Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Σημερα το απόγευμα κατά τις 5, όπως περπατούσα την Λιοσίων προς βάθης είδα μια μαύρη με καρότσι που είχε βαμμένα μαλλιά μωβ και άσπρα, ανταύγιες. Μιλάμε για bbw στο κόκκινο, κωλομάγουλα τεράστια. Είχε τατουαζ στο δεξί ποδαρ, στο μηρό. Με έφυγε το κεφαλι. Αμα την ξαναπετύχω, θέλω να κάνω κίνηση αλλά κώλωσα από το καρότσι. Σίγουρα είναι μόνη της, αλλιώς θα ταν μαζί με κάποιον.

Όταν λες καρότσι εννοείς λαϊκής ή αυτό που μαζεύουν σίδερα, μπουκάλια κτλ. οι άστεγοι;;;;; :think:

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Όταν λες καρότσι εννοείς λαϊκής ή αυτό που μαζεύουν σίδερα, μπουκάλια κτλ. οι άστεγοι;;;;; :think:
Καροτσι με μωρο. Είχε κουβέρτα από πάνω. Για αυτό κώλωσα. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η κωλάρα με τατου να είναι άστεγη.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Καροτσι με μωρο. Είχε κουβέρτα από πάνω. Για αυτό κώλωσα. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή η κωλάρα με τατου να είναι άστεγη.

Ακόμα καλύτερα! :babycry:
Πού κοντά την πέτυχες Πλ. Ανεξαρτησίας προς Καματερού;;;;;

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Ακόμα καλύτερα! :babycry:
Πού κοντά την πέτυχες Πλ. Ανεξαρτησίας προς Καματερού;;;;;
Κοντά στην χωματιανού, εκεί στο τριγωνικό πάρκο. Λιοσίων με χωματιανού. Το βασικό της χαρακτηριστικό είναι τα μαλλιά της που είναι ασπρα-μωβ και το τατού στο δεξί ποδι

• Like
Αντιδράσεις: msakis
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
51
Πόντοι
0
Παει εχει ψοφησει το ποστ. Χαθηκαν οι παλιες καλες εποχες. Τοτε που βγαιναμε με τα παλουκια εξω και μετα ειχε ενημερωση εδω.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.844
Πόντοι
3.886
Μήπως ήταν δόλωμα και μετά θα βγαίνανε τα αδέρφια για φερμα;

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Μήπως ήταν δόλωμα και μετά θα βγαίνανε τα αδέρφια για φερμα;
Δεν θέλω να ακούω και να διαβάζω χαζά. Οι φέρμες γίνονται από άλλες φυλές οι οποίες δεν κουβαλάν καρότσια με μωρά. Σου την πέφτει η πουτάνα και πριν μπεις σε χοτελ ή στο αμάξι σε ληστεύουν οι δικοί της. Ουτε καρότσια, ούτε περπατανε ανέμελοι. Κι αν θες την γνώμη μου, όσους ξέρω που έχουν πάθει τέτοια πράμα και εδώ Αθήνα και στην Βουλγαρία, καλά να πάθουν. Ήταν θεία δίκη.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Χθεσινοβραδυνή μεταμεσονύχτια τσάρκα ύστερα από καιρό σε όλα τα στέκια του κέντρου γύρω στις 02:00 η απόλυτη νέκρα...

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Η τσάρκα της περασμένης εβδομάδας με έφερε στα χνάρα της Νατάσας, που σουλατσάριζε έξω από το Liberty το γνωστό πορνοξενοδοχείο του τριγώνου.
50άρα, με σγουρό ξανθό μαλλί, κανονικό ύψος και ωραίο σώμα. Τατού σε κάποια σημεία, χωρίς να ενοχλούν στο μάτι.
Ελληνίδα κατά τα λεγόμενά της και δεν έχω κάποιο λόγο να το αμφισβητήσω.
20€ (+ 10€ το ξενοδοχείο), για μια πιστολιά. Όλες τις οι τρύπες αρκετα δουλεμένες, στα όρια της χαλάρωσης.
Καλή στο κρεββάτι αλλά μιλάει πολύ και μπορείς να ξενερώσεις. Προσπαθεί να πλασάρει και παρτούζα με τη γνωστή κοντούλα κοκκινομάλλα Τατιάνα.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Η τσάρκα της περασμένης εβδομάδας με έφερε στα χνάρα της Νατάσας, που σουλατσάριζε έξω από το Liberty το γνωστό πορνοξενοδοχείο του τριγώνου.
50άρα, με σγουρό ξανθό μαλλί, κανονικό ύψος και ωραίο σώμα. Τατού σε κάποια σημεία, χωρίς να ενοχλούν στο μάτι.
Ελληνίδα κατά τα λεγόμενά της και δεν έχω κάποιο λόγο να το αμφισβητήσω.
20€ (+ 10€ το ξενοδοχείο), για μια πιστολιά. Όλες τις οι τρύπες αρκετα δουλεμένες, στα όρια της χαλάρωσης.
Καλή στο κρεββάτι αλλά μιλάει πολύ και μπορείς να ξενερώσεις. Προσπαθεί να πλασάρει και παρτούζα με τη γνωστή κοντούλα κοκκινομάλλα Τατιάνα.
Ελληνίδα είναι τύπε μου, επιβεβαιώνω!!! Όπως επίσης και για τη χαλάρωση!!! Να ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα;;; Πήρες κώλο ή το διαπίστωσες με το μάτι;;;

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Ελληνίδα είναι τύπε μου, επιβεβαιώνω!!! Όπως επίσης και για τη χαλάρωση!!! Να ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα;;; Πήρες κώλο ή το διαπίστωσες με το μάτι;;;
και τα δύο, στην αρχή το διαπίστωσα με το μάτι και μετά το επιβεβαίωσα και με την αφή

samis11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2018
Κριτικές
10
Like
626
Πόντοι
290
Ρε παιδιά έχθες κατέβαινα την παραλία προς Πειραιά και εκεί στα μαγαζιά με τα στρώματα (coco mat κτλπ) είχε ένα αλλοδαπό σκυλί του πολέμου, κοντη και πισοκουνα (σωματότυπος αχλάδι). 50 ευρώ μου είπε τσιμπούκι και σεξ...

Είναι κανένας Τσάκαλος που να κατάλαβε για ποια λέω να μου δώσει παραπάνω πληροφορίες;;

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
Ένα ωραίο μωράκι με ράστα μαλλιά ήταν σήμερα στην πιάτσα ονόματι σαμουελα από Αλβανία 25+ 5 χοτελ ζήτησε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom