apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ψωνισα απο κεφαλονιά
ψωνισα απο κεφαλονιά
με τραβήξανε για προσαγωγή στο Α.Τ για κανένα μισαωράκι αφου έφυγα ειδα οτι εξω απο το ελουσιουμ εκδιδοταν η Αλεξάνδρα,Μίμα και ρόσι..Στο Χριστιάνα κάτι αδιάφορα πρεζονάκια..Στην Σατωβριάνδου τίποτα το καλό..Στο Αφαία απο κάτω Ινδοπακιστανές μπάζα..
θα εχει παραβατικη μουτσουνα ο χανιωτης τυπε
θα εχει παραβατικη μουτσουνα ο χανιωτης τυπεΓύρο γύρο από το Α.Τ Ομονοίας γίνετε της Πουτανάρας..
Και τραβάν προσαγωγές άσχετους,,για λένε ότι δουλεύουν
ψωνισα απο κεφαλονιά
...εκει υπαρχουν 2 καφε μπαρακια αντικριστα ,πλησιαζεις και ρωτας τιμη ,τοσο απλα...
κατά την τσάρκα μου στην γειτονιά με τραβήξανε για προσαγωγή στο Α.Τ για κανένα μισαωράκι
Εχθές το πρωί και μετά την επιστοφή απο την Κεφαλονιά ανέβηκα Ομόνοια για ...Εκατσα για καφεδάκι στο van παρέα με 3 μεγαλοκοπέλες της περιοχής..κατά την τσάρκα μου στην γειτονιά με τραβήξανε για προσαγωγή στο Α.Τ για κανένα μισαωράκι αφου έφυγα ειδα οτι εξω απο το ελουσιουμ εκδιδοταν η Αλεξάνδρα,Μίμα και ρόσι..Στο Χριστιάνα κάτι αδιάφορα πρεζονάκια..Στην Σατωβριάνδου τίποτα το καλό..Στο Αφαία απο κάτω Ινδοπακιστανές μπάζα..Τελικά γάμησα την Σίλβια,μέτρια πίπα πολύ μικρό βυζί αλλά στο ήταν σούπερ πέρασα καλα μαζί της και σίγουρα θα την ξαναπάρω..
θα εχει παραβατικη μουτσουνα ο χανιωτης τυπε
Η φώτο από το ξενοδοχείο Βαλκάνια.
και από το ξενοδοχείο Πίνδαρος.
Αρχείο: elia.gr
δεν χρειάζεται κατηγορία για εξακρίβωση στοιχείων και αν διώκεσαι. Σταματάνε πεζούς, αυτοκίνητα, μηχανάκια. Ο σκοπός είναι να μη σουλατσάρεις και μη κόβεις βόλτες. Εμένα με φώναξαν μιά φορά με το αυτοκίνητο, αλλά έκανα πως δεν άκουσα.
στο υπολοιπο αττικης τυπεΠαιδιά η παλιά καλή Μίμα πού είπαμε ότι πιατσάρει τώρα;
στο υπολοιπο αττικης τυπε
...αμα βλέπεις πουτανα να καθεται σε τραπεζι μην ασχολεισαι καθολου ,εγω αν είναι να ψωνισω διαλεγω από τα ορθια ,η σωστη πουτανα πρεπει διαρκως να είναι σε κινηση ...ναι σ'αυτά τα δύο καφέ-μπαράκια λέω στα οποία γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.
όμως μου φαίνεται κάπως δύσκολο μπώ μέσα και να πηγαίνω απο τραπέζι σε τραπέζι
και να ρωτάω τιμή ,
ενώ αν είναι ξέμπαρκες στα γύρω στενά είναι πιο εύκολη η προσέγγιση
μάλλον πρέπει να πάμε μαζί να μου δείξεις πως τις ψωνίζεις απο κεί
σου ελειψε η μιμα δικε μου?Και πιο συγκεκριμένα; Στο Σχιστό που έλεγαν κάποιοι; Φρονώ ότι αποτελεί μέγα ατόπημα που έχουμε περάσει τόσες σελίδες τώρα τελευταία χωρίς να τη μνημονεύσουμε σε καθεμία απ' αυτές
σου ελειψε η μιμα δικε μου?
αυτή που ντύνεται στα μαύρα που έχει κάτι παράξενο ή στραβά ή ραμμένα χείλια ?
έχει όμως και κάτι μπουτάρες δυνατές και σφιχτές. Κλαιγότανε σε μενανε πως δεν έχει δουλειά καθόλου και κάνει παρές με κάποια αδύνατη πουχει ασχημοπαράξενη φάτσα με πράσινα μάτια. :S
Τωρα εριξες κερμα και θα ξεκινησει το πανηγύρι