liasdynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδιά κανένα νέο από το μέτωπο έχουμε?
Όχι φίλε,είναι γιορτές κ'έτσι.........ρε παιδιά κανένα νέο από το μέτωπο έχουμε?
Νεα πουτανοπιατσα στο συνταγμα!
Τώρα,δεν μιλάς ωραία..............Νεα πουτανοπιατσα στο συνταγμα!
Εδώ δες εργαλείο,ψηλέ..............ρε τυπε αν την ξαναπαρεις ριχτο της να δουμε αν δεχτει
να την ψαρεψεις
Εδώ δες εργαλείο,ψηλέ..............
Τι μηχανάκι έχεις ψηλέ?γεια σας χρονια πολλα και καλο 2013 να έχετε παλικάρια μου
θέλω απλά μια διευκρίνηση απο σας...τα στέκια από ότι βλέπω έχουν αλλάξει από ότι πέρσι και πρόπερσι, ακούω πολλά πράγματα για την παραλιακή ισχύει? αν ναι σε ύψος? υπάρχει κάποιο άλλο σημείο?και είναι σύγουρο ότι θα βρω σήμερα?
μην με βρίζετε έτσι που ρωτάω απλά είμαι με μηχανάκι και δεν μπορώ να γυρνάω με τετοιο κωλόκαιρο για να ψάξω
τωρα σου ηρθε η καυλα,που βρεχει;γεια σας χρονια πολλα και καλο 2013 να έχετε παλικάρια μου
θέλω απλά μια διευκρίνηση απο σας...τα στέκια από ότι βλέπω έχουν αλλάξει από ότι πέρσι και πρόπερσι, ακούω πολλά πράγματα για την παραλιακή ισχύει? αν ναι σε ύψος? υπάρχει κάποιο άλλο σημείο?και είναι σύγουρο ότι θα βρω σήμερα?
μην με βρίζετε έτσι που ρωτάω απλά είμαι με μηχανάκι και δεν μπορώ να γυρνάω με τετοιο κωλόκαιρο για να ψάξω
Τι μηχανάκι έχεις ψηλέ?
Και εγώ το ίδιο έχω.....όχι ακριβός είμαι μέρες σε άσχημη φάση απλά σήμερα επιδεινώθηκε...
ενα ιννοβα εχω γτ ψάχνεις να πάρεις?
http://[URL unfurl="true"]www.buyeasy.gr/products_img/1300970551_0.gif[/img[/URL]]
[/quote]Η σέλα έχει θέση και για τους όρχεις.....? :2funny:
Και εγώ το ίδιο έχω.....
http://[URL unfurl="true"]www.mototechnics.gr/media/parts/innova_125_i_jpg_500x500_detail_q100.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ναι και εγω το εχω και εσυ και αλλα 150.000.000+ άτομα στον πλανήτη γη καλο μηχανάκι μεγάλη επιτυχία σκυλί δεν καίει τπτ αλλα ρε φιλε δεν ειναι εκει το θεμα μας νομιζω χανουμε την ουσια......
Πλάκα κάνεις? Εκεί είναι η ουσία φίλε.......διάβασε λίγο το σάιτ και θα δεις ότι έχω δίκιο.......ναι και εγω το εχω και εσυ και αλλα 150.000.000+ άτομα στον πλανήτη γη καλο μηχανάκι μεγάλη επιτυχία σκυλί δεν καίει τπτ αλλα ρε φιλε δεν ειναι εκει το θεμα μας νομιζω χανουμε την ουσια......
Ότι πρέπει,για αμαρτωλό τρίγωνο....ψηλέ μου!