Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πιτσιλισμα στο στιθος?αφινει και πιτσιλισμα στα μπουτακια!!!καλι φασι θα ειναι!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δε θα σε δο απο κοντα.....θα σου κοψο το πουλι να μιν ξαναπας ποτε για μασαζ!σαρδαναπαλε!αχχαχααχχαχααχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing:
θελο τιν γιαννα τοραααααααααααα

και τι σχεση εχει βρε το πουλι με το μασαζ ????
μπερδεμενο σε βλεπω..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Σε ευχαριστω. Να ξερεις οτι εκει σιχναζει και η Συλβια ενα ξανθο μικρο που κανει ωραιες στασεις στο δωματιο. Επιτρεπει πιτσιλισμα στο στηθος και κοιλια. την εχεις παρει? Ειναι καλυτερη απο το νο 3? ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΦΩΤΟ ΜΟΥ?

ρε παληκαρι δεν επιτρεπονται τετοιες φωτο..

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Σε ευχαριστω. Να ξερεις οτι εκει σιχναζει και η Συλβια ενα ξανθο μικρο που κανει ωραιες στασεις στο δωματιο. Επιτρεπει πιτσιλισμα στο στηθος και κοιλια. την εχεις παρει? Ειναι καλυτερη απο το νο 3? ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΦΩΤΟ ΜΟΥ?

Tην Σύλβια όχι, αλλά την Αλέξια (nο3) 5-6 φορές...και αξίζει δοκιμής.

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
48
Πόντοι
1
φιλε yaramis η αλεξια δινει κουλουρι? που αφηνει να την πιτσιλισεις? Η αλλη η μελαχρινη (νο 4)ειναι καλη? εχει ωραιο μπουτακι και την θελω....

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
Koυλούρι όχι και ούτε πιτσίλισμα και ούτε ακάποτο στοματικό (ευτυχώς) η Αλέξια. Η Νο4 μέτριοτητα αλλά αν σε εμπνέει ρίξτης έναν. Επισης δεν κάνει αυτά που ρωτάς.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
από: geopon στις 03-06-2007, 09:37:18
[size=8pt]δεν ξερω αν υπαρχει πιατσα εκει αλλα παλια ειχε παενατι στο αμερικανικο νεκροταφειο.[/size]

[size=8pt]Γερμανικό ειναι το νεκροταφείο! [/size]

Το νεκροταφείο στο Φάληρο δεν είναι ούτε αμερικάνικο, ούτε γερμανικό. Είναι "συμμαχικό".
Εκεί είναι δηλαδή θαμμένοι όσοι "σύμμαχοι" (allies) σκοτώθηκαν στην Ελλάδα την περίοδο που έγιναν μάχες (1940-41). Αυτοί ήταν κυρίως ʼγγλοι, αλλά και Αυστραλοί, και Νεοζηλανδοί, και δεν ξέρω και τι (λίγοι) άλλοι, π.χ. South Africans.
Αμερικάνοι δέν πολέμησαν στην Ελλάδα εκείνη την περίοδο (ως γνωστόν οι αμερικάνοι μπήκαν στον πόλεμο 7 Δεκ. 1941 ύστερα απο το Pearl Harbour).
Γερμανικά νεκροταφεία στην Ελλάδα υπάρχουν δύο, το ένα είναι στο Διόνυσο, και το άλλο έξω απο τα Χανιά (στο Μάλεμε νομίζω).
Στου Διονύσου δεν έχω πάει, αλλά νομίζω ότι εκεί μαζέψανε όσους σκοτωθήκανε πριν απο την κατάληψη της χώρας μας και κατα τη διάρκεια της κατοχής απ τους αντάρτες.
Στο Μάλεμε (έχω πάει) είναι θαμμένοι οι 4.500 (περίπου) αλεξιπτωτιστές που σκοτωθήκανε μέσα σε ένα δεκαήμερο στη Μάχη της Κρήτης, και οι (λίγοι) που σκοτωθήκανε μετά απ τους αντάρτες.

Στο Φάληρο δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ γερμανός.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736
Αδέλφια γεια χαρά!!
Απέναντι από Γεωπονική στην Ιερά Όδο έχει κανά τριάρη πορνίδια!! Το ένα μάλιστα ειναι Νταρντανοπορνίδιο απο Βουλγαρία στα 24-25.Απο μούρη τίποτα αλλά απο καπούλια αλλό πράμμα άλογο και αντέχει σφυροκόπημα φούλ.Ο μπερντές 30ε σε ένα σκοτεινό δρομάκι εκεί και στα όρθια αν θέλεις.Σκούζει όταν το σφυροκοπάς είναι φάση για τουςλάτρεις του είδους.Βγαίνει μετά τις 12 το βράδυ.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αδέλφια γεια χαρά!!
Απέναντι από Γεωπονική στην Ιερά Όδο έχει κανά τριάρη πορνίδια!! Το ένα μάλιστα ειναι Νταρντανοπορνίδιο απο Βουλγαρία στα 24-25.Απο μούρη τίποτα αλλά απο καπούλια αλλό πράμμα άλογο και αντέχει σφυροκόπημα φούλ.Ο μπερντές 30ε σε ένα σκοτεινό δρομάκι εκεί και στα όρθια αν θέλεις.Σκούζει όταν το σφυροκοπάς είναι φάση για τουςλάτρεις του είδους.Βγαίνει μετά τις 12 το βράδυ.

ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι τραβελοι ????

todikomas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες καλημερα.Υπαρχει μια βυζιτου στο καζινο στο λουτρακι.ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Μουφα  η κυρια.Ασε που ζηταει και 100?

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Παιδες καλημερα.Υπαρχει μια βυζιτου στο καζινο στο λουτρακι.ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Μουφα  η κυρια.Ασε που ζηταει και 100?
Τι ενοεις οταν λες μουφα? Απο εμφανιση η απο υπηρεσιες? Για δωσε και χαρακτηριστικα γιατι παω συχνα εκει και δεν εχω παρει τιποτα ειδηση. Τοσο λαλακας ειμαι?

todikomas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Απο εμφανιση ειναι πολυ καλη.Περιπου στα 25 με καστανα μαλια.Ωραιο μωρο.Παιζει πολυ το ματι της. Γυρναει στης ρουλετες.Πολλες φορες ερχεται και μιλαει μονη της.Ζηταει 100? και δωματιο στο ξενοδοχειο.
Εγω της ειπα 50 για πιπα τουαλετα και εκανε τη δυσκολη. Τελικα με πηρε αυτη και μου ειπε οτι εχει δικο της δωματιο και πηγα(δεν εδινα 100 + δωματιο 70 με τιποτα) αλλα μαπα. Πιπα χαλια γαμισι αισχος.ΜΑΚΡΙΑ>..........

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Ευχαριστω θα ψαξω μαλλον να την βρω να την τιμησω οχι για τις υπηρεσιες της αλλα το εχω βιτσιο τοσες φορες που παω να μην εχω καταθεσει ακομα εκει τιποτα

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
48
Πόντοι
1

ΜΗπως τη λενε Σοφια? Εχει σαρκωδη χειλη? λεπτο σωμα και καστανοπρασινα ματια?

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
Κυριοι , κοπελα κοκκινομαλα αδυνατη εξω απο ξενοδοχειο μαρνης 46 ωρα 17:00 δεν εχω περεταιρω πληροφοριες διοτι περναγα με το αμαξι, αν καποιος ξερει περισσοτερα ας μας ενημερωσει

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
νέκρα σημερα στις πιατσες...
μια-δυο εμφανιστηκαν αργα το βραδυ και περασε ενα περιπολικο και τις μαζεψε κι αυτες!

nruto

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω με τα οσα γραφει ο συναγωνιστης lambros. Γυρω στις 2.30 στην 3ης Σεπτεμβριου υπηρχαν μονο 3-4 μαυρουλες ενω στη Σολωνος (απο Κολωνακι προς Πολυτεχνειο) βρισκονταν ενα ΜΠΑΖΟ ενα εμφανισιμο (αλλα δυστυχως τραβελι) και πριν τη Χαριλαου Τρικουπη αλλες 3 κοπελλες εκ των οποιων οι 2 δεν ελεγαν μια. Με την εις ατοπον καταληξαμε στη τριτη της παρεας, τη Σοφια. Ξανθια, ψηλη, λεπτο σωμα. Τιμες 30 πιπα, 50 parking 60 Ξενοδοχειο, 150 η ωρα (διαπραγματευσιμο). Τελικα καταληξαμε ξενοδοχειο για ωρα με 100?. Λογω παλιοτερης τραγικης εμπειριας που με εκανε να ψαχνομαι για κανα χρονο προτιμησα μια σειρα απο πιπες με προφυλαξη. Εκει διαπιστωσα οτι τα (λιγα) ρουχα που φοραγε δεν αλλοιωναν την πραγματικη εικονα. Ελαχιστα κιλα παραπανω και μικρο στηθος. Πιπα μετρια, ομιλητικοτατη και αρκετα ευγενθκη. Overall μετρια κατασταση. Ασχολειται και με επισκεψεις κατοικον μετα απο τη δευτερη καταθεση. Λοιπες υπηρεσιες, πιπα παντα με προφυλαξη, δεν δινει κουλουρι αλλα κανει λεσβιακο με μια φιλη της. Εν τω μεταξυ καποια οργανα της ταξης ειχαν ξεσαλωσει και εκαναν ελεγχο σε πεζους (ανδρες) ενω το κερασακι ηταν ενα station της ΕΡΤ που ειχε σταματησει και μιλαγε σε μια κοπελα (δεν ξερω εαν εκαναν ρεπορταζ). Συμφωνα με οσα εμαθα η εκστρατεια για την παταξη της παρανομης πορνειας θα συνεχιστει για καμια δεκαρια μερες ακομα με τους ιδιους ρυθμους. Αυτα απο εμενα και sorry εαν "ξεχειλωσα" το topic...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom