Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 437 άτομα (2 μέλη και 435 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εχω αρκετες μερες να βγω βολτα κ δεν ξερω τι γινεται επι του θεματος :fuck1:αλλα κ εδω μεσα παρατηρω ησυχια,σημερα  θα βγω τσαρκα κ θα σας εχω  ενημερωση  τα ξημερωματα συναγωνιστες.. ;)
Έτσι ρε μάγκα.... Πάντως, ένας φίλος μου αστυνομικός που είχε υπηρεσία στην περιοχή (εχθές βράδυ)....μου είπε ότι γινόταν χαμός! Πουτάνες-ζάκια-πρεζέμπορες κτλ...... :police: :crazy:
Και γ@μώ τα σκηνικά.δηλαδή! :zombie: :bigdick:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Χτες βγηκα τσαρκα τελικως γυρω στης 1 κ' κατι το βραδυ,περασα απο καπποδ-γ'σεπτεμβρ-αριστοτελ...κλπ ;)ουτε  κουνουπι  δεν κυκλοφορουσε :helpplea: απο λυτως τιποτα ουτε καν η αουριτσα που ειναι παντως καιρου :s&m_3: ουτε αφρικανικο μωρακι.....,,η μονη που πετυχα χτες οσο κ αν ειναι απιστευτο ητανε η καρμεν η οποια μετα δυσκολιας την εντοπισα καθοτι κρυβοτανε στην γωνια πισω απο τις σκιες στις κολονες των σαπιων κτιριων καππ-αριστοτελους,ενα περιεργο πραγμα ενω καποιοι συναγωνιστες ψαχνουν να την δουν, οποτε θα βγω τσαρκα εγω παντα πανω μου πεφτει :headbang:..,τελος παντων συνεχιζω,,,λιοσιων ουτε καν να συζητησω τιποτα απολυτως  πετυχα κ μπλοκο :s&m_1: τελικως φευγω κ περναω απο σωκρατους....τραπε-ζακια αρκετα καθως κ κανα 2 τραβελακια,εντοπισα κ ενα μωρακι δυστηχως που ητανε ζακι αρχικα ακομα πιθανων σταδια παρα πολυ ομορφο ντυμενο στα ασπρα εψαχνε πελατη δεν πρεπει να ξεπερνουσε 19 χρονων ,αρεσε στον κολλητο μου πολυ,αντικειμενικα κουκλακι η κοπελα,οσοι περασανε θα το ειδανε πιθανων...υπηρχε κ ενα ενδεχομενω να μην ητανε κ τραπε-ζακι αλλα σωκρατους τωρα κατευθειαν σε παραθετει αλλου συνηθως..

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εντοπισα κ ενα μωρακι δυστηχως που ητανε ζακι αρχικα ακομα πιθανων σταδια παρα πολυ ομορφο ντυμενο στα ασπρα εψαχνε πελατη δεν πρεπει να ξεπερνουσε 19 χρονων ,αρεσε στον κολλητο μου πολυ,αντικειμενικα κουκλακι η κοπελα,οσοι περασανε θα το ειδανε πιθανων...υπηρχε κ ενα ενδεχομενω να μην ητανε κ τραπε-ζακι αλλα σωκρατους τωρα κατευθειαν σε παραθετει αλλου συνηθως..
Τι ζήταγε αυτή? 20+10€....?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν ασχοληθηκα καν...απλα ημουνα στο φαναρι....κατι φιλακια εστελνε στον κολλητο μου...κ απο πισω βιαστικοι δολοφονοι της ασφαλτου να κορναρουν :P
Αν δεν είναι ζάκι-τελευταίο στάδιο,να την δοκιμάσουμε............. :sperm: :crazy:

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Mε την κριση και τα προβατα βγηκαν στην πιατσα!!!  :zfuck: :zfuck: :zfuck:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
l.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πέρασα μια βόλτα κατά τις 9 το βράδυ (δηλαδή νωρίς)....πολύ χάλι..... Κάτι χοντρές...κάτι ζάκια....κάτι άλλες με περίεργους κώλους! Το καλύτερο ήταν ότι έπαιζε και η θειά η Κινέζα,στην γύρα.... Απογοήτευση πλήρης,αλλά ξαναλέω ότι ήταν νωρίς και δεν υπήρχαν και μαυρούλες.... :bottom:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
Πέρασα μια βόλτα κατά τις 9 το βράδυ (δηλαδή νωρίς)....πολύ χάλι..... Κάτι χοντρές...κάτι ζάκια....κάτι άλλες με περίεργους κώλους! Το καλύτερο ήταν ότι έπαιζε και η θειά η Κινέζα,στην γύρα.... Απογοήτευση πλήρης,αλλά ξαναλέω ότι ήταν νωρίς και δεν υπήρχαν και μαυρούλες.... :bottom:
...τι εννοεις "με περιεργους κωλους" ...?

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.712
Πόντοι
266
παιδες καλησπερα !Εχει παρει καποιος τη νινα που δουλευει καποδιστριου με τις μαυρες?ειναι πολυ αδυνατη γυρω στο 175 με χαλασμενα δοντια και δηλωνει αν δεν κανω λαθος απο ουγγαρια.λεεει πως παλια δουλευε ως μοντελο....θυμαμαι πως πριν απο κανα δυο χρονια δουλευε αριστοτελους και χαλκοκονδυλη διπλα στην τραπεζα με έναν αραπη νταβατζη .μηπως ειναι ζακι?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
παιδες καλησπερα !Εχει παρει καποιος τη νινα που δουλευει καποδιστριου με τις μαυρες?ειναι πολυ αδυνατη γυρω στο 175 με χαλασμενα δοντια και δηλωνει αν δεν κανω λαθος απο ουγγαρια.λεεει πως παλια δουλευε ως μοντελο....θυμαμαι πως πριν απο κανα δυο χρονια δουλευε αριστοτελους και χαλκοκονδυλη διπλα στην τραπεζα με έναν αραπη νταβατζη .μηπως ειναι ζακι?
Μοντέλο..............??? :hmm:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
...γενικα τα πραγματα στις πιατσες τελευταια ειναι τραγικα ,σαν ματς σαβουρες εναντιον μπαζων...
Και λίγα λες.............εχθές σου λέω έπαιξε μεγάλη φρίκη...... Πήγα Φυλής και ίσιωσα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και Roberto Cavalli έπαιζε ψηλέ.............
http://[URL unfurl="true"]www.cpp-luxury.com/wp-content/uploads/2009/08/605fdb6831bcfb782965b688e6b9398d.jpg[/img[/URL]]
[/quote]μαλλον προς roberto chaidi την κοβω τυπε :2funny:
[img]http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/wp-content/uploads/ROBERTO-CHAIDI-1-480x330.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom