Αφού ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι προμότορας (γνωστός από 190 κριτικές στα μπουρδέλα) θα γράψω
για γεγονότα που συνέβησαν στις 31/05/2023.
Πήρα την Άντζελα (Αλβανιδοκωλάρα) στις 10:00 το πρωί στο ARTEMISSION και στις 14:00 στο LITO.
Κόστος 20 δικά της +10 ξενοδοχείο. Δεν ξέρω τι λέτε αλλά είναι ξηγημένη. Τα χρήματα τα έπαιρνε
μετά την συνεύρεση, επικοινωνιακή και προστυχόλογα που σε καυλώνουν.
Στην πρώτη συνάντησή μας είχαμε ένα πολύ ωραίο "69" με ακάποτη πίπα. Περιποιήθηκα και τις δύο
τρυπούλες της με τη γλώσσα μου. Μετά την έβαλα να κάτσει πάνω μου (με καπότα), στην συνέχεια
στα τέσσερα, όπου την έβαλα να κοιτάει τον καθρέφτη. Αφαίρεση προφυλακτικού και κατάθεση
στο στόμα της.
Στην δεύτερη συνάντηση αρχίσαμε τα χουφτώματα από το ασανσέρ και όταν μπήκαμε μέσα της τον
έδωσα στο στόμα (καθόταν στο κρεβάτι) ακάποτα. Πίπα χωρίς χέρια και κοίταγε τον εαυτό της στον
καθρέφτη, με άναψε. Ξαπλώνει, βάζει κάτω από τη μέση της μαξιλάρι, της σηκώνω τα πόδια ψηλά
και της κάνω γλειφομούνι και γλειφοκώλι. Πέρασμα καπότας και ιεραποστολικό στη μουνάρα της.
Με τις φωνές της (ψεύτικες;) με άναψε και με μερικές βαθιές πουτσιές έχυσα στη μουνάρα της.
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Θα σας πω μόνο ότι μια που είχα πάρει έξω από το LIBERTY εκτός
που πλήρωσα 30+10 μου ζήταγε έξτρα χρήματα για να της γλείψω το μουνί και η πίπα με καπότα.