Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
84215-kleiston_logw_eortwn.gif

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Νεα πουτανοπιατσα στο συνταγμα!  :rolleyes:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
TZOULIA+BOULH.jpg

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
:rockon: :rockon: :rockon:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
evp4_boylh_xoris_fota-thumb.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
TZOULIA+BOULH.jpg
Τώρα,δεν μιλάς ωραία.............. :2funny:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Λογω νεων παλι στοιχειων με τις πρεζοοροθετικες :zombie: :zombie: ,μαγκες να εχουμε προσοχη να μην λεμε τα ιδια κ τα ιδια παντα με αυτο το γαμημενο το προφυλακτικο για να ημαστε καλα ;)ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΑΠΟΤΑ,ηταν παρανθεση για τους θερμοκεφαλους, :headbang:

Συνημμένα

• untitled.png
    untitled.png
    51,7 KB · Εμφανίσεις: 42

idontknownothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας χρονια πολλα και καλο 2013 να έχετε παλικάρια μου
θέλω απλά μια διευκρίνηση απο σας...τα στέκια από ότι βλέπω έχουν αλλάξει από ότι πέρσι και πρόπερσι, ακούω πολλά πράγματα για την παραλιακή ισχύει? αν ναι σε ύψος? υπάρχει κάποιο άλλο σημείο?και είναι σύγουρο ότι θα βρω σήμερα?
μην με βρίζετε έτσι που ρωτάω απλά είμαι με μηχανάκι και δεν μπορώ να γυρνάω με τετοιο κωλόκαιρο για να ψάξω

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
θέλω απλά μια διευκρίνηση απο σας...τα στέκια από ότι βλέπω έχουν αλλάξει από ότι πέρσι και πρόπερσι, ακούω πολλά πράγματα για την παραλιακή ισχύει? αν ναι σε ύψος? υπάρχει κάποιο άλλο σημείο?και είναι σύγουρο ότι θα βρω σήμερα?
μην με βρίζετε έτσι που ρωτάω απλά είμαι με μηχανάκι και δεν μπορώ να γυρνάω με τετοιο κωλόκαιρο για να ψάξω
Τι μηχανάκι έχεις ψηλέ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τωρα σου ηρθε η καυλα,που βρεχει;

idontknownothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
όχι ακριβός είμαι μέρες σε άσχημη φάση απλά σήμερα επιδεινώθηκε...
ενα ιννοβα εχω γτ ψάχνεις να πάρεις?

idontknownothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Και εγώ το ίδιο έχω.....

http://[URL unfurl="true"]www.mototechnics.gr/media/parts/innova_125_i_jpg_500x500_detail_q100.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ναι και εγω το εχω και εσυ και αλλα 150.000.000+ άτομα στον πλανήτη γη καλο μηχανάκι μεγάλη επιτυχία σκυλί δεν καίει τπτ αλλα ρε φιλε δεν ειναι εκει το θεμα μας νομιζω χανουμε την ουσια......

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ναι και εγω το εχω και εσυ και αλλα 150.000.000+ άτομα στον πλανήτη γη καλο μηχανάκι μεγάλη επιτυχία σκυλί δεν καίει τπτ αλλα ρε φιλε δεν ειναι εκει το θεμα μας νομιζω χανουμε την ουσια......
Πλάκα κάνεις? Εκεί είναι η ουσία φίλε.......διάβασε λίγο το σάιτ και θα δεις ότι έχω δίκιο....... :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom