και τι μου απαντα ρε τυποι
εχω αιμορροιδες και ματωνουν
μεχρι και εγω σιχαθηκα
ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ
Σε κόβω για πολύ κοσμογυρισμένο, αλλά όλοι οι άντρες τελικά είμαστε προγραμματισμένοι από τη φύση να μας δουλεύουν οι γυναίκες με καταπληκτική άνεση. Δύο διαφορετικές ελλεεινίδες που είχα πάρει από τη Δώρου παλιότερα, ενώ μου υποσχέθηκαν ότι τα κάνουν όλα πριν μπούμε στο δωμάτιο, όταν πήγα να μπω από τη σούφρα άρχισαν να κλαίνε και να μου λένε ότι δεν μπορούνε, πονάνε πολύ, γιατί πιο παλιά τις είχανε βιάσει από πίσω! Όταν ρώτησα γιατί με κορόιδεψαν και μου έταξαν κουλούρι, ενώ δεν μπορούνε τα κακόμοιρα και οι δύο απάντησαν ότι σε μένα ειδικά θέλανε να μου το δώσουνε γιατί με γουστάρανε! Μα καλά, τόσο ηλίθιο με κόψανε που να πιστέψω ότι με ξεχώρισαν! Με λίγα λόγια, είχαν βρει ένα ωραίο παραμύθι για να ξεφύγουνε. Τελικά, στοιχηματίζω με μεγάλη βεβαιότητα ότι οι αιμορροΐδες είναι καινούργιο παραμύθι για να μη χρησιμοποιήσεις την πίσω είσοδο, που σίγουρα τη δίνει στο νταβά της. Αν δεν σου την έδινε θα έπρεπε να σου εξηγήσει γιατί είναι ανοιγμένη σαν γαρίφαλο, αυτό που λέγαμε παλιά από μπροστά παρθένα, κι από πίσω μπαίνουν τραίνα.