KATASKOPOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
οχι 25 τυπε?το 1 ευρω ηταν για τις καποτες?
Είπαμε ....Άγριο παζάρι !!!
οχι 25 τυπε?το 1 ευρω ηταν για τις καποτες?
Με τη Μιχαέλα υπήρξε, αν θυμάμαι καλά, μια μικρή αντιπαράθεση, παρεξήγηση πιο σωστά..
Πάντως προχθες την ειχε στον ΑΛΦΑ πρωτη μουρη στο ρεπορταζ για την πορνεια στο κεντρο.
Της επαιρναν συνεντευξη και ελεγε με ανεση τι γινεται και ποσο κοστιζει...
Τυπε ΚΑΤΑΣΚΟΠΕ βλεπω πως τα πας καλα με τις κρυφες φωτογραφισεις!...Θα μπορουσες να βγαλεις τις πουτανες εξω στο δρομο απο 1 φωτογραφια να τις μαθουμε κι εμεις?. . .Θα ηταν ωραιο να ειχες μια λιστα με τα προσωπα τους εξω στο δρομο!
Θα τα φυτιλιασω και γω τα 70 για το Βικακι δεν θα μου γλιτωσει
Τελικά η πιο ακριβή είναι η Χαρά η οποία αρνείται να ρίξει τις τιμές της(100 ευρώ) ,αλλά εμένα αυτή με καυλώνει πιο πολύ οπότε σ'αυτήν θα τα φυτιλιάσω .Να προσθέσω ότι αυτές οι 2 είναι τα φεγγάρια τους και τις ορέξεις τους .Αν δεν έχουν όρεξη για καυλάντα πολύ πιθανόν να μην έχουν όρεξη και για
Που ζεις εσυ ρε φιλε;Χαμπαρι δεν πηρες με οσα λεγονται για σκουπες κλπ;Τι έγινε ρε παιδιά στο τρίγωνο ;;;Χτες και σήμερα απόγευμα στο τρίγωνο δεν υπήρχε ψυχή!!!
την πέσανε οι μπατσοι;;;
ειχε αλλοδαπεσ κυριεσ ανατολικου μπλοκ αλλα σε καβαντζεσΤι έγινε ρε παιδιά στο τρίγωνο ;;;Χτες και σήμερα απόγευμα στο τρίγωνο δεν υπήρχε ψυχή!!!
την πέσανε οι μπατσοι;;;
Την έχω κόψει την τηλεόραση φίλε εδω και καιρο...έχει καθαρίσει το κεφάλι μου!Που ζεις εσυ ρε φιλε;Χαμπαρι δεν πηρες με οσα λεγονται για σκουπες κλπ;
Καβατζες.....στο περιπτερο εκει στο τριγωνο παιζει καμια?ειχε αλλοδαπεσ κυριεσ ανατολικου μπλοκ αλλα σε καβαντζεσ
χαρα βικη καυλαντα αλλα για γαμηση δεν γραφει κανενασ μονο περαντζαδα και δουλεια για το σπιτι
Απ τους πιο σκληρους τραβελους που χω δει ποτε μαζι με τον αλλο που χαμε δει με το seat leon με εξατμηση