adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
εαν ειναι λογικο οκ τυπε παο πασο σε λιγο που θα μπει ο δασκαλος θα μας πει την γνωμη του...Λογικο δεν ειναι! Ετσι εγινε ομως
εαν ειναι λογικο οκ τυπε παο πασο σε λιγο που θα μπει ο δασκαλος θα μας πει την γνωμη του...Λογικο δεν ειναι! Ετσι εγινε ομως
τυπε μονο κανα πρεζακι αν βρεις τετοια ωρα στην σατωβριανδου αλλα δεν θα στο συνηστουσα..Masters γουστάρω πιπα με 5 ευρώ πρωινή ώρα. Παίζει στην πιάτσα?
30 ευρω τυπε και δεκα το χοτελστην σατωμβριανδου το απογευμα κατα τις 7 υπαρχουν κοπελες ? ξερει κανεις τιμες ??
τυπε γιατι δεν πας στην ιασωνος με ενα 10ευρω να κανεις την δουλεια σουγια απλη πιπα ξερεις ?
Ο prionodis λοιπόν, αφήνει να εννοηθεί πως δεν έχει ιδέα για την Νικόλ (που έγραφε κι εδώ και είχε γίνει ένας μικρός χαμός). Για δείτετώρα και ένα απ τα πρώτα μηνήματα του prionidi στο site (στο νημα της Νικόλ)Χθες την πετυχα
Ζητησα τηλ της δεν το εδωσε!! Σε ονομα που ρωτησα παντως δε μουπε νικολ!!
Τι συμπέρασμα βγάζετε? Υπ όψιν ότι η ίδια η Νικόλ είχε ανακοινώσει πως θα βρίσκεται στο ελληνικό, κάτι που επιβεβαίωσε και, ποιός άλλος? ο prionidis φυσικά....Νικολ καλημερα
Ειμαι ο Β που ηρθες σπιτι μας με την γκομενα μου
Προσπαθω απο χθες να σ ανεβασω κριτικη γιατι εχουμε καυλωσει
Θα προσπαθησω παλι σε λιγο αλλιως στ γραφουμε εδω
Σε ψαχναμε στο fcbk αλλα δεν....
Τωρα ειναι στο μερος εκει!!!!! Περασα με φιλο ειναι στημενη στο μερος εκειστο ελληνικο
Πολύ λογικό είναι φίλε μου. Μην περιμένεις τον δάσκαλο να σου τα μάθει. Διάβασε μόνος σου για να μορφωθείς...εαν ειναι λογικο οκ τυπε παο πασο σε λιγο που θα μπει ο δασκαλος θα μας πει την γνωμη του...
Ε το ιδιο λεμε!! Δεν ειναι αυτη!Εδώ συμβαίνει κάτι που χρήζει διερευνησης από τα λαγωνικά του site. Έρχεται ο prionodis και μας λέει για μια τύπισα (trans - cross) που κάνει τσάμπα τσιμπούκια στο ελληνικό. Του λέει καποιος πως πρέπει να είναι η Νικόλ που έγραφε κι εδώ στο παρελθόν. Απαντάει ο prionodis πως ρώτησε όνομα και του είπε κάποιο άλλο.Ο prionodis λοιπόν, αφήνει να εννοηθεί πως δεν έχει ιδέα για την Νικόλ (που έγραφε κι εδώ και είχε γίνει ένας μικρός χαμός). Για δείτετώρα και ένα απ τα πρώτα μηνήματα του prionidi στο site (στο νημα της Νικόλ)Τι συμπέρασμα βγάζετε? Υπ όψιν ότι η ίδια η Νικόλ είχε ανακοινώσει πως θα βρίσκεται στο ελληνικό, κάτι που επιβεβαίωσε και, ποιός άλλος? ο prionidis φυσικά....
Ε το ιδιο λεμε!! Δεν ειναι αυτη!
Για να δω ποια ειναιαρα ποιος ο λογος του ποσταρισματος?
Δεν ανεφερα εγω τη νικολαρα ποιος ο λογος του ποσταρισματος?
Δεν ανεφερα εγω τη νικολ
τυπε για μαλακες μας περνας??Ε το ιδιο λεμε!! Δεν ειναι αυτη!
γιατι ρε φιλε υπαρχει και η σπεσιαλ? Η η συνθετη?για απλη πιπα ξερεις ?