Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
636
Πόντοι
86
Σε ποια πιάτσα είναι αυτή;
Απέξω από το ξενοδοχείο που μαζεύονται στην Χαλκοκονδύλη κόλλησε το μυαλό μου πως λέγεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πληροφορίες ώρες κλπ
Γύρω στις 7 το απόγευμα την πέτυχα

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Απέξω από το ξενοδοχείο που μαζεύονται στην Χαλκοκονδύλη κόλλησε το μυαλό μου πως λέγεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γύρω στις 7 το απόγευμα την πέτυχα
Λες αυτό π πάνε Κύπριοι επί το πλείστον..Πριν το υπουργείο;

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.692
Πόντοι
456
Καλησπέρα παδια θα σας πω την εμπειρία μου στο τρίγωνο.. Δυστυχώς εγω ειμαι καινούριος σε αυτο το τομεα και τα κολπα δεν τα ξερω ποιες μερες και ωρες βγαίνουν τα καλα κομμάτια.. παω ενα απόγευμα και πραγματικά απελπισία πρεζουδες οι μισές.. Ινδές.. με τα 1000 ζορια περνω μια που ηταν τελειος χαζοχαρούμενη και ηταν η μονο απο κει που δεν την ειχε ρουφήξει.. 1000 φορες να έσκιζα το 20ρικο παρα να το δώσω.. η τυπισα καθε 2 λεπτα γέλαγε χωρις λογο .. πριν ζήτησε 50 ευρω.. μεταβολη και έφυγα με το ποσο που μου ειπε.. έρχεται και μου λεει 30 και λεω 20 ..οκ μου λεει .. λεω απο μεσα 50 γιατι με έβλεπε σαν καινούριο και ήθελε να μου φάει περισοτερα .. παμε στο δωμάτιο παλι γελαγε ... την κοιταω με κοιταει ... ειλικρινά ειχα σκαλώσει... ξεκινάει πιπα .. ξανα γελάει.. ο μαχητής ειχε πέσει ειδή ... ειχα φαει ξενερα που δεν ήξερα τι να κανω ... καναμε μια στάση ιεραποστολικό... αλλα δεν .. της λεω γύρνα και εκει νευριασε .. στα καθολου αγγλικά και ελληνικά που δεν ήξερε ελεγε 20 ευρω ετσι 20 ευρω ετσι 20 ευρω ετσι φτασαμε στα 100 με τοσα έτσι... νευριαζω πεταω τι καποτα ντύνομαι φεύγω.. ήθελε να μου δώσει μια τσιχλα και της λεω αντε γαμησου μαλακο και εφυγα .. Υπάρχει λογικός που θα δώσει 50 ευρω... καλα λεω οτι σε τέτοια θέματα πρειπει να πάρεις συμβουλή απο τους παλιούς η να πας με κάποιον παλιο να σου δείξει τα κολπα ... αυτα απο μενα

Τελευταία τροποποίηση:

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060
Καλησπέρα παδια θα σας πω την εμπειρία μου στο τρίγωνο.. Δυστυχώς εγω ειμαι καινούριος σε αυτο το τομεα και τα κολπα δεν τα ξερω ποιες μερες και ωρες βγαίνουν τα καλα κομμάτια.. παω ενα απόγευμα και πραγματικά απελπισία πρεζουδες οι μισές.. Ινδές.. με τα 1000 ζορια περνω μια που ηταν τελειος χαζοχαρούμενη και ηταν η μονο απο κει που δεν την ειχε ρουφήξει.. 1000 φορες να έσκιζα το 20ρικο παρα να το δώσω.. η τυπισα καθε 2 λεπτα γέλαγε χωρις λογο .. πριν ζήτησε 50 ευρω.. μεταβολη και έφυγα με το ποσο που μου ειπε.. έρχεται και μου λεει 30 και λεω 20 ..οκ μου λεει .. λεω απο μεσα 50 γιατι με έβλεπε σαν καινούριο και ήθελε να μου φάει περισοτερα .. παμε στο δωμάτιο παλι γελαγε ... την κοιταω με κοιταει ... ειλικρινά ειχα σκαλώσει... ξεκινάει πιπα .. ξανα γελάει.. ο μαχητής ειχε πέσει ειδή ... ειχα φαει ξενερα που δεν ήξερα τι να κανω ... καναμε μια στάση ιεραποστολικό... αλλα δεν .. της λεω γύρνα και εκει νευριασε .. στα καθολου αγγλικά και ελληνικά που δεν ήξερε ελεγε 20 ευρω ετσι 20 ευρω ετσι 20 ευρω ετσι φτασαμε στα 100 με τοσα έτσι... νευριαζω πεταω τι καποτα ντύνομαι φεύγω.. ήθελε να μου δώσει μια τσιχλα και της λεω αντε γαμησου μαλακο και εφυγα .. Υπάρχει λογικός που θα δώσει 50 ευρω... καλα λεω οτι σε τέτοια θέματα πρειπει να πάρεις συμβουλή απο τους παλιούς η να πας με κάποιον παλιο ... αυτα απο μενα
Είναι Ρίσκο .πάλι καλά δεν έδωσες 50 .ειδικά έξω απο το χοτελ Ορφέας 1 -2 αξίζουν

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα παδια θα σας πω την εμπειρία μου στο τρίγωνο.. Δυστυχώς εγω ειμαι καινούριος σε αυτο το τομεα και τα κολπα δεν τα ξερω ποιες μερες και ωρες βγαίνουν τα καλα κομμάτια.. παω ενα απόγευμα και πραγματικά απελπισία πρεζουδες οι μισές.. Ινδές.. με τα 1000 ζορια περνω μια που ηταν τελειος χαζοχαρούμενη και ηταν η μονο απο κει που δεν την ειχε ρουφήξει.. 1000 φορες να έσκιζα το 20ρικο παρα να το δώσω.. η τυπισα καθε 2 λεπτα γέλαγε χωρις λογο .. πριν ζήτησε 50 ευρω.. μεταβολη και έφυγα με το ποσο που μου ειπε.. έρχεται και μου λεει 30 και λεω 20 ..οκ μου λεει .. λεω απο μεσα 50 γιατι με έβλεπε σαν καινούριο και ήθελε να μου φάει περισοτερα .. παμε στο δωμάτιο παλι γελαγε ... την κοιταω με κοιταει ... ειλικρινά ειχα σκαλώσει... ξεκινάει πιπα .. ξανα γελάει.. ο μαχητής ειχε πέσει ειδή ... ειχα φαει ξενερα που δεν ήξερα τι να κανω ... καναμε μια στάση ιεραποστολικό... αλλα δεν .. της λεω γύρνα και εκει νευριασε .. στα καθολου αγγλικά και ελληνικά που δεν ήξερε ελεγε 20 ευρω ετσι 20 ευρω ετσι 20 ευρω ετσι φτασαμε στα 100 με τοσα έτσι... νευριαζω πεταω τι καποτα ντύνομαι φεύγω.. ήθελε να μου δώσει μια τσιχλα και της λεω αντε γαμησου μαλακο και εφυγα .. Υπάρχει λογικός που θα δώσει 50 ευρω... καλα λεω οτι σε τέτοια θέματα πρειπει να πάρεις συμβουλή απο τους παλιούς η να πας με κάποιον παλιο να σου δείξει τα κολπα ... αυτα απο μενα
Κοίτα, υπήρξαν δύο κόκκινες σημαίες από την αρχή. 1. Το ότι ήταν Ινδή. Τρομερά βρωμιάρες, μακριά. 2. Το ότι σου ζήτησε 50€. Αυτό δείχνει απατεωνίστικη διάθεση, αφού οι τιμές στο τρίγωνο κυμαίνονται γύρω στο 20€. Αυτά όμως είναι μαθήματα, κι όλα τα μαθήματα τα πληρώνεις, κοίτα να μην σε ξαναπιάσουν Κώτσο
Στη συνέχεια τώρα. Ο Εγκέφαλος κάνει πολύ καλό σκανάρισμα. Αν δεις κάποια και δεν σου πολυαρέσει, μην προχωρήσεις, το ένστικτο σου μίλησε. Αν την ρωτήσεις τι κάνει στο κρεββάτι κι αυτή σου πει ...Τα κάνω όλα μωρό μου.... μην την πατήσεις. Πες της ότι θέλεις λεπτομέρειες, αν ντρέπεται να σου πει τι κάνει, δεν θα τα κάνει κι όλας. Πέτα της ένα δόλωμα, ότι μόλις χώρισες κι αν σε ικανοποιήσει θα την παίρνεις συνέχεια. Ότι έχεις 5 - 6 φίλους που ψάχνουν μια καλή κοπέλα, και θα τη συστήσεις αν μείνεις ευχαριστημένος. Έτσι της δίνεις κίνητρο να δώσει καλή παράσταση

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.881
Πόντοι
746

Μεγάλε εσύ μπήκες με το κεφάλι στα βαθιά και πάλι καλα που δεν πνίγηκες.
Αφού βλέπεις ότι η περιοχή που πάς είναι γεμάτο πρέζουδες και παρόλα αυτά βρίσκεις την ποιό νορμάλ σε εισαγωγικά και σου ζητάει και 50 ευρώ.
Προσωπικά και λεφτά να μου έδειναν απο εκεί ακόμα θα έτρεχα. Πρέπει να είσαι μεγάλος μερακλής η πολυ σκληρός καργιόλης για να χώσεις.
Έχω περάσει πάνω απο 1000 φορές απο το σημείο για δουλειά,ευτυχώς μόνο με αυτοκίνητο και κλείνω παράθυρα απο την μπόχα μην γίνει καμιά μαλακία η και εγώ δεν ξέρω τι. Πρίν 2 εβδομάδες που πέρασα είχαν μπεί 3 πρεζάκια σε μαγαζί με ρούχα και βλέπω τον υπεύθυνο του μαγαζιού να τους φέρνει βόλτα αφου κυνηγιώντουσαν μέσα στο μαγαζί για να κλέψουν. Ρε κακομοίρη που πήγες και έφτιαξες μαγαζί ήθελα να του πώ.
Βλέπεις ότι αρχίζει και κάνει πράγματα που δεν στέκουν. Γελάει χωρίς λόγο,είδε κάτι αστείο η θυμήθηκε κάτι. Να γελάσει μια φορά ΟΚ. Να γελάει σε συχνά διαστήματα εκεί καταλαβαίνεις ότι βλέπει δράκους και κύκλους.
Μπορούσε να γίνει χοντρή μαλακία. Μάθημα προς αποφυγή.Θα σου έλεγα ότι ερώτηση έχεις να την κάνεις και μετά να παίζεις μπάλα.

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
απο αυτες που πιατσαρουν εξω απο τον Ορφέα ποιες αξιζουν παιδια στειλτε ονοματα και περιγραφη υπηρεσιων να μην την πατησει κανεις συναγωνιστης

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.173
Πόντοι
2.477
Μεγάλε εσύ μπήκες με το κεφάλι στα βαθιά και πάλι καλα που δεν πνίγηκες.
Αφού βλέπεις ότι η περιοχή που πάς είναι γεμάτο πρέζουδες και παρόλα αυτά βρίσκεις την ποιό νορμάλ σε εισαγωγικά και σου ζητάει και 50 ευρώ.
Προσωπικά και λεφτά να μου έδειναν απο εκεί ακόμα θα έτρεχα. Πρέπει να είσαι μεγάλος μερακλής η πολυ σκληρός καργιόλης για να χώσεις.
Έχω περάσει πάνω απο 1000 φορές απο το σημείο για δουλειά,ευτυχώς μόνο με αυτοκίνητο και κλείνω παράθυρα απο την μπόχα μην γίνει καμιά μαλακία η και εγώ δεν ξέρω τι. Πρίν 2 εβδομάδες που πέρασα είχαν μπεί 3 πρεζάκια σε μαγαζί με ρούχα και βλέπω τον υπεύθυνο του μαγαζιού να τους φέρνει βόλτα αφου κυνηγιώντουσαν μέσα στο μαγαζί για να κλέψουν. Ρε κακομοίρη που πήγες και έφτιαξες μαγαζί ήθελα να του πώ.
Βλέπεις ότι αρχίζει και κάνει πράγματα που δεν στέκουν. Γελάει χωρίς λόγο,είδε κάτι αστείο η θυμήθηκε κάτι. Να γελάσει μια φορά ΟΚ. Να γελάει σε συχνά διαστήματα εκεί καταλαβαίνεις ότι βλέπει δράκους και κύκλους.
Μπορούσε να γίνει χοντρή μαλακία. Μάθημα προς αποφυγή.Θα σου έλεγα ότι ερώτηση έχεις να την κάνεις και μετά να παίζεις μπάλα.
Τυπε εσυ πρεπει να εισαι απο αυτους που αποφευγουν να μπουν στο αεροπλανο απο φοβο μην κολλησουν covid, σωστα?

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.881
Πόντοι
746
Τυπε εσυ πρεπει να εισαι απο αυτους που αποφευγουν να μπουν στο αεροπλανο απο φοβο μην κολλησουν covid, σωστα?

Μέσα έπεσες μπορεί και όχι.
Μαλακία μου που,δεν τράβηξα φωτο προχθές. Πάνω απο 200 πρεζάκια μέσα στο δρόμο.
Πέρνα βόλτα απο το μέρος και έλα να το ξαναγράψεις.
Όσο το καυλί μου σηκώνεται και γαμάει μούνες δεν σκάω και πολύ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
απο αυτες που πιατσαρουν εξω απο τον Ορφέα ποιες αξιζουν παιδια στειλτε ονοματα και περιγραφη υπηρεσιων να μην την πατησει κανεις συναγωνιστης
Ποιός είναι ο λόγος που ζητάς πληροφορίες, και δεν πηγαίνει ο ίδιος να κάνεις έρευνα και στη συνέχεια να ενημερώσεις τα μέλη;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886

kafearkoudas

Μέγας