KATASKOPOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
ειναι πολυ καλλιτεχνης ο κατασκοπος τυπε
Ειναι απο τις γνωστες ???
Εχθές το πρωί και μετά την επιστοφή απο την Κεφαλονιά ανέβηκα Ομόνοια για ...Εκατσα για καφεδάκι στο van παρέα με 3 μεγαλοκοπέλες της περιοχής..κατά την τσάρκα μου στην γειτονιά με τραβήξανε για προσαγωγή στο Α.Τ για κανένα μισαωράκι αφου έφυγα ειδα οτι εξω απο το ελουσιουμ εκδιδοταν η Αλεξάνδρα,Μίμα και ρόσι..Στο Χριστιάνα κάτι αδιάφορα πρεζονάκια..Στην Σατωβριάνδου τίποτα το καλό..Στο Αφαία απο κάτω Ινδοπακιστανές μπάζα..Τελικά γάμησα την Σίλβια,μέτρια πίπα πολύ μικρό βυζί αλλά στο ήταν σούπερ πέρασα καλα μαζί της και σίγουρα θα την ξαναπάρω..
..............ελουσιουμ εκδιδοταν η Αλεξάνδρα,[size=18pt]Μίμα [/size]και ρόσι...................
γιατι σε μαζεψανε τυπε?Εχθές το πρωί και μετά την επιστοφή απο την Κεφαλονιά ανέβηκα Ομόνοια για ...Εκατσα για καφεδάκι στο van παρέα με 3 μεγαλοκοπέλες της περιοχής..κατά την τσάρκα μου στην γειτονιά με τραβήξανε για προσαγωγή στο Α.Τ για κανένα μισαωράκι αφου έφυγα ειδα οτι εξω απο το ελουσιουμ εκδιδοταν η Αλεξάνδρα,Μίμα και ρόσι..Στο Χριστιάνα κάτι αδιάφορα πρεζονάκια..Στην Σατωβριάνδου τίποτα το καλό..Στο Αφαία απο κάτω Ινδοπακιστανές μπάζα..Τελικά γάμησα την Σίλβια,μέτρια πίπα πολύ μικρό βυζί αλλά στο ήταν σούπερ πέρασα καλα μαζί της και σίγουρα θα την ξαναπάρω..
γιατι σε μαζεψανε τυπε?
Τωρα εριξες κερμα και θα ξεκινησει το πανηγύρι
για απλή εξακρίβωση..και ουτε που μπηκαν στο κόπο να ψάξουν τη βαλίτσα που ειχα μαζί μου..τόσο ηλίθιοι ειναι τελικά ευτηχως δεν την ανοιξαν και εφυγα κυριος με τα 2 κιλα καπνό που ειχα μέσα
ζήτω οι πουτάνες.............