Πόσο πήγε η φάση μαζί με χοτελ;Πέρασμα σήμερα από τρίγωνο προ ολίγου. Αλεξάνδρα πολωνεζα με φορεματάκι κολλητό. Τα βυζια έξω και η κωλαρα της να πηγαίνει πέρα δώθε. Την πήρα, χαμουρευτηκαμε στο ασανσέρ αρκετά, χουφτωσα κωλαρα και βυζαρες. Στο δωμάτιο την έβαλα να περπατάει με τη στρινγκαρα της για να καυλώνω. Την πήρα πίσω κολλητό και εχυσα στην κωλαρα της. Εξαιρετική
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.570
- Πόντοι
- 4.646
Λες μια σχετικά κοντή (αν βγάλει τα πορνοπάπουτσα) με γαλάζια μάτια και μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, σωστά?Πέρασμα σήμερα από τρίγωνο προ ολίγου. Αλεξάνδρα πολωνεζα με φορεματάκι κολλητό. Τα βυζια έξω και η κωλαρα της να πηγαίνει πέρα δώθε. Την πήρα, χαμουρευτηκαμε στο ασανσέρ αρκετά, χουφτωσα κωλαρα και βυζαρες. Στο δωμάτιο την έβαλα να περπατάει με τη στρινγκαρα της για να καυλώνω. Την πήρα πίσω κολλητό και εχυσα στην κωλαρα της. Εξαιρετική
Έχυσες πάνω στην κωλάρα της ή μέσα (με καπότα)?
Πάνω στην κωλαρα της. Ναι αυτή είναι η κυρια. Έχει κατι ψεύτικες κραυγές στο γαμησι αλλά είναι αρκετά καυλιαραΛες μια σχετικά κοντή (αν βγάλει τα πορνοπάπουτσα) με γαλάζια μάτια και μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, σωστά?
Έχυσες πάνω στην κωλάρα της ή μέσα (με καπότα)?
Με αυτό το HIV που έγραψες μήπως θελεις να μας πεις κατι για να προσέχουμε και να μην ρισκάρουμε με κάποια ???HIV
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
HIV
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 2.586
Ε τί άλλο να πει; Πως οι συγκεκριμένες υποστηρίζει πως είναι θετικές όπως και άλλες που πιατσάρουν.Με αυτό το HIV που έγραψες μήπως θελεις να μας πεις κατι για να προσέχουμε και να μην ρισκάρουμε με κάποια ???
Αν δεν είναι τα πρεζάκια τότε ποιά θα είναι;
Τώρα από πού το γνωρίζει ας πει.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Πριν από λίγο γύρισα από τρίγωνο. Τελικά οι περισσότερες σεξεργάτριες γυρνάνε γύρω από τον Ορφέα. Δύο καινούργιες νεαρές από τη συνομοταξία Καυλοπαγίδα η Αθλητική (Altius Fortius), από τη Μουνίδα της Ελλάδας. Κολάν, κοιλιές έξω κλπ. Δεν ρώτησα τιμές γιατί σταμπάρισα μια που μου φάνηκε πιο έμπειρη. Κοντό κοκκινωπό μαλλί, Ουκρανίδα, λεπτό σώμα, δήλωσε Ευγενία. Είπε ότι δίνει και κώλο, σιγά - σιγά, τιμή 20€, δεν τον έδωσε. Στη δακτυλοσκόπηση ήταν φανερό πως δεν γαμιέται από πίσω, σχεδόν δεν χώραγε το δάχτυλό μου να μπει. Κατά τα άλλα, φιλιά σε όλο το σώμα, γλύψιμο παντού και μεγάλα σιλικονάτα βυζιά, το πακέτο της ήταν καλό. Είπε πως έρχεται μετά τις 14.00 και φεύγει συνήθως γύρω στις 22.00
bakaiaisbbjsjsjs
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 117
- Πόντοι
- 0
Πάρκο Φιξ δεν παίζουν μαύρες πχια :
bakaiaisbbjsjsjs
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 117
- Πόντοι
- 0
Πάρκο Φιξ δεν έχει μαύρες παιδιά ,
Χαλκοκονδύλη κατά εκεί κοντά στο χοτελ Ορφέα στον δρόμο ήταν δύο μικρές ..
Όχι κάτι τρελό αλλά όχι και άσχημες ..
35 ευρώ σεξ
20 η πίπα
Μόνο χοτελ πάνε
Έχει ελευθερία πιασίματα δάχτυλα όλα είπε ..
Χαλκοκονδύλη κατά εκεί κοντά στο χοτελ Ορφέα στον δρόμο ήταν δύο μικρές ..
Όχι κάτι τρελό αλλά όχι και άσχημες ..
35 ευρώ σεξ
20 η πίπα
Μόνο χοτελ πάνε
Έχει ελευθερία πιασίματα δάχτυλα όλα είπε ..
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
παρκο φιξ εχει παντα μετα τις 11-12 το βραδυ
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.570
- Πόντοι
- 4.646
Ωραίο τα κασκαντεριλίκι μύστη μου!Πριν από λίγο γύρισα από τρίγωνο. Τελικά οι περισσότερες σεξεργάτριες γυρνάνε γύρω από τον Ορφέα. Δύο καινούργιες νεαρές από τη συνομοταξία Καυλοπαγίδα η Αθλητική (Altius Fortius), από τη Μουνίδα της Ελλάδας. Κολάν, κοιλιές έξω κλπ. Δεν ρώτησα τιμές γιατί σταμπάρισα μια που μου φάνηκε πιο έμπειρη. Κοντό κοκκινωπό μαλλί, Ουκρανίδα, λεπτό σώμα, δήλωσε Ευγενία. Είπε ότι δίνει και κώλο, σιγά - σιγά, τιμή 20€, δεν τον έδωσε. Στη δακτυλοσκόπηση ήταν φανερό πως δεν γαμιέται από πίσω, σχεδόν δεν χώραγε το δάχτυλό μου να μπει. Κατά τα άλλα, φιλιά σε όλο το σώμα, γλύψιμο παντού και μεγάλα σιλικονάτα βυζιά, το πακέτο της ήταν καλό. Είπε πως έρχεται μετά τις 14.00 και φεύγει συνήθως γύρω στις 22.00
Αν κατέβω απόψε θα έχω μαζί μου και ειδικό λιπαντικό για anal, μήπως της ανοίξω το κωλί...
Φιλε οι τουρκοτσιγγανες εκ βουλγαριας ηταν στο ποστο τους ?Πριν από λίγο γύρισα από τρίγωνο. Τελικά οι περισσότερες σεξεργάτριες γυρνάνε γύρω από τον Ορφέα. Δύο καινούργιες νεαρές από τη συνομοταξία Καυλοπαγίδα η Αθλητική (Altius Fortius), από τη Μουνίδα της Ελλάδας. Κολάν, κοιλιές έξω κλπ. Δεν ρώτησα τιμές γιατί σταμπάρισα μια που μου φάνηκε πιο έμπειρη. Κοντό κοκκινωπό μαλλί, Ουκρανίδα, λεπτό σώμα, δήλωσε Ευγενία. Είπε ότι δίνει και κώλο, σιγά - σιγά, τιμή 20€, δεν τον έδωσε. Στη δακτυλοσκόπηση ήταν φανερό πως δεν γαμιέται από πίσω, σχεδόν δεν χώραγε το δάχτυλό μου να μπει. Κατά τα άλλα, φιλιά σε όλο το σώμα, γλύψιμο παντού και μεγάλα σιλικονάτα βυζιά, το πακέτο της ήταν καλό. Είπε πως έρχεται μετά τις 14.00 και φεύγει συνήθως γύρω στις 22.00
Καθε βραδυ γωνια 3 σεπτεμβριου και χαλκοκονδυλη εχει ενα μαυρο ωραιο κομματι , ζηταει 30 ευρω συν χοτελι στο ορφεας . Ημουν ετοιμος να την παρω αλλα καταλαβα οτι ειναι τραβελι , την ρωτησα και το επιβεβαιωσε. Λεει οτι ειναι απο κολομβια. Μετα της 2300 την βλεπω στην πιατσα.
MaximusChris
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 519
- Πόντοι
- 31
Διαγραμμένο μέλος 205234
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.234
- Πόντοι
- 201
Σήμερα η Άντζελα η αλβανιδοκωλαρα ήταν φωτιά ,κοντή φουστιτσα λευκή και ντεκολτέ την πήρα στα 50 € για δύο φορές η καύλα μου είχε φτάσει στο κοκκινο
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 506
Αν λες την Αννα, πάσχει από διπολισμό, τελευταία η κατάστασή της είχε χειροτερέψει...στο sex πάντως ήταν (πολύ) καλήΠριν 5 χρόνια είχα πάρει μια νεαρή (περίπου 30+) με κοντό ξανθί μαλλί, Ελληνίδα , έλεγε οτι έμενε Παγκράτι.
ξέρει κανείς τι απέγινε;
Είχε tattoo στην μέση και ... όμορφο κοριτσάκι....με γαλάζια μάτια
οποιαδηποτε πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Ναι, εκεί γύρω τριγύρναγανΦιλε οι τουρκοτσιγγανες εκ βουλγαριας ηταν στο ποστο τους ?
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Ναι, η Άννα είναι, αναγνώρισα το τατού. Έχει αλλάξει το μαλλί, έχει αδυνατίσει αρκετά κι έχει χαλάσει το βυζί της, την πήρα δύο φορές εδώ και μήνες. Δυστυχώς δεν την ξαναείδα, κάθε φορά που κατεβαίνω την ψάχνω σχολαστικά, αλλά δεν....Πριν 5 χρόνια είχα πάρει μια νεαρή (περίπου 30+) με κοντό ξανθί μαλλί, Ελληνίδα , έλεγε οτι έμενε Παγκράτι.
ξέρει κανείς τι απέγινε;
Είχε tattoo στην μέση και ... όμορφο κοριτσάκι....με γαλάζια μάτια
οποιαδηποτε πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη.
δεν έχω υπόψη μου εάν βάζει αγγελίες στο διαδίκτυο και λογικά δεν πρέπει να είναι αυτήFull programa me duo prostuxa mounakia !!!!
monadiko anepanaleipto didimo special peripoihsh poutsou erwtiko masaz pantou ola ta erwtika paixnidia apo duo kavles kainourgies sto xwro 20 k 25xr anexarthtes se perimenoune me ugres mounares den se xepetane ta panta ola gia ths kaules mas !!!!kanesex.comMήπως μιλάς για αυτή; Είχε αγγελίες ως Βαλεντίνα, για αυτό σε ρωτάω.24hours full 1day morning night gia ths kavles mas k mono !!!
Mounara foithtrioula kainourgia sto xwro me polu orexi kavla fantasia ginonte sxedon ola ta erwtika paixnidia trelenete gia bathu glupsimo kai oxi mono ela kai den tha xaseiskanesex.com
Καλησπέρα στην ομάδα! Χτες το μεσημέρι πήρα την Μαρία από Γεωργία, γύρω στα 55, ξανθιά και έχει τα μαλλιά της με αφέλειες! Καλά τα περάσαμε, καλή στις υπηρεσίες της, το μαλλί πήγε 20 € και 10 € το ξενοδοχείο (Liberty). Μου είπε ότι είναι 3 χρόνια στην Ελλάδα και ότι πριν 5 χρόνια πέθανε ο άντρας της! Στο τρίγωνο δουλεύει μόνο Κυριακές!
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
αυτες στα κτελ κηφισσου τι λενε μαζευονται κανα 3-4
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις