ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.748
- Πόντοι
- 3.656
Μήπως να τις πλησίαζες εσύ, να ρώταγες τιμές και πρόγραμμα και να μας πληροφορούσες;αυτες στα κτελ κηφισσου τι λενε μαζευονται κανα 3-4
Μήπως να τις πλησίαζες εσύ, να ρώταγες τιμές και πρόγραμμα και να μας πληροφορούσες;αυτες στα κτελ κηφισσου τι λενε μαζευονται κανα 3-4
Περιμένουν άλλη μια για 5x5αυτες στα κτελ κηφισσου τι λενε μαζευονται κανα 3-4
Προσπάθησα να κλείσω ραντεβού με τους δυο τους. Για 20 € εκ των προτέρων ήθελαν να μου πουλήσουν ένα βίντεο. Δεν τους ενδιαφέρει μια συνάντηση.Full programa me duo prostuxa mounakia !!!!
monadiko anepanaleipto didimo special peripoihsh poutsou erwtiko masaz pantou ola ta erwtika paixnidia apo duo kavles kainourgies sto xwro 20 k 25xr anexarthtes se perimenoune me ugres mounares den se xepetane ta panta ola gia ths kaules mas !!!!kanesex.com24hours full 1day morning night gia ths kavles mas k mono !!!
Mounara foithtrioula kainourgia sto xwro me polu orexi kavla fantasia ginonte sxedon ola ta erwtika paixnidia trelenete gia bathu glupsimo kai oxi mono ela kai den tha xaseiskanesex.com
Προφανώς βγάζουν αρκετά από αυτό για να μη χρειάζονται συναντήσεις.Προσπάθησα να κλείσω ραντεβού με τους δυο τους. Για 20 € εκ των προτέρων ήθελαν να μου πουλήσουν ένα βίντεο. Δεν τους ενδιαφέρει μια συνάντηση.
Αυτη στη φωτο είναι η Μαρία, κάνει πιάτσα στη Λαυρίου με 20 ευρώ (+ ξενοδοχείο).Προσπάθησα να κλείσω ραντεβού με τους δυο τους. Για 20 € εκ των προτέρων ήθελαν να μου πουλήσουν ένα βίντεο. Δεν τους ενδιαφέρει μια συνάντηση.
Καλησπερα. Αυτη την Κατερινα την πηρα πριν 2 μερες. Τιποτα ιδιαιτερο (εκτος απ τις βυζαρες). Απλα εχω την εντυπωση οτι πρεπει να εκανε και σε μασατζιδικο αλλα δεν θυμαμαι που και σε ποιο.Εκδρομή στο τρίγωνο στις 19.30. Απίστευτες πατσές ξεχείλιζαν από σορτσάκια τρομάρα τους, όχι μεγάλης ηλικίας κοπέλες. Όπως είχα υποσχεθεί, έκανα το χρέος μου προς την Κοινότητα. Πλησίασα το νεαρό Κοντοπούτανο που δηλώνει Μαρία με το ιδιαίτερο τατουάζ στο αριστερό χέρι και πιατσάρει έξω από το Κριστιάνα. Της είπα το ποίημα ότι είναι πολύ όμορφη, νέα και με καλό σώμα, αλλά συνήθως οι νεαρές και όμορφες είναι ξινές, ξεπέτες και κομοδίνα στο δωμάτιο. Αυτή μου αντέτεινε πως δεν τη γνωρίζω για να την κρίνω, και είναι καλή κλπ κουτοπονηριές. Και την ρωτάω πάλι, για να βεβαιωθώ, αν θυμάμαι καλά ζητάς 30€, και κάνεις τα πάντα. Ναι μου απάντησε κάνω τα πάντα εκτός από πρωκτικό. Γέλασα κοροϊδευτικά της γύρισα την πλάτη και την απαξίωσα. Η Κατερίνα η Πολωνίδα ξανάρχισε έξω από τον Ορφέα
Καλησπερα αδέρφια. Που είναι αυτό το τρίγωνο και κάτι για Κινέζες διάβασα, υπάρχουν πουτανες Κινέζες σε πιάτσα, μπορις να με πληροφορήσεις σε παρακαλω.Περασμα σημερα απο τριγωνο . Η αντζελα η κωλαρα απο αλβανια στο ποστο της . Την εψηνε καποιος να την παρει χωρις επιτυχια μαλλον δεν τα βρηκαν στη τιμη . Χαλκοκονδυλη eurobank ειχε κατι gilf αθανατα που εχουν ξεμηνει εκει απο σοβιετικη ενωση, ειχε μια βαλκανια νεαρη λευκη μελαχρινη κοντη στο υψος του γνωστου προπου στην αριστοτελους, ζητησε 40 για 20 λεπτα απλο προγραμμα. Ηταν η δευτερη φορα που την ρωτησα . Βεβαια πιο συχνα την βλεπεις να παιζει κινο παρα να δουλευει. Οι κινεζες στο ποστο τους , και 2-3 αδιαφορες βουλγαρογυφτισες εξω απο ορφεας χοτελι. Τελος μια ελληνιδα σε μεσαιο σταδιο απο την πρεζα , ζητησε 10 ευρω το μισαωρο για φουλ προγραμμα αλλα δεν βλεπονταν τουλαχιστον στα δικα μου γουστα. Δεν εγινε ουτε αυτη την φορα καταθεση.
Κι εγώ μύστη Μπόκολε πέρασα κατά τις 18.30 ταχέως από Τρίγωνο και μεταξύ άλλων έπιασα ξανά κουβέντα με τοΕκδρομή στο τρίγωνο στις 19.30. Απίστευτες πατσές ξεχείλιζαν από σορτσάκια τρομάρα τους, όχι μεγάλης ηλικίας κοπέλες. Όπως είχα υποσχεθεί, έκανα το χρέος μου προς την Κοινότητα. Πλησίασα το νεαρό Κοντοπούτανο που δηλώνει Μαρία με το ιδιαίτερο τατουάζ στο αριστερό χέρι και πιατσάρει έξω από το Κριστιάνα. Της είπα το ποίημα ότι είναι πολύ όμορφη, νέα και με καλό σώμα, αλλά συνήθως οι νεαρές και όμορφες είναι ξινές, ξεπέτες και κομοδίνα στο δωμάτιο. Αυτή μου αντέτεινε πως δεν τη γνωρίζω για να την κρίνω, και είναι καλή κλπ κουτοπονηριές. Και την ρωτάω πάλι, για να βεβαιωθώ, αν θυμάμαι καλά ζητάς 30€, και κάνεις τα πάντα. Ναι μου απάντησε κάνω τα πάντα εκτός από πρωκτικό. Γέλασα κοροϊδευτικά της γύρισα την πλάτη και την απαξίωσα. Η Κατερίνα η Πολωνίδα ξανάρχισε έξω από τον Ορφέα
να διαβάσεις τι έχω γράψει πιο πίσω. Μην ζητάς μασημένη τροφήΚαλησπερα αδέρφια. Που είναι αυτό το τρίγωνο και κάτι για Κινέζες διάβασα, υπάρχουν πουτανες Κινέζες σε πιάτσα, μπορις να με πληροφορήσεις σε παρακαλω.
Μελετάτε τας γραφάς!Καλησπερα αδέρφια. Που είναι αυτό το τρίγωνο και κάτι για Κινέζες διάβασα, υπάρχουν πουτανες Κινέζες σε πιάτσα, μπορις να με πληροφορήσεις σε παρακαλω.
το έχω ξαναγράψει. Εδώ, υπάρχουν σούπερ γυναίκες από γραφεία (δεν θέλω να αναφέρω ονομαστικά, μήπως θεωρηθώ πως τις προμοτάρω), με λιγότερα από όσα ζητάει το εν λόγω Βουλγαράκι, υπάρχουν οι φωτογραφίες τους, είναι επαγγελματίες και σου λένε ακριβώς τι κάνουν. Η Γνώμη μου είναι πως όποιος πάει με το Βουλγαράκι, απλά θα κλάψει τα λεφτά τουΚι εγώ μύστη Μπόκολε πέρασα κατά τις 18.30 ταχέως από Τρίγωνο και μεταξύ άλλων έπιασα ξανά κουβέντα με το
καινούργιο Βουλγαράκι, που δεν μιλάει Ελληνικά (δεν με θυμόταν). Μου ζήτησε κατευθείαν 150 ευρώ για μια ώρα
φουλ πρόγραμμα. Ενώ είχα σκοπό να της ρίξω ένα γρήγορο για να φύγω, με εκνεύρισε με το 150αρι και
της πετάω ένα ''σκούπο'' (=ακριβά) κάνοντας μεταβολή. Αμέσως μου πρότεινε 100 αλλά την έγραψα στα
παπάρια μου. Άι στο πούτσο πια με τις βρώμες!
τι να σου πω τύπε. όσες φορές την έχω πάρει στο παρελθόν έμεινα ικανοποιημένος από την πίπα της και τη συμπεριφορά της. Θεωρείς ακριβή την τιμή της για όσα σου πρόσφερε;Καλησπερα. Αυτη την Κατερινα την πηρα πριν 2 μερες. Τιποτα ιδιαιτερο (εκτος απ τις βυζαρες). Απλα εχω την εντυπωση οτι πρεπει να εκανε και σε μασατζιδικο αλλα δεν θυμαμαι που και σε ποιο.
Και ανεξάρτητες, μασατζούδες υπάρχουν με τρομερές υπηρεσίες.το έχω ξαναγράψει. Εδώ, υπάρχουν σούπερ γυναίκες από γραφεία (δεν θέλω να αναφέρω ονομαστικά, μήπως θεωρηθώ πως τις προμοτάρω), με λιγότερα από όσα ζητάει το εν λόγω Βουλγαράκι, υπάρχουν οι φωτογραφίες τους, είναι επαγγελματίες και σου λένε ακριβώς τι κάνουν. Η Γνώμη μου είναι πως όποιος πάει με το Βουλγαράκι, απλά θα κλάψει τα λεφτά του
όχι, on topic μένουμε, επειδή συγκρίνουμε εναλλακτικές λύσεις με τις όποιες του τρίγωνου ζητάνε αυτά τα υπερβολικά ποσάΚαι ανεξάρτητες, μασατζούδες υπάρχουν με τρομερές υπηρεσίες.
Αλλά καλύτερα ας μείνουμε ον τόπικ...
Πριν 1 εμβδομαδα και εγω που την πλησιασα για δευτερη φορα μου ειπε 150 και δεν επεφτε με τιποτα κατω απο αυτο το ποσο. Τουλαχιστον το 100 που ειπε σε εσενα ειναι μια προοδο εαν μπορουμε να το πουμε αυτο.Κι εγώ μύστη Μπόκολε πέρασα κατά τις 18.30 ταχέως από Τρίγωνο και μεταξύ άλλων έπιασα ξανά κουβέντα με το
καινούργιο Βουλγαράκι, που δεν μιλάει Ελληνικά (δεν με θυμόταν). Μου ζήτησε κατευθείαν 150 ευρώ για μια ώρα
φουλ πρόγραμμα. Ενώ είχα σκοπό να της ρίξω ένα γρήγορο για να φύγω, με εκνεύρισε με το 150αρι και
της πετάω ένα ''σκούπο'' (=ακριβά) κάνοντας μεταβολή. Αμέσως μου πρότεινε 100 αλλά την έγραψα στα
παπάρια μου. Άι στο πούτσο πια με τις βρώμες!
δεν είναι πρόοδος. Είναι δείγμα πως δεν σταυρώνει πελάτες κι ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να κάνει μείωση. Αν συνεχίσουμε να την απαξιώνουμε θα το ρίξει κι άλλοΠριν 1 εμβδομαδα και εγω που την πλησιασα για δευτερη φορα μου ειπε 150 και δεν επεφτε με τιποτα κατω απο αυτο το ποσο. Τουλαχιστον το 100 που ειπε σε εσενα ειναι μια προοδο εαν μπορουμε να το πουμε αυτο.
Για μένα πρέπει να πεινάσει για να βάλει μυαλό!Πριν 1 εμβδομαδα και εγω που την πλησιασα για δευτερη φορα μου ειπε 150 και δεν επεφτε με τιποτα κατω απο αυτο το ποσο. Τουλαχιστον το 100 που ειπε σε εσενα ειναι μια προοδο εαν μπορουμε να το πουμε αυτο.
Οχι δεν λεω για τα χρηματα. Αλλα πολυ ξεπετα αντε να τελειωνουμε. Τουλαχιστον σε μενα.τι να σου πω τύπε. όσες φορές την έχω πάρει στο παρελθόν έμεινα ικανοποιημένος από την πίπα της και τη συμπεριφορά της. Θεωρείς ακριβή την τιμή της για όσα σου πρόσφερε;