stopsaksimooloi
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλτ σκηνικά
Ειδα το πμ σου φιλε μου!για καποιο λογο ωστοσο δεν μπορω να απαντησω,πιθανον και επειδη ειμαι πολυ καινουριο μελος.
καλτ σκηνικά
Ειδα το πμ σου φιλε μου!για καποιο λογο ωστοσο δεν μπορω να απαντησω,πιθανον και επειδη ειμαι πολυ καινουριο μελος.
Ψηλα τακουνια φοραει και την βλεπεις ψηλη. Λινα απο το Γκαλινα, απο την Ρωσια. Μιλαει αρκετα καλα Ελληνικα για να συνεννοηθεις, αλλωστε δεν θα κανεις και φιλολογικη αναλυση του Καβαφη. Ταριφα 20€ συν το ξενοδοχειο (+10 αν σε παει στο Δωδωνη). καθεται απο 20 εως 30',δεκτικη σε οτι σταση την βαλεις αλλα με βιαστικες κινησεις να τελειωσεις οσο πιο γρηγορα γινεται. Πιπα ανευ, σεξ με σκουφι, δεχεται τελειωμα στο στομα. Αδυνατο κορμι, οχι ιδιαιτερα χαλαρο, ηλικια 32-35 θα ελεγα,απο κοντα φαινεται σπασμενο προσωπο. Καλη για ενα γρηγορο περασμα να φευγουν τα χοντραδια, με χαμηλη τιμη αλλα δεν ειναι και απο αυτο που θα πεις "αξεχαστη".παιδια καλησπερα.
μια ερωτηση
Καποδιστριου και Αριστοτελους (μετα γινεται Σωκρατους) εκει στην γωνια με τις μαυρουλες ειναι και μια ψηλη ξανθια αρκετα αδυανατη, αλλοδαπη που δεν μιλαει καλα τα ελληνικα.......οταν φορτωσει τους παει σε καποιο ξενοδοχειο κατω απο την Μαρνης....εχει καποιος πληροφοριες;;;ξερουμε τι παιζει;;;;
ως καινουριος...και νεουδι...θα ηθελα να κανω την πρωτη μου ερωτηση
μιας και με το αθλημα δεν εχω αποκτησει ακομα επαφη,αλλα διαβαζοντας το φορουμ μου ανοιξε η ορεξη
ωστοσο ειμαι Onfeet,οποτε εχει κανεις καμια καλη ιδεα για πιατσα που θα βολεψει σε κατι τετοιο,ειτε με μπαμ μπαμ καταστασεις(καπου διαβασα ενας συμπολεμιστης χωθηκε σε γκαραζ) η με ξενοδοχειο ΧΧΧ κοντα
(οχι οτι θελω να βαλω αλλον να ψαχνει για μενα,απλα σημειωνω οτι εχω σοβαρη αδυναμια στους βυζους)
βοηθηστε εναν καινουριο συμπολεμιστη σας!(ολες οι συμβουλες ευπροσδεκτες)
Καμια ιδεα συναδελφοι?
Η αλβανιδοκωλάρα διακοπάρει ακόμα;
πολλά..πλέον..καλό βυζι κωλο είχε?καποδιστριου....23.00....η μαυρουλα γκλορια απο την γκανα.....την πηρα το προηγουμενο σαββατο....κομοδινο απο τα λιγα....την απεφυγα...30 ευρω και 10 στο ξενοδοχειο
απο φατσα?ρε φιλε οι περισσοτερες μαυρες ειναι γενικως ασχημες η ειναι η ιδεα μου?τις παλιες εποχες ειχε ωραια μωρα βαρβακειο η ηταν μαπα γενικως και τοτε?ασε που παχαινουν γρηγορα η περισσοτερεςΣημερα στις 12 το μεσημερη εθεαθη ψιλη μαυρη αδυνατη σομα σαν μπαρμπι καυτο σορτσ ψαχνοταν αλλα δεν προλαβαινα λιγο πιο κατο απο την πλατεια βαθυ...αν την εχει παρη κανεις ασ δοση τα φοτα του
Ασχημουλα ηταν και οχι πολλα μαλλια πολυ μεγαλο μετοπο αλλα κορμι φωτια σκινι ψιλη με βυζακι εαρι πεταχτο και ρογιτσες οπου φαινονταν μεσα απο το στενο μπλουζακι τηςαπο φατσα?ρε φιλε οι περισσοτερες μαυρες ειναι γενικως ασχημες η ειναι η ιδεα μου?τις παλιες εποχες ειχε ωραια μωρα βαρβακειο η ηταν μαπα γενικως και τοτε?ασε που παχαινουν γρηγορα η περισσοτερες
...ειχε....αλλα.....καποια στιγμη χτυπησε κατα την διαρκεια....το τηλεφωνο της..το σηκωσε και συζητουσε ενω εγω προσπαθουσα....πολλά..πλέον..καλό βυζι κωλο είχε?