giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
τι ειναι τα καζαμπουμπου βρε παιδια;
μααααυρη μαααααυρη μαυρη μου εχεις κανει τη ζωη μου..
+1000μααααυρη μαααααυρη μαυρη μου εχεις κανει τη ζωη μου..
μην τις λετε καζαβουμπου!!κριμα ειναι!μαο -μαο να τις φωναζετεμαλλον εννοει τον προεδρο Καζαβούμπου (της Κενυας δεν ηταν πριν 40 χρονια?... μετα τον Γιομο Κενυατα?)
οχι τον καζαμπουμπου του τσουκαλαμαλλον εννοει τον προεδρο Καζαβούμπου (της Κενυας δεν ηταν πριν 40 χρονια?... μετα τον Γιομο Κενυατα?)
Θα αναφερθώ κι εγώ στα 2 ξανθά πιπίνια! Τα έχει πάρει κανείς; Θέλουν 65 ευρώ αν τα έχει πάρει κάποιος ας ενημερώσει!
Θα αναφερθώ κι εγώ στα 2 ξανθά πιπίνια! Τα έχει πάρει κανείς; Θέλουν 65 ευρώ αν τα έχει πάρει κάποιος ας ενημερώσει!
παιδια οσον αφορα τα χλωμα κολαρακια ειναι οντως ξεπετες αλλα οι τιμες που σας λενε ειναι παζαρεψιμες και πολυ μαλιστα.Και μετα αν θελετε καλυτερη περιποιηση δινεις κατι παραπανω στο δωματιο και ειναι οκ.Βεβαια παει ακριβα με το κατι παραπανω για αυτο που δινουν αλλα ετσι ειναι η ιστορια.Τωρα οσο αφορα την καθαριοτητα αν εισαι εκει στην γωνια καλοκαιριατικα με 40 βαθμους και περπατας ιδρωνεις , μπαινεις στο ξενοδοχειο με τα κλιματιστικα ξειδρωνεις , περπατας και τρως και ολη την εξατμιση της 3ης σεπτεμβριου , και εισαι με τα ιδια ρουχα τοσες ωρες εκει , ε μετα φυσιολογικες και οι μυρωδιες!
Παντως τα καζαμπουμπου αυξανονται στην συγκεκριμενη πιατσα , ειναι 2,3 που κοβουν βολτες απο πρωιας στην ευρυτερη περιοχη και πολλες που σκανε μυτη το βραδυ στο φαναρι.
Δεν κάνουν μπάνιο λόγω ταχύτητος! Οταν άρχιζει την πίπα η άλλη και σε πλησιάζει, τότε νιώθεις την μπόχα. Εδώ μιλάμε για 5 λεπτά ξεπέτα, μπάνιο θα κάνουν?