Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Μάγκα μπαλαμούτι έπεσε?
Επιστροφη τη Δευτερα με Κουνελα φιλε μου...περασμα χθες το μεσημερι οπου η αλβανιδοκολαρα ελειπε
Eλλη (ρουμανικη καλντερα) εκανε ταξιδακι απο την ΠιΠαντειο στο κεντρο. Τιμηθηκε οπως επρεπε. Φορτωμα στην πουτανοφορα και κατ'ευθειαν στο χοτελι. Ξεπετα αλλα το σορτσακι +μποτες+αγελαδισιο αξιζουν. Θα την βρειτε εξω απο ΠιΠαντειο μετα τις 10μμ. Παει και σπιτι της εκει διπλα με 50ε αλλα μην το κανετε. Αυτη ειναι για 20ε πiπα στο αμaξι δακτυλιασμα του κερατα να μην δει Χριστουγεννα και that's it!
Ε, ναι βγαινει αργα εξω το κοριτσι. Το πρωι κανει δουλειες του σπιτιου μαλλον... ;)
ε, ναι ρε φιλε...τι αλλο? Συγγρου!
ουετε εγωεπειδη δεν εχω δει ποτε εκει στο χοτ ντογκ πιατσα με κοριτσια γι'αυτο ρωτησα
Γιορτες ερχονται πολλες πιατσες θα φυτρωσουν...και πολλες κορασιδες θα αναζητησουν το κατιτι παραπανω για να περασουν τις γιορτες... ;)επειδη δεν εχω δει ποτε εκει στο χοτ ντογκ πιατσα με κοριτσια γι'αυτο ρωτησα
Γιορτες ερχονται πολλες πιατσες θα φυτρωσουν...και πολλες κορασιδες θα αναζητησουν το κατιτι παραπανω για να περασουν τις γιορτες... ;)
Αν αφησουν τα Αλμπανια, κατι θα γινει. Παντως παραλιακη μην περιμενετε να αλλαξει τιποτες...Γιορτες ερχονται πολλες πιατσες θα φυτρωσουν...και πολλες κορασιδες θα αναζητησουν το κατιτι παραπανω για να περασουν τις γιορτες... ;)
σαββατο πρωι+μεσημεριlive πλατεια λαυριου, πορνοσταρικη 35αρα αλβανιδα, με γκρι ξεκωλαν και γοβικο
στα 30 με ελευθερο στοματικο