Επισκέπτης
πιτσιλισμα στο στιθος?αφινει και πιτσιλισμα στα μπουτακια!!!καλι φασι θα ειναι!!!
δε θα σε δο απο κοντα.....θα σου κοψο το πουλι να μιν ξαναπας ποτε για μασαζ!σαρδαναπαλε!αχχαχααχχαχααχ
θελο τιν γιαννα τοραααααααααααα
Σε ευχαριστω. Να ξερεις οτι εκει σιχναζει και η Συλβια ενα ξανθο μικρο που κανει ωραιες στασεις στο δωματιο. Επιτρεπει πιτσιλισμα στο στηθος και κοιλια. την εχεις παρει? Ειναι καλυτερη απο το νο 3? ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΦΩΤΟ ΜΟΥ?
Σε ευχαριστω. Να ξερεις οτι εκει σιχναζει και η Συλβια ενα ξανθο μικρο που κανει ωραιες στασεις στο δωματιο. Επιτρεπει πιτσιλισμα στο στηθος και κοιλια. την εχεις παρει? Ειναι καλυτερη απο το νο 3? ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΦΩΤΟ ΜΟΥ?
από: geopon στις 03-06-2007, 09:37:18
[size=8pt]δεν ξερω αν υπαρχει πιατσα εκει αλλα παλια ειχε παενατι στο αμερικανικο νεκροταφειο.[/size]
[size=8pt]Γερμανικό ειναι το νεκροταφείο! [/size]
Αδέλφια γεια χαρά!!
Απέναντι από Γεωπονική στην Ιερά Όδο έχει κανά τριάρη πορνίδια!! Το ένα μάλιστα ειναι Νταρντανοπορνίδιο απο Βουλγαρία στα 24-25.Απο μούρη τίποτα αλλά απο καπούλια αλλό πράμμα άλογο και αντέχει σφυροκόπημα φούλ.Ο μπερντές 30ε σε ένα σκοτεινό δρομάκι εκεί και στα όρθια αν θέλεις.Σκούζει όταν το σφυροκοπάς είναι φάση για τουςλάτρεις του είδους.Βγαίνει μετά τις 12 το βράδυ.
Τι ενοεις οταν λες μουφα? Απο εμφανιση η απο υπηρεσιες? Για δωσε και χαρακτηριστικα γιατι παω συχνα εκει και δεν εχω παρει τιποτα ειδηση. Τοσο λαλακας ειμαι?Παιδες καλημερα.Υπαρχει μια βυζιτου στο καζινο στο λουτρακι.ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Μουφα η κυρια.Ασε που ζηταει και 100?
Ναι σίγουρο.Κάνει πιάτσα στην είσοδο της ΕΒΓΑ απένατι απο την Σχολή μετά το βενζινάδικο .Εκεί είναι δυό τραβέλια.ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι τραβελοι ????