Διαγραμμένο μέλος 181930
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2018
- Like
- 192
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας. Μήπως έχει προσέξει κάποιος φουσκωμένες κοιλίτσες να πιατσαρουν στο τρίγωνο;;
Θα βρεις πολλές χοντρές, μερικές μοιάζουν με ετοιμόγεννες, θα κλείσεις τα μάτια, θα φαντασιωθείς ότι είναι έγκυες και όλα καλάΚαλησπέρα σας. Μήπως έχει προσέξει κάποιος φουσκωμένες κοιλίτσες να πιατσαρουν στο τρίγωνο;;Θ
χωρις πλακα νομιζω ειδα δυο εγκυες να πιατσαρουν...Ηταν πολυ ομορφη εικοναΘα βρεις πολλές χοντρές, μερικές μοιάζουν με ετοιμόγεννες, θα κλείσεις τα μάτια, θα φαντασιωθείς ότι είναι έγκυες και όλα καλά
Μάλλον λες την μελαχρινή στην Καποδιστριου μάλλον Αλβανίδα με το πράσινο φόρεμα σήμερα..Σωστά ?Καλησπέρα σας. Μήπως έχει προσέξει κάποιος φουσκωμένες κοιλίτσες να πιατσαρουν στο τρίγωνο;;
Πήγα πάρκο , μαύρες , αργά το βράδυ ,5 μαλάκια, δεν τρελάθηκα..
Ζητάνε 20€ για ένα πήδημα στο όρθιο , αρκετά ακριβά
Εσύ φίλε είσαι gps!!!Λοιπον σε αυτες τις περιοχες ξερω που συχναζουν κατι πιατσες γιατι ειμαι απο αυτα τα μερη
εκει στο κυκλοφοριακο παρκο παιζουν 3,4 τσιγγανες απογευματινες και βραδινες ωρες για πρωι δε ξερω οποτε αυτη που ειδες παιζει να ειναι μια απο αυτες,
στον Ανω κορυδαλλο εκει που ειναι η αφετιρια των λεωφορειων 807 και 806 εχει το βραδακι αρκετες εφηβες γυφτισες που μενουν στα κοντινα σπιτια και τις στελνουν μαλλον οι πατεραδες τους να πανε να κανουν πιατσα και την πεφτουν σε λεωφοριατζηδες και τις πηδαν εκει και φερνουν το μεροκαματο σπιτι.
Επισης κατω απο το νοσοκομειο της αγ βαρβαρας κοντα στο Ψητοπωλείο Ταβέρνα ο Τάσος εχει που και που κατι αξιολογα αλλα δε ξερω αν ειναι τσιγγανες η κανονικες
Απο κετατσινι μερια εχω δει παλι στη γωνια Λεωφ Σκαραμανγκα και Γρ Λαμπρακη παλι μικρες γυφτισες οταν πεσει ο ηλιος αλλα και στην πλατεια Λαου που ειναι στη Λεωφ Δημοκρατιας
Η αλβανιδοκωλαρα έχει πάει να βρέξει την κωλαθρα της στην παραλίαΚαλημερα!!κατεβηκα σημερα τριγωνο μπας και πετυχω αυτην με το τατου φιογκο στο μπουτι αλλα αφαντη...Γενικα νεκρα απο ενδιαφεροντα κομματια.ουτε καν η αλβανιδοκολλαρα να ξεφορτωσω τουλαχιστον...να περιμενω;μηπως εμφανιστουν αργοτερα;
πήγαινε σήμερα πατησίων πάρκο φιξ μετά τις 12Υπάρχει κάποιο σημείο που να υπάρχουν μαύρες και να κάνουν πιάτσα;
Ποια κινέζα από εκεί δίνει και κωλο ;;Απογευματινή εξόρμηση στο τρίγωνο. Έξω από τον Ορφέα έχουν κάνει κατάληψη πανάσχημες Ινδές / Πακιστανές. Η Σάντυ στη θέση της, σκιά του εαυτού της, τη λυπήθηκα. Ένα ξανθό καινούριο νεαρό Κοντοπούτανο απέναντι από το Κριστιάνα. Το ρώτησα για το πρόγραμμα που κάνει, μου ζήτησε 20€ χωρίς κώλο. Κάτι δεν μου άρεσε στον τρόπο που μίλαγε, προτίμησα τη δοκιμασμένη λύση της Κινέζικης Διμοιρίας, αφού με το ίδιο ποσό παίρνω και κώλο.
όλεςΠοια κινέζα από εκεί δίνει και κωλο ;;
Σε ποιο σημειο πιατσαρει η σαντυ ακριβως?Απογευματινή εξόρμηση στο τρίγωνο. Έξω από τον Ορφέα έχουν κάνει κατάληψη πανάσχημες Ινδές / Πακιστανές. Η Σάντυ στη θέση της, σκιά του εαυτού της, τη λυπήθηκα. Ένα ξανθό καινούριο νεαρό Κοντοπούτανο απέναντι από το Κριστιάνα. Το ρώτησα για το πρόγραμμα που κάνει, μου ζήτησε 20€ χωρίς κώλο. Κάτι δεν μου άρεσε στον τρόπο που μίλαγε, προτίμησα τη δοκιμασμένη λύση της Κινέζικης Διμοιρίας, αφού με το ίδιο ποσό παίρνω και κώλο.
Ανεβαίνεις τη Σωκράτους, στο αριστερό σου χέρι, ανάμεσα από τη Χαλκοκονδύλη και τη Βερανζέρου, κάθεται σε πεζούλιΣε ποιο σημειο πιατσαρει η σαντυ ακριβως?
ποιες ωρες τη βρισκεις ???Ανεβαίνεις τη Σωκράτους, στο αριστερό σου χέρι, ανάμεσα από τη Χαλκοκονδύλη και τη Βερανζέρου, κάθεται σε πεζούλι
και πρωί την έχω δει, και απόγευμαποιες ωρες τη βρισκεις ???