Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
ενημερωση για κινεζεσ:
1. μιμή= 30+10 ωραιο κορμακι περιπου 30-32 ετων,γλυκο προσωπο, αψογα στηθη, καθολου βιαστικη, πεντακαθαρη-κανει παντα 5' μπανιο , σε περναει με τη γλωσσα πανταχοθεν και στο τελος σε χαλαρωνει με 30λεπτο μασαζακι
2. σισυ = 20+10 38-42 ετων + ολα τα παραπανω
στα συν τησ οτι κανει πολυ πιο επαγγελματικο μασαζ κιαν καλογαμηθει χυνει ή προσποιειται τελεια οτι χυνει
απο τσαιναγκερλς νομιζω οτι μονο αυτες αξιζει να κανεις καταθετηριο
κ αυτές πώς τις ψωνίζεις? δεν έχω ξαναπάρει από πιάτσα γι'αυτό ρωτάω.
Είμαι ας πούμε με τη μηχανή, σταματάω εκεί στη χαλκοκονδύλη. Τις εντοπίζω κ μιλάμε. Μετά τι? Έρχεται κάποιος νταβάς κ κανονίζεις την πληρωμή? Πας σε ξενοδοχείο εκεί δίπλα? Πού έχει? Μπορείς να την πάρεις κ να την πας σπίτι σου, ή σε κάποιο άλλο ξενοδοχείο?

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Κοίτα πρώτα τι θα κάνεις τη μηχανή ....................................................

Τα άλλα θα έρθουν μόνα τους!

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Κοίτα πρώτα τι θα κάνεις τη μηχανή ....................................................
Τα άλλα θα έρθουν μόνα τους!
δε μπορώ να της πω να ανέβει στη μηχανή κ να την πάω σε χοτέλ πιο πάνω στην αλεξάνδρας?

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

γιατί δεν τα γράφετε αυτά στο σημείο του φορουμ "τραβεστί" ? :)

Παρέα με τους Kostakis27 BmwPower και τον γραφόντα μεταβήκαμε προς Καλλιθέα μεριά για να παρκάρει ο BmwPower την μπέμπα αφού πρώτα μας έδειξε το πόσο δυνός οδηγός κάνωντας μερικά 8 στον δρόμο :grin:.....
Η πορεία της ομάδας την προκαθορισμένη θα περνάγαμε από την αγαπημένη μας πιάτσα της Συγγρού για να καυλαντίσουμε σκληρά τραβέλια :cum: :cum: :cum: Ξεκινήσαμε από την αρχή της Συγγρού μετά το Κίνκυ Όπερα όπου η Χαρά έλειπε από το πόστο της αλλά η ομάς δεν πτοήθηκε καθόλου και συνέχισε την αναζήτηση της μεταλλαγμένης ηδονής :rockon: :rockon:

Αντικρύσαμε ξανθό τράβελο χωρίς μπλούζα μόνο με το σουτιέν :new_shocked: :new_shocked: με πολλά ταττού στο σώμα της με πρόστυχη φάτσα όπου μας ζήτησε 80€ ανά άτομο για να την πηδήξουμε.

Λίγα μέτρα πιο κάτω 2 σκληρά ξανθά τραβέλια μέσα σε στραπατσαρισμένο MX-5 όπου μίλησα εγώ από την ομάδα και η κουβέντα κατευθύνθηκε περί του Αποστόλη Τότσικα :jerking: :jerking: :jerking: απαντώντας ότι δεν με ενδιαφέρει αλλά να μας πουν το κόστος για τις υπηρεσίες τους.....η απάντηση που πήρα ήταν να το γράψω σε έκθεση και να έπιστρέψω να τους την δώσω :jerking: :jerking: τις απαξίωσα αφού είχαμε μια μικρή λογομαχία :rolleyes:

Συνέχιση της ρομαντικής μας βόλτας όπου συναντήσαμε μέσα σε Seat Ibiza μπλέ χρώματος ωραίο τραβέλι με καστανοκόκκινη κουπ όπου μας καυλάντισε την ρωτήσαμε αν θέλει να κάνουμε παιχνίδι....μας απάντησε ότι και οι 3 μαζί δεν γίνεται και τότε ο μπέμπας έθεσε κρίσιμο ερώτημα ποιον από τους 3 μας επιλέγει για την πηδήξει?????ο κλήρος έπεσε σε εμένα απαξιώνοντας τους χύστες Kostakis27 και BmwPower λέγωντας μωρό εσένα θέλω να με πιτσιλίσεις :cum: :cum: :cum:

Αφού είχαμε απογοητευτεί από τα τεμάχια της Συγγρού κατεθυνθήκαμε στο 2ο στενό δεξιά στην οδό Πάντου όπου αντικρύσαμε ξανθό τραβέλι μέσα σε ασημί αμάξι το οποίο ο Στρατηλάτης προσπάθησε να καυλαντίσει αλλά έφαγε άκυρο καθώς του είπε ''καύλα μου'' , ''μιλησέ μου καύλα μου'' ο τράβελος συνέχισε στο απαξιωτικό του ύφος όπου ο Στρατηλάτης το άρχισε στα μπινελίκια :tooth: :tooth:

Καθώς η τσάρκα θα έπερνε πρόωρο τέλος ξαφνικά αντικρύσαμε ξανθό σκληρό τραβέλι με μαύρο κολάν όπου διαγράφονταν οι απίστευτες ποδάρες της,δυνατό μπούστο όπου είχα κολλήσει στις βυζάρες της της οποίες προσπαθούσε να καλύψει με το γουνάκι της γιατί κρύωνε :grin: Το ονομά της Σάρα και η ηλικία της γύρω στα 43 έτη αραγμένο στην οδό Πάντου.....η καυλάντα ξεκίνησε από την μεριά μου αλλά έχωντας τεχνικές δυσκολίες(δεν μας άκουγε καλά :headbang:)αναγκάστηκα να κατέβω από το όχημα να την πλησιάσω και να αρχίσω το καυλάντισμα :grin: Το καυλάντισμα ξεκίνησε από τις 3:45 και τελείωσε περίπου στις 5 το πρωί :o Αρχικά να ανέλαβα μόνος μου την όλη κατάσταση ενώ οι υπόλοιποι χύστες άραξαν αστο αυτοκίνητο απλα΄πέρνωντας μαθήματα καυλαντίσματος :grin: Όταν είδαν να ξεκινάει μια παράσταση ανευ προηγουμένου κατέβηκαν και ήρθαν να συμβάλλουν στον αγώνα μου για να το φορτώσω για μια χαλαρωτική πίπα :pipa2: :pipa2: Κατά την διάρκεια τηςν καυλάντας η Σάρα προσπαθούσε να μου πουλήσει πνέυμα και εξυπνάδα αλλά οι προσπαθειές της έπεσαν στο κενό :2funny: :2funny: Αφού κατάλαβε ότι δεν είμαι κάποιος τυχάρπαστος ο οποίος ήρθε για να σπάσει πλάκα και έχωντας αντιληφθεί ότι είμαι άνθρωπος της πιάτσας άρχισε να αναδιπλώνει κάποιες απο τις κουβέντες που ανταλάξαμε και να δείχνει σημάδια ότι γουστάρει που την καυλάντιζα με έντονο τρόπο :sunglasses: κατά την διάρκεια της κουβέντας μας το χέρι μου χάιδευε τα μπούτια της χωρίς να προβάλει αντίσταση δείχνοντας ότι γουστάρει......Λίγο πριν φύγουμε ανοίγει το πακέτο με τα τσιγάρα της και μου προσφέρει το τελευταίο της τσιγάρο ;) δινοντας μου ταυτόχρονα και φωτιά :sunglasses: Αποδέχθηκα την προσφορά της συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο χούφτωμα στις μπουτάρες της και καυλάντισμα μέχρι τελικής πτώσης :cum: :cum: :cum:

Δυστηχώς την παρασκεύη φεύγει για Κρήτη αλλά μετά τις 15 Απρίλη θα είναι διαθέσιμη για να ολοκληρώσουμε τις επαφές μας οι οποίες έμειναν ημιτελείς :sunglasses:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
γιατί δεν τα γράφετε αυτά στο σημείο του φορουμ "τραβεστί" ? :)

οκ θα τα κάνουμε copy-paste αλλά αν δεν βαριέσαι δώσε το λινκ γιατί έχει πολλά παρόμοια θρεντ να ξέρω ποιο να ενημερώνω ;)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.760
Πόντοι
3.656
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑ. ΤΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ, ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΠΑΜΕ? ΡΩΤΑΣ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ 20 € ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ 5 € Η 10 € ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΒΕΡΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΙΚΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΥΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΥΖΙ. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
863
Πόντοι
96
Συναγωνιστή , είσαι έγκυρος.Αλλά λόγω ότι αυτές oi Κινέζες πάνε πρωί και μεσημέρι  και είναι δύσκολο κάποιος να πάει τέτοιες ώρες μήπως υπάρχει κάποιο τηλέφωνο; :huh:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
προχτες το μεσημερι εθεαθει κινεζακι,μεχρι 25 εξω απο το ξενοδοχειο,στην πιατσα της Γερανιου,συμπαθητικη φατσα...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.760
Πόντοι
3.656
ΤΟ ΚΙΝΕΖΑΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΔΑΚΙ ΤΗΣ ΓΕΡΑΝΙΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΑΛΑ. ΕΧΕΙ ΔΕΡΜΑ ΑΛΑΒΑΣΤΡΙΝΟ, ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΡΙΑ ΠΙΠΑ, ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΟΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΥΦΕΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ 20 € ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ. ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ. ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ.

Επισκέπτης
Σήμερα πήγα κέντρο για κάτι δουλειές.
Είδα ένα καλό βαλκάνιο τεμάχιο ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ & 3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
επί της 3ης Σεπτεμβρίου.Τουρλωτή κωλάρα με γκρι κολάν, βυζούμπα σχετικά νεό γύρω στα 25.

ΠΡΟΣΟΧΗ.Με ίδιο ντύσιμο , γκρι κολάν και μαύρη μπλούζα βρισκόταν και άλλη 10 μέτρα παραπέρα 3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ & ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ , αλλά αυτή ήταν τουλάχιστον 40 με προγούλια.

Ξέρει κανείς τίποτε για το 1ο το καλό ;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σήμερα πήγα κέντρο για κάτι δουλειές.
Είδα ένα καλό βαλκάνιο τεμάχιο ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ & 3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
επί της 3ης Σεπτεμβρίου.Τουρλωτή κωλάρα με γκρι κολάν, βυζούμπα σχετικά νεό γύρω στα 25.

ΠΡΟΣΟΧΗ.Με ίδιο ντύσιμο , γκρι κολάν και μαύρη μπλούζα βρισκόταν και άλλη 10 μέτρα παραπέρα 3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ & ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ , αλλά αυτή ήταν τουλάχιστον 40 με προγούλια.

Ξέρει κανείς τίποτε για το 1ο το καλό ;;;;
παλι στα εξαρχεια γυρναγες ρε βρωμοαναρχα?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.760
Πόντοι
3.656
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΣΑΡΚΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΛΕΟΦΩΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΒΑΡΔΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ, ΓΙΑ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΡΕΣ, ΤΟ ΒΥΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΕΡΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΙΝΕΖΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟ, ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΗΔΟΝΗ ΑΠΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΤΕΣ. ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΩΣΙΜΟ. ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ, ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΣΑΡΚΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΛΕΟΦΩΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΒΑΡΔΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ, ΓΙΑ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΡΕΣ, ΤΟ ΒΥΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΕΡΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΙΝΕΖΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟ, ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΗΔΟΝΗ ΑΠΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΤΕΣ. ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΩΣΙΜΟ. ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ, ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.

O Κος Μπόκολος έχει εξελιχθεί σε μέγιστο αναλυτή της κινεζικής κουλτούρας. παρακαλώ να προσθέσετε τις παρατηρήσεις σας στο αντίστοιχο νήμα Πιάτσες με Ασιάτισες. Επίσης προτείνω να αναβαθμιστεί σε Επίτιμο Κινεζολόγο. Παράκληση: ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
στο υψος Πειραιως και Κηφισου  χθες γυρω στις 9 τρεις κορασιδες ...πολυ μικρες ομως ..κατω απο 20 ...δεν μου αρεσε...

TRELOXELO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
1.182
Πόντοι
266
Γεια χαρα σε ολους.....επειδη η Χαλκοκονδυλη με ενδιαφερει πολυ μπορει καποιος να μου πει τι παιζει
εκει απο γυναικες?
Ξερω οτι καμια δεκαρια καθονται κοντα σε ενα ξενοδοχειο στο τριγωνο ακριβως...
καπιοες 1 η 2 ειναι εκαι που ειναι τα λεοφωρεια και καποιες ειναι σε ενα γωνιακο μαγαζι με μασα.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
863
Πόντοι
96
Κε Μπόκολε ,
Ξέρω τι εννοείς έχω και εγώ καλές εμπειρίες. Αλλά στέκομαι στη Λάλα και στη δημοσίευση :    ενημερωση για κινεζεσ:
1. μιμή= 30+10 ωραιο κορμακι περιπου 30-32 ετων,γλυκο προσωπο, αψογα στηθη, καθολου βιαστικη, πεντακαθαρη-κανει παντα 5' μπανιο , σε περναει με τη γλωσσα πανταχοθεν και στο τελος σε χαλαρωνει με 30λεπτο μασαζακι
2. σισυ = 20+10 38-42 ετων + ολα τα παραπανω
στα συν τησ οτι κανει πολυ πιο επαγγελματικο μασαζ κιαν καλογαμηθει χυνει ή προσποιειται τελεια οτι χυνει
απο τσαιναγκερλς νομιζω οτι μονο αυτες αξιζει να κανεις καταθετηριο
ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ=ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΙΝΕΖΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25
Παιδιά στείλτε για αυτές τις τρεις , ποιες  ώρες και κανένα τηλέφωνο στο pm.  :rockon:

Επισκέπτης
Στο Φάληρο παλια ειχα ακουσει πως σε αυτην την γεφυρα κανανε πιατσα καποιες ωρες!Ξερει κανεις αν ισχυει και τωρα?...
(σημερα που περασα εβγαλα 2 φωτος)(το μερος ειναι στην Αγια σκεπη κοντα στα village)

Συνημμένα

• 2012-03-29 15.41.56.jpg
    2012-03-29 15.41.56.jpg
    180,9 KB · Εμφανίσεις: 36
  • 2012-03-29 15.42.15.jpg
    2012-03-29 15.42.15.jpg
    327,9 KB · Εμφανίσεις: 21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom