Mαγκες μακρυα απο αυτες. Παιζει full υπατητιδα και αφροδισια νοσηματα.
σωστος !!!
αμα ψωνιζεις απο το παζαρι τι περιμενεις CE η ISO.
Mαγκες μακρυα απο αυτες. Παιζει full υπατητιδα και αφροδισια νοσηματα.
Σαν να λεμε σου εχεσε τον πουτσο!μάγκες, πολύ σπάνια συμμετέχω στη συζήτηση όμως αυτό που έζησα πρέπει να το αναφέρω. σάββατο βράδυ κατά τις 9μιση στην 3ης Σεπτεμβρίου που είναι κάποια κορίτσια, πήρα ένα ξανθό, ρωσιδέλι 22 ετών (έτσι είπε) που έδινε κουλούρα.το πήρα στο παρακείμενο ξενοδοχείο, όλα ωραία και καλά μέχρι που αλλάξαμε στάση!!! μόλις το έβγαλά από το κουλούρι και είδα καφέ κομματάκια πάνω στο προφυλακτικό μου ήρθε να ξεράσω.σκέτη αηδία. σταματησα μετά από λίγο, πλήθυκα και εξαφανίστηκα. ΑΗΔΙΑ!!!και το χειρότερο? δεν φέυγειαπό το μυαλό και έχει και επίδραση στην ανύψωση του "ηθικού" μου
χθες βραδυ στις εντεκα, γ σεπτεμβριου, αρκετα καλα ξανθα, ρωσιδια, και απο καζακσταν, σαν κινεζα, υπηρχε,επισης ενα κοντο μικρο, το ρωτησα και μου ειπε 19 χρονων, εδειχνε πολυ μικρο, με στρασακι στη μυτη, και τζινακι, ωραιο προσωπο. γενικως υπηρχε ποικιλια. δεν ψωνιζω απο τετοιες φασεις...
...και μην ξεχνατε και κατι αλλο...οταν μια γκομενα μετραει...και κανει καλο πηδημα...μετα απο ενα δυο ραντεβου με τον ιδιο πελατη...δινει τηλ...και παει ξενοδοχειο...περισσοτερο χρημα και καλυτερη ανεση...το ιδιο αν το κανει σε 10-20 ατομα...πεζοδρομιο....ΤΕΛΟΣ!!!Τα πιο πολλα απο αυτα που ειναι στην γ΄σεπτεμβριου και καποδιστριου τα εχω δοκιμασει.
Για αυτα που ζητανε 30+15 το ξενοδοχειο ΔΕΝ αξιζουν.
Πολλυ ξεπετα ρε μαγκες .
Και καμμια συμμετοχη .
Καλυτερα στα γνωστα καλα ρδελα
...και μην ξεχνατε και κατι αλλο...οταν μια γκομενα μετραει...και κανει καλο πηδημα...μετα απο ενα δυο ραντεβου με τον ιδιο πελατη...δινει τηλ...και παει ξενοδοχειο...περισσοτερο χρημα και καλυτερη ανεση...το ιδιο αν το κανει σε 10-20 ατομα...πεζοδρομιο....ΤΕΛΟΣ!!!
στιν γ σεπτεμβριου σε πιο ιψος εχει πουτανακια ρε καυλιαριδες???
που χαθηκες ρε παστελι?αν κ ακποτε ειχα πολλααααα μυνηματακια (600-700) εδω βλεπω ανακαταταξεις στο site μας!παμε απ την αρχη λοιπον με ενα πρωτο δωρακι για ολους.
Μία στη Καποδιστρίου, μέτριο ανάστημα, κοντά ξανθά μαλλιά, την έχει πάρει κανείς?