Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

thomasps

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα και από μένα
Σάββατο βραδυ κατά τη 1.00 πέρασα από το χημείο από το πίσω μέρος από την Ναυαρίνου, Εκεί ήταν ένα πουτανάκι, ελληνίδα από την Λάρισα είπε
φορούσε ασπρό μπλουζάκι, ασπρό σορτσάκι, (πρόσωπο λίγο μπάζο, σώμα καυλιάρικο με καμπύλες)
Ξέρει κανείς κάτι για την κοπέλα?
Ευχαριστώ

GlyfoMouniOraMhden

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ωχ λες να είναι η Αγγελικούλα; Στο πρόσωπο έμοιαζε λίγο μήπως με αλβανίδα;
Αυτή το σκασε από τη Λάρισα και κάνει πιάτσα Αθήνα λένε οι φήμες. Είναι αρρωστημένα νυμφομανής!!
Αν τη ξαναδείς ρώτησε τη πως τη λένε. Τη ψάχνωωωωωω

thomasps

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
το πολύ 25 να είναι, Άννα μου είπε την λένε
50€ στο αυτοκίνητο, 70€ στο ξενοδοχείο
καλή στην πίπα, καλό γαμήσι
τηλ δεν ήθελε να δώσει (δεν το θυμάται λέει)
το κάνει και το ευχαριστιέται πάντως.
Όντως νυμφομανής φάνηκε.
Άλλος που είχε εμπειρία μαζί της?

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
την γνωρίζω την Αννα, όντως πολυ καλή, η περιγραφή όπως την λες. απο φατσούλα δε λεει τίποτα αλλά ειναι καλη στο κρεβάτι και σου βγάζει αυτό το συναίσθημα οτι το ευχαριστιέται.και χωρίς να βιάζεται.

thomasps

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
σωστά Τεσλα
φαίνεται να είναι νυμφομανής (πιστεύω)
κι αν δώσεις κάτι παραπάνω (δεν το κανα)
κάνει και ακάπωτη πίπα
κώλο δεν δίνει (2-3 φορές το έκανε λέει και πονάει)
έχεις μήπως κανένα τηλεφωνάκι?
γιατί εμένα έκανε πωε δεν το θυμόταν
αν ναι στείλε pm

takisathina70

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
μια ερωτηση.αν και λατρης των κολ γκερλ τον τελευταιο καιρο εχω κολλησει με τις πιατσες.δεν εχω καταλαβει ομως γιατι παιζουν τοσο διαφορετικες τιμες.αλλη σου λεει 30 και αλλη 80.εχει να κανει με την ποιοτητα των υπηρεσιων?χθες ρωτησα μια χοντρη στη σολωνος και μου λεει 80 .και αναρωτιεμαι τοσο καλα γαμιεται η γκομενα και ζηταει τοσα οταν πιπινια ζητανε τα μισα?

thomasps

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τάκη
Μπα δεν νομίζω πως είναι θέμα Υπηρεσιών και το ποια είναι
καλύτερη στο κρεβάτι, πιστεύω πως είναι όπου σε πιάσουν,
Συνήθως  οι ελληνίδες είναι πιο ακριβές (όχι όμως και απαραίτητα καλύτερες)
Εξαρτάται όμως και από την πιάτσα,πχ. στη Σόλωνος, Ναυαρίνου και πέριξ (πιάνει Κολωνάκι)είναι λίγο πιο ακριβές από την Καποδιστρίου&Γ Σεπτεμβρίου (Ομόνοια).
ΠΑρεπιπτόντως παιδιά, χθες βραδάκι κατά τις 20.30 ακριβώς γωνία Γ'Σεπτεμβρίου  & Καποδιστρίου απέναντι απ τον Γαλαξία εθεάθη ένα
εισαγώμενο ξανθό μωρό με πολύ ανοιχτά μάτια. φορούσε άσπρο κολάν.
Ξέρει κανείς κάτι για την συγκεκριμένη ιέρεια του σεξ?

tbag29

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τάκη
Εξαρτάται όμως και από την πιάτσα,πχ. στη Σόλωνος, Ναυαρίνου και πέριξ (πιάνει Κολωνάκι)είναι λίγο πιο ακριβές από την Καποδιστρίου&Γ Σεπτεμβρίου (Ομόνοια).
ΠΑρεπιπτόντως παιδιά, χθες βραδάκι κατά τις 20.30 ακριβώς γωνία Γ'Σεπτεμβρίου  & Καποδιστρίου απέναντι απ τον Γαλαξία εθεάθη ένα

την ειδα κι εγω. ηταν και χτες και προχτες. πρεπει να ειναι ρουκι γιατι δεν την εχω ξαναδει εκει.

thomasps

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αν είναι ρούκι, τότε πρέπει να είναι ψηλά στη λίστα των ντραφτ!
Γενικώς πάντως δείχνει να παίζει σε τουλάχιστον μια κατηγορία πιο
πάνω απ τις υπόλοιπες της περιοχής!
ΑΝ κάποιος έχει νεώτερα ή τιμίσει την κοπέλα ας μας ενημερώσει

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
σημερα ειδα μια ψηλη ξανθια με καυτο τζην σορτσακι και ασπρη μπλουζα..σε εκεινο το σημειο περασε καθετα τον δρομο και παραλιγο να γινει μακελειο!! :2funny: :2funny: :rockon: :jerking: φαινεται ωραιο μωρο αλλα ξεπετα.... πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου να παει σε μασαζ σε στουντιο η εξω οπως αλλωστε γινεται με ολα τα καλα κομματια!! εδω τα δοκιμαζουν και αν δουν οτι τραβανε τα πρωωθουν αναλογως!!

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Πάντα είχα μια απορία για τις πουτανόπιατσες. Πώς έχετε τέτοια ενημέρωση; Πηγαίνεται με τα πόδια; διότι με το αυτοκίνητο είναι δύσκολο να έχεις επικοινωνία.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Πάντα είχα μια απορία για τις πουτανόπιατσες. Πώς έχετε τέτοια ενημέρωση; Πηγαίνεται με τα πόδια; διότι με το αυτοκίνητο είναι δύσκολο να έχεις επικοινωνία.        ε..ναι κανε μια βολτα ποδαρατη ........και θα αντιληφθεις περισσοτερα.....

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πάντα είχα μια απορία για τις πουτανόπιατσες. Πώς έχετε τέτοια ενημέρωση; Πηγαίνεται με τα πόδια; διότι με το αυτοκίνητο είναι δύσκολο να έχεις επικοινωνία.
Αμα δε βρεξεις κωλο δεν τρως ψαρι!!!

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Απο Βουλγαρία Ειρένα, πολυ ξεπέτα τίποτα καλό ,τζάμπα το 45αρι

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Απο Βουλγαρία Ειρένα, πολυ ξεπέτα τίποτα καλό ,τζάμπα το 45αρι 
Τάκη

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
:rockon:μιαα και ειναι κλειστα τα μαστζιδικα και δεν βρηκα και στο χαρτη την Κομανουδη ας κανω μια αναφορα για τηνπαρασκευη το βραδυ.........Σωλονος και περιξ ψιλονεκρα και κανα δυο πρεζακια,στο τελος της ηταν ενα ξανθο πιπινι αλλα πολυ ξινη μου φανηκε.....καποδιστριου και παλιο δημαρχειο γινοταν της μαυρης πουτανας το καγκελο :boobies: :boobies:τουλαχιστον εκατο μαυρουλες.και η νεα μοδα :bottom: :bottom: :crazy: πολλες με τον κολο εξω :o :o τεσπα μαυρουλες δεν παιρνω γιατι ειναι παραμυθουδες.τα κανω ολα ...και ουτε σουτιεν δεν βγαζουν και ξεπετες.......στην καποδιστριου γνωστες φατσες εκ αβανορουμανιας ,μερικες ειναι και ομορφες αλλα ολες ξεπετες....τσαμπα η βενζινη που χαλασα....καταληξη στο ρασπουτιν για ενα ...χουρο και πουτο..και μετα για νανι :headbang: :2funny:

Papadrak

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Like
20
Πόντοι
0
βολτα σημερα το πρωι 3ης σεπτεμβριου.πηρα ελληνιδα νατασσα γυρω στα 23,πολυ καλο γαμησι κ την τελειωσα στο στομα...30 ευρω ολα μαζι...μου εδωσε κ κινητο
warnwarn.gif
 Απαγορεύεται[/URL] η δημοσίευση τηλεφώνων.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom