Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

dimis82

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Πριν μιση ωρα εθεαθη στη σταση του Αγ. Σπυριδωνα στο Παγκρατι, λιγο πιο πανω απο πριαμο, πετιτ με σκουφακι! Την "κυκλωσα" δυο τρεις φορες με τ αμαξι, σταματησα κ λιγο πιο κατω αλλα τζιφος. Ηταν "δικη" μας αραγε; Το καημενο μες στη βροχα... Αν το διαβαζεις, (γιατι επαιζες) με το κινητο, στειλε να γυρισω!

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
Πριν μιση ωρα εθεαθη στη σταση του Αγ. Σπυριδωνα στο Παγκρατι, λιγο πιο πανω απο πριαμο, πετιτ με σκουφακι! Την "κυκλωσα" δυο τρεις φορες με τ αμαξι, σταματησα κ λιγο πιο κατω αλλα τζιφος. Ηταν "δικη" μας αραγε; Το καημενο μες στη βροχα... Αν το διαβαζεις, (γιατι επαιζες) με το κινητο, στειλε να γυρισω!
Γιατι δεν μίλαγες ρε τύπε να μάθουμε και εμείς και θα μας αναγκάσεις να ανέβουμε αύριο Παγράτι  .....?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Από τα «παραδοσιακά» στέκια της Ομόνοιας στις χλιδάτες περιοχές των νοτίων προαστίων μετακομίζουν οι πιάτσες του αγοραίου έρωτα. «Το Κέντρο πέθανε…!» λέει μία μαύρη καλλονή που «ψαρεύει» πελάτες πλέον στη Γλυφάδα. Δύο χρόνια έπαιζε κρυφτό με τις διωκτικές αρχές στην οδό Μενάνδρου. «Οι επιχειρήσεις ‘σκούπα’ μας έδιωξαν. Άσε που στην Ομόνοια λεφτά δεν υπάρχουν αφού οι πελάτες λιγόστεψαν…».

erotas

Σε άλλο σημείο της παραλιακής μια ψηλόλιγνη γυναίκα συστήνεται ως Βανέσα και είναι μία από τις Ελληνίδες που «λίγο η κρίση λίγο το εύκολο χρήμα» έφεραν στο πεζοδρόμιο της Ποσειδώνος. «Πενήντα ευρώ στο αυτοκίνητο, εβδομήντα σε ξενοδοχείο, η πληρωμή του δική σας», λέει μόλις ο πελάτης κατεβάσει το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Τις εικόνες αυτές κατέγραψε η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης στα νότια προάστια. Παρά το τσουχτερό κρύο σε όλο το μήκος της παραλιακής κοπέλες από Ρουμανία, Βουλγαρία, Ρωσία, Νιγηρία, Αλβανία και Ελλάδα πουλούσαν το κορμί τους συμπληρώνοντας τον «καμβά» της αθηναϊκής πορνείας. Κάποιες είναι θύματα τράφικινγκ και παραδίδουν το μεροκάματο στον προαγωγό τους και άλλες δουλεύουν μόνες τους χωρίς προστασία.

Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, οι φορείς που ασχολούνται με τη δημόσια Υγεία και οι οργανώσεις για την καταπολέμηση της σωματεμπορίας καταλήγουν σε ένα κοινό συμπέρασμα: Η πορνεία στην Αθήνα χτυπάει «κόκκινο». «Υπάρχει έξαρση της πορνείας. Το σοκαριστικό είναι ότι βρίσκουμε κοπέλες που εξαναγκάζονται να πάνε ακόμα και με δεκάδες πελάτες την ημέρα! Η πορνεία είναι μεγαλύτερων διαστάσεων από ό,τι λένε οι αριθμοί», λέει η Μαρία Σταμάτη από τη ΜΚΟ «A21 Campaign».

Οι πιάτσες επεκτείνονται όπου «μυρίζει» χρήμα και ανοχή των διωκτικών αρχών. Το ίδιοι και οι οίκοι ανοχής και τα στούντιο. Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας εκτιμά ότι ο ετήσιος τζίρος από την παράνομη πορνεία στην Αθήνα θα φτάσει στην Αττική το 2013 τα 120 εκατ. ευρώ.

Στα νότια προάστια έχουν «μετακομίσει» και στούντιο στα οποία εκδίδονται αλλοδαπές. Το κόλπο είναι να βαφτίζονται «οίκοι ευεξίας» ή «κέντρα σωματικής ευεξίας». Εξωτερικά μοιάζουν με πολυτελή κέντρα ευεξίας αλλά το μυστικό, τονίζει η εφημερίδα, κρύβεται στις υπηρεσίες που προσφέρουν οι καλλίγραμμες γυναίκες. Η αμοιβή τους κυμαίνεται από 50 έως 150 ευρώ για τον κάθε πελάτη. «Τα κέρδη είναι τεράστια αν αναλογιστεί κανείς πως σε μία μέρα ο ιδιοκτήτης μπορεί να βγάλει από 5.000 έως 10.000 ευρώ. Πολλές φορές κλείνουν και μετά από λίγο ξανανοίγουν σε άλλο σημείο. Οι πελάτες είναι σε μεγάλο βαθμό ίδιοι και ενημερώνονται για την αλλαγή διεύθυνσης» λέει στον «Τύπο της Κυριακής» μια γυναίκα που εργαζόταν στο παρελθόν σε έναν τέτοιο «οίκο ευεξίας».

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παίρνοντας το ασανσέρ για την έξοδο, βρήκα μέσα την κινέζα με τα τσιμπουκόχειλα που στήνεται πάντα έξω από το Christiana, συνοδευόμενη από μια γυναίκα, αλλά τι γυναίκα! Θεόχοντρη, κοντή, με μαλί κοντό και στο σβέρκο σχεδόν ξυρισμένο. Θα μου πείτε και οι Λεσβίες έχουν ψυχή, αλλά πρώτη φορά είδα γυναίκα να ψωνίζει άλλη γυναίκα. Τελικά, όσο ζει κανείς μαθαίνει.
το πιο πιθανο να τις πηρε παρτουζα καποιος τυπε
και οταν τελειωσαν κατεβαιναν μαζι
αν ηταν πελατισσα χλωμο να μην εφευγαν χωριστα

Adrianito

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
για ακόμη μια μέρα πέρασε η αλβανή απο μπροστά μου και αυτήν την φορά σταμάτησε για να μου πετάξει ενα φιλί.... ΘΕΛΩ ΟΝΟΜΑ!!!!ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ !

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ρε αδέρφια μαύρη καλή που θα βρω? Εξαιρώ X BAR και δρόμους Σωκράτους κλπ, αν ξέρει κάποιος θα χαρώ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.754
Πόντοι
3.656
το πιο πιθανο να τις πηρε παρτουζα καποιος τυπε
και οταν τελειωσαν κατεβαιναν μαζι
αν ηταν πελατισσα χλωμο να μην εφευγαν χωριστα
'Ισως να έχεις δίκιο. Δεν μπορώ να φανταστώ όμως άνθρωπο που παίρνει μαζί την κινέζα των 50 κιλών με μια που ζυγίζει τουλάχιστον τα διπλάσια και η οποία σχεδόν δεν βλεπότανε. Επειδή όμως τα γούστα καθενός είναι ιδιαίτερα και σεβαστά, μπορεί και να έπαιξε αυτό το δίδυμο. Όσο για το αν έφευγαν μαζί, ίσως να είναι κραγμένη λεσβία και να μην έχει πρόβλημα να το διαλαλήσει, say it loud, I'm gay and I am proud.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Συνάδελφοι τριγωνολάτρες,
σήμερα στις 13.30 κατέβηκα στο τρίγωνο, ελπίζοντας να βρω ποικιλία, όπως ξέρετε το βράδυ κυκλοφοράνε ελάχιστες. Επιτέλους υπήρχαν καμιά δεκαριά κοπέλες, μάλιστα κανα δυό φοράγανε ψιλοτάκουνα. Πλησίασα την Άννα απότην Γκάνα, αλλά μου μίλησε αρκετά απαξιωτικά και την έκανα. Λόγω του ότι την προηγούμενη φορά πήρα τη Γιούκι  αυτή τη φορά πήρα τη στρογγυλοπρόσωπη κινέζα, τη Σόσα. Αναφέρω κάτι που δεν είχα ξαναδεί τόσα χρόνια στο τρίγωνο. Παίρνοντας το ασανσέρ για την έξοδο, βρήκα μέσα την κινέζα με τα τσιμπουκόχειλα που στήνεται πάντα έξω από το Christiana, συνοδευόμενη από μια γυναίκα, αλλά τι γυναίκα! Θεόχοντρη, κοντή, με μαλί κοντό και στο σβέρκο σχεδόν ξυρισμένο. Θα μου πείτε και οι Λεσβίες έχουν ψυχή, αλλά πρώτη φορά είδα γυναίκα να ψωνίζει άλλη γυναίκα. Τελικά, όσο ζει κανείς μαθαίνει.

Πριν λιγες εβδομαδες 5-6 το πρωι ειχα τελειωσει τα γαμησια με μια μαυρη
Αφου ηρθε η ωρα να φυγουμε με ρωτησε αν θελω να περιμενω λιγο να τηλεφωνησει στις φιλες της
Κανει το τηλ της και τις ειπε να ερθουνε στο δωματιο
Πλακωσανε σε λιγα λεπτα αλλες 4 μαυρες πιατσοβιες και κατεβηκαμε ολοι μαζι να παμε στα σπιτια μας

Μετα την εξοδο μου απο το hotel μου λεγανε να κλεισουμε μια παρτουζα ολοι μαζι... πηρα τηλεφωνα.. μου δωσανε και τα fb τους  :jerking: ... και πηγα σπιτι μου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αφου ηρθε η ωρα να φυγουμε με ρωτησε αν θελω να περιμενω λιγο να τηλεφωνησει στις φιλες της
Πλακωσανε σε λιγα λεπτα αλλες 4 μαυρες πιατσοβιες και κατεβηκαμε ολοι μαζι να παμε στα σπιτια μας

Μετα την εξοδο μου απο το hotel μου λεγανε να κλεισουμε μια παρτουζα ολοι μαζι... πηρα τηλεφωνα.. μου δωσανε και τα fb τους  :jerking: ... και πηγα σπιτι μου
εχουν και fb
μπραβο εξελιξη :grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
εχουν και fb
μπραβο εξελιξη :grin:

Με ενα κινητο τελευταιας τεχνολογιας στα χερια ηταν τα πουτανακια ... και μου λεγανε οτι τρωνε τσαμπα απο φορεις της προνοιας που παει καθε βραδυ και τις ταιζει

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
χθες βραδυ περασμα απο τρίγωνο όπου διαπίστωσα δυο νεα μπαζακια (μάλλον γυφτο βουλγαρες )μια αδυνατη σχετικά με μαυρο μαλλι και μια ψηλη με μετριο σωμα με καστανά μαλλια.κάθονταν στην είσοδο του hotel ellysioum.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ρε αδέρφια μαύρη καλή που θα βρω? Εξαιρώ X BAR και δρόμους Σωκράτους κλπ, αν ξέρει κάποιος θα χαρώ.
τωρα τετοιο καιρο καλη μαυρη ειναι λιγο πονεμενη ιστορια καθ'οτι δεν υπαρχει τιποτα,εχουν φυγει ολες...και αυτες που εχουν απομεινει  δεν θα ελεγα πως ειναι και πολυ καλες,μπορεις ομως να πετυχεις αμα ψαχτεις καλο μαυρακι (θελει ψαξιμο και υπομονη για καλη γαζελομουνα τυπε),αλλα οπως αναφερεις δεν θελεις καμμια αναμειξη με ''τριγωνο'' και περιξ.Τοτε σε κανα μπουρδελο θα βρεις,για στειλε αναλογο μυνημα στο θρεντ με τους μπουρδελοφιλους ''Ημερησια ενημερωση μπουρδελων'' ;)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16

Αριστα... :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

:crazy: :crazy: :crazy: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom