You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
Εγώ σήμερα αξιώθηκα και πήρα επιτέλους την Άντζελα την αλβανιδοκωλάρα, τί πατούρα είναι αυτή ρε παιδιά... (όχι ότι το σώμα της πάει πίσω βέβαια για καλντεριμιτζού) Καβλιάρα και ευδιάθετη η τύπισσα αλλά μου φάνηκε διακριτικά βιαστική, στα πλαίσια βέβαια των ορίων για κοπέλα που τσιμπάς από πιάτσα για ξενοδοχείο. Καθήσαμε κανα 20λεπτο στο δωμάτιο μαζί με την "προεργασία" αλλά ήταν οριακό, δεν έβγαλε σουτιέν παρότι φαίνεται να έχει ωραία δυαράκια βυζιά και σε κάποια φάση που μου χάλασε η στύση άρχισε να μου τον παίζει ενώ παράλληλα πήρε ένα τηλέφωνο μιλώντας στα αλβανικά κι απ' ό,τι κατάλαβα εξηγούσε γιατί είχε αργήσει :S Στα συν η κατάλευκη κωλάρα της, το γεγονός ότι είναι πεντακάθαρη, το ότι δίνει γλωσσόφιλα και αφήνει χύσιμο πάνω στο δυνατό της σημείο. Όσο για το ξενοδοχείο πρώτη μου φορά που όχι απλώς δε λυπήθηκα το ποσό για το δωμάτιο αλλά μου φάνηκε υπερβολικά μικρό (5 ευρώ για το λουξ δωμάτιο που πήγαμε ήταν απίστευτα οικονομικό ποσό ακόμα και για ημιδιαμονή).
Ποιό ξενοδοχείο?
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Εγώ σήμερα αξιώθηκα και πήρα επιτέλους την Άντζελα την αλβανιδοκωλάρα, τί πατούρα είναι αυτή ρε παιδιά... (όχι ότι το σώμα της πάει πίσω βέβαια για καλντεριμιτζού) Καβλιάρα και ευδιάθετη η τύπισσα αλλά μου φάνηκε διακριτικά βιαστική, στα πλαίσια βέβαια των ορίων για κοπέλα που τσιμπάς από πιάτσα για ξενοδοχείο. Καθήσαμε κανα 20λεπτο στο δωμάτιο μαζί με την "προεργασία" αλλά ήταν οριακό, δεν έβγαλε σουτιέν παρότι φαίνεται να έχει ωραία δυαράκια βυζιά και σε κάποια φάση που μου χάλασε η στύση άρχισε να μου τον παίζει ενώ παράλληλα πήρε ένα τηλέφωνο μιλώντας στα αλβανικά κι απ' ό,τι κατάλαβα εξηγούσε γιατί είχε αργήσει :S Στα συν η κατάλευκη κωλάρα της, το γεγονός ότι είναι πεντακάθαρη, το ότι δίνει γλωσσόφιλα και αφήνει χύσιμο πάνω στο δυνατό της σημείο. Όσο για το ξενοδοχείο πρώτη μου φορά που όχι απλώς δε λυπήθηκα το ποσό για το δωμάτιο αλλά μου φάνηκε υπερβολικά μικρό (5 ευρώ για το λουξ δωμάτιο που πήγαμε ήταν απίστευτα οικονομικό ποσό ακόμα και για ημιδιαμονή).
ωραιος
δουλευει καργα λεω να κανω καταδρομικηFORMET, δεν λεει το "κουνελι". Την αλλη Αντζελα εννοει, την κωλαρα που αραζει στο Joy's. Η οποια εχθες πρεπει να ειχε την τιμητικη της. Σηκω-ξαπλωσε πρεπει να την ειχαν ολημερις.... Βεβαια, για να πουμε και του "στραβου το δικιο", ειναι μακραν ο καλυτερος κωλος στην περιοχη του Joy's.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
FORMET, δεν λεει το "κουνελι". Την αλλη Αντζελα εννοει, την κωλαρα που αραζει στο Joy's. Η οποια εχθες πρεπει να ειχε την τιμητικη της. Σηκω-ξαπλωσε πρεπει να την ειχαν ολημερις.... Βεβαια, για να πουμε και του "στραβου το δικιο", ειναι μακραν ο καλυτερος κωλος στην περιοχη του Joy's.
bull11
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
ποιο ξενοδοχειο?Εγώ σήμερα αξιώθηκα και πήρα επιτέλους την Άντζελα την αλβανιδοκωλάρα, τί πατούρα είναι αυτή ρε παιδιά... (όχι ότι το σώμα της πάει πίσω βέβαια για καλντεριμιτζού) Καβλιάρα και ευδιάθετη η τύπισσα αλλά μου φάνηκε διακριτικά βιαστική, στα πλαίσια βέβαια των ορίων για κοπέλα που τσιμπάς από πιάτσα για ξενοδοχείο. Καθήσαμε κανα 20λεπτο στο δωμάτιο μαζί με την "προεργασία" αλλά ήταν οριακό, δεν έβγαλε σουτιέν παρότι φαίνεται να έχει ωραία δυαράκια βυζιά και σε κάποια φάση που μου χάλασε η στύση άρχισε να μου τον παίζει ενώ παράλληλα πήρε ένα τηλέφωνο μιλώντας στα αλβανικά κι απ' ό,τι κατάλαβα εξηγούσε γιατί είχε αργήσει :S Στα συν η κατάλευκη κωλάρα της, το γεγονός ότι είναι πεντακάθαρη, το ότι δίνει γλωσσόφιλα και αφήνει χύσιμο πάνω στο δυνατό της σημείο. Όσο για το ξενοδοχείο πρώτη μου φορά που όχι απλώς δε λυπήθηκα το ποσό για το δωμάτιο αλλά μου φάνηκε υπερβολικά μικρό (5 ευρώ για το λουξ δωμάτιο που πήγαμε ήταν απίστευτα οικονομικό ποσό ακόμα και για ημιδιαμονή).
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
ξανθιες εκει ειναι 2 τις πρωινομεσημεριανες ωρες.η ξινη με τα μινι και το κουνελι.αν η ξανθια που λες δεν ειναι το κουνελι αλλα η αλλη,τοτε απο οσα εχουν γραφει,ειναι φολαδε ξερω αμα τη λετε ξινη....
DRAKOS31
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
τιμη και υπηρεσιεσ τυπε?Εγώ σήμερα αξιώθηκα και πήρα επιτέλους την Άντζελα την αλβανιδοκωλάρα, τί πατούρα είναι αυτή ρε παιδιά... (όχι ότι το σώμα της πάει πίσω βέβαια για καλντεριμιτζού) Καβλιάρα και ευδιάθετη η τύπισσα αλλά μου φάνηκε διακριτικά βιαστική, στα πλαίσια βέβαια των ορίων για κοπέλα που τσιμπάς από πιάτσα για ξενοδοχείο. Καθήσαμε κανα 20λεπτο στο δωμάτιο μαζί με την "προεργασία" αλλά ήταν οριακό, δεν έβγαλε σουτιέν παρότι φαίνεται να έχει ωραία δυαράκια βυζιά και σε κάποια φάση που μου χάλασε η στύση άρχισε να μου τον παίζει ενώ παράλληλα πήρε ένα τηλέφωνο μιλώντας στα αλβανικά κι απ' ό,τι κατάλαβα εξηγούσε γιατί είχε αργήσει :S Στα συν η κατάλευκη κωλάρα της, το γεγονός ότι είναι πεντακάθαρη, το ότι δίνει γλωσσόφιλα και αφήνει χύσιμο πάνω στο δυνατό της σημείο. Όσο για το ξενοδοχείο πρώτη μου φορά που όχι απλώς δε λυπήθηκα το ποσό για το δωμάτιο αλλά μου φάνηκε υπερβολικά μικρό (5 ευρώ για το λουξ δωμάτιο που πήγαμε ήταν απίστευτα οικονομικό ποσό ακόμα και για ημιδιαμονή).
DRAKOS31
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
πισω πορτα δινει?σημερινη καταδρομικη με αντζελα βουρ χτυπηματα στα κολομερια
4 το απογευμα κοστος 20+5 αυτα το γαλαζιο σορτσακι θα το σκισω την επομενη φορα
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.871
- Πόντοι
- 456
σημερινη καταδρομικη με αντζελα βουρ χτυπηματα στα κολομερια
4 το απογευμα κοστος 20+5 αυτα το γαλαζιο σορτσακι θα το σκισω την επομενη φορα
Άξιος τύπε
panadero11
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Αντζελα ειναι και κολλητη με ολους τους σταθμαρχες και οδηγους των λεωφορειων της πλατειας Λαυριου!
ρε φιλε που ζεις διαβασε λιγο συνοπτικοτερα δινειπισω πορτα δινει?
ρε φιλε εσυ νεις 3 μηνυματα ολα και ολα μηπως εισαι κανενας νταβας;;;Η Αντζελα ειναι και κολλητη με ολους τους σταθμαρχες και οδηγους των λεωφορειων της πλατειας Λαυριου!
panadero11
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οχι ρε φιλε,απλα περιγραφω αυτο που ειδα!ρε φιλε εσυ νεις 3 μηνυματα ολα και ολα μηπως εισαι κανενας νταβας;;;
οτι να ναιΟχι ρε φιλε,απλα περιγραφω αυτο που ειδα!
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Η Αντζελα ειναι και κολλητη με ολους τους σταθμαρχες και οδηγους των λεωφορειων της πλατειας Λαυριου!
Βάλε και τους ταξιτζίδες ;)
Δίνει κανά 5€ το κομμάτι...?Βάλε και τους ταξιτζίδες ;)
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Παρόμοια θέματα
?