20 φίλεΜάγκες ξέρετε πόσο πάει το μαλλί για γαμησακι στο πάρκο Φιξ με μαυρουλα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 746
20 φίλε
Ξέρεις τίποτα παραπάνω όσο αφορά τις μαυρούλες.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.770
- Πόντοι
- 22.886
ΝαιΞέρεις τίποτα παραπάνω όσο αφορά τις μαυρούλες.
1) βρωμάνε
2) για να βγάλουν παντελόνι+5€
3) για να βγάλουν σουτιέν+5€
4) για δαχτυλιασμα +5€
5) για χουφτωμα +5€
6) για πίπα+5€
7) γκαμισι +20€-30€ (όπου σε πιάσουν)
8) ΒΡΩΜΑΝΕ Πολύ τύπε μου ...
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 746
Ναι
1) βρωμάνε
2) για να βγάλουν παντελόνι+5€
3) για να βγάλουν σουτιέν+5€
4) για δαχτυλιασμα +5€
5) για χουφτωμα +5€
6) για πίπα+5€
7) γκαμισι +20€-30€ (όπου σε πιάσουν)
8) ΒΡΩΜΑΝΕ Πολύ τύπε μου ...
Πωωωω ρε φίλε φρίκη.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.770
- Πόντοι
- 22.886
Μουφα τρελή οι μαύρες και γενικά οι πιατσοβιες .Πωωωω ρε φίλε φρίκη.
Θέλει πολύ τύχη και πολύ ψάξιμο να πετύχεις κάτι αξιόλογο.
Ψάξου σε καμία ανεξάρτητη.
Υπάρχουν καλά κομμάτια.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 746
Μουφα τρελή οι μαύρες και γενικά οι πιατσοβιες .
Θέλει πολύ τύχη και πολύ ψάξιμο να πετύχεις κάτι αξιόλογο.
Ψάξου σε καμία ανεξάρτητη.
Υπάρχουν καλά κομμάτια.
Η ebony darcy απο 80 το πήγε 120 σε 6μήνες,χωρίς κώλο.
Αν είναι να σκάσω πάνω απο 100 τουλάχιστον η κοπέλα να είναι τσόντα και στον χαρακτήρα και στην πράξη.
Δεν λέω ότι η darcy θα κάνει κάτι που θα κλάψω τα λεφτά αλλά δεν πιστεύω ότι έχει χιλιόμετρα στο κοντέρ.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.770
- Πόντοι
- 22.886
Φίλε μου εγώ 2-3 φορές έχω κάνει απόπειρα πριν πολλά χρόνια να πηδήξω μαύρη , έκλαψα τα λεφτάκια μου , δεν πέρασα καλά και έμεινε στο δέρμα μου μια εσανς ιδροτιλας-σκορδιλας-ποδαριλας που έφυγε μετά από τρία ντουζ .Η ebony darcy απο 80 το πήγε 120 σε 6μήνες,χωρίς κώλο.
Αν είναι να σκάσω πάνω απο 100 τουλάχιστον η κοπέλα να είναι τσόντα και στον χαρακτήρα και στην πράξη.
Δεν λέω ότι η darcy θα κάνει κάτι που θα κλάψω τα λεφτά αλλά δεν πιστεύω ότι έχει χιλιόμετρα στο κοντέρ.
Γενικά εκτός του ότι μυρίζει το δέρμα τους είναι και τέρμα πονηρές , δεν βγάζεις άκρη .
Ίσως άλλη κουλτούρα .
Έχει αναφερθεί πάλι το θέμα παλαιότερα .
Μάγκες καλησπέρα θέλω την συμβουλή σας. Ξεκίνησα Τρίτη βράδυ να κάνω τσάρκα σε γνωστά σημεία που συχνάζουν οι γνωστές κύριες, πρώτο πέρασμα από την πλατεία ΦΙΞ μήπως και πετύχω καμία μαύρη για κάνα μπουκιτσι αλλά τζίφος δεν ήταν καμία.( να σημειώσω ότι ήταν 12 η ώρα δεν πήγα νωρίς). Ύστερα ξεκίνησα προς Ομόνοια μεριά και συγκεκριμένα προς Αρτεμισιον μιας και είχα δει εδώ στο φόρουμ ότι εκεί συχνάζουν αλλά πάλι τζίφος δεν βρήκα τίποτα συνέχισα τον δρόμο μου ξανά γύρισα και αφού με έπιασε ένα φανάρι βλέπω ένα πρεζόνι με περούκα και στο χέρι μπυρα κουτάκι pills και τσιγάρο στο φανάρι μπροστά από ένα περιπτερο( αν βοηθάει κανέναν να καταλάβει γιατί δεν θυμάμαι τον δρόμο) να με κοιτάει και να περπατάει προς την μεριά μου και να μου λέει να κατεβάσω παράθυρο και να μου λέει κάτι για σπίτι του… ούτε αυτό δεν καταλάβαινε τι έλεγε από την πρεζα. Όντας απογοητευμένος διότι πίστευα ότι θα βρω κάτι αξιόλογο να αδειάσω ξανά έκανα άλλη μια γύρα και αποφάσισα να φύγω. Θέλω την βοήθεια σας ρε μάγκες να μου πείτε που βρίσκονται όλες και δεν τις έβρισκα εγώ θα το εκτιμούσα πολύ διότι σκοπεύω να κάνω άλλη μια βόλτα το βράδυ τις 28ης
doctor milfer
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά πέρασα από πιάτσα και είδα κοντά στο γαλαξία ένα μιλφακι με μαύρη δερμάτινη φούστα και κόκκινη μπλούζα με τακουναρες αξίζει;
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 746
Φίλε μου εγώ 2-3 φορές έχω κάνει απόπειρα πριν πολλά χρόνια να πηδήξω μαύρη , έκλαψα τα λεφτάκια μου , δεν πέρασα καλά και έμεινε στο δέρμα μου μια εσανς ιδροτιλας-σκορδιλας-ποδαριλας που έφυγε μετά από τρία ντουζ .
Γενικά εκτός του ότι μυρίζει το δέρμα τους είναι και τέρμα πονηρές , δεν βγάζεις άκρη .
Ίσως άλλη κουλτούρα .
Έχει αναφερθεί πάλι το θέμα παλαιότερα .
Έχω χώσει στην Φυλής τις 2 Μαύρες Μπιούτι. Την χοντρή και το λεπτή απο 2 φορές.
Δεν έτυχε να μου συμβεί κάτι αρνητικό σε αντίθεση που και στις δύο έκανα κάτι ψιλοκαφρίλες όταν τις κάρφωνα και ούτε είπανε τίποτα.
Θυμάμαι αρχές Φεβρουαρίου είχα πάρει την νταρντάνα Μπιούτι 3βάρδια φυλής και όταν την γαμούσα στο doggy της είχα πιάσει τα μαλλιά και την έσπρωχνα τέρμα.
Μαύρη γαζέλα κανονική. Τάπα την πήγαινα και σε κάποια φάση μου πετάει ''Σοβαρά τώρα''
Δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να τις γαμάω τη μαυρομούνα. Τελείωσα,μου σκούπισε το πούτσο με ευχαρίστησε και έφυγε.
Ευτυχώς δεν μου έχει κάτσει στραβί με μαυράκι,ακόμα.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Η Κασσάνδρα από όσο έχει πει ο μύστης @ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ ,κατεβαίνει αργά το βράδυ κατά τις 11 στον Ορφέα. Από το πρωί διαγώνια απέναντι αν κοιτάξεις θα δεις δύο Κινέζες αλλά για εμένα είναι εκτός στόχων.Γεια σας παιδιά αυτή η μαύρη που λέτε η Κασσάνδρα που συχνάζει και περίπου ώρα??από ότι διάβασα δίνει όλες τις τρύπες..και ξέρετε αν έχει πουθενά Κινέζες??
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Ακριβώς!!!Οκ σε ευχαριστώ πολύ..ο Ορφέας είναι ξενοδοχείο??
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Αυτή η μαυρουλα π λέτε η Κασσάνδρα είναι καλή;
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 41
- Like
- 11.152
- Πόντοι
- 3.436
Φιλε συναγωνιστη αυτη η κατασταση που περιγραφεις για παρα πολλους εδω μεσα λειτουργει σαν πολος ελξης...οποτε μαλλον διαφημιση εκανες στις μαυρουλες γενικως χαχαχαέμεινε στο δέρμα μου μια εσανς ιδροτιλας-σκορδιλας-ποδαριλας που έφυγε μετά από τρία ντουζ .
Γενικά εκτός του ότι μυρίζει το δέρμα τους
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 746
Έχουμε κανα νέο όσο αφορά τις μαυρούλες.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
καλά ρε Μαλέα δεν. σου φτάνει που η γυναίκα σου είναι 180 κιλά όρκα και σε παντοφλιαζει?Ε
Ελενη απο Κερκυρα, μονο για bbw lovers, καλη αποδοση, κανει κ ακαποτο με το 20αρικο.
όταν πας να ξενοπηδηξεις πάλι φάλαινες πηδάς ρε κτηνοβατη ανώμαλε περουκοφορε????
Τελευταία τροποποίηση:
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 506
Α
Αλλαξε χαφιε ρε μαλακομπουκωμακαλά ρε Μαλέα δεν. σου φτάνει που η γυναίκα σου είναι 180 κιλά όρκα και σε παντοφλιαζει?
όταν πας να ξενοπηδηξεις πάλι φάλαινες πηδάς ρε κτηνοβατη ανώμαλε περουκοφορε????
fatasstits
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 503
- Πόντοι
- 81
Σημερα το απόγευμα κατά τις 5, όπως περπατούσα την Λιοσίων προς βάθης είδα μια μαύρη με καρότσι που είχε βαμμένα μαλλιά μωβ και άσπρα, ανταύγιες. Μιλάμε για bbw στο κόκκινο, κωλομάγουλα τεράστια. Είχε τατουαζ στο δεξί ποδαρ, στο μηρό. Με έφυγε το κεφαλι. Αμα την ξαναπετύχω, θέλω να κάνω κίνηση αλλά κώλωσα από το καρότσι. Σίγουρα είναι μόνη της, αλλιώς θα ταν μαζί με κάποιον.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495