You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.841
- Πόντοι
- 3.886
Έχει πέσει ξηρασία
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 506
Τραγικη η κατασταση στις πιατσες....
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
γάμησέ τα. Εξαφανίστηκαν σχεδόν όλες οι γαμεύσιμεςΤραγικη η κατασταση στις πιατσες....
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.540
- Πόντοι
- 456
η Κασσανδρα ρε παιδια υπαρχει ?? και τι ωρες και που συχναζει , 2 φορες που κατεβηκα μενω βορεια δεν την βρηκα ο φιλος ο ΜΠΟΚΟΛΟΣ ειχε γραψει οτι συχναζει αργα τα βραδια εξω απο τον Ορφεα , ξερει κανεις να πει κατι παρα πανω.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Η πιάτσα θεωρείται πια και επίσημα Π Ε Θ Α Μ Ε Ν Η!!!!η Κασσανδρα ρε παιδια υπαρχει ?? και τι ωρες και που συχναζει , 2 φορες που κατεβηκα μενω βορεια δεν την βρηκα ο φιλος ο ΜΠΟΚΟΛΟΣ ειχε γραψει οτι συχναζει αργα τα βραδια εξω απο τον Ορφεα , ξερει κανεις να πει κατι παρα πανω.
Κρίμα!!!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
εσύ, ή οποιοσδήποτε άλλος, μήπως γνωρίζει που πήγαν οι κοπέλες του τρίγωνου; δεν μπορεί να άλλαξαν επάγγελμα, ή να διακτινίστηκαν σε κάποια άλλη χώρα, εδώ είναι. Που πιατσάρουν όμως;Η πιάτσα θεωρείται πια και επίσημα Π Ε Θ Α Μ Ε Ν Η!!!!
Κρίμα!!!
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Ειλικρινά δε γνωρίζω!!! Έχω να ανέβω κανένα μήνα περίπου αλλά τις τελευταίες φορές που πήγα (πάντα μεσημέρι) δεν υπήρχε τίποτα αξιογάμητο!!!εσύ, ή οποιοσδήποτε άλλος, μήπως γνωρίζει που πήγαν οι κοπέλες του τρίγωνου; δεν μπορεί να άλλαξαν επάγγελμα, ή να διακτινίστηκαν σε κάποια άλλη χώρα, εδώ είναι. Που πιατσάρουν όμως;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.841
- Πόντοι
- 3.886
Μήπως άλλαξαν ωράριοΕιλικρινά δε γνωρίζω!!! Έχω να ανέβω κανένα μήνα περίπου αλλά τις τελευταίες φορές που πήγα (πάντα μεσημέρι) δεν υπήρχε τίποτα αξιογάμητο!!!
poytsoskampilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
Αν δεν εισαι εξοικειωμένος με πρεζακια - νταβαδες και μαχαιροβγαλτες ολων των εθνικοτητων μη κατεβεις στο τριγωνο...Παιδιά επειδή είμαι καινούριο στην Αθήνα μοορειτε να δωσετε ακριβεις οδους που γινετε αυτό γιατί εδιαφερομαι
συντομα στο history channel μετα το Bermuda Triangle & Alaska Triangle το ΠορνοΤριγωνο Αττικης
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Μάρνη και Μενάνδρου, ανέβα Χαλκοκονδύλη, κοίτα δεξιά σου πλ. Λαυρίου και αν δεν έχει τίποτα πήγαινε αριστερά μέχρι το επόμενο στενό Βεραντζέρου και κατέβα κάτω. Εκεί στα στενά θα τις πάρει το μάτι σου. Αν δε βρεις τίποτα, πήγαινε Σατωβριάνδου και φάε δυο με απ'όλα από το Λευτέρη για να μην πάει στράφι η τσάρκα!!!Παιδιά επειδή είμαι καινούριο στην Αθήνα μοορειτε να δωσετε ακριβεις οδους που γινετε αυτό γιατί εδιαφερομαι
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Ο Καφά Αρκούδος στα έγραψε συνοπτικά, εγώ θα πλατιάσω λίγο, ας βοηθήσω τη νέα γενιά.Παιδιά επειδή είμαι καινούριο στην Αθήνα μοορειτε να δωσετε ακριβεις οδους που γινετε αυτό γιατί εδιαφερομαι
Στο τρίγωνο έχει κοπέλες όλες τις ώρες. Το τρίγωνο περικλείεται από τις εξής οδούς. Πας Ομόνοια και ξεκινάς από την αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου, τη δεξιά της μεριά. Στη συμβολή της με τη Βερανζέρου, συνήθως κάθονται 2 - 3. Συνεχίζεις μέχρι τη Χαλκοκονδύλη, πάντα κάθονται κανά δυο. Στη συμβολή με την Καποδιστρίου, περνάς το φανάρι και κατεβαίνεις. Δεξιά έχει ένα ξενοδοχείο (Λητώ), πάντα υπάρχει κάποια εκεί. Συνεχίζεις και στρίβεις αριστερά, στη Σωκράτους. Στη δεξιά μεριά της, υπάρχει το ξενοδοχείο Liberty, πάντα έχει κοπέλες. Στρίβεις δεξιά Χαλκοκονδύλη, πηγαίνεις προς το ξενοδοχείο Ορφέας κι ελέγχεις αν κάποια σε ενδιαφέρει. Γυρνάς πίσω και συνεχίζεις επί της Σωκράτους και σε όλη τη διαδρομή πιατσάρουν αρκετές. Το ξενοδοχείο Christiana έχει 5€, αν διαλέξεις κάποια από εκεί γύρω, αλλά είναι βρώμικο και δεν έχει πετσέτες. Στη Σατωβριάνδου κάνεις δεξιά, υπάρχουν κάποιες και εκεί. Μην πάρεις Πακιστανή, είναι φοβερά βρωμιάρες. Απόφυγε ακάποτες πίπες, φόρα καλά το προφυλακτικό, μην χρησιμοποιήσεις βαζελίνη ή Baby Oil για λιπαντικό κάνει χημική αντίδραση και το διαλύει. Η ΚΥ είναι η καλύτερη γι αυτή τη δουλειά. Το διπλό προφυλακτικό σπάει, γιατί τρίβεται λάστιχο με λάστιχο. Έχω μαζί μου πάντα Betadin και το αφήνω να δράσει οπωσδήποτε 30 δευτερόλεπτα πριν το ξεπλύνω. Εννοείται ότι δεν φοράς κάποια φανταχτερή χρυσή αλυσίδα ή ρολόι και δεν δείχνεις κάποιο ακριβό κινητό, δεν έχεις μαζί σου κάρτες και δεν έχεις παραπάνω από 10€ από όσα έχεις υπολογίσει να χαλάσεις. Βρες κάποια που να σου γουστάρει, την πλησιάζεις ΑΡΓΑ χαμογελώντας, μην τρομάξει. Την ρωτάς τι κάνεις; σου απαντάει καλά, κι εσύ ρωτάς, όχι εννοώ τι κάνεις στο κρεββάτι και κάνε της καθαρή εξήγηση. Σε θέλω για 1/2 ώρα (ή για όση ώρα νομίζεις ότι σε ικανοποιεί). Εξήγησέ της ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, μην σου πει τα κάνω όλα μωρό μου και το χάψεις. Πες της πως θα κάνει οπωσδήποτε μπάνιο, παραμύθιασέ την πως χώρισες πρόσφατα και αν περάσεις καλά μαζί της θα την παίρνεις συνέχεια, κι ότι έχεις φίλους που θα την συστήσεις, της δίνεις κίνητρο να δώσει καλή παράσταση. Ελπίζω να βοήθησα
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Διαγραμμένο μέλος 205234
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.234
- Πόντοι
- 201
TE="kafearkoudas, post: 11144027, member: 135443"]
[/QUOTE]
Ώπα ποιο είναι το τεμάχιο
[/QUOTE]
Ώπα ποιο είναι το τεμάχιο
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Ώπα ποιο είναι το τεμάχιοTE="kafearkoudas, post: 11144027, member: 135443"]
[/QUOTE]
Δε λέει μία αδερφέ!!! Γνωστή στη Χαλκοκονδύλη και στα πέριξ.
Ευχαριστώ πάρα πολλύ για την βοήθειαΟ Καφά Αρκούδος στα έγραψε συνοπτικά, εγώ θα πλατιάσω λίγο, ας βοηθήσω τη νέα γενιά.
Στο τρίγωνο έχει κοπέλες όλες τις ώρες. Το τρίγωνο περικλείεται από τις εξής οδούς. Πας Ομόνοια και ξεκινάς από την αρχή της 3ης Σεπτεμβρίου, τη δεξιά της μεριά. Στη συμβολή της με τη Βερανζέρου, συνήθως κάθονται 2 - 3. Συνεχίζεις μέχρι τη Χαλκοκονδύλη, πάντα κάθονται κανά δυο. Στη συμβολή με την Καποδιστρίου, περνάς το φανάρι και κατεβαίνεις. Δεξιά έχει ένα ξενοδοχείο (Λητώ), πάντα υπάρχει κάποια εκεί. Συνεχίζεις και στρίβεις αριστερά, στη Σωκράτους. Στη δεξιά μεριά της, υπάρχει το ξενοδοχείο Liberty, πάντα έχει κοπέλες. Στρίβεις δεξιά Χαλκοκονδύλη, πηγαίνεις προς το ξενοδοχείο Ορφέας κι ελέγχεις αν κάποια σε ενδιαφέρει. Γυρνάς πίσω και συνεχίζεις επί της Σωκράτους και σε όλη τη διαδρομή πιατσάρουν αρκετές. Το ξενοδοχείο Christiana έχει 5€, αν διαλέξεις κάποια από εκεί γύρω, αλλά είναι βρώμικο και δεν έχει πετσέτες. Στη Σατωβριάνδου κάνεις δεξιά, υπάρχουν κάποιες και εκεί. Μην πάρεις Πακιστανή, είναι φοβερά βρωμιάρες. Απόφυγε ακάποτες πίπες, φόρα καλά το προφυλακτικό, μην χρησιμοποιήσεις βαζελίνη ή Baby Oil για λιπαντικό κάνει χημική αντίδραση και το διαλύει. Η ΚΥ είναι η καλύτερη γι αυτή τη δουλειά. Το διπλό προφυλακτικό σπάει, γιατί τρίβεται λάστιχο με λάστιχο. Έχω μαζί μου πάντα Betadin και το αφήνω να δράσει οπωσδήποτε 30 δευτερόλεπτα πριν το ξεπλύνω. Εννοείται ότι δεν φοράς κάποια φανταχτερή χρυσή αλυσίδα ή ρολόι και δεν δείχνεις κάποιο ακριβό κινητό, δεν έχεις μαζί σου κάρτες και δεν έχεις παραπάνω από 10€ από όσα έχεις υπολογίσει να χαλάσεις. Βρες κάποια που να σου γουστάρει, την πλησιάζεις ΑΡΓΑ χαμογελώντας, μην τρομάξει. Την ρωτάς τι κάνεις; σου απαντάει καλά, κι εσύ ρωτάς, όχι εννοώ τι κάνεις στο κρεββάτι και κάνε της καθαρή εξήγηση. Σε θέλω για 1/2 ώρα (ή για όση ώρα νομίζεις ότι σε ικανοποιεί). Εξήγησέ της ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, μην σου πει τα κάνω όλα μωρό μου και το χάψεις. Πες της πως θα κάνει οπωσδήποτε μπάνιο, παραμύθιασέ την πως χώρισες πρόσφατα και αν περάσεις καλά μαζί της θα την παίρνεις συνέχεια, κι ότι έχεις φίλους που θα την συστήσεις, της δίνεις κίνητρο να δώσει καλή παράσταση. Ελπίζω να βοήθησα
Περνάω με το αμαξι τακτικά, κάνω μια μικρή παράκαμψη γυρνώντας σπίτι για να βλέπω τι παίζει. Προχθές έξω από το Λίμπερτι ήταν μια σχετικά πιτσιρίκα μελαχρινή, ομορφούλα μου φάνηκε, μιλούσε με έναν νερντ Έλληνα κι εκείνος μίλαγε κάπως έντονα. Την έχω ξαναδεί πριν από καμιά βδομάδα με ένα γυφτάκι, νεαρό και αυτό σε ηλικία, στο ίδιο σημείο. Και σ' αυτό στην Καποδιστρίου βλέπω 2-3 κοπέλες νωρίς το απόγευμα (η μία μάλιστα όμορφη για τα γούστα μου). Και έξω από τον Ορφέα πριν καμιά βδομάδα, πάντα περνώντας με το αμάξι, μου φάνηκε ότι είδα κάτι γαμεύσιμο. Αυτά, λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, έχω να επισκεφθώ πιάτσα ως πελάτης πάνω από 2 χρόνιαεσύ, ή οποιοσδήποτε άλλος, μήπως γνωρίζει που πήγαν οι κοπέλες του τρίγωνου; δεν μπορεί να άλλαξαν επάγγελμα, ή να διακτινίστηκαν σε κάποια άλλη χώρα, εδώ είναι. Που πιατσάρουν όμως;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
φίλτατε, αναφέρεις 4-5 κομμάτια. Πριν λίγο καιρό, ήταν πάνω από 15. Που πήγαν οι υπόλοιπες, αυτό αναρωτιέμαιΠερνάω με το αμαξι τακτικά, κάνω μια μικρή παράκαμψη γυρνώντας σπίτι για να βλέπω τι παίζει. Προχθές έξω από το Λίμπερτι ήταν μια σχετικά πιτσιρίκα μελαχρινή, ομορφούλα μου φάνηκε, μιλούσε με έναν νερντ Έλληνα κι εκείνος μίλαγε κάπως έντονα. Την έχω ξαναδεί πριν από καμιά βδομάδα με ένα γυφτάκι, νεαρό και αυτό σε ηλικία, στο ίδιο σημείο. Και σ' αυτό στην Καποδιστρίου βλέπω 2-3 κοπέλες νωρίς το απόγευμα (η μία μάλιστα όμορφη για τα γούστα μου). Και έξω από τον Ορφέα πριν καμιά βδομάδα, πάντα περνώντας με το αμάξι, μου φάνηκε ότι είδα κάτι γαμεύσιμο. Αυτά, λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, έχω να επισκεφθώ πιάτσα ως πελάτης πάνω από 2 χρόνια
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495