gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
φοβερό!Πρόσεχε στην συγκεκριμένη περιοχή... Να θυμάσαι πως το τραβεστί στα γαλατικά λέγεται Συγγρουφίξ
φοβερό!Πρόσεχε στην συγκεκριμένη περιοχή... Να θυμάσαι πως το τραβεστί στα γαλατικά λέγεται Συγγρουφίξ
Τάκη
Μπα δεν νομίζω πως είναι θέμα Υπηρεσιών και το ποια είναι
καλύτερη στο κρεβάτι, πιστεύω πως είναι όπου σε πιάσουν,
Συνήθως οι ελληνίδες είναι πιο ακριβές (όχι όμως και απαραίτητα καλύτερες)
Εξαρτάται όμως και από την πιάτσα,πχ. στη Σόλωνος, Ναυαρίνου και πέριξ (πιάνει Κολωνάκι)είναι λίγο πιο ακριβές από την Καποδιστρίου&Γ Σεπτεμβρίου (Ομόνοια).
ΠΑρεπιπτόντως παιδιά, χθες βραδάκι κατά τις 20.30 ακριβώς γωνία Γ'Σεπτεμβρίου & Καποδιστρίου απέναντι απ τον Γαλαξία εθεάθη ένα
εισαγώμενο ξανθό μωρό με πολύ ανοιχτά μάτια. φορούσε άσπρο κολάν.
Ξέρει κανείς κάτι για την συγκεκριμένη ιέρεια του σεξ?
Πάντα είχα μια απορία για τις πουτανόπιατσες. Πώς έχετε τέτοια ενημέρωση; Πηγαίνεται με τα πόδια; διότι με το αυτοκίνητο είναι δύσκολο να έχεις επικοινωνία. ε..ναι κανε μια βολτα ποδαρατη ........και θα αντιληφθεις περισσοτερα.....
Αμα δε βρεξεις κωλο δεν τρως ψαρι!!!Πάντα είχα μια απορία για τις πουτανόπιατσες. Πώς έχετε τέτοια ενημέρωση; Πηγαίνεται με τα πόδια; διότι με το αυτοκίνητο είναι δύσκολο να έχεις επικοινωνία.
Τάκη
Μπα δεν νομίζω πως είναι θέμα Υπηρεσιών και το ποια είναι
καλύτερη στο κρεβάτι, πιστεύω πως είναι όπου σε πιάσουν,
Συνήθως οι ελληνίδες είναι πιο ακριβές (όχι όμως και απαραίτητα καλύτερες)
Εξαρτάται όμως και από την πιάτσα,πχ. στη Σόλωνος, Ναυαρίνου και πέριξ (πιάνει Κολωνάκι)είναι λίγο πιο ακριβές από την Καποδιστρίου&Γ Σεπτεμβρίου (Ομόνοια).
ΠΑρεπιπτόντως παιδιά, χθες βραδάκι κατά τις 20.30 ακριβώς γωνία Γ'Σεπτεμβρίου & Καποδιστρίου απέναντι απ τον Γαλαξία εθεάθη ένα
εισαγώμενο ξανθό μωρό με πολύ ανοιχτά μάτια. φορούσε άσπρο κολάν.
Ξέρει κανείς κάτι για την συγκεκριμένη ιέρεια του σεξ?
χθες πηρα μια πολωνεζα μαλλον ξανφια κοντουλα απο οκανα μου ειπε 100 ευρω η ωρα και στο εικοσαλεπτο μου εφυγε! εχε χαρη που ειμαι κυριος.