Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
για ακόμη μια μέρα πέρασε η αλβανή απο μπροστά μου και αυτήν την φορά σταμάτησε για να μου πετάξει ενα φιλί.... ΘΕΛΩ ΟΝΟΜΑ!!!!ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ !

Στην κωλάρα αναφέρεσαι;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Με ενα κινητο τελευταιας τεχνολογιας στα χερια ηταν τα πουτανακια ... και μου λεγανε οτι τρωνε τσαμπα απο φορεις της προνοιας που παει καθε βραδυ και τις ταιζει

Ρε τις απαράδεκτες να τρώνε τζάμπα από φορείς της Πρόνοιας... Ενοχλήθηκες τύπε, έτσι;

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ρε τις απαράδεκτες να τρώνε τζάμπα από φορείς της Πρόνοιας... Ενοχλήθηκες τύπε, έτσι;

Eμενα στα @@ μου. Το κρατος απο εσενα τα παιρνει για να τις ταιζει.
Εσυ ενοχληθηκες οταν το διαβασες ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
για ακόμη μια μέρα πέρασε η αλβανή απο μπροστά μου και αυτήν την φορά σταμάτησε για να μου πετάξει ενα φιλί.... ΘΕΛΩ ΟΝΟΜΑ!!!!ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ !
Ντρεπεσαι να την ρωτησεις,μην σε δαγκωσει;

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
πριν λιγο βόλτα απο τρίγωνο.τιποτα απολύτως εκτος απο μια ασιατισσα με γυαλια έξω απο χριστιανα hotel

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Eμενα στα @@ μου. Το κρατος απο εσενα τα παιρνει για να τις ταιζει.
Εσυ ενοχληθηκες οταν το διαβασες ?

Ναι γιατί έχω αλλεργία στους ρατσιστές και σε όσους δε σέβονται αυτές τις κοπέλες.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Nai se aytin gamw to spiti tis i brwmiara thelei poly ksylo kai poutso !

Πού συγκεκριμένα την πέτυχες και τί ώρα για να ξέρω; Καιρό τώρα σχεδιάζω να την τσεκάρω αλλά δεν κατεβαίνω συχνά Κέντρο και όποτε έχω κατέβει είχε πέσει σκούπα οπότε δεν την έχω πετύχει πουθενά...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.158
Πόντοι
7.865
Ναι γιατί έχω αλλεργία στους ρατσιστές και σε όσους δε σέβονται αυτές τις κοπέλες.
Ρατσιστής επειδή έκανε μια διαπίστωση,κάπως άκομψη βέβαια,ότι ενώ έχουν κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και αξίας εκατοντάδων ευρώ,εξακολουθούν να πηγαίνουν σε συσσίτια;Προσωπικά μιλώντας,το θεωρώ ηλιθιότητα και έλλειψη αυτοσεβασμού το όλο ιστοριάκι που ξιστόρησε ο συνάδελφος.Δεν είναι μόνο οι "μαύρες αλλοδαπές πουτάνες" που επιδίδονται σε τέτοιες πράξεις,αλλά γενικά ο άνθρωπος του σήμερα που για ένα προϊόν τεχνολογίας πουλάει και το βρακί του.Δεν είναι χαζό να γαμιέσαι,κυριολεκτικά,στη δουλειά και να αγοράζεις smartphone,ενω σε τρέφουν τα διάφορα ιδρύματα;Και σε τελική ανάλυση,αυτή η μερίδα φαγητού θα μπορούσε να πάει σε κάποιον που την έχει πραγματικά ανάγκη και,πίστεψέ με,είναι πολλοί συνάνθρωποί μας.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Γιατί η παραλιακή έχει γίνει η ροζ πιάτσα της Αθήνας;;;

c287a06d601b14d8c5e1706c093840ac_XL.jpg

Η καρδιά του πληρωμένου έρωτα δεν χτυπάει πλέον στην Ομόνοια. Μπορεί η συγκεκριμένη περιοχή να είχε... καταχωρηθεί στη συνείδηση όλων, ως η κατεξοχήν πιάτσα για τις εκδιδόμενες γυναίκες, όμως φαίνεται πως τα πράγματα αλλάζουν άρδην, με τα νότια προάστια να γίνονται ο νέος τόπος... συνάντησης.

Με το κέντρο να αργοπεθαίνει και τις επιχειρήσεις – σκούπα της αστυνομίας να εντείνονται, οι ροζ επιχειρήσεις μεταφέρουν τον... κύκλο εργασιών τους στα νότια προάστια. Οπως αναφέρει και ο Ελεύθερος Τύπος σε σχετικό ρεπορτάζ, η πορνεία στη χώρα μας χτυπάει "κόκκινο", ενώ ο συνολικός τζίρος, μέσα στο 2013, φτάνει στα 120 εκατ. ευρώ.

Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, οι φορείς που ασχολούνται με τη δημόσια Υγεία και οι οργανώσεις για την καταπολέμηση της σωματεμπορίας καταλήγουν σε ένα κοινό συμπέρασμα: Η πορνεία στην Αθήνα χτυπάει «κόκκινο». «Υπάρχει έξαρση της πορνείας. Το σοκαριστικό είναι ότι βρίσκουμε κοπέλες που εξαναγκάζονται να πάνε ακόμα και με δεκάδες πελάτες την ημέρα! Η πορνεία είναι μεγαλύτερων διαστάσεων από ό,τι λένε οι αριθμοί», λέει η Μαρία Σταμάτη από τη ΜΚΟ «A21 Campaign».

Με τον μανδύα των «οίκων ευεξίας» ή των «κέντρων σωματικής ευεξίας», στα νότια προάστια, ανοίγουν στούντιο στα οποία εκδίδονται αλλοδαπές. Σύμφωνα με πληροφορίες η αμοιβή τους κυμαίνεται από 50 έως 150 ευρώ για τον κάθε πελάτη.

iefimerida.gr

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Η πιάτσα στην παραλιακή είναι γνωστή εδώ και τριάντα και βάλε χρόνια. Απλά τώρα προεκτάθηκε και έχει φτάσει σχεδόν μέχρι την Βούλα. Προς τι τόσος ντόρος;

:tits: :tits: :tits:

Συνημμένα

• Kalamaki.JPG
    Kalamaki.JPG
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 15

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Ρατσιστής επειδή έκανε μια διαπίστωση,κάπως άκομψη βέβαια,ότι ενώ έχουν κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και αξίας εκατοντάδων ευρώ,εξακολουθούν να πηγαίνουν σε συσσίτια;Προσωπικά μιλώντας,το θεωρώ ηλιθιότητα και έλλειψη αυτοσεβασμού το όλο ιστοριάκι που ξιστόρησε ο συνάδελφος.Δεν είναι μόνο οι "μαύρες αλλοδαπές πουτάνες" που επιδίδονται σε τέτοιες πράξεις,αλλά γενικά ο άνθρωπος του σήμερα που για ένα προϊόν τεχνολογίας πουλάει και το βρακί του.Δεν είναι χαζό να γαμιέσαι,κυριολεκτικά,στη δουλειά και να αγοράζεις smartphone,ενω σε τρέφουν τα διάφορα ιδρύματα;Και σε τελική ανάλυση,αυτή η μερίδα φαγητού θα μπορούσε να πάει σε κάποιον που την έχει πραγματικά ανάγκη και,πίστεψέ με,είναι πολλοί συνάνθρωποί μας.

Ωραία τα λες αλλά μάλλον κάτι κρύβεις αν κρίνω από κάποια posts σου μερικές σελίδες πριν σχετικά με το υλικό ενός Αλβανού φωτογράφου και τα οποία μάλλον ρατσιστικά τα λέει κάποιος αν τα διαβάσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom