απαξιωτικά 30 απλό για 10 λεπτά το πολύ(αναμενόμενο).
Την ευχαρίστησα και έφυγα.
Ισχυρά αναμενόμενο. Γνώμη μου

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Να ζήσουμε να το θυμόμαστε. rip

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Σήμερα στο τρίγωνο προσπάθεια ανεύρεσης κάποιου από τα στανταράκια μου, αποτυχία πλήρης. Τελικά με εξυπηρέτησε η Δήμητρα, μάλλον πρεζού, κοντό κόκκινο φουντωτό μαλλί, κάτω χείλος πρησμένο είτε από φύση είτε από αποτυχημένη έγχυση σιλικόνης. Αναρωτιέμαι αν η σούφρα της είναι τόσο λευκή από φύση, ή έχει κάνει λεύκανση, τέλος πάντων τα άξιζε τα 10€ που πήρε, δεν υπήρχε καμία άλλη εναλλακτική

doctor milfer

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Like
82
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά είδα σήμερα μία μελαχρινή με ωραίο σώμα και ροζ μίνι φόρεμα είναι καλή;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα παιδιά είδα σήμερα μία μελαχρινή με ωραίο σώμα και ροζ μίνι φόρεμα είναι καλή;
οποτεδήποτε βλέπεις κάποια που σου αρέσει, να την πλησιάζεις, να ρωτάς όνομα, τι κάνει στο κρεββάτι, πόση ώρα κάθεται, πόσα θέλει. Στη συνέχεια κάνε την ερώτησή σου, με όλα αυτά τα στοιχεία, ώστε να καταλάβουμε για ποιαν ακριβώς είναι η ερώτηση και να μην σπαταλιώμαστε σε διευκρινιστικές ερωτήσεις

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Βολτάροντας απόγευμα στο 3γωνο έκανα μια νέα γνωριμία, την Μόνικα.
Γυφτοειδής βαλκάνια (βουλγάρα αν θυμάμαι καλά) μαυριδερή αλλά με μαλλιά προς το ξανθό.
Ύψος περίπου 1.68 με όμορφο σώμα. Ήθελε 30 και συμφώνησα.
Στο δωμάτιο ξεκίνησε πίπα και μπήκα στο όμορφο ξυρισμένο μουνί της το οποίο είχε ωραία αίσθηση.
Όταν της είπα να γυρίσει στα 4 είδα ότι είχε δουλεμένη πίσω πόρτα και «καθώς έσπρωχνα» την ρώτησα - μου είπε +20.
Συμφώνησα αμέσως αλλά δυστυχώς όταν πήγα να βγω κατάλαβα ότι είχα παρασυρθεί πέρα από το «σημείο χωρίς επιστροφή» και είχα δευτερόλεπτα πριν χύσω. Από το να ριψοκινδυνέψω να μην προλάβω να μπω στον κώλο της και να χύσω έξω (το οποίο ΜΙΣΩ), έμεινα στο μουνί της μέχρι το τέλος.
Τελείωσα με ικανοποίηση αλλά και παράπονο ταυτόχρονα!
Δυστυχώς δεν προλάβαινα λόγω χρόνου για δεύτερο με κώλο - αλλά την έχω σταμπάρει και θα την ψάξω όταν ξαναπάω.
Πιατσάριζε έξω από τον Ορφέα.

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.473
Πόντοι
201
Καλησπέρα παιδιά μια Άννα Ελληνίδα λεπτή με σπαστό κατσαρο μαλλί μαυρο που δίνει και κωλο πιατσαριζε στην γωνία απέναντι από το Christiana την έχει δει κανενανας? Έχω πάνω από 3 βδομάδες σχεδόν να την δω.

• Like
Αντιδράσεις: koleou

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.285
Πόντοι
2.256
Θυμίζει θρίλερ το τρίγωνο πια
Όχι μόνο θυμίζει!!! Είναι αληθινό θρίλερ!!! Είναι μόνο για μύστες της σιδερικής ηδονής, σφυριλατημένους στα βρωμερά υπόγεια της αμαρτίας και βαφτισμένους με ιδρώτα και μουνόχυμα!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Πλάκα κάνω, η μαλακία είναι ότι δεν έχει γυναίκες αλλά πιστεύω ότι θα αυξηθούν οι επιλογές με την έλευση του Σεπτέμβρη και το τέλος των διακοπών.
Μόλις εχτές το βράδυ έπεσα φάτσα με φάτσα με γνωστή ιέρεια του τριγώνου σε παραλία μετά του συντρόφου της.

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.473
Πόντοι
201
Βασικά το τρίγωνο των Βερμούδων θυμίζει, ότι στανταράκι βρίσκεις μετά χάνετε , Άσε που έχει γεμίσει junkie και νιώθεις λες και παίζεις resident evil και είναι έτοιμα να σου επιτεθούν, την επόμενη φορά θα σκάσω με κράνος εξάρτυση και θα κάνω αζιμούθιο μπας και βρω τίποτα.

Συνημμένα

• images.jpeg
    images.jpeg
    10,3 KB · Εμφανίσεις: 32
Τελευταία τροποποίηση:

KoitaMe

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2017
Like
17
Πόντοι
0
Καλησπέρα , Μια Σάρα κοκκινομαλλα κοντά στο τρίγωνο.. ξέρει κανείς τπτ;

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Καλησπέρα , Μια Σάρα κοκκινομαλλα κοντά στο τρίγωνο.. ξέρει κανείς τπτ;
Έχουν μιλήσει πολλοί για αυτήν.
Η δική μου εμπειρία:
Είναι όμορφη και συνήθως βγαίνει στην πιάτσα από τις 13:30 και μετά. Πιατσάρει στην Χαλκοκονδύλη μεταξύ Μενάνδρου και Σωκράτους. Η «βάση» της είναι το ξενοδοχείο Μινιόν στον πεζόδρομο της Μαίζωνος στην πλατεία Βάθης.
Δίνει μουνί ΚΑΙ κώλο.
Στο ιεραποστολικό ήταν καλή αλλά στα τέσσερα δεν μου στηνότανε καλά.
Αναγκάστηκα να κάνω αεροπλανικό γαμήσι για να τελειώσω.
Κώλο δεν πήρα αλλά αν στήνεται χάλια για μουνί στα τέσσερα, υποψιάζομαι ότι από κώλο θα είναι χειρότερα.
Έχει το πλεονέκτημα ότι δίνει και τηλέφωνα εκτός από τα «ρομαντικά εξτραδάκια» που προσφέρει για αυτούς που αναλαμβάνουν και τους σχετικούς κινδύνους.

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.317
Πόντοι
1.071
Πέρασμα χθες από τρίγωνο, πήρα μια αφρικανη με κοντό μαλλί. Στενό μουνακι, αλλά πολύ απαθής
exeiw Πληροφοριες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πέτυχα μια βιολέτα χτες κοντά σολωμού

KoitaMe

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2017
Like
17
Πόντοι
0
Έχουν μιλήσει πολλοί για αυτήν.
Η δική μου εμπειρία:
Είναι όμορφη και συνήθως βγαίνει στην πιάτσα από τις 13:30 και μετά. Πιατσάρει στην Χαλκοκονδύλη μεταξύ Μενάνδρου και Σωκράτους. Η «βάση» της είναι το ξενοδοχείο Μινιόν στον πεζόδρομο της Μαίζωνος στην πλατεία Βάθης.
Δίνει μουνί ΚΑΙ κώλο.
Στο ιεραποστολικό ήταν καλή αλλά στα τέσσερα δεν μου στηνότανε καλά.
Αναγκάστηκα να κάνω αεροπλανικό γαμήσι για να τελειώσω.
Κώλο δεν πήρα αλλά αν στήνεται χάλια για μουνί στα τέσσερα, υποψιάζομαι ότι από κώλο θα είναι χειρότερα.
Έχει το πλεονέκτημα ότι δίνει και τηλέφωνα εκτός από τα «ρομαντικά εξτραδάκια» που προσφέρει για αυτούς που αναλαμβάνουν και τους σχετικούς κινδύνους.
Απ' ότι κατάλαβα είναι επικίνδυνη.
Κρίμα κ είναι ωραία κοπέλα.
Ευχαριστώ πολύ αδερφέ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Απ' ότι κατάλαβα είναι επικίνδυνη.
Κρίμα κ είναι ωραία κοπέλα.
Ευχαριστώ πολύ αδερφέ.
δεν είναι μόνο επικίνδυνη. Εμένα μου ζήτησε 30€ κι ευτυχώς που τη ρώτησα πόση ώρα κάθεται, ήθελε να πηδηχτεί για 10 λεπτά

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
δεν είναι μόνο επικίνδυνη. Εμένα μου ζήτησε 30€ κι ευτυχώς που τη ρώτησα πόση ώρα κάθεται, ήθελε να πηδηχτεί για 10 λεπτά
Εμένα δεν μου έκανε θέμα με τον χρόνο. ΔΕΝ χρονομέτρησα αλλά σίγουρα κάτσαμε πάνω από 10' μαζί.
Ίσως σε εσένα στράβωσε επειδή της ζήτησες να κλείσει τα κινητά της. Γιαυτό μάλλον σου κοπάνησε και καπέλο.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Η σημερινή μου εξόρμηση για να βρω τον κώλο της Μόνικας με άφησε με τον πούτσο στο χέρι.
Δεν την βρήκα πουθενά. :headbang:
Επειδή είμαι λίγο μονομανής, γύριζα επίμονα στο 3γωνο μέχρι που οι πουτάνες βαρέθηκαν να με βλέπουνε.
Τελικά είπα να βρω παρηγοριά στον κώλο της Δήμητρας που είχα πάρει παλαιότερα από μουνί μόνο αλλά θυμάμαι ότι τον έδινε. Πιατσάρει στο Liberty και μου συστήθηκε ως Άννα αυτή την φορά. Είναι γεμάτη αλλά όχι χοντρή και έχει και λίγες μικρές κρεατοελιές στην περιοχή που μπορεί να είναι και κονδυλώματα.
Έχει μια απαίσια ουλή στην κοιλιά. Μου είπε ότι είναι από γέννα. «Μαλακίες» σκέφτηκα.
Έχω ξαναδεί ουλές καισαρικής και αυτή δεν έμοιαζε με καμία από αυτές. Με ουλές χασαπικής ίσως.
Μόλις της ζήτησα να στηθεί να της τον βάλω από πίσω μου έβγαλε σκάρτα, δεν μπορούσε, πόναγε και μαλακίες.
Το μαύρο από εμένα είναι γιατί ενώ είναι ανθρώπινο μια κοπέλα για τον Α' ή Β' λόγο να μην μπορέσει να τον πάρει από πίσω, όταν της ζήτησα να μου επιστρέψει τα εξτρά λεφτά μου έλεγε μαλακίες μέχρι τελικά να μου τα δώσει.
Της είπα ότι αν διώχνει τους καλούς πελάτες θα μείνει με τους μαλάκες μόνο στο τέλος και έφυγα τσαντισμένος για στανταράκι μου.

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1

I_21

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
0
Πόντοι
0

Kassie

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Like
566
Πόντοι
81
Η σημερινή μου εξόρμηση για να βρω τον κώλο της Μόνικας με άφησε με τον πούτσο στο χέρι.
Δεν την βρήκα πουθενά. :headbang:
Επειδή είμαι λίγο μονομανής, γύριζα επίμονα στο 3γωνο μέχρι που οι πουτάνες βαρέθηκαν να με βλέπουνε.
Τελικά είπα να βρω παρηγοριά στον κώλο της Δήμητρας που είχα πάρει παλαιότερα από μουνί μόνο αλλά θυμάμαι ότι τον έδινε. Πιατσάρει στο Liberty και μου συστήθηκε ως Άννα αυτή την φορά. Είναι γεμάτη αλλά όχι χοντρή και έχει και λίγες μικρές κρεατοελιές στην περιοχή που μπορεί να είναι και κονδυλώματα.
Έχει μια απαίσια ουλή στην κοιλιά. Μου είπε ότι είναι από γέννα. «Μαλακίες» σκέφτηκα.
Έχω ξαναδεί ουλές καισαρικής και αυτή δεν έμοιαζε με καμία από αυτές. Με ουλές χασαπικής ίσως.
Μόλις της ζήτησα να στηθεί να της τον βάλω από πίσω μου έβγαλε σκάρτα, δεν μπορούσε, πόναγε και μαλακίες.
Το μαύρο από εμένα είναι γιατί ενώ είναι ανθρώπινο μια κοπέλα για τον Α' ή Β' λόγο να μην μπορέσει να τον πάρει από πίσω, όταν της ζήτησα να μου επιστρέψει τα εξτρά λεφτά μου έλεγε μαλακίες μέχρι τελικά να μου τα δώσει.
Της είπα ότι αν διώχνει τους καλούς πελάτες θα μείνει με τους μαλάκες μόνο στο τέλος και έφυγα τσαντισμένος για στανταράκι μου.
Η Οδύσσεια του κώλου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom