apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεχομαστε κομμουνιστικην απειλην τυπε :Sαυτο είναι pervers-troika !![]()
οι πιατσες δεχονται επιθεσιν πανταχόθεν
δεχομαστε κομμουνιστικην απειλην τυπε :Sαυτο είναι pervers-troika !![]()
οι πιατσες δεχονται επιθεσιν πανταχόθεν
Τι έγινε,τι έχασα??? Μας τη πέσανε?δεχομαστε κομμουνιστικην απειλην τυπε :S
Εγώ την έχω δει και μεσημέρι και απόγευμα. Συνήθως με ενα τζιν σορτσακι.
σημερα απογευμα η πιατσα ειχε κινηση
υπηρχαν μπατσοσκυλα και μπατσοπουλες αλλα δεν ενοχλουσαν τα κοριτσα![]()
Εγω περασα στις 6 και υπηρχε μονο μια κατω του μετριου εξω απο Ελυσιουμ. Γκαντεμια...
Πιο αργά θα περνάς ψηλέ...................
synadelfoi kalhmera tha hthela na rwthsw epeidh den ta kserw kala ta katatopia pou tha vrw kales poutanopiatses me kanena kalo pipinaki h kamia milfara k pou paizoun partakia me 2 dld gomenes se studio.![]()
![]()
![]()
![]()
Γραφε ελληνικα !!!synadelfoi kalhmera tha hthela na rwthsw epeidh den ta kserw kala ta katatopia pou tha vrw kales poutanopiatses me kanena kalo pipinaki h kamia milfara k pou paizoun partakia me 2 dld gomenes se studio.![]()
![]()
![]()
![]()
Το ίδιο λέμε.............Όχι ρε είναι πιθανό να πέρασε όντως εκείνη την ώρα για κάποιο περίεργο λόγο έχω παρατηρήσει κι εγώ να σπάει η κίνηση κατά τις 6:00 και να ξαναεμφανίζονται αργότερα.
Τίποτα άλλο,θες???? Ας πούμε βυζι 3ράκι,τατού στο πόδι? Πλακα μας κάνεις ρε μεγάλε?Καλημέρα σε όλους,
Αύριο θα είμαι Αθήνα και θέλω να ψωνίσω κάτι καλό και φθηνό για ένα γρήγορο στο αμάξι.
Θα με εξυπηρετούσε η περιοχή των κτελ που ξέρω που είναι.
Μπορείτε να μου πείτε που να πάω για να βρω? Θα είμαι Αθήνα βραδάκι μετά τις 23:00
Προτιμώ κάτι ξανθό.
Ευχαριστώ πολύ
Η απάντηση είναι,"Διάβασε το thread"................Μια ερώτηση έκανα εάν υπάρχει κάποια λευκή ξανθιά κάπου για ένα γρήγορο μέσα στο αμάξι.
Συνεπώς η απάντηση είναι όχι ή να ψάξω μόνος μου?
φιλαρακι δεν ειναι οτι δεν θελουν να σου πουν οι φιλτατοι συναγωνιστες,απλα προσπαθουν να σε διευκολυνουν απλα με ενα διαβασμα ορισμενων πισω σελιδων του [thread] που γραφεις κ εσυ τωρα,η απαντηση φυσικα κ ειναι οτι υπαρχουν πολλες εκτονωστριες στα γουστα σουΜια ερώτηση έκανα εάν υπάρχει κάποια λευκή ξανθιά κάπου για ένα γρήγορο μέσα στο αμάξι.
Συνεπώς η απάντηση είναι όχι ή να ψάξω μόνος μου?
'Αστο φίλε όσο και να ευχαριστείς δεν πείθεις....Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω χρόνο να ψάξω με βλέπουν το Laptop είανι σε κοινή θέα.
Γι αυτό σας το ζητάω από εσάς.
Μια βοήθεια παιδιά τίποτα άλλο ξανθό μωρό για γρήγορο στο αμάξι όχι σε μπουρδέλο και όχι σε studio Γιατί δεν με παίρνει ο χρόνος
όποιος θέλει βοηθάει
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ
Ρε ψηλέ,τι δεν καταλαβαίνεις? Κάθε μέρα δεν είναι ίδια,όλο και κάποια διαφορετική θα δεις......................Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω χρόνο να ψάξω με βλέπουν το Laptop είανι σε κοινή θέα.
Γι αυτό σας το ζητάω από εσάς.
Μια βοήθεια παιδιά τίποτα άλλο ξανθό μωρό για γρήγορο στο αμάξι όχι σε μπουρδέλο και όχι σε studio Γιατί δεν με παίρνει ο χρόνος
όποιος θέλει βοηθάει
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ
εεε περιπου μια ειναι σταθερη αξιαΡε ψηλέ,τι δεν καταλαβαίνεις? Κάθε μέρα δεν είναι ίδια,όλο και κάποια διαφορετική θα δεις......................![]()
Είναι απίστευτα τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσω ΕΛ.ΑΣ.