βολτα σημερα το πρωι 3ης σεπτεμβριου.πηρα ελληνιδα νατασσα γυρω στα 23,πολυ καλο γαμησι κ την τελειωσα στο στομα...30 ευρω ολα μαζι...μου εδωσε κ κινητο
Mπορεις να δωσεις κηνιτο να την δωκιμασω και εγω??Ευχαριστω
βολτα σημερα το πρωι 3ης σεπτεμβριου.πηρα ελληνιδα νατασσα γυρω στα 23,πολυ καλο γαμησι κ την τελειωσα στο στομα...30 ευρω ολα μαζι...μου εδωσε κ κινητο
Έκανα το λάθος να την πάρω και εγώ την Παρασκευή την γκόμενα.ΑΠΑΙΣΙΑ.....!Δεν μπορώ να πω ότι μύριζε.Αυτό που με ξενέρωσε ήταν τα 50 ευρώ που ζήτησε εκτός του ΗΟΤΕL.Επίσης λέει ελεύθερα πιασήματα ακάποτο και όλες τις στάσεις.Καμιά συμμετοχή και στα 4 μου φένεται ότι το χέρι τις πήδαγα παρά το μουνι της και απο πιασήματα μη εκει όχι εκεί.Τα παίρνω στο κρανίο τις πιάνω τα χέρια κάτω και την έχυσα.Ηταν η μόνη στιγμή που το ευχαριστήθηκα.ΜΑΚΡΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.Μπραβο loys σου επετρεψε να την βγαλεις και φωτογραφια,σπανιο φαινομενο αυτο!!!
σιγουρα αλλα μακαρι να ηταν μονο αυτες οι επικινδυνες φιλε...επικυνδυνες οι μαυρες παντως....
Μιας κι εχω παρει αρκετες πληροφοριες απο το σαιτ ας δωσω κι 'γω μερικες...
σωστος... +100 απο μενα!!σιγουρα αλλα μακαρι να ηταν μονο αυτες οι επικινδυνες φιλε...
Απαγορεύεται[/URL] η δημοσίευση τηλεφώνων.
Σκεφτόμουν μήπως υπάρχει και καμιά τουριστριούλα
που τις τέλειωσαν τα γιούρια, και ο μπαμπας από τις
βορειοδυτικοανατολικές χώρες δεν έχει να της στείλει.
γιατι ρε σε λιγες τσοντες ειναι τετοιο το σεναριο;ναι και περιμενει εσενα η τουριστρια για να την χαρτζιληκωσεις
Ναι και η τουρίστρια δεν έχει πιστωτική κάρτα.
Αυτός έχει μείνει στην εποχή που κάνανε ώτο - στοπ και γαμιόντουσαν.
Αλήθεια ρε συναγωνιστές
ξέρει κανείς τι παίζει αυτές τις μέρες στις πιάτσες της Αθήνας?
Και δεν μιλάω μόνο για το κέντρο.
Σκεφτόμουν μήπως υπάρχει και καμιά τουριστριούλα
που τις τέλειωσαν τα γιούρια, και ο μπαμπας από τις
βορειοδυτικοανατολικές χώρες δεν έχει να της στείλει.