Δεν ειδαμε το Βικακι μας ομως χθες και ξενερωσα :-
γαμησέ τα όντως είναι απώλεια αλλά θα είναι στο πόστο της Παρασκευή-Σαββατοκύριακο ;)
Δεν ειδαμε το Βικακι μας ομως χθες και ξενερωσα :-
ετσι δικε μου φτιαξε με
θα τιμηθούν αμφότερες συναγωνιστή αλλά αν θες ενημέρωση έχουν γραφτεί κριτικές και για τις 2 οπότε ψάξε λίγο ;)
γιατι να ρωτησεις,ντρεπεσαι?...και γραφε ελληνικα...kserete paides pos legetai mia melaxrini pou tin petixaino kathe proi kai mesimeri stin stasi stin 3 septemvriou;;.....einai lepti to kalitero soma apo oles ekei..kai exei fovero kolo......kai foraei panta kolan......kai an kserete kai posa zitaei;
νταξει τυπε μην τρελένεσαιkserete paides pos legetai mia melaxrini pou tin petixaino kathe proi kai mesimeri stin stasi stin 3 septemvriou;;.....einai lepti to kalitero soma apo oles ekei..kai exei fovero kolo......kai foraei panta kolan......kai an kserete kai posa zitaei;
Είναι όπως το πάρει κανείς... Και αυτές πιάτσα κάνουνΡε μάγκες, πουτανόπιατσες λέει το θέμα, για τραβέλια με προσόντα έχει άλλο θρεντ
Φιλε ξεκινα να την παιζεις μονος σου γιατι ουτε θυληκια γατα δεν εμεινε!!!!!Ρε παιδιά επειδή έπεσε εμπλοκή στο στρατόπεδό μου και ήμουν πολλές μέρες μέσα δεν έχω ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα... Άκουσα στις ειδήσεις για σκούπες στις πουτανόπιατσες αλλά πρακτικά πού την πέσανε; Οι καλές πιάτσες σε τρίγωνο (περίπτερο Βάθης) και Γερανίου υπάρχουν ακόμα ή δεν κυκλοφορεί ψυχή πια;
τυπε αναλογα τις μερεςΡε παιδιά επειδή έπεσε εμπλοκή στο στρατόπεδό μου και ήμουν πολλές μέρες μέσα δεν έχω ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα... Άκουσα στις ειδήσεις για σκούπες στις πουτανόπιατσες αλλά πρακτικά πού την πέσανε; Οι καλές πιάτσες σε τρίγωνο (περίπτερο Βάθης) και Γερανίου υπάρχουν ακόμα ή δεν κυκλοφορεί ψυχή πια;
Μαλλον την Αλεξανδρα εννοεις. Αλβανικης καταγωγης, ηλικια γυρω στα 27-30. καλο κορμι και καλο σερβις. Γρηγορη χωρις να ειναι βιαστικη. Τιμαει τα λεφτα που περνει. Το δωρακι της στα 30€ με πληρες προγραμμα. Προσωπικα πιστευω οτι αξιζει, ειδικα σε σχεση με ολες τις αλλες που μαζευονται στην εκει πιατσα.kserete paides pos legetai mia melaxrini pou tin petixaino kathe proi kai mesimeri stin stasi stin 3 septemvriou;;.....einai lepti to kalitero soma apo oles ekei..kai exei fovero kolo......kai foraei panta kolan......kai an kserete kai posa zitaei;
ρε μαγκες καικατι ακομα πριν ψωνισω το ρουμανακι, ανεβαινω σατωβριανδου και λιγο πριν πιασω γ σεπτεμβριου στα δεξια βλεπω ενα ξανθο με πλατη γυρισμενη, φωναζω ψιτ ψιτ και μου ρχεται στο παραθυρο οταν πλησιαζει βλεπω το μητσο με περουκα και μου ρχεται να ξερασω... ρωταω βιαστικα ποσα θες για πιπα περισσοτερο για να γελάσω... και μου απανταει 8 ευρω
πολυ μικρη σε ηλικια.. ξερει κανεις τι παιζει;;;;
Εισαγγελέας μάλλον.
Πηρε το ματι μου σημερα το βραδυ στο τελος της Καποδιστριου δηλαδη πριν την πλατεια βαθης εξω απο το ξενοδοχειο (δε θυμαμαι το ονομα) ενα ξανθο απλο πιπινανι.. πολυ απλα ντυμενη..αν την εβλεπες στο δρομο δεν πηγαινε ο νους σου και πολυ μικρη σε ηλικια.. ξερει κανεις τι παιζει;;;;