Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
με τραβήξανε για προσαγωγή στο Α.Τ για κανένα μισαωράκι :grin: αφου έφυγα ειδα οτι εξω απο το ελουσιουμ εκδιδοταν η Αλεξάνδρα,Μίμα και ρόσι..Στο Χριστιάνα κάτι αδιάφορα πρεζονάκια..Στην Σατωβριάνδου τίποτα το καλό..Στο Αφαία απο κάτω Ινδοπακιστανές μπάζα..

Γύρο γύρο από το Α.Τ Ομονοίας γίνετε της Πουτανάρας..
Και τραβάν προσαγωγές άσχετους,,για λένε ότι δουλεύουν  :jerking:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...εκει υπαρχουν 2 καφε μπαρακια αντικριστα ,πλησιαζεις και ρωτας τιμη ,τοσο απλα...

ναι σ'αυτά τα δύο καφέ-μπαράκια λέω στα οποία γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.
όμως μου φαίνεται κάπως δύσκολο μπώ μέσα και να πηγαίνω απο τραπέζι σε τραπέζι
και να ρωτάω τιμή ,

ενώ αν είναι ξέμπαρκες στα γύρω στενά είναι πιο εύκολη η προσέγγιση

μάλλον πρέπει να πάμε μαζί να μου δείξεις πως τις ψωνίζεις απο κεί

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
δεν χρειάζεται κατηγορία για εξακρίβωση στοιχείων και αν διώκεσαι. Σταματάνε πεζούς, αυτοκίνητα, μηχανάκια. Ο σκοπός είναι να μη σουλατσάρεις και μη κόβεις βόλτες. Εμένα με φώναξαν μιά φορά με το αυτοκίνητο, αλλά έκανα πως δεν άκουσα.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
αυτή που ντύνεται στα μαύρα που έχει κάτι παράξενο ή στραβά ή ραμμένα χείλια ?
έχει όμως και κάτι μπουτάρες δυνατές και σφιχτές. Κλαιγότανε σε μενανε πως δεν έχει δουλειά καθόλου και κάνει παρές με κάποια αδύνατη πουχει ασχημοπαράξενη φάτσα με πράσινα μάτια. :S

Εχθές το πρωί και μετά την επιστοφή απο την Κεφαλονιά ανέβηκα Ομόνοια για :knockinb:...Εκατσα για καφεδάκι στο van παρέα με 3 μεγαλοκοπέλες της περιοχής..κατά την τσάρκα μου στην γειτονιά με τραβήξανε για προσαγωγή στο Α.Τ για κανένα μισαωράκι :grin: αφου έφυγα ειδα οτι εξω απο το ελουσιουμ εκδιδοταν η Αλεξάνδρα,Μίμα και ρόσι..Στο Χριστιάνα κάτι αδιάφορα πρεζονάκια..Στην Σατωβριάνδου τίποτα το καλό..Στο Αφαία απο κάτω Ινδοπακιστανές μπάζα..Τελικά γάμησα την Σίλβια,μέτρια πίπα πολύ μικρό βυζί αλλά στο :knockinb: ήταν σούπερ πέρασα καλα μαζί της και σίγουρα θα την ξαναπάρω.. :sunglasses:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Η φώτο από το ξενοδοχείο Βαλκάνια.

2i7qqko.jpg

και από το ξενοδοχείο Πίνδαρος.

35clt1v.jpg

Αρχείο: elia.gr

Θούριε σ' ευχαριστώ από καρδιάς, γνώριζα την ύπαρξη της φωτογραφίας αλλά έψαχνα χρόνια να τη βρω!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δεν χρειάζεται κατηγορία για εξακρίβωση στοιχείων και αν διώκεσαι. Σταματάνε πεζούς, αυτοκίνητα, μηχανάκια. Ο σκοπός είναι να μη σουλατσάρεις και μη κόβεις βόλτες. Εμένα με φώναξαν μιά φορά με το αυτοκίνητο, αλλά έκανα πως δεν άκουσα.

τι μαλάκες  :jerking:
ούτε να γαμήσει δεν μπορεί κανείς στο πιρφοριστάν

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Παιδιά η παλιά καλή Μίμα πού είπαμε ότι πιατσάρει τώρα;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
στο υπολοιπο αττικης τυπε :grin:

Και πιο συγκεκριμένα; Στο Σχιστό που έλεγαν κάποιοι; Φρονώ ότι αποτελεί μέγα ατόπημα που έχουμε περάσει τόσες σελίδες τώρα τελευταία χωρίς να τη μνημονεύσουμε σε καθεμία απ' αυτές :P

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
ναι σ'αυτά τα δύο καφέ-μπαράκια λέω στα οποία γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.
όμως μου φαίνεται κάπως δύσκολο μπώ μέσα και να πηγαίνω απο τραπέζι σε τραπέζι
και να ρωτάω τιμή ,

ενώ αν είναι ξέμπαρκες στα γύρω στενά είναι πιο εύκολη η προσέγγιση

μάλλον πρέπει να πάμε μαζί να μου δείξεις πως τις ψωνίζεις απο κεί
...αμα βλέπεις πουτανα να καθεται σε τραπεζι μην ασχολεισαι καθολου ,εγω αν είναι να ψωνισω  διαλεγω από τα ορθια ,η σωστη πουτανα πρεπει διαρκως να είναι σε κινηση ...

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Και πιο συγκεκριμένα; Στο Σχιστό που έλεγαν κάποιοι; Φρονώ ότι αποτελεί μέγα ατόπημα που έχουμε περάσει τόσες σελίδες τώρα τελευταία χωρίς να τη μνημονεύσουμε σε καθεμία απ' αυτές :P
σου ελειψε η μιμα δικε μου?

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
αυτή που ντύνεται στα μαύρα που έχει κάτι παράξενο ή στραβά ή ραμμένα χείλια ?
έχει όμως και κάτι μπουτάρες δυνατές και σφιχτές. Κλαιγότανε σε μενανε πως δεν έχει δουλειά καθόλου και κάνει παρές με κάποια αδύνατη πουχει ασχημοπαράξενη φάτσα με πράσινα μάτια. :S

ναι φιλε μου αυτη ειναι..απο περισυ πιατσαρει στην ομονοια πρωτη φορα την φορτωσα ηταν αρκετα καλη :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom