Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

gamwsavros o pterotos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
synadelfoi kalhmera tha hthela na rwthsw epeidh den ta kserw kala ta katatopia pou tha vrw kales poutanopiatses me kanena kalo pipinaki h kamia milfara k pou paizoun partakia me 2 dld gomenes se studio. :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
σημερα απογευμα η πιατσα ειχε κινηση
υπηρχαν μπατσοσκυλα και μπατσοπουλες αλλα δεν ενοχλουσαν τα κοριτσα :grin:

Απόλυτε δε θα ήταν υπέροχο να πήγαιναν κι οι μπατσοπούλες στο ξενοδοχείο; Με τη στολή φυσικά...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
Εγω περασα στις 6 και υπηρχε μονο μια κατω του μετριου εξω απο Ελυσιουμ. Γκαντεμια...

Πιο αργά θα περνάς ψηλέ...................

Όχι ρε είναι πιθανό να πέρασε όντως εκείνη την ώρα για κάποιο περίεργο λόγο έχω παρατηρήσει κι εγώ να σπάει η κίνηση κατά τις 6:00 και να ξαναεμφανίζονται αργότερα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
5.015
synadelfoi kalhmera tha hthela na rwthsw epeidh den ta kserw kala ta katatopia pou tha vrw kales poutanopiatses me kanena kalo pipinaki h kamia milfara k pou paizoun partakia me 2 dld gomenes se studio. :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

Μπορώ να σου απαντήσω και στα δύο. Στο πρώτο βαριέμαι όμως (διάβασε λίγο και το thread, έλεος), στο δεύτερο που είναι  :offtopic:  μπορώ να σου πω ότι το στούντιο που ψάχνεις είναι το Oriental στο 104 της οδού Φυλής.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όχι ρε είναι πιθανό να πέρασε όντως εκείνη την ώρα για κάποιο περίεργο λόγο έχω παρατηρήσει κι εγώ να σπάει η κίνηση κατά τις 6:00 και να ξαναεμφανίζονται αργότερα.
Το ίδιο λέμε............. :rockon:

651f

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους,

Αύριο θα είμαι Αθήνα και θέλω να ψωνίσω κάτι καλό και φθηνό για ένα γρήγορο στο αμάξι.

Θα με εξυπηρετούσε η περιοχή των κτελ που ξέρω που είναι.

Μπορείτε να μου πείτε που να πάω για να βρω? Θα είμαι Αθήνα βραδάκι μετά τις 23:00

Προτιμώ κάτι ξανθό.

Ευχαριστώ πολύ

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλημέρα σε όλους,

Αύριο θα είμαι Αθήνα και θέλω να ψωνίσω κάτι καλό και φθηνό για ένα γρήγορο στο αμάξι.

Θα με εξυπηρετούσε η περιοχή των κτελ που ξέρω που είναι.

Μπορείτε να μου πείτε που να πάω για να βρω? Θα είμαι Αθήνα βραδάκι μετά τις 23:00

Προτιμώ κάτι ξανθό.

Ευχαριστώ πολύ
Τίποτα άλλο,θες???? Ας πούμε βυζι 3ράκι,τατού στο πόδι? Πλακα μας κάνεις ρε μεγάλε? :jerking:

651f

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μια ερώτηση έκανα εάν υπάρχει κάποια λευκή ξανθιά κάπου για ένα γρήγορο μέσα στο αμάξι.

Συνεπώς η απάντηση είναι όχι ή να ψάξω μόνος μου?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μια ερώτηση έκανα εάν υπάρχει κάποια λευκή ξανθιά κάπου για ένα γρήγορο μέσα στο αμάξι.

Η απάντηση είναι,"Διάβασε το thread"................

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16

φιλαρακι δεν ειναι οτι δεν θελουν να σου πουν οι φιλτατοι συναγωνιστες,απλα προσπαθουν να σε διευκολυνουν απλα με ενα διαβασμα ορισμενων πισω σελιδων του [thread] που γραφεις κ εσυ τωρα,η απαντηση φυσικα κ ειναι οτι υπαρχουν πολλες εκτονωστριες στα γουστα σου :fuck1: :cum: διαβασε λοιπον λιγο ποιο πισω τις πορνοσελιδες πανω σε αυτο το θεμα,κ οτι αλλο ειναι ρωτα,,, ;) θα σου απαντησουν

651f

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω χρόνο να ψάξω με βλέπουν το Laptop είανι σε κοινή θέα.

Γι αυτό σας το ζητάω από εσάς.

Μια βοήθεια παιδιά τίποτα άλλο ξανθό μωρό για γρήγορο στο αμάξι όχι σε μπουρδέλο και όχι σε studio Γιατί δεν με παίρνει ο χρόνος

όποιος θέλει βοηθάει

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω χρόνο να ψάξω με βλέπουν το Laptop είανι σε κοινή θέα.

Μια βοήθεια παιδιά τίποτα άλλο ξανθό μωρό για γρήγορο στο αμάξι όχι σε μπουρδέλο και όχι σε studio Γιατί δεν με παίρνει ο χρόνος

όποιος θέλει βοηθάει

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ
'Αστο φίλε όσο και να ευχαριστείς δεν πείθεις....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

όποιος θέλει βοηθάει

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ
Ρε ψηλέ,τι δεν καταλαβαίνεις? Κάθε μέρα δεν είναι ίδια,όλο και κάποια διαφορετική θα δεις...................... :think:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ρε ψηλέ,τι δεν καταλαβαίνεις? Κάθε μέρα δεν είναι ίδια,όλο και κάποια διαφορετική θα δεις...................... :think:
εεε περιπου μια ειναι σταθερη αξια :2funny: ειναι εκει παντα η αουριτσα μας  :headbang: εαν του αρεσουν του φιλαρακου μας τα petite  :pipa2:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Είναι απίστευτα τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσω ΕΛ.ΑΣ.
Ούτε καν πόσοι είναι οι οίκοι ανοχής που λειτουργούν δεν είναι σε θέση να δώσει κάποια απ' τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.

Εδω ειναι που λεμε, με ολη την εννοια του λογου, οτι το ΚΡΑΤΟΣ μας ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ !!!  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom