Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Είναι απίστευτα τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσω ΕΛ.ΑΣ.
Ούτε καν πόσοι είναι οι οίκοι ανοχής που λειτουργούν δεν είναι σε θέση να δώσει κάποια απ' τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.

Εδω ειναι που λεμε, με ολη την εννοια του λογου, οτι το ΚΡΑΤΟΣ μας ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ !!!  ;)
...μπουρδελο που ομως δε γαμας αλλα σε γαμαει εκεινο  :pipa3:...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
...μπουρδελο που ομως δε γαμας αλλα σε γαμαει εκεινο  :pipa3:...
Καθήστε να τρώτε αμάσητη όλη την προπαγάνδα για τη φοροδιαφυγή, το παραεμπόριο, τους μαϊμού αναπήρους και τυφλούς, και όλα όσα ενορχηστρωμένα σας σερβίρουν η "διοίκηση" και τα ΜΜΕ κάθε μέρα, και μετά να διαμαρτυρηθείτε που θέλουν να κλείσουν και τα μπουρδέλα.

Και το σπίτι θα σας κλείσουν, όπως πάνε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μια ερώτηση έκανα εάν υπάρχει κάποια λευκή ξανθιά κάπου για ένα γρήγορο μέσα στο αμάξι.

Συνεπώς η απάντηση είναι όχι ή να ψάξω μόνος μου?
τυπε υπαρχει μια που μαζεψε το κεελπνο και εβαλαν την μουρη της στην τιβι
ειναι φιρμα δηλαδη
σου κανει? :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω χρόνο να ψάξω με βλέπουν το Laptop είανι σε κοινή θέα.

Γι αυτό σας το ζητάω από εσάς.

Μια βοήθεια παιδιά τίποτα άλλο ξανθό μωρό για γρήγορο στο αμάξι όχι σε μπουρδέλο και όχι σε studio Γιατί δεν με παίρνει ο χρόνος

όποιος θέλει βοηθάει

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ
ψοφας δεν εξαερωση δικε μου βλεπω :grin:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Καθήστε να τρώτε αμάσητη όλη την προπαγάνδα για τη φοροδιαφυγή, το παραεμπόριο, τους μαϊμού αναπήρους και τυφλούς, και όλα όσα ενορχηστρωμένα σας σερβίρουν η "διοίκηση" και τα ΜΜΕ κάθε μέρα, και μετά να διαμαρτυρηθείτε που θέλουν να κλείσουν και τα μπουρδέλα.

Και το σπίτι θα σας κλείσουν, όπως πάνε.
...τα σπιτια μπορει να μας τα κλεισουν τα μπουρδελα αποκλειεται...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγώ την έχω δει και μεσημέρι και απόγευμα. Συνήθως με ενα τζιν σορτσακι.
Την είδα πάλι μεσημέρι με το σορτσάκι και ζήταγε 40+10€ αντί για 50+10€.....αλλά πάλι δεν την πήρα αν και έλεγε ότι δίνει και λο-κώ!!! Βασικά δεν είναι τόσο ωραία όσο νόμιζα στο φως της ημέρας + ότι κάπνιζε κιόλας.... :badair: Κατά τα άλλα,χαμός από κανονικά ζάκια...λόγω ΟΚΑΝΑ! :tickedoff:

no1166

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Την είδα πάλι μεσημέρι με το σορτσάκι και ζήταγε 40+10€ αντί για 50+10€.....αλλά πάλι δεν την πήρα αν και έλεγε ότι δίνει και λο-κώ!!! Βασικά δεν είναι τόσο ωραία όσο νόμιζα στο φως της ημέρας + ότι κάπνιζε κιόλας.... :badair: Κατά τα άλλα,χαμός από κανονικά ζάκια...λόγω ΟΚΑΝΑ! :tickedoff:
Και εγω την ειδα την ιδια ωρα, για τα λεφτα που ζηταει...μην τρελαθουμε κιολας. Παντως ειναι, εμφανισιακα, πανω απο το μεσο ορο της πιατσας. Για να καταλαβουν ολοι για ποια μιλαμε, σημερα ειδα οτι εχει ενα tattoo τριγωνικο, ψηλα στο δεξι μπρατσο.
Βεβαια την καταλαβαινεις και απο το θρασος σε ολες τις κινησεις της (υφος,περπατημα, ψαρεμα).
Χθες απογευμα κατα τις 6, εξω απο το Ελυσιουμ, 4-5 κομματια, καλα για τα γουστα μου, αλλα δεν υπηρχε το τιμημενο 30αρι στη τσεπη. Εκεινη την ωρα, εκτος αυτου, ολη η λοιπη πιατσα νεκρα.     

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Εκεινη την ωρα, εκτος αυτου, ολη η λοιπη πιατσα νεκρα.     

[/quote]

θα ειχανε παει τα κοριτσια για πιομα εκει ποιο κατω στην καβαντζα..μετα ξαναβγενουν :s&m_2:

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
λες να μεθυσουν?

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Για "ζα-πρέ",μιλάμε ψηλέ μου και "κουμπιά".............. :helpplea:
...ωρα τελευταια βλεπω πολλους εκει στο οικοπεδο μενανδρου και βερανζερου απεναντι απο ενα καφενειο που συχναζουν γιαχαμπιμπηδες, εκει θαν η καβαντζα τους εεε...?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
...ωρα τελευταια βλεπω πολλους εκει στο οικοπεδο μενανδρου και βερανζερου απεναντι απο ενα καφενειο που συχναζουν γιαχαμπιμπηδες, εκει θαν η καβαντζα τους εεε...?
Όπου να΄ναι,αρκεί να έρθει η πρέζα........

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
ρε μαγκες, αν και δεν ειμαι του αθλήματος (πορνο-shopping), έχω πεασει μερικές φορές από την Σόλωνος, και προς το τέλος (Σολωμου περιπου) καθεται ενα απιστευτο μωρό. Την ξερει κανεις ? νέα,  γαμω τα σωματα, κουκλα - ξεχωρίζει από τις πρεζούδες - παλιογριες που κανουν πιάτσα εκει γυρω.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.331
Πόντοι
1.106
ρε μαγκες, αν και δεν ειμαι του αθλήματος (πορνο-shopping), έχω πεασει μερικές φορές από την Σόλωνος, και προς το τέλος (Σολωμου περιπου) καθεται ενα απιστευτο μωρό. Την ξερει κανεις ? νέα,  γαμω τα σωματα, κουκλα - ξεχωρίζει από τις πρεζούδες - παλιογριες που κανουν πιάτσα εκει γυρω.
Μεγαλε μετακομισε..εχεις καιρο να περασεις μαλλον..

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εχω αρκετες μερες να βγω βολτα κ δεν ξερω τι γινεται επι του θεματος :fuck1:αλλα κ εδω μεσα παρατηρω ησυχια,σημερα  θα βγω τσαρκα κ θα σας εχω  ενημερωση  τα ξημερωματα συναγωνιστες.. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom