Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

septimus12

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αμαρτωλο τριγωνο τελοσ δεν υπαρχει πια Τωρα μονο ΟΡΟΘΕΤΙΚΟ τριγωνο  :rockon: :rockon: :rockon:

septimus12

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ευχεσ και καλη Πρωτοχρονια σε ολουσ τουσ συναγωνιστεσ Ελπιζω το 2013 να αναγγενηθει μια καινουργια πουτανοπιατσα με γνωμονα την ποιοτητα και τισ καλεσ τιμεσ  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ευχεσ και καλη Πρωτοχρονια σε ολουσ τουσ συναγωνιστεσ Ελπιζω το 2013 να αναγγενηθει μια καινουργια πουτανοπιατσα με γνωμονα την ποιοτητα και τισ καλεσ τιμεσ  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Χλωμό,ψηλέ μου.............

idontknownothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πλάκα κάνεις? Εκεί είναι η ουσία φίλε.......διάβασε λίγο το σάιτ και θα δεις ότι έχω δίκιο....... :thumbsup:

δεν ξέρω τι λες νινι χτες δεν βρήκα να μειώσω την πείνα μου και έχω πονοκέφαλο και συνάχι απο χτες το βράδυ...πολύ ερημία είχα και κανα χρόνο να έρθω αθήνα >:(
να ειναι καλα το ιννοβα που δεν καιει και δεν βρίζω και για την βενζίνη την τρελα μου μεσα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν ξέρω τι λες νινι χτες δεν βρήκα να μειώσω την πείνα μου και έχω πονοκέφαλο και συνάχι απο χτες το βράδυ...πολύ ερημία είχα και κανα χρόνο να έρθω αθήνα >:(
να ειναι καλα το ιννοβα που δεν καιει και δεν βρίζω και για την βενζίνη την τρελα μου μεσα
Μπήκες στο νόημα........... :thumbsup:

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
... θελουμε κ αλλα καλντερμιτζιδικα γαμησια με το νεο ετος...
:rockon: :rockon: :rockon:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
URL]]

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.246
Πόντοι
5.015
:rockon: :rockon: :rockon:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/multimedia_normal/article/2012_12/image3jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.jpg.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Αααααχ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.246
Πόντοι
5.015
Τη νέα χρονιά πολλά μπορεί να αλλάξουν στο κέντρο με τη συνεργασία των Καμίνη, Δένδια, Χ.Α. κ.λπ. αλλά τις καλντεριμιτζούδες δε θα αφήσουμε να τις πειράξει ΚΑΝΕΙΣ!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τη νέα χρονιά πολλά μπορεί να αλλάξουν στο κέντρο με τη συνεργασία των Καμίνη, Δένδια, Χ.Α. κ.λπ. αλλά τις καλντεριμιτζούδες δε θα αφήσουμε να τις πειράξει ΚΑΝΕΙΣ!!!
Δεν είναι στο χέρι μας,δυστυχώς........

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Αυτο ειναι κλασικο. Που να δεις τα καινουρια μωρα της παραλιακης!!!  :pipa1:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
super-baby-sexy.gif

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αυτο ειναι κλασικο. Που να δεις τα καινουρια μωρα της παραλιακης!!!   :pipa1:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
super-baby-sexy.gif
Μαϊάμι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom