Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Εχεις κανει τα εμβολια σου τυπε?
Και να μην τα εχει κανει,θα του τα κανουν αυτες ολα οσα χρειαζεται
Εχεις κανει τα εμβολια σου τυπε?
Και να μην τα εχει κανει,θα του τα κανουν αυτες ολα οσα χρειαζεται
τωρα γυρισα απο τριγωνο,2 μαυρες αδιαφορες στο φαναρι γ σεπτεμβριου ,εξω απο το λιοτ μια ξανθια με ενα λεοπαρδε φορεμα,καλο φανηκε,και αλλη μια στην εισοδο του ελλυσιουμ με σορτσακι λευκο τακουνι και φουντουτο ξανθο μαλλι,και κατευθυνθηκα σωκρατους πισω απο το δημαρχειο,οπου μου εκανε ενα καταπληκτικο τσιμπουκι η ριτα απο ζιμπαμπουε
Εγώ παρατηρώντας από μακριά τις μαύρες πίσω από την Βαρβάκειο,ξημερώματα τετάρτης γύρω στις 03:30 είδα μία που είχε πάνω της ένα κόκκινο φωτάκι που αναβόσβηνε,απ'αυτά που πουλάνε οι μαύροι στα πανηγύρια .Μήπως ήταν η ρίτα :S :S
οπου μου εκανε ενα καταπληκτικο τσιμπουκι η ριτα απο ζιμπαμπουε
τωρα γυρισα απο τριγωνο,2 μαυρες αδιαφορες στο φαναρι γ σεπτεμβριου ,εξω απο το λιοτ μια ξανθια με ενα λεοπαρδε φορεμα,καλο φανηκε,και αλλη μια στην εισοδο του ελλυσιουμ με σορτσακι λευκο τακουνι και φουντουτο ξανθο μαλλι,και κατευθυνθηκα σωκρατους πισω απο το δημαρχειο,οπου μου εκανε ενα καταπληκτικο τσιμπουκι η ριτα απο ζιμπαμπουε
στο στομα ολαΠού την έχυσες??
αν εννοεις την ξινη,εχει γραφτει πως ειναι αθλιαη ξανθια εξω απο το γαλαξια τι λεει;;
δε ξερω αμα τη λετε ξινη....αν εννοεις την ξινη,εχει γραφτει πως ειναι αθλια
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=533700;type=avatar[/img[/URL]]στο στομα ολα
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=533700;type=avatar[/img[/URL]]
πας καρφι για σουκεριαση τυπε ;D
[/quote]
Έχυσε ακάποτα,με καπότα στο στόμα...; :think:
"χυσιμο δεχτηκε στο στομα στο τελειωμα με καποτα φυσικα"...®Έχυσε ακάποτα,με καπότα στο στόμα...;
Για το κουνελι λες τυπε μου , σωστα ; μμμ..Δινει και γλωσσόφιλα ε ;; Θα το ξεκολιασο μολης το ξαναδω...Μια φορα της ειχα μηληση αλλα δεν την πηρα τελικα..αλλα με αυτα που λες....θα το τιμησο το μωρο...αλλα ενημεροση ειναι το κουνελι, με τα πεταχτα δοντακιαΕγώ σήμερα αξιώθηκα και πήρα επιτέλους την Άντζελα την αλβανιδοκωλάρα, τί πατούρα είναι αυτή ρε παιδιά... (όχι ότι το σώμα της πάει πίσω βέβαια για καλντεριμιτζού) Καβλιάρα και ευδιάθετη η τύπισσα αλλά μου φάνηκε διακριτικά βιαστική, στα πλαίσια βέβαια των ορίων για κοπέλα που τσιμπάς από πιάτσα για ξενοδοχείο. Καθήσαμε κανα 20λεπτο στο δωμάτιο μαζί με την "προεργασία" αλλά ήταν οριακό, δεν έβγαλε σουτιέν παρότι φαίνεται να έχει ωραία δυαράκια βυζιά και σε κάποια φάση που μου χάλασε η στύση άρχισε να μου τον παίζει ενώ παράλληλα πήρε ένα τηλέφωνο μιλώντας στα αλβανικά κι απ' ό,τι κατάλαβα εξηγούσε γιατί είχε αργήσει :S Στα συν η κατάλευκη κωλάρα της, το γεγονός ότι είναι πεντακάθαρη, το ότι δίνει γλωσσόφιλα και αφήνει χύσιμο πάνω στο δυνατό της σημείο. Όσο για το ξενοδοχείο πρώτη μου φορά που όχι απλώς δε λυπήθηκα το ποσό για το δωμάτιο αλλά μου φάνηκε υπερβολικά μικρό (5 ευρώ για το λουξ δωμάτιο που πήγαμε ήταν απίστευτα οικονομικό ποσό ακόμα και για ημιδιαμονή).
Για το κουνελι λες τυπε μου , σωστα ; μμμ..Δινει και γλωσσόφιλα ε ;; Θα το ξεκολιασο μολης το ξαναδω...Μια φορα της ειχα μηληση αλλα δεν την πηρα τελικα..αλλα με αυτα που λες....θα το τιμησο το μωρο...αλλα ενημεροση ειναι το κουνελι, με τα πεταχτα δοντακια