septimus12
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αμαρτωλο τριγωνο τελοσ δεν υπαρχει πια Τωρα μονο ΟΡΟΘΕΤΙΚΟ τριγωνο
Το τριγωνο του θανατου θελουμε κ αλλα καλντερμιτζιδικα γαμησια με το νεο ετος....,καλα να περνατε..Αμαρτωλο τριγωνο τελοσ δεν υπαρχει πια Τωρα μονο ΟΡΟΘΕΤΙΚΟ τριγωνο
Αμαρτωλο τριγωνο τελοσ δεν υπαρχει πια Τωρα μονο ΟΡΟΘΕΤΙΚΟ τριγωνο
Το τριγωνο του θανατου
Πες το κ'έτσι..............Αμαρτωλο τριγωνο τελοσ δεν υπαρχει πια Τωρα μονο ΟΡΟΘΕΤΙΚΟ τριγωνο
Χλωμό,ψηλέ μου.............Ευχεσ και καλη Πρωτοχρονια σε ολουσ τουσ συναγωνιστεσ Ελπιζω το 2013 να αναγγενηθει μια καινουργια πουτανοπιατσα με γνωμονα την ποιοτητα και τισ καλεσ τιμεσ
Πλάκα κάνεις? Εκεί είναι η ουσία φίλε.......διάβασε λίγο το σάιτ και θα δεις ότι έχω δίκιο.......
Μπήκες στο νόημα...........δεν ξέρω τι λες νινι χτες δεν βρήκα να μειώσω την πείνα μου και έχω πονοκέφαλο και συνάχι απο χτες το βράδυ...πολύ ερημία είχα και κανα χρόνο να έρθω αθήνα >
να ειναι καλα το ιννοβα που δεν καιει και δεν βρίζω και για την βενζίνη την τρελα μου μεσα
... θελουμε κ αλλα καλντερμιτζιδικα γαμησια με το νεο ετος...
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/multimedia_normal/article/2012_12/image3jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.jpg.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αααααχ...
Δεν είναι στο χέρι μας,δυστυχώς........Τη νέα χρονιά πολλά μπορεί να αλλάξουν στο κέντρο με τη συνεργασία των Καμίνη, Δένδια, Χ.Α. κ.λπ. αλλά τις καλντεριμιτζούδες δε θα αφήσουμε να τις πειράξει ΚΑΝΕΙΣ!!!
Δεν είναι στο χέρι μας,δυστυχώς........
Αυτο ειναι κλασικο. Που να δεις τα καινουρια μωρα της παραλιακης!!!Αααααχ...
Μαϊάμι?Αυτο ειναι κλασικο. Που να δεις τα καινουρια μωρα της παραλιακης!!!
Οχι.Ελλαδα της κρισης!Μαϊάμι?
Πληροφορίες,ψηλέ.....................Οχι.Ελλαδα της κρισης!