Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (9 μέλη και 25 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Αμέ... Να πάρεις την Άντζελα τη μελαχρινή milf Αλβανίδα με την κωλάρα που κάθεται συνήθως στο Joy's μέχρι τις 4:00 το απόγευμα περίπου, άμα δεν τη βρεις ρώτα τις "κοπέλες" και θα σου πουν ποια είναι... 35 ευρώ παίρνει αν θυμάμαι καλά μαζί με το ξενοδοχείο (20 + 15)

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
τωρα γυρισα απο τριγωνο,2 μαυρες αδιαφορες στο φαναρι γ σεπτεμβριου ,εξω απο το λιοτ μια ξανθια με ενα λεοπαρδε φορεμα,καλο φανηκε,και αλλη μια στην εισοδο του ελλυσιουμ με σορτσακι λευκο τακουνι και φουντουτο ξανθο μαλλι,και κατευθυνθηκα σωκρατους πισω απο το δημαρχειο,οπου μου εκανε ενα καταπληκτικο τσιμπουκι η ριτα απο ζιμπαμπουε :pipa1: :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
τωρα γυρισα απο τριγωνο,2 μαυρες αδιαφορες στο φαναρι γ σεπτεμβριου ,εξω απο το λιοτ μια ξανθια με ενα λεοπαρδε φορεμα,καλο φανηκε,και αλλη μια στην εισοδο του ελλυσιουμ με σορτσακι λευκο τακουνι και φουντουτο ξανθο μαλλι,και κατευθυνθηκα σωκρατους πισω απο το δημαρχειο,οπου μου εκανε ενα καταπληκτικο τσιμπουκι η ριτα απο ζιμπαμπουε :pipa1: :rockon:

Εγώ παρατηρώντας από μακριά τις μαύρες πίσω από την Βαρβάκειο,ξημερώματα τετάρτης γύρω στις 03:30 είδα μία που είχε πάνω της ένα κόκκινο φωτάκι που αναβόσβηνε,απ'αυτά που πουλάνε οι μαύροι στα πανηγύρια :2funny: :2funny:.Μήπως ήταν η ρίτα  :uglystupid: :think: :S :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγώ παρατηρώντας από μακριά τις μαύρες πίσω από την Βαρβάκειο,ξημερώματα τετάρτης γύρω στις 03:30 είδα μία που είχε πάνω της ένα κόκκινο φωτάκι που αναβόσβηνε,απ'αυτά που πουλάνε οι μαύροι στα πανηγύρια :2funny: :2funny:.Μήπως ήταν η ρίτα  :uglystupid: :think: :S :S

Σοβαρά....? Μιλάμε για πρωτοπορία η τύπισσα... :tooth: :tooth: :tooth: 

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506

Πού την έχυσες??

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η ξανθια εξω απο το γαλαξια τι λεει;;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
URL]]

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
ναι με καποτα φυσικα,αν και δεν μου αρεσουν οι αραπινες το τσιμπουκακι αξιζε κοιμηθηκα πραγματικα σαν πουπουλο μετα :grin: :sleeping:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Εγώ σήμερα αξιώθηκα και πήρα επιτέλους την Άντζελα την αλβανιδοκωλάρα, τί πατούρα είναι αυτή ρε παιδιά... (όχι ότι το σώμα της πάει πίσω βέβαια για καλντεριμιτζού) Καβλιάρα και ευδιάθετη η τύπισσα αλλά μου φάνηκε διακριτικά βιαστική, στα πλαίσια βέβαια των ορίων για κοπέλα που τσιμπάς από πιάτσα για ξενοδοχείο. Καθήσαμε κανα 20λεπτο στο δωμάτιο μαζί με την "προεργασία" αλλά ήταν οριακό, δεν έβγαλε σουτιέν παρότι φαίνεται να έχει ωραία δυαράκια βυζιά και σε κάποια φάση που μου χάλασε η στύση άρχισε να μου τον παίζει ενώ παράλληλα πήρε ένα τηλέφωνο μιλώντας στα αλβανικά κι απ' ό,τι κατάλαβα εξηγούσε γιατί είχε αργήσει :S Στα συν η κατάλευκη κωλάρα της, το γεγονός ότι είναι πεντακάθαρη, το ότι δίνει γλωσσόφιλα και αφήνει χύσιμο πάνω στο δυνατό της σημείο. Όσο για το ξενοδοχείο πρώτη μου φορά που όχι απλώς δε λυπήθηκα το ποσό για το δωμάτιο αλλά μου φάνηκε υπερβολικά μικρό (5 ευρώ για το λουξ δωμάτιο που πήγαμε ήταν απίστευτα οικονομικό ποσό ακόμα και για ημιδιαμονή).

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εγώ σήμερα αξιώθηκα και πήρα επιτέλους την Άντζελα την αλβανιδοκωλάρα, τί πατούρα είναι αυτή ρε παιδιά... (όχι ότι το σώμα της πάει πίσω βέβαια για καλντεριμιτζού) Καβλιάρα και ευδιάθετη η τύπισσα αλλά μου φάνηκε διακριτικά βιαστική, στα πλαίσια βέβαια των ορίων για κοπέλα που τσιμπάς από πιάτσα για ξενοδοχείο. Καθήσαμε κανα 20λεπτο στο δωμάτιο μαζί με την "προεργασία" αλλά ήταν οριακό, δεν έβγαλε σουτιέν παρότι φαίνεται να έχει ωραία δυαράκια βυζιά και σε κάποια φάση που μου χάλασε η στύση άρχισε να μου τον παίζει ενώ παράλληλα πήρε ένα τηλέφωνο μιλώντας στα αλβανικά κι απ' ό,τι κατάλαβα εξηγούσε γιατί είχε αργήσει :S Στα συν η κατάλευκη κωλάρα της, το γεγονός ότι είναι πεντακάθαρη, το ότι δίνει γλωσσόφιλα και αφήνει χύσιμο πάνω στο δυνατό της σημείο. Όσο για το ξενοδοχείο πρώτη μου φορά που όχι απλώς δε λυπήθηκα το ποσό για το δωμάτιο αλλά μου φάνηκε υπερβολικά μικρό (5 ευρώ για το λουξ δωμάτιο που πήγαμε ήταν απίστευτα οικονομικό ποσό ακόμα και για ημιδιαμονή).
Για το κουνελι λες τυπε μου , σωστα ; μμμ..Δινει και  γλωσσόφιλα ε ;; Θα το ξεκολιασο μολης το ξαναδω...Μια φορα της ειχα μηληση αλλα δεν την πηρα τελικα..αλλα με αυτα που λες....θα το τιμησο το μωρο...αλλα ενημεροση ειναι το κουνελι, με τα πεταχτα δοντακια

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Για το κουνελι λες τυπε μου , σωστα ; μμμ..Δινει και  γλωσσόφιλα ε ;; Θα το ξεκολιασο μολης το ξαναδω...Μια φορα της ειχα μηληση αλλα δεν την πηρα τελικα..αλλα με αυτα που λες....θα το τιμησο το μωρο...αλλα ενημεροση ειναι το κουνελι, με τα πεταχτα δοντακια

FORMET, δεν λεει το "κουνελι". Την αλλη Αντζελα εννοει, την κωλαρα που αραζει στο Joy's. Η οποια εχθες πρεπει να ειχε την τιμητικη της. Σηκω-ξαπλωσε πρεπει να την ειχαν ολημερις.... Βεβαια, για να πουμε και του "στραβου το δικιο", ειναι μακραν ο καλυτερος κωλος στην περιοχη του Joy's.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom