Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Οι μαύρες στην Αχαρνών είναι ακόμα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Χτες βράδυ εμφάνιστηκε ή γνωστή Βουλγάρα στο Ρουφ κατά της 10.
Τώρα ρε μεγάλε θαρρείς ότι έδωσες κάποια πληροφορία σε όσους σε διαβάζουν; Γράψε λεπτομέρειες. Πως την λένε, που ακριβώς πιατσάρει, πόσα παίρνει, πόση ώρα κάθεται, τι πρόγραμμα κάνει, αν αξίζει τα λεφτά της. Με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε;

kostas _1985

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
137
Πόντοι
0
Τώρα ρε μεγάλε διάβασε και τα παλαιότερα δεν θα γράφουμε κάθε φορά τα ίδια απλά αναφέρεται ότι μετά από καιρό εμφανίστηκε.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.881
Πόντοι
746
Τώρα ρε μεγάλε θαρρείς ότι έδωσες κάποια πληροφορία σε όσους σε διαβάζουν; Γράψε λεπτομέρειες. Πως την λένε, που ακριβώς πιατσάρει, πόσα παίρνει, πόση ώρα κάθεται, τι πρόγραμμα κάνει, αν αξίζει τα λεφτά της. Με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε;

Για την καργιόλα λέει που την κυνήγαγα με το αυτοκίνητο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Πριν λίγες μέρες πέρασα από τρίγωνο πρωί. Έξω από τον Ορφέα ήταν μια βαμμένη ξανθιά, κάπως νεαρή, μάλλον γυφτόφερνε, δεν την είχα ξαναδεί και σκέφτηκα να τη δοκιμάσω. Με ρώτησε το κλασικό ...πάμε;... Την ρώτησα τι κάνει στο κρεββάτι, απάντησε πίπα, σεξ, κώλο.
- Πόσα θες;
- 50 ευρώ για όλα.
Εφάρμοσα την τακτική της απόλυτης απαξίωσης, δηλ. την κοίταξα στα μάτια, έσκασα στα γέλια ρίχνοντάς της το πιο ειρωνικό βλέμμα που έχω προβάρει στον καθρέφτη γι αυτές τις περιπτώσεις, γύρισα την πλάτη κι έφυγα. Αυτή άρχισε να φωνάζει ...έλα, που πας; κλπ παπαριές. Φανταστείτε σε τι επίπεδο θράσους έχουν φτάσει μερικές. Αν όμως βρίσκουν ανθρώπους που τους τα δίνουν, καλά κάνουν

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Πριν λίγες μέρες πέρασα από τρίγωνο πρωί. Έξω από τον Ορφέα ήταν μια βαμμένη ξανθιά, κάπως νεαρή, μάλλον γυφτόφερνε, δεν την είχα ξαναδεί και σκέφτηκα να τη δοκιμάσω. Με ρώτησε το κλασικό ...πάμε;... Την ρώτησα τι κάνει στο κρεββάτι, απάντησε πίπα, σεξ, κώλο.
- Πόσα θες;
- 50 ευρώ για όλα.
Εφάρμοσα την τακτική της απόλυτης απαξίωσης, δηλ. την κοίταξα στα μάτια, έσκασα στα γέλια ρίχνοντάς της το πιο ειρωνικό βλέμμα που έχω προβάρει στον καθρέφτη γι αυτές τις περιπτώσεις, γύρισα την πλάτη κι έφυγα. Αυτή άρχισε να φωνάζει ...έλα, που πας; κλπ παπαριές. Φανταστείτε σε τι επίπεδο θράσους έχουν φτάσει μερικές. Αν όμως βρίσκουν ανθρώπους που τους τα δίνουν, καλά κάνουν
Σωστά ξηγηθηκες....50€ χαχαχαχαχ

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Υπάρχει κάποιο σημείο που να έχει νέες κοπέλες;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
- Πόσα θες;
- 50 ευρώ για όλα.
Και τελικά, δεν την πήρες?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Αν κάποιο μέλος έχει πληροφόρηση, ας επιβεβαιώσει ή διαψεύσει. Πληροφορήθηκε ότι η Σοφία, μελαχρινή, μέτριο ύψος, σκούρα μακριά μαλλιά, πέθανε από υπερβολική δόση. Ισχύει;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060
Μύστη Μποκολε, γιατί τέτοια ειρωνεία...? :undecided-old: Τσπ, πρόσφατα ξαναπέρασα με την κοκκινομάλλα Βουλγάρα Σάρα για ΑΚΑΠΟΤΟ πρωκτικό, μιας και το είχα απεριόριστη ανάγκη...:zfuck:
Σφικτό το κωλαράκι τις;; η βάζει φουλ κρέμα

• Like
Αντιδράσεις: Junax

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Που την βρίσκουμε τη Σάρα; Ποτέ δε την έχω πετύχει! Στη μαιζωνος πεζόδρομο η στη Μαγερ, και τι ωρες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Μύστη Μποκολε, γιατί τέτοια ειρωνεία...? :undecided-old: Τσπ, πρόσφατα ξαναπέρασα με την κοκκινομάλλα Βουλγάρα Σάρα για ΑΚΑΠΟΤΟ πρωκτικό, μιας και το είχα απεριόριστη ανάγκη...:zfuck:
ποια ειρωνεία τύπε; αφού έγραψα πεντακάθαρα ότι την απαξίωσα, της γύρισα την πλάτη κι έφυγα, κι ας μου φώναζε να γυρίσω πίσω. Πως θεώρησες ότι θα ξαναγύρναγα;

• Like
Αντιδράσεις: Junax
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Κάποιος καλός άνθρωπος, ο οποίος με αποκαλεί και Μπόκολη, μάλλον δίπλα έγραψε ότι δεν με λαμβάνει σοβαρά υπόψιν του, αφού γαμάω με ολόσωμη καπότα και κάνω πλύσεις με Μπεταντίν. Κι ότι οι Κινέζες, τις οποίες εγώ θεωρώ τις πιο έντιμες μιλφ, τις πιο καθαρές και τις πιο ασφαλείς στην περιοχή, τώρα έχουν κρεμάσει κι έχουν γεμίσει κυτταρίτιδες και φλεβίτιδες.
Αγνοούσα ότι έχω δημιουργήσει τόση σφοδρή αντιπάθεια, στα όρια του μίσους σε κάποια άτομα, ώστε να διαστρέφουν με τέτοιο τρόπο την πραγματικότητα προσπαθώντας να με μειώσουν. Άραγε ποια να είναι τα πραγματικά τους ελατήρια; Τους αφιερώνω λοιπόν μια φωτογραφία, στην οποία η κακή όρασή μου δεν βλέπει την κοπέλα γεμάτη κυτταρίτιδες και φλεβίτιδες. Μην δαγκώσεις τη γλώσσα σου τύπε, κινδυνεύεις να πάθεις δηλητηρίαση

Συνημμένα

• κυτταριτιδα.jpg
    κυτταριτιδα.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 213

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom