Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

trelamenoscorfu

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
kserete paides pos legetai mia melaxrini pou tin petixaino kathe proi kai mesimeri stin stasi stin 3 septemvriou;;.....einai lepti to kalitero soma apo oles ekei..kai exei fovero kolo......kai foraei panta kolan......kai an kserete kai posa zitaei;

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
kserete paides pos legetai mia melaxrini pou tin petixaino kathe proi kai mesimeri stin stasi stin 3 septemvriou;;.....einai lepti to kalitero soma apo oles ekei..kai exei fovero kolo......kai foraei panta kolan......kai an kserete kai posa zitaei;
γιατι να ρωτησεις,ντρεπεσαι?...και γραφε ελληνικα...

trelamenoscorfu

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
απλα καλο ειναι να ξερω απο πρωτα ποσα ζηταει.....και αν ειναι καλη....οποιος ξερει ας μου πει παιδες

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Ρε μάγκες, πουτανόπιατσες λέει το θέμα, για τραβέλια με προσόντα έχει άλλο θρεντ  :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Ρε παιδιά επειδή έπεσε εμπλοκή στο στρατόπεδό μου και ήμουν πολλές μέρες μέσα δεν έχω ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα... Άκουσα στις ειδήσεις για σκούπες στις πουτανόπιατσες αλλά πρακτικά πού την πέσανε; Οι καλές πιάτσες σε τρίγωνο (περίπτερο Βάθης) και Γερανίου υπάρχουν ακόμα ή δεν κυκλοφορεί ψυχή πια;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ρε παιδιά επειδή έπεσε εμπλοκή στο στρατόπεδό μου και ήμουν πολλές μέρες μέσα δεν έχω ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα... Άκουσα στις ειδήσεις για σκούπες στις πουτανόπιατσες αλλά πρακτικά πού την πέσανε; Οι καλές πιάτσες σε τρίγωνο (περίπτερο Βάθης) και Γερανίου υπάρχουν ακόμα ή δεν κυκλοφορεί ψυχή πια;
Φιλε ξεκινα να την παιζεις μονος σου γιατι ουτε θυληκια γατα δεν εμεινε!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αναλογα τις μερες
συνηθως ειναι ολες στα ποστα τους κανονικα
αλλα υπαρχουν και μερικες μερες που δεν υπαρχει ψυχη

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.764
Πόντοι
3.656
Ημερήσια ενημέρωση:
Σήμερα το μεσημέρι πέρασα αρχικά από τη διασταύρωση Γερανίου και Ζήνωνος. Κοζάρισα ένα ξανθό θεόμουνο, πανύψηλο, μαύρο κολλητό κολάν, φανταστικά πόδια, χρυσό σκουλαρίκι κάτω από το δεξί χείλι (του στόματος εννοώ). Ζήτησε 20 € για την πάρτη της και 10 € για το ξενοδοχείο, πίπα και νιμού. Ευτυχώς που ρωτάω πάντα πόση ώρα κάθονται γιατί μου είπε για 15 λεπτά, λες και πάω σε ντέλο. Την έφτυσα και έφυγα για το αμαρτωλό τρίγωνο Σωκράτους, Χαλκοκονδύλη, πλατεία Λαυρίου. Από ποιότητα ήταν σε απίστευτα χαμηλά επίπεδα, αν σκεφτούμε ότι σήμερα είναι Σάββατο και βγαίνουν στο καλντερίμι όλοι οι κομήτες. Οπότε κατέληξα στην πιο δοκιμασμένη λύση για τα δικά μου γούστα, φυσικά τις ΑΣΙΑΤΙΣΣΕΣ.  Η σημερινή δήλωσε Λούλου (20 € για την πάρτη της και 5 € για το ξενοδοχείο). Την έκοψα γύρω στα 50, αλλά χωρίς ρυτίδες, στήθος μικρό - πεσμένο με όλα τα κινέζικα θετικά. Τρυφερή, θέληση να σε ικανοποιήσει, όχι να σε ξεπετάξει, πεντακάθαρη, φανταστικό δέρμα, στενές τρύπες, αγκαλιές, χάδια, χαμόγελα, τελείως girlfriend φάση. Όταν βγήκα  από το μπάνιο μου ζήτησε την άδεια να φύγει! Σαν να είχαμε βγει ραντεβού φάση.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ρε παιδες εψες αργα κατα τις 3 ψωνισα μια ρουμανα ομορφουλα εξω απο το καφενειο επι της σολωνος λιγο πριν βγουμε μαρνης... 30 ευρω πιπα με καποτα (παντα καποτα εκει μεχρι και στη μαλακια)... αρκετα ικανοποιημενος με βυζακι στητο μινιον δυαρακι... δεν θυμαμαι ονομα απο Α ξεκιναει αν δεν κανω λαθος....

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ρε μαγκες καικατι ακομα πριν ψωνισω το ρουμανακι, ανεβαινω σατωβριανδου και λιγο πριν πιασω γ σεπτεμβριου στα δεξια βλεπω ενα ξανθο με πλατη γυρισμενη, φωναζω ψιτ ψιτ και μου ρχεται στο παραθυρο οταν πλησιαζει βλεπω το μητσο με περουκα και μου ρχεται να ξερασω... ρωταω βιαστικα ποσα θες για πιπα περισσοτερο για να γελάσω... και μου απανταει 8 ευρω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Μαλλον την Αλεξανδρα εννοεις. Αλβανικης καταγωγης, ηλικια γυρω στα 27-30. καλο κορμι και καλο σερβις. Γρηγορη χωρις να ειναι βιαστικη. Τιμαει τα λεφτα που περνει. Το δωρακι της στα 30€ με πληρες προγραμμα. Προσωπικα πιστευω οτι αξιζει, ειδικα σε σχεση με ολες τις αλλες που μαζευονται στην εκει πιατσα. 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.582
Πόντοι
41.129
ρε μαγκες καικατι ακομα πριν ψωνισω το ρουμανακι, ανεβαινω σατωβριανδου και λιγο πριν πιασω γ σεπτεμβριου στα δεξια βλεπω ενα ξανθο με πλατη γυρισμενη, φωναζω ψιτ ψιτ και μου ρχεται στο παραθυρο οταν πλησιαζει βλεπω το μητσο με περουκα και μου ρχεται να ξερασω... ρωταω βιαστικα ποσα θες για πιπα περισσοτερο για να γελάσω... και μου απανταει 8 ευρω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

8 ευρω ?  :2funny:  :2funny: με φπα ή χωρις

PROEDROS02

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Πηρε το ματι μου σημερα το βραδυ στο τελος της Καποδιστριου δηλαδη πριν την πλατεια βαθης εξω απο το ξενοδοχειο (δε θυμαμαι το ονομα) ενα ξανθο απλο πιπινανι.. πολυ απλα ντυμενη..αν την εβλεπες στο δρομο δεν πηγαινε ο νους σου και πολυ μικρη σε ηλικια.. ξερει κανεις τι παιζει;;;;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.582
Πόντοι
41.129
Πηρε το ματι μου σημερα το βραδυ στο τελος της Καποδιστριου δηλαδη πριν την πλατεια βαθης εξω απο το ξενοδοχειο (δε θυμαμαι το ονομα) ενα ξανθο απλο πιπινανι.. πολυ απλα ντυμενη..αν την εβλεπες στο δρομο δεν πηγαινε ο νους σου και πολυ μικρη σε ηλικια.. ξερει κανεις τι παιζει;;;;

μαλλον καταλαβα ποια λες,πριν μερικους μηνες εκανε πιατσα στην γωνια στο μαγαζι με τις πινακιδες με δυο φιλες της
ακομα πιο μικροκαμωμενες απο αυτην ειναι ολες βουλγαριτσες αν δεν κανω λαθος, την εχω παρει και εγω,μου ειχε πει οτι ειναι 18,το ρισκαρα και την πηρα..στα τεσσερα αξιζει το μωρο να το γαμησεις δυνατα να ακουσεις βογγητο να καυλωνεις κ'αλλο ! και δεν ειναι ζακι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom