Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Οι μαύρες στην Αχαρνών είναι ακόμα;
σε ποιο υψος της Αχαρνων?Οι μαύρες στην Αχαρνών είναι ακόμα;
Στην πλατείασε ποιο υψος της Αχαρνων?
Καλημέρα ποια η ξανθιά;Χτες βράδυ εμφάνιστηκε ή γνωστή Βουλγάρα στο Ρουφ κατά της 10.
Τώρα ρε μεγάλε θαρρείς ότι έδωσες κάποια πληροφορία σε όσους σε διαβάζουν; Γράψε λεπτομέρειες. Πως την λένε, που ακριβώς πιατσάρει, πόσα παίρνει, πόση ώρα κάθεται, τι πρόγραμμα κάνει, αν αξίζει τα λεφτά της. Με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε;Χτες βράδυ εμφάνιστηκε ή γνωστή Βουλγάρα στο Ρουφ κατά της 10.
Τώρα ρε μεγάλε θαρρείς ότι έδωσες κάποια πληροφορία σε όσους σε διαβάζουν; Γράψε λεπτομέρειες. Πως την λένε, που ακριβώς πιατσάρει, πόσα παίρνει, πόση ώρα κάθεται, τι πρόγραμμα κάνει, αν αξίζει τα λεφτά της. Με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε;
Σωστά ξηγηθηκες....50€ χαχαχαχαχΠριν λίγες μέρες πέρασα από τρίγωνο πρωί. Έξω από τον Ορφέα ήταν μια βαμμένη ξανθιά, κάπως νεαρή, μάλλον γυφτόφερνε, δεν την είχα ξαναδεί και σκέφτηκα να τη δοκιμάσω. Με ρώτησε το κλασικό ...πάμε;... Την ρώτησα τι κάνει στο κρεββάτι, απάντησε πίπα, σεξ, κώλο.
- Πόσα θες;
- 50 ευρώ για όλα.
Εφάρμοσα την τακτική της απόλυτης απαξίωσης, δηλ. την κοίταξα στα μάτια, έσκασα στα γέλια ρίχνοντάς της το πιο ειρωνικό βλέμμα που έχω προβάρει στον καθρέφτη γι αυτές τις περιπτώσεις, γύρισα την πλάτη κι έφυγα. Αυτή άρχισε να φωνάζει ...έλα, που πας; κλπ παπαριές. Φανταστείτε σε τι επίπεδο θράσους έχουν φτάσει μερικές. Αν όμως βρίσκουν ανθρώπους που τους τα δίνουν, καλά κάνουν
Και τελικά, δεν την πήρες?Πριν λίγες μέρες πέρασα από τρίγωνο πρωί. Έξω από τον Ορφέα ήταν μια βαμμένη ξανθιά, κάπως νεαρή, μάλλον γυφτόφερνε, δεν την είχα ξαναδεί και σκέφτηκα να τη δοκιμάσω. Με ρώτησε το κλασικό ...πάμε;... Την ρώτησα τι κάνει στο κρεββάτι, απάντησε πίπα, σεξ, κώλο.
- Πόσα θες;
- 50 ευρώ για όλα.
Εφάρμοσα την τακτική της απόλυτης απαξίωσης, δηλ. την κοίταξα στα μάτια, έσκασα στα γέλια ρίχνοντάς της το πιο ειρωνικό βλέμμα που έχω προβάρει στον καθρέφτη γι αυτές τις περιπτώσεις, γύρισα την πλάτη κι έφυγα. Αυτή άρχισε να φωνάζει ...έλα, που πας; κλπ παπαριές. Φανταστείτε σε τι επίπεδο θράσους έχουν φτάσει μερικές. Αν όμως βρίσκουν ανθρώπους που τους τα δίνουν, καλά κάνουν
σπίρτο είσαι. Να ΄ναι καλά τα άλλα κορίτσιαΚαι τελικά, δεν την πήρες?
Μύστη Μποκολε, γιατί τέτοια ειρωνεία...? Τσπ, πρόσφατα ξαναπέρασα με την κοκκινομάλλα Βουλγάρα Σάρα για ΑΚΑΠΟΤΟ πρωκτικό, μιας και το είχα απεριόριστη ανάγκη...σπίρτο είσαι. Να ΄ναι καλά τα άλλα κορίτσια
Σφικτό το κωλαράκι τις;; η βάζει φουλ κρέμαΜύστη Μποκολε, γιατί τέτοια ειρωνεία...? Τσπ, πρόσφατα ξαναπέρασα με την κοκκινομάλλα Βουλγάρα Σάρα για ΑΚΑΠΟΤΟ πρωκτικό, μιας και το είχα απεριόριστη ανάγκη...
Για μένα τέλεια αίσθηση, χωρίς μα και μου...Σφικτό το κωλαράκι τις;; η βάζει φουλ κρέμα
ποια ειρωνεία τύπε; αφού έγραψα πεντακάθαρα ότι την απαξίωσα, της γύρισα την πλάτη κι έφυγα, κι ας μου φώναζε να γυρίσω πίσω. Πως θεώρησες ότι θα ξαναγύρναγα;Μύστη Μποκολε, γιατί τέτοια ειρωνεία...? Τσπ, πρόσφατα ξαναπέρασα με την κοκκινομάλλα Βουλγάρα Σάρα για ΑΚΑΠΟΤΟ πρωκτικό, μιας και το είχα απεριόριστη ανάγκη...