Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
γουσταρει χτυπηματα στη κολλαρα της

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Εγώ σήμερα αξιώθηκα και πήρα επιτέλους την Άντζελα την αλβανιδοκωλάρα, τί πατούρα είναι αυτή ρε παιδιά... (όχι ότι το σώμα της πάει πίσω βέβαια για καλντεριμιτζού) Καβλιάρα και ευδιάθετη η τύπισσα αλλά μου φάνηκε διακριτικά βιαστική, στα πλαίσια βέβαια των ορίων για κοπέλα που τσιμπάς από πιάτσα για ξενοδοχείο. Καθήσαμε κανα 20λεπτο στο δωμάτιο μαζί με την "προεργασία" αλλά ήταν οριακό, δεν έβγαλε σουτιέν παρότι φαίνεται να έχει ωραία δυαράκια βυζιά και σε κάποια φάση που μου χάλασε η στύση άρχισε να μου τον παίζει ενώ παράλληλα πήρε ένα τηλέφωνο μιλώντας στα αλβανικά κι απ' ό,τι κατάλαβα εξηγούσε γιατί είχε αργήσει :S Στα συν η κατάλευκη κωλάρα της, το γεγονός ότι είναι πεντακάθαρη, το ότι δίνει γλωσσόφιλα και αφήνει χύσιμο πάνω στο δυνατό της σημείο. Όσο για το ξενοδοχείο πρώτη μου φορά που όχι απλώς δε λυπήθηκα το ποσό για το δωμάτιο αλλά μου φάνηκε υπερβολικά μικρό (5 ευρώ για το λουξ δωμάτιο που πήγαμε ήταν απίστευτα οικονομικό ποσό ακόμα και για ημιδιαμονή).

Ποιό ξενοδοχείο?

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Εγώ σήμερα αξιώθηκα και πήρα επιτέλους την Άντζελα την αλβανιδοκωλάρα, τί πατούρα είναι αυτή ρε παιδιά... (όχι ότι το σώμα της πάει πίσω βέβαια για καλντεριμιτζού) Καβλιάρα και ευδιάθετη η τύπισσα αλλά μου φάνηκε διακριτικά βιαστική, στα πλαίσια βέβαια των ορίων για κοπέλα που τσιμπάς από πιάτσα για ξενοδοχείο. Καθήσαμε κανα 20λεπτο στο δωμάτιο μαζί με την "προεργασία" αλλά ήταν οριακό, δεν έβγαλε σουτιέν παρότι φαίνεται να έχει ωραία δυαράκια βυζιά και σε κάποια φάση που μου χάλασε η στύση άρχισε να μου τον παίζει ενώ παράλληλα πήρε ένα τηλέφωνο μιλώντας στα αλβανικά κι απ' ό,τι κατάλαβα εξηγούσε γιατί είχε αργήσει :S Στα συν η κατάλευκη κωλάρα της, το γεγονός ότι είναι πεντακάθαρη, το ότι δίνει γλωσσόφιλα και αφήνει χύσιμο πάνω στο δυνατό της σημείο. Όσο για το ξενοδοχείο πρώτη μου φορά που όχι απλώς δε λυπήθηκα το ποσό για το δωμάτιο αλλά μου φάνηκε υπερβολικά μικρό (5 ευρώ για το λουξ δωμάτιο που πήγαμε ήταν απίστευτα οικονομικό ποσό ακόμα και για ημιδιαμονή).

ωραιος

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
διπλα στο τζους εκει παει αυτη

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
FORMET, δεν λεει το "κουνελι". Την αλλη Αντζελα εννοει, την κωλαρα που αραζει στο Joy's. Η οποια εχθες πρεπει να ειχε την τιμητικη της. Σηκω-ξαπλωσε πρεπει να την ειχαν ολημερις.... Βεβαια, για να πουμε και του "στραβου το δικιο", ειναι μακραν ο καλυτερος κωλος στην περιοχη του Joy's.
δουλευει καργα λεω να κανω καταδρομικη

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
FORMET, δεν λεει το "κουνελι". Την αλλη Αντζελα εννοει, την κωλαρα που αραζει στο Joy's. Η οποια εχθες πρεπει να ειχε την τιμητικη της. Σηκω-ξαπλωσε πρεπει να την ειχαν ολημερις.... Βεβαια, για να πουμε και του "στραβου το δικιο", ειναι μακραν ο καλυτερος κωλος στην περιοχη του Joy's.
  :rockon:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
ποιο ξενοδοχειο?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
δε ξερω αμα τη λετε ξινη....
ξανθιες εκει ειναι 2 τις πρωινομεσημεριανες ωρες.η ξινη με τα μινι και το κουνελι.αν η ξανθια που λες δεν ειναι το κουνελι αλλα η αλλη,τοτε απο οσα εχουν γραφει,ειναι φολα

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
τιμη και υπηρεσιεσ τυπε?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σημερινη καταδρομικη με αντζελα βουρ χτυπηματα στα κολομερια  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
      4 το απογευμα κοστος 20+5 αυτα το γαλαζιο σορτσακι θα το σκισω την επομενη φορα

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
σημερινη καταδρομικη με αντζελα βουρ χτυπηματα στα κολομερια   :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
πισω πορτα δινει?

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
σημερινη καταδρομικη με αντζελα βουρ χτυπηματα στα κολομερια   :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Άξιος τύπε  :rockon: :rockon: :rockon:

panadero11

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Η Αντζελα ειναι και κολλητη με ολους τους σταθμαρχες και οδηγους των λεωφορειων της πλατειας Λαυριου!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Η Αντζελα ειναι και κολλητη με ολους τους σταθμαρχες και οδηγους των λεωφορειων της πλατειας Λαυριου!
ρε φιλε εσυ νεις 3 μηνυματα ολα και ολα μηπως εισαι κανενας νταβας;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom