Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα σας. Μήπως έχει προσέξει κάποιος φουσκωμένες κοιλίτσες να πιατσαρουν στο τρίγωνο;;Θ
Θα βρεις πολλές χοντρές, μερικές μοιάζουν με ετοιμόγεννες, θα κλείσεις τα μάτια, θα φαντασιωθείς ότι είναι έγκυες και όλα καλά :confused:

Εγγρ.
18 Ιουν 2018
Like
192
Πόντοι
0
Θα βρεις πολλές χοντρές, μερικές μοιάζουν με ετοιμόγεννες, θα κλείσεις τα μάτια, θα φαντασιωθείς ότι είναι έγκυες και όλα καλά :confused:
χωρις πλακα νομιζω ειδα δυο εγκυες να πιατσαρουν...Ηταν πολυ ομορφη εικονα

Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
471
Πόντοι
21
Καλησπέρα σας. Μήπως έχει προσέξει κάποιος φουσκωμένες κοιλίτσες να πιατσαρουν στο τρίγωνο;;
Μάλλον λες την μελαχρινή στην Καποδιστριου μάλλον Αλβανίδα με το πράσινο φόρεμα σήμερα..Σωστά ?

Κι εγώ αυτό νομίζω ότι είναι έγκυος..Τη θυμάμαι και πιο παλιά με λίγο κοιλίτσα αλλά όχι τόσο πολύ σίγουρα

Sneaky1234

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ψάχνω τπτ καλό κοντά στην πλατεία λαυριο οποίος μπορεί να βοηθήσει να στειλει ένα τηλ ευχαριστώ

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.882
Πόντοι
746
Πήγα πάρκο , μαύρες , αργά το βράδυ ,5 μαλάκια, δεν τρελάθηκα..
Ζητάνε 20€ για ένα πήδημα στο όρθιο , αρκετά ακριβά

Αν μπορείς να γίνεις συγκεκριμένος και να αναφέρεις σε ποιό πάρκο και τι ώρα.
Ευχαριστώ.

Skf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
4.459
Πόντοι
446
Λοιπον σε αυτες τις περιοχες ξερω που συχναζουν κατι πιατσες γιατι ειμαι απο αυτα τα μερη
εκει στο κυκλοφοριακο παρκο παιζουν 3,4 τσιγγανες απογευματινες και βραδινες ωρες για πρωι δε ξερω οποτε αυτη που ειδες παιζει να ειναι μια απο αυτες,
στον Ανω κορυδαλλο εκει που ειναι η αφετιρια των λεωφορειων 807 και 806 εχει το βραδακι αρκετες εφηβες γυφτισες που μενουν στα κοντινα σπιτια και τις στελνουν μαλλον οι πατεραδες τους να πανε να κανουν πιατσα και την πεφτουν σε λεωφοριατζηδες και τις πηδαν εκει και φερνουν το μεροκαματο σπιτι.
Επισης κατω απο το νοσοκομειο της αγ βαρβαρας κοντα στο Ψητοπωλείο Ταβέρνα ο Τάσος εχει που και που κατι αξιολογα αλλα δε ξερω αν ειναι τσιγγανες η κανονικες
Απο κετατσινι μερια εχω δει παλι στη γωνια Λεωφ Σκαραμανγκα και Γρ Λαμπρακη παλι μικρες γυφτισες οταν πεσει ο ηλιος αλλα και στην πλατεια Λαου που ειναι στη Λεωφ Δημοκρατιας
Εσύ φίλε είσαι gps!!!
Υπάρχει νήμα για τον Πειραιά αν θες και δεν βαριέσαι κάνε ένα copy paste.
Νασαι καλά σε ευχαριστούμε

mrflou

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2021
Like
6
Πόντοι
0
καλησπέρα συναγωνιστές ξέρει κανείς τν σάρα μια ξανθιά κοντή?

ant-ant

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
636
Πόντοι
81
Καλημερα!!κατεβηκα σημερα τριγωνο μπας και πετυχω αυτην με το τατου φιογκο στο μπουτι αλλα αφαντη...Γενικα νεκρα απο ενδιαφεροντα κομματια.ουτε καν η αλβανιδοκολλαρα να ξεφορτωσω τουλαχιστον...να περιμενω;μηπως εμφανιστουν αργοτερα;

ivantisdamecina

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
927
Πόντοι
81
Καλημερα εκανα νυχτερινη περιπολις χθες στα.Κτελ κηφισου ενα μωρο παχουλο γυρω.στα 25 δεν εδωσα σημασια....Πιο κατω βλεπω γαμπα απ.εξω απ κοκκινο πουντο σταματαω τραβελος......κ ασχημος κ κακιασμενος τον κοζαρω με ξλειστα παραθυρα κ φευγω ....με πηρε στο κυνηγι αχαχχα,στο φαναρι για λενορμαν μ την πεφτει κ μ λεει αν σταματησεις μ φορτωσεις εδω θα.σε.γαμησω την ωρα.π.γαμας......χασκογελασα εφυγαααα μας το παιζεις.κ ντιβα......Η πιατσα ανεβηκε κ μπορει να θελουν να την χαλασουν

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.809
Πόντοι
22.886
Καλημερα!!κατεβηκα σημερα τριγωνο μπας και πετυχω αυτην με το τατου φιογκο στο μπουτι αλλα αφαντη...Γενικα νεκρα απο ενδιαφεροντα κομματια.ουτε καν η αλβανιδοκολλαρα να ξεφορτωσω τουλαχιστον...να περιμενω;μηπως εμφανιστουν αργοτερα;
Η αλβανιδοκωλαρα έχει πάει να βρέξει την κωλαθρα της στην παραλία
:bottom:
:bottom:

• Χαχα
Αντιδράσεις: lesa.l
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Απογευματινή εξόρμηση στο τρίγωνο. Έξω από τον Ορφέα έχουν κάνει κατάληψη πανάσχημες Ινδές / Πακιστανές. Η Σάντυ στη θέση της, σκιά του εαυτού της, τη λυπήθηκα. Ένα ξανθό καινούριο νεαρό Κοντοπούτανο απέναντι από το Κριστιάνα. Το ρώτησα για το πρόγραμμα που κάνει, μου ζήτησε 20€ χωρίς κώλο. Κάτι δεν μου άρεσε στον τρόπο που μίλαγε, προτίμησα τη δοκιμασμένη λύση της Κινέζικης Διμοιρίας, αφού με το ίδιο ποσό παίρνω και κώλο.

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060
Απογευματινή εξόρμηση στο τρίγωνο. Έξω από τον Ορφέα έχουν κάνει κατάληψη πανάσχημες Ινδές / Πακιστανές. Η Σάντυ στη θέση της, σκιά του εαυτού της, τη λυπήθηκα. Ένα ξανθό καινούριο νεαρό Κοντοπούτανο απέναντι από το Κριστιάνα. Το ρώτησα για το πρόγραμμα που κάνει, μου ζήτησε 20€ χωρίς κώλο. Κάτι δεν μου άρεσε στον τρόπο που μίλαγε, προτίμησα τη δοκιμασμένη λύση της Κινέζικης Διμοιρίας, αφού με το ίδιο ποσό παίρνω και κώλο.
Ποια κινέζα από εκεί δίνει και κωλο ;;

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
65
Πόντοι
1
Σε ποιο σημειο πιατσαρει η σαντυ ακριβως?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.749
Πόντοι
3.656
Σε ποιο σημειο πιατσαρει η σαντυ ακριβως?
Ανεβαίνεις τη Σωκράτους, στο αριστερό σου χέρι, ανάμεσα από τη Χαλκοκονδύλη και τη Βερανζέρου, κάθεται σε πεζούλι

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.694
Πόντοι
456

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.882
Πόντοι
746
Οι κινέζες λένε τίποτα. Αξίζει να περάσω???
Τί είναι Milf ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom