Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Χθεσινοβραδινή επίσκεψη Π. Ράλλη. Αλλά καμία τύχη. Δεν υπήρχε τπτ. Έτσι κατέληξα Συγγρού στον παράδρομο της καθόδου. Πετυχαίνω ένα ξανθό όμορφο γκομενάκι περίπου στα 45 με στητό βυζί και τέλειο πρόσωπο. Μου συστήθηκε ως Έμυ. 40€ στο χώρο της. Καθόλου παραπονεμένος. Με το που φτάσαμε γδύθηκε και άρχισε να ρουφάει σαν να μην υπάρχει αύριο. Στάσεις αρκετές και με πολύ καλή συμμετοχή στο έργο!
Τυπε χτες το τμχ στην π Ράλλη ήταν κανονικά
πες μας σε ποιο σημείο ήταν η ξανθιά να σου πούμε τα νεα

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Μια χαρα ειναι και τα βράδια ακομα και πολυ αργα μετα τα μεσανυχτα.....πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να σου συμβει κατι στην Κηφισια για παραδειγμα (εχουν γινει αρκετα σκηνικα τα τελευταια χρονια ακομα και πυροβολισμοι) οπου εχει ενα σωρο σκοτεινα και ερημικα δρομακια παρα στο κεντρο που ειναι ολα φωτησμενα και με αρκετα ματια να βλεπουν....
Απλά...σαν Αθηναίος... είσαι άνετα/γνωρίζεις τι και πως το κάνεις:)

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.313
Πόντοι
22.886
Ρε μπας και πλεον η Συγγρου δεν εχει μοναχα τραβελια και ξεκινησαν να πιατσαρουν γυναικες και εκει?
Τα τελευταία 25 χρόνια τύπε .
Πάντα υπήρχαν γυναίκες (original) να πιατσάρουν στους κάθετους δρόμους , μεμονωμένες , αματουρια , με επικούς καβγάδες με τα τρανσφορμερ γιατί τους έκλεβαν τους πελάτες .
Έχω πετύχει διαμαντακια εκεί κάτω .
Βέβαια μιλάω για 2000 μέχρι 2010 που βολταριζα εκεί , αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμη .

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Καλησπέρα σας πρώτα απ’ όλα, θα μου περιγράψεις λιγο κάποιος πως είναι η μαύρη Κασσάνδρα από το τρίγωνο, γιατί πριν λίγα λεπτά πέρασα από κει και είδα μια μαύρη Αθήνα την ωραία κωλάρα κολάν φόραγε, και είχε ένα πράσινο μαντήλι στο κεφάλι απέναντι από το προπό έκοβε βόλτες. Μήπως ήταν αυτή; Επίσης τι ζητάει και την δίνει σας ευχαριστώ

mirmidonas1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2017
Like
201
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας πρώτα απ’ όλα, θα μου περιγράψεις λιγο κάποιος πως είναι η μαύρη Κασσάνδρα από το τρίγωνο, γιατί πριν λίγα λεπτά πέρασα από κει και είδα μια μαύρη Αθήνα την ωραία κωλάρα κολάν φόραγε, και είχε ένα πράσινο μαντήλι στο κεφάλι απέναντι από το προπό έκοβε βόλτες. Μήπως ήταν αυτή; Επίσης τι ζητάει και την δίνει σας ευχαριστώ
Μαύρες θα βρεις πατησίων στο πάρκο φιξ μετά τις 23.00 30ευρώ αλλά κώλο δεν ξέρω αν δίνουν.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Η Κασσάνδρα πιατσάρει αυστηρά έξω από το Ξενοδοχείο Ορφέας. Μοιάζει με Μιγάδα, όχι με κανονική Αφρικάνα, φοράει μακριές περούκες (συνήθως ξανθές) κι έχει όμορφο πρόσωπο για μαύρη. Μικρό στήθος, αρμονικό στενό κωλαράκι

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Μαύρες θα βρεις πατησίων στο πάρκο φιξ μετά τις 23.00 30ευρώ αλλά κώλο δεν ξέρω αν δίνουν.
Ναι το ξερω αυτό , όχι 30 ρε μυστη 20 είναι εκεί κ 10 πίπα , εκτός κ αν ανέβασαν τιμές
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Κασσάνδρα πιατσάρει αυστηρά έξω από το Ξενοδοχείο Ορφέας. Μοιάζει με Μιγάδα, όχι με κανονική Αφρικάνα, φοράει μακριές περούκες (συνήθως ξανθές) κι έχει όμορφο πρόσωπο για μαύρη. Μικρό στήθος, αρμονικό στενό κωλαράκι
Ποσα παίρνει τι προσφέρει επεισης τι ώρες τη βρίσκουμε

NetCall95

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Like
33
Πόντοι
0
Έχει κολλήσει ποτέ κανείς σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα από κορίτσια στο Τρίγωνο; Θέλω να το κάνω αλλά ανησυχώ.

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.284
Πόντοι
2.256
Έχει κολλήσει ποτέ κανείς σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα από κορίτσια στο Τρίγωνο; Θέλω να το κάνω αλλά ανησυχώ.
Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται αδερφέ!!! Ό, τι καταλαβαίνεις!!?

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Υπάρχουν πολλοί μαύροι εκεί. Μόνο αν κάνεις προσφορά σε μια αστυνομικό (μεταμφιεσμένη σε ιερόδουλη) θα σε συλλάβουν.
Στην Ελλάδα δεν νομίζω να υπάρχει νομικό πλαίσιο που να δικαιολογεί την σύλληψη του πελάτη, ακόμα και αν η πορνεία είναι παράνομη, εκτός αν το εκδιδόμενο πρόσωπο είναι ανήλικο...
Μόνο στις βιντεοκασέτες μπορεί να συμβεί...

Nikosxtx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα μάγκες,
Ξέρουμε τι παίζει στα Νότια προάστια από ποιότητα σημεία και τιμές;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Ναι το ξερω αυτό , όχι 30 ρε μυστη 20 είναι εκεί κ 10 πίπα , εκτός κ αν ανέβασαν τιμές
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποσα παίρνει τι προσφέρει επεισης τι ώρες τη βρίσκουμε
25 ευρώ φουλ πρόγραμμα, βραδινές ώρες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
θα σου απαντήσω εγώ. 15 χρόνια που κατεβαίνω, μόνο μια φορά την πάτησα. Δεν ήξερα ότι το Baby Oil κάνει χημική αντίδραση με το προφυλακτικό και το σπάει (το ίδιο και η βαζελίνη). Μου έσπασε μέσα σε κώλο νέγρας, κι άρπαξα κάποιο ΣΜΝ για το οποίο πήρα αντιβιωτικά 2ης γενιάς. Δεν δέχομαι ακάποτες πίπες, μετά τη συνεύρεση πασαλείφομαι με Betadin και το αφήνω να δράσε 30 δευτερόλεπτα πριν ξεπλυθώ. Αν ακολουθήσεις αυτή την πολύ απλή ρουτίνα (πάντα προφυλακτικό, όχι φιλιά, απολύμανση) δεν κινδυνεύεις

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
θα σου απαντήσω εγώ. 15 χρόνια που κατεβαίνω, μόνο μια φορά την πάτησα. Δεν ήξερα ότι το Baby Oil κάνει χημική αντίδραση με το προφυλακτικό και το σπάει (το ίδιο και η βαζελίνη). Μου έσπασε μέσα σε κώλο νέγρας, κι άρπαξα κάποιο ΣΜΝ για το οποίο πήρα αντιβιωτικά 2ης γενιάς. Δεν δέχομαι ακάποτες πίπες, μετά τη συνεύρεση πασαλείφομαι με Betadin και το αφήνω να δράσε 30 δευτερόλεπτα πριν ξεπλυθώ. Αν ακολουθήσεις αυτή την πολύ απλή ρουτίνα (πάντα προφυλακτικό, όχι φιλιά, απολύμανση) δεν κινδυνεύεις
Απο κωλο με μαυρη????Εξεταση για HIVέκανες ??

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Όταν λες φουλ ;; Γιατί εγώ ξέρω Ταρα, Νανσυ κτλπ κτλπ 20€ πίπα γαμησι αμάξι, 10€ πίπα μόνο. Τι έγινε εκεί ανατιμολόγηση ;;
υποθέτω ότι δεν γράφω τόσο δυσνόητα Ελληνικά. Η Κασσάνδρα δίνει και τις τρεις τρύπες της με 25€ + 5€ το ξενοδοχείο

mirmidonas1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2017
Like
201
Πόντοι
0

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
υποθέτω ότι δεν γράφω τόσο δυσνόητα Ελληνικά. Η Κασσάνδρα δίνει και τις τρεις τρύπες της με 25€ + 5€ το ξενοδοχείο
Αααα για Κασσανδρα μιλάμε, άρα αυτή θέλει 25 κ τη βρίσκουμε βραδινές ώρες . Ωραία γιατί οι άλλες στο πάρκο ΦΙΞ απ όσο ξέρω θέλουν 20 χωρίς κωλο … σ ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom