Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τυπε ΚΑΤΑΣΚΟΠΕ βλεπω πως τα πας καλα με τις κρυφες φωτογραφισεις!...Θα μπορουσες να βγαλεις τις πουτανες εξω στο δρομο απο 1 φωτογραφια να τις μαθουμε κι εμεις?. . .Θα ηταν ωραιο να ειχες μια λιστα με τα προσωπα τους εξω στο δρομο!

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
866
Πόντοι
96
Για το Μαύρο Άλογο ,
Ρε μεγάλε ηρεμία .Δεν το παίζω σπουδαίος και δεν σε αντιγράφω. Απλά έγραψα για τις δυο Κινέζες που αναφέρεις (και σου έστειλα επίσης μύνημα) να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Γιατί από φούμαρα έχουμε πήξει! Δεν γράφω για εμπειρίες μου στο κέντρο γιατί απλά εδώ και δύο χρόνια δεν έχω πάρει καμιά.Στα μασάζ γράφω κριτικές όπου έχω πάει και πάρει . Προσοχή μην γίνεις σαν τον Guts40 που έγραφε από το μυαλό του για ασιατικά θεόμουνα που έπαιρνε στη πιάτσα της Ομόνοιας και ταλαιπωρούσε συναγωνιστές να ψάχνουν μάταια. Στο ξαναλέω γίνε πιο συγκεκριμένος με τις δύο που αναφέρεις , αλλιώς δεν έχει νόημα να λες ότι γάμησα μια ωραία ασιάτισσα που δεν την ξέρει κανείς. :headbang:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Με τη Μιχαέλα υπήρξε, αν θυμάμαι καλά, μια μικρή αντιπαράθεση, παρεξήγηση πιο σωστά..

Σωστά και αυτόν τον καιρό σχεδίαζα να κάνω νέα προσπάθεια να σπάσω τον πάγο και επιτέλους να την πάω δωμάτιο... Αλλά είμαι τόσο γκαντέμης που έκλεισε το πορνομέγαρο :headbang: :headbang: :headbang: Όσο για την Ιωάννα έχω πάει μαζί της, άλλωστε αυτή ήταν η αιτία που τσακώθηκα με τη Μικαέλα την οποία λιγουρευόμουν περισσότερο απ' την αδερφή της... Όσο για τη Μίμα είναι κάτι μήνες τώρα που την έχω σταμπάρει αλλά με αποκαρδιώνουν ορισμένοι εδώ μέσα με τα αρνητικά τους σχόλια...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Πάντως προχθες την ειχε στον ΑΛΦΑ πρωτη μουρη στο ρεπορταζ για την πορνεια στο κεντρο.
Της επαιρναν συνεντευξη και ελεγε με ανεση τι γινεται και ποσο κοστιζει...

Η Μίμα ΜΟΥ μιλούσε στο ρεπορτάζ στον ALPHA??? Κι εγώ τί έκανα, είχα υπηρεσία ή μήπως έκανα λάτζα εκείνη την ώρα;;; :headbang: :headbang: :headbang:

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Τυπε ΚΑΤΑΣΚΟΠΕ βλεπω πως τα πας καλα με τις κρυφες φωτογραφισεις!...Θα μπορουσες να βγαλεις τις πουτανες εξω στο δρομο απο 1 φωτογραφια να τις μαθουμε κι εμεις?. . .Θα ηταν ωραιο να ειχες μια λιστα με τα προσωπα τους εξω στο δρομο!

Καλή ιδέα ! Δεν νομιζω πάντως να επιτρέπεται τέτοια δημοσίευση !

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Πέρασμα από την λατρεμένη μας Συγγρού παρέα με τον μάχιμο Στρατηλάτη με σκοπό να καυλαντίσουμε τα τραβελάκια :grin:

Ξανθιά μουνάρα μέσα σε Mercedes τζιπ 3λιτρο εκ Θεσσαλονίκης με όπλο της το στήθος της και της μπλε ματάρες της δέχεται παρτούζα με 50€ έκαστος :grin:

Ξανθό τεμάχιο μέσα σε Mercedes γκρι Α class μας ζήτησε 80€ το άτομο αλλά αν θέλαμε παρτούζα 200€ :headbang: :headbang: ο Στρατηλάτης την καραμούζιασσε και αποχωρήσαμε για νέες αναζητήσεις....

Ξανθό μωρό σε μπλέ Audi A3 σκληρό τραβελάκι πάντως μας ζήτησε 80€ το άτομο για να την παρτουζώσουμε :grin:

Συνέχεια της ρομαντικής μας αναζήτησης συναντήσαμε έκφυλο σκληρό τραβέλι να κυκλοφορεί μόνο με τα εσώρουχα ενώ οδηγούσε κόκκινη Bmw Z3 :cum: :cum: μας καυλάντισε άσχημα ενω το δωράκι της ήταν 60€ αλλά με παζάρι το πάει στα 50€ όπως μας είπε δεν έχει πρόβλημα για 10€ λιγότερα :sunglasses:

Επόμενη στάση σε ξανθό ωραίο τραβελάκι σε Nissan Micra το οποίο δεν έδειξε ενδιαφέρον απεναντί μας και για να μας αποφύγει ζήτησε 150€ για παρτούζωμα :jerking: :jerking:

Καθώς είχαμε τσεακάρει την Συγγρού κατά το ήμισυ κάναμε δεξιά στροφή για να την πάρουμε από την αρχή για να τσεκάρουμε και τα υπόλοιπα τεμάχια που δούλευαν.....πέσαμε πάνω στην Σίσσυ ξανθό σκληρό τραβέλι το οποίο πλέον μας έχει μάθει απ'έξω όταν μας βλέπει :( Αφού έκανα το λάθος και σταματήσαμε κατεβήκαμε από το πορνο-όχημα να την καυλαντίσουμε μαζί με τον Στρατηλάτη :headbang: Ήταν λάθος κίνηση την οποία μετάνοιωσα γιατί σε ερώτηση μου πως τις φαινόμαστε εμένα μου είπε εσύ είσαι 3 λαλλούν και 2 χορεύουν :jerking: ενώ για τον Στρατηλάτη είπε είσαι πολύ σκεπτικός :2funny: :2funny: Το κόστος συνεύρεσης μαζί της είναι στα 30€ ενώ μόνο πίπα στα 20€.

Όλες οι κοπέλες που ρωτήσαμε έχουν δική τους καβάντζα που σε πηγαίνουν οπότε δεν χρειάζεται να πληρώσουμε ξενοδοχείο :sunglasses:

Για το τέλος αφήσαμε τα 2 πιο καυτά κορίτσια της Συγγρού τις Βίκυ-Χαρά :cum: :cum: οι οποίες για ακόμη 1 φορά είναι ότι καλύτερο κινείται στην πιάτσα :grin: Δυστηχώς δεν είχα όρεξη να καυλαντίσω μαζί τους και έτσι παραχώρησα την θέση μου στον Στρατηλάτη ο οποίος αποδείχθηκε μάχιμος με αυτό το καυτό δίδυμο :rockon: :rockon:

Πρώτα καυλάντα με την Χαρά η οποία ήταν αρκετά ευδιάθετη και χαμογελαστή και απαντούσε στα πειράγματα του Στρατηλάτη....ενώ εχθές φορούσε πέδιλα και όχι ψηλές μπότες που άρεσαν στον συναγωνιστή :grin:

Επόμενη μας στάση η Βίκυ πάλι δεν είχα όρεξη να καυλαντίσω και ανέλαβε δράση ο Στρατηλάτης ο οποίος είναι εξαιρετικά μάχιμος :rockon: :rockon: :rockon: Η Βίκυ είναι από τα πλέον δυνατά τεμάχια και το οποίο με καύλωσε απίστευτα όταν μας κοιτούσε :cum: :cum: ενώ ο Στρατηλάτης έκανε κίνηση ματ όταν την ρώτησε αν φοράει μπότες????Εκείνη αποκρίθηκε ότι φοράει ροζ-μπεζ γόβες :humpleg: :cum: όπου εκεί λέρωσα το αμάξι από τα υγρά μου :tooth: :tooth: Η Βίκυ θα τιμηθεί δεόντος με την 1η ευκαιρία γιατί αποτελεί την πλέον αξιόλογη παρουσία στην Συγγρού.Την ευχαρίστησα αφού με είχε καυλώσει άσχημα και αποχωρήσαμε για Πειραιά :)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.264
Πόντοι
7.885
Τελικά η πιο ακριβή είναι η Χαρά η οποία αρνείται να ρίξει τις τιμές της(100 ευρώ) :headbang: :headbang:,αλλά εμένα αυτή με καυλώνει πιο πολύ  :cum: :cum: :tits: :tits:οπότε σ'αυτήν θα τα φυτιλιάσω :rockon: :rockon:.Να προσθέσω ότι αυτές οι 2 είναι τα φεγγάρια τους και τις ορέξεις τους :sunglasses: :sunglasses:.Αν δεν έχουν όρεξη για καυλάντα πολύ πιθανόν να μην έχουν όρεξη και για  :knockinb: :zfuck:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Τελικά η πιο ακριβή είναι η Χαρά η οποία αρνείται να ρίξει τις τιμές της(100 ευρώ) :headbang: :headbang:,αλλά εμένα αυτή με καυλώνει πιο πολύ  :cum: :cum: :tits: :tits:οπότε σ'αυτήν θα τα φυτιλιάσω :rockon: :rockon:.Να προσθέσω ότι αυτές οι 2 είναι τα φεγγάρια τους και τις ορέξεις τους :sunglasses: :sunglasses:.Αν δεν έχουν όρεξη για καυλάντα πολύ πιθανόν να μην έχουν όρεξη και για  :knockinb: :zfuck:

Στρατηλάτη ήμουνα απαξιωτικός γιατί δεν γουστάρω καραμούζα και τέτοια σκηνικά.....αλλά κάλυψες το κενό μου επάξια οφείλω να στο αναγνωρίσω :sunglasses:

θα κανονίσουμε να πάμε παρέα να τα φυτιλιάσουμε όλα με το καυτό δίδυμο Χαράς-Βίκυς(εσύ Χαρά εγώ φίλε την Βίκυ :cum: :cum:) :grin:

Alkis1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
1
Τι έγινε ρε παιδιά στο τρίγωνο ;;;Χτες και σήμερα απόγευμα στο τρίγωνο δεν υπήρχε ψυχή!!!
την πέσανε οι μπατσοι;;;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τι έγινε ρε παιδιά στο τρίγωνο ;;;Χτες και σήμερα απόγευμα στο τρίγωνο δεν υπήρχε ψυχή!!!
την πέσανε οι μπατσοι;;;
Που ζεις εσυ ρε φιλε;Χαμπαρι δεν πηρες με οσα λεγονται για σκουπες κλπ;

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
χαρα βικη καυλαντα αλλα για γαμηση δεν γραφει κανενασ :think: μονο περαντζαδα και δουλεια για το σπιτι

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16

Alkis1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
1
Που ζεις εσυ ρε φιλε;Χαμπαρι δεν πηρες με οσα λεγονται για σκουπες κλπ;
Την έχω κόψει την τηλεόραση φίλε εδω και καιρο...έχει καθαρίσει το κεφάλι μου!
ώστε σκούπα...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
χαρα βικη καυλαντα αλλα για γαμηση δεν γραφει κανενασ :think: μονο περαντζαδα και δουλεια για το σπιτι

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

θα τιμηθούν αμφότερες συναγωνιστή αλλά αν θες ενημέρωση έχουν γραφτεί κριτικές και για τις 2 οπότε ψάξε λίγο ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Πέρασμα και εχθές από την αγαπημένη μας Συγγρού αλλά τα πράγματα πολύ υποτονικά λόγω του ότι ήταν καθημερινή με τα τραβέλια να μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού >:(

Παρέα με τους μπέμπα και Στρατηλάτη αλλά αυτή την φορά η ομάδα ήταν εξοπλισμένη με την [size=15pt]κόκκινη μπέμπα[/size] η οποία έκαψε καρδιές σε κάποια στουντιοκόριτσα :grin:

Όπως είπα λίγες οι κοπέλες οπότε η διάθεση για καυλάντισμα μικρή :(....παρόλα αυτά η Χαρά μέσα στην μαύρη slk να την καυλαντίζει ο Στρατηλάτης ρωτώντας την τι φοράει εκείνη ευδιάθετη του απαντούσε για τους συνδυασμούς που έχει κάνει σε ρούχα και παπούτσια :grin: Το δωράκι της Χαράς κυμαίνεται στα 100€ στην καβάντζα της

Συνέχεια της τσάρκας όπου βλεπουμε ξανθό γεματούλικο κορίτσι μέσα λευκό Fiat Punto με αεροτομή :2funny: :2funny: αυτοκόλλητα κατασκευαστών κωλοφτιαγμένο εσωτερικό :o βούτυρο στο ψωμί του μπέμπα οποίος άρχισε να ρωτάει τι μοτέρ φοράει το κάρο της τι μετατροπές έχει κάνει και άλλα τέτοια :2funny: δεν γνώριζε να του πει αλλά του λέει αν θες να το κοιτάξω και να σου πω :2funny: :2funny: Το δωράκι του κοριτσιού ήταν 100€ στο σπίτι της :jerking: :jerking: αλλά όπως μας είπε είχε 3 χρόνια να εμφανιστεί στην πιάτσα :think:

Καθοδόν συναντάμε σκούρο μπλε Audi A3 αν δεν κάνω λάθος με έταιρο ξανθό μωρό με ωραίο πρόσωπο φάνηκε νταρντάνα το ονομά του Άννα με δωράκι αξίας 50€ στο σπίτι της :grin: Ο Στρατηλάτης άρχιζε να ρωτάει πόσο κοστίζει το αμάξι ενώ της πρότεινε να τον πάει βόλτα για να δουν πόσο ρομαντικά είναι :2funny: :2funny: ενώ εγώ αντιπρότεινα να τα στήσουμε στην Συγγρού να δούμε ποιος είναι γρηγορότερος :tooth:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Απ τους πιο σκληρους τραβελους που χω δει ποτε μαζι με τον αλλο που χαμε δει με το seat leon με εξατμηση  :tooth: :tooth:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που να έβλεπες τον τράβελο με το Bmw Z3 με τα εσώρουχα έκανε πιάτσα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom