Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εχθές στο τρίγωνο κυκλοφορούσε ένας τύπος που έμοιαζε με αυτόν........... :S :S :S :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 2_3.jpg
    2_3.jpg
    198,9 KB · Εμφανίσεις: 25

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Κυκλοφορούν διάφοροι ωραίοι τύποι.
Έξω από το τσοντοσινεμά Κοσμοπολίτ χθες το απόγευμα σουλατσάριζε ένας τέτοιος. Συγκεκριμένα πήγαινε μια βόλτα προς την Ξούθου στο hotel Zenith και ξαναγύριζε πάνω προς το σινεμά. Ένα γάμα δηλαδή. Όταν έφτανε στην γωνία Κοτοπούλη και Ξούθου κοίταγε πάνω στο πλάι προς το κτίριο του σινεμά. Ίσως να θέλουν να κάνουν κάποια ανακαίνηση.

:kissass2:

Συνημμένα

• pimp1.jpg
    pimp1.jpg
    204,1 KB · Εμφανίσεις: 39
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Κυκλοφορούν διάφοροι ωραίοι τύποι.
Έξω από το τσοντοσινεμά Κοσμοπολίτ χθες το απόγευμα σουλατσάριζε ένας τέτοιος. Συγκεκριμένα πήγαινε μια βόλτα προς την Ξούθου στο hotel Zenith και ξαναγύριζε πάνω προς το σινεμά. Ένα γάμα δηλαδή. Όταν έφτανε στην γωνία Κοτοπούλη και Ξούθου κοίταγε πάνω στο πλάι προς το κτίριο του σινεμά. Ίσως να θέλουν να κάνουν κάποια ανακαίνηση.

:kissass2:

θα εψαχνε την μουναρα ρεσεψιονιστρια του zenith :zfuck:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.754
Πόντοι
3.656
Συνάδελφοι τριγωνολάτρες,
σήμερα στις 13.30 κατέβηκα στο τρίγωνο, ελπίζοντας να βρω ποικιλία, όπως ξέρετε το βράδυ κυκλοφοράνε ελάχιστες. Επιτέλους υπήρχαν καμιά δεκαριά κοπέλες, μάλιστα κανα δυό φοράγανε ψιλοτάκουνα. Πλησίασα την Άννα απότην Γκάνα, αλλά μου μίλησε αρκετά απαξιωτικά και την έκανα. Λόγω του ότι την προηγούμενη φορά πήρα τη Γιούκι  αυτή τη φορά πήρα τη στρογγυλοπρόσωπη κινέζα, τη Σόσα. Αναφέρω κάτι που δεν είχα ξαναδεί τόσα χρόνια στο τρίγωνο. Παίρνοντας το ασανσέρ για την έξοδο, βρήκα μέσα την κινέζα με τα τσιμπουκόχειλα που στήνεται πάντα έξω από το Christiana, συνοδευόμενη από μια γυναίκα, αλλά τι γυναίκα! Θεόχοντρη, κοντή, με μαλί κοντό και στο σβέρκο σχεδόν ξυρισμένο. Θα μου πείτε και οι Λεσβίες έχουν ψυχή, αλλά πρώτη φορά είδα γυναίκα να ψωνίζει άλλη γυναίκα. Τελικά, όσο ζει κανείς μαθαίνει.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
862
Πόντοι
96
Φίλε μου ,
Η Σόσα είναι ψηλή και συχνάζει έξω από ένα μαγαζί κινητών που το έχουν Πάκια κoντά στη γωνία Σωκράτους και Χαλκοκονδύλη;
Η άλλη με τα τσιμπουκόχειλα πια είναι;

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Συνάδελφοι τριγωνολάτρες,
σήμερα στις 13.30 κατέβηκα στο τρίγωνο, ελπίζοντας να βρω ποικιλία, όπως ξέρετε το βράδυ κυκλοφοράνε ελάχιστες. Επιτέλους υπήρχαν καμιά δεκαριά κοπέλες, μάλιστα κανα δυό φοράγανε ψιλοτάκουνα. Πλησίασα την Άννα απότην Γκάνα, αλλά μου μίλησε αρκετά απαξιωτικά και την έκανα. Λόγω του ότι την προηγούμενη φορά πήρα τη Γιούκι  αυτή τη φορά πήρα τη στρογγυλοπρόσωπη κινέζα, τη Σόσα. Αναφέρω κάτι που δεν είχα ξαναδεί τόσα χρόνια στο τρίγωνο. Παίρνοντας το ασανσέρ για την έξοδο, βρήκα μέσα την κινέζα με τα τσιμπουκόχειλα που στήνεται πάντα έξω από το Christiana, συνοδευόμενη από μια γυναίκα, αλλά τι γυναίκα! Θεόχοντρη, κοντή, με μαλί κοντό και στο σβέρκο σχεδόν ξυρισμένο. Θα μου πείτε και οι Λεσβίες έχουν ψυχή, αλλά πρώτη φορά είδα γυναίκα να ψωνίζει άλλη γυναίκα. Τελικά, όσο ζει κανείς μαθαίνει.

Μπορεί να έπαιζε αυτή τύπε και εκεί. Έχουν ξεψαρώσει οι γυναίκες τελευταία. :s&m_3: :s&m_3:

Παράθεση από: professorx στις 23/11/13, 22:10

...
...Ενώ καθόμουν στο σαλόνι,ήσυχα περιμένοντας καρτερικά να βγει η κοπέλα μισοάνοιξε η πόρτα απέναντι μου για να βγει η κοπέλα αλλά μόλις με είδε έκλεισε άμεσως.Πρόλαβα να δω μία γυναίκα ώριμης ηλικίας με κοντά καστανόμαυρα μαλλιά και λέω μέσα μου αυτή θα είναι η Βικτώρια.Μετά απο λίγο ακούστηκε η φωνή της κοπέλας αναστατωμένη να καλεί την υπηρεσία η οποία και με τακτοποίησε σε ένα άλλο μικρότερο σαλόνι.Σε ερώτηση μου για πιο λόγο μου είπε για να βγει η κοπέλα.Μόλις βγήκε η κοπέλα και την είδα κατάλαβα ότι η άλλη γυναίκα που είδα και πήγε να βγει απο το δωμάτιο μάλλον ήταν πελάτης.Και προφανώς μάλλον θα ντράπηκε που την είδα και για να με μπερδέψουν κατέφυγαν σε αυτό το κόλπο.Αυτό που πρόλαβα να συγκρατήσω στο ένα δευτερόλεπτο που άνοιξε η πόρτα ήταν τα ανδροπρεπή χαρακτηριστικά της πελάτισας.
Συνέχισα την βόλτα μου στην Φώκαιας μειδιώντας για το γεγονός και σκέφτηκα ότι σε μερικά χρόνια απο τώρα μπορεί στα μαγαζιά αυτά εκτός απο άνδρες να περιμένουν στα σαλόνια και γυναίκες.
...

Συνημμένα

• lesVos.jpg
    lesVos.jpg
    36 KB · Εμφανίσεις: 17

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εχθές 4 το πρωί......είδα 2 μαυρούλες......στο φανάρι...αριστερά και 2 αδιάφορες κορασίδες μπροστά στο γνωστό χοτέλι...... Πιο κάτω είχε κάτι ζάκια.....κατάντια....
Πάνε οι παλιές εποχές! :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.754
Πόντοι
3.656
Φίλε μου ,
Η Σόσα είναι ψηλή και συχνάζει έξω από ένα μαγαζί κινητών που το έχουν Πάκια κoντά στη γωνία Σωκράτους και Χαλκοκονδύλη;
Η άλλη με τα τσιμπουκόχειλα πια είναι;
Η ψηλή είναι η Γιούκι, κοντά στο 1,70 για κινέζα είναι γιγάντια. Η Σόσα είναι κοντή και στρογγυλοπρόσωπη, συνήθως αγέλαστη στο δρόμο, μέσα στο δωμάτιο διαχυτική. Αυτή με τα τσιμπουκόχειλα δεν ξέρω πως λέγεται, δεν δίνει κώλο, φοράει τάχα μαύρα γυαλιά και είναι πάντα έξω από το Christiana.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
Η ψηλή είναι η Γιούκι, κοντά στο 1,70 για κινέζα είναι γιγάντια. Η Σόσα είναι κοντή και στρογγυλοπρόσωπη, συνήθως αγέλαστη στο δρόμο, μέσα στο δωμάτιο διαχυτική. Αυτή με τα τσιμπουκόχειλα δεν ξέρω πως λέγεται, δεν δίνει κώλο, φοράει τάχα μαύρα γυαλιά και είναι πάντα έξω από το Christiana.

..Λέγεται Φαν-φα, 50άρα...Καλό τσιμπούκι, τα παίρνει και στο στόμα...

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
μαγκες εγω σας τα λεγα οτι η γκομενα ειναι βρωμομουνο αλλα καποιοι δεν με πιστευαν..!οσο για τον αραπη οι λογοι ειναι προφανης!μετα  απο τοσα χρονια στο κουρμπέτι ο κώλος και το μουνι της δεν ικανοποιούνται με συμβατικά εργαλεία..!και οι αραπηδες εκτος απο τεραστιο παλαμάρι παίζουν και πολλα και σοβαρα παράσημα...
οχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!! μακρυα λοιπων παιδες!!!!!! μυριζει μπαρουτι!!! η μαλλον.... σαπηλα!!!! :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Τον Νοέμβριο του 1990, το περιοδικό LIFE δημοσίευσε μία συγκλονιστική φωτογραφία, από τις τελευταίες στιγμές του νεαρού David Kirby, με το σώμα του λιωμένο από τον, σχετικά άγνωστο ακόμη, ιό του AIDS. Το βλέμμα του κοίταζε στο πουθενά. Ο πατέρας του τον αγκαλιάζει, παραδωμένος στο μοιραίο, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, για να βοηθήσει τον γιο του. Δίπλα και η μητέρα του, με απλανές βλέμμα, που αναζητεί διέξοδο στην αγκαλιά της μικρής, που και αυτή κοιτάζει περίλυπη. Αριστερά ένα άτομο που δεν φαίνεται, πιάνει το σκελετωμένο χέρι του μελλοθάνατου David, που μοιάζει πια με βιβλική μορφή. Στο προσκέφαλό του, μάλλον μια εικόνα του Κυρίου, με το χέρι απλωμένο να καλεί κάποιον κοντά του.

URL]]

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τον Νοέμβριο του 1990, το περιοδικό LIFE δημοσίευσε μία συγκλονιστική φωτογραφία, από τις τελευταίες στιγμές του νεαρού David Kirby, με το σώμα του λιωμένο από τον, σχετικά άγνωστο ακόμη, ιό του AIDS. Το βλέμμα του κοίταζε στο πουθενά. Ο πατέρας του τον αγκαλιάζει, παραδωμένος στο μοιραίο, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, για να βοηθήσει τον γιο του. Δίπλα και η μητέρα του, με απλανές βλέμμα, που αναζητεί διέξοδο στην αγκαλιά της μικρής, που και αυτή κοιτάζει περίλυπη. Αριστερά ένα άτομο που δεν φαίνεται, πιάνει το σκελετωμένο χέρι του μελλοθάνατου David, που μοιάζει πια με βιβλική μορφή. Στο προσκέφαλό του, μάλλον μια εικόνα του Κυρίου, με το χέρι απλωμένο να καλεί κάποιον κοντά του.

http://[URL unfurl="true"]www.postin.gr/main/media/k2/items/cache/6e2167f1898ed30ca656173e3791297a_L.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Που κολλάει αυτό ρε τύπε................... :huh:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
τυπε κατι διαβαζα ποιο πριν για μιμες-αραπηδες-παρασημα μου αρεσε η φωτο και την ανεβασα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom