[size=9pt]δε χρειαζεται τριποδο ρε μπαγλαμα!παρε ενα φιλμ ευαισθιτο και θα εισαι αρχοντας!μπουαχχαχαχαχααχ!!!![/size]
Πιτσιλιστής,
Για πρόσεχε!
Δε σε συμφέρει να σ' αρχίσω!
[size=9pt]δε χρειαζεται τριποδο ρε μπαγλαμα!παρε ενα φιλμ ευαισθιτο και θα εισαι αρχοντας!μπουαχχαχαχαχααχ!!!![/size]
σε προκαλο μεγαλε χιστι σταυρο!βγαλε εξο το εργαλειο σου να μονομαχισουμε!διξε μου τι μπορεις να κανεις νεουδι μου!μπουαχχαχααχχαχααχαχαχ!!!!!!!Πιτσιλιστής,
Για πρόσεχε!
Δε σε συμφέρει να σ' αρχίσω!
την προηγουμενη κυριακη,κατα τις 12 το βραδυ,που ειχα παει για ενα καφε στο μαγαζι του κακετση,στο κιτσεν,παρατηρησα οταν εφευγα,με τα κατασκοπικα ματακια μου εκει στο παρκιν το φαρδυ(κατω απο το παρκιν του ΘΕΑ),κατι πρεπει να παιζει με κατι τυπισες μεσα σε αυτοκινητο.μου φανηκε παραξενο ποθ καθοντουσαν και κοιτουσαν προκλητικα.εγω συνοδευομουν απο θηλυκη παρουσια,και δεν μπορουσα να κοιταξω και πολυ.
μπορει να κανω και λαθος,και να επεσα σε λαθος στιγμη,αλλα γενικα εγω δεν πεφτω εξω.αμα μου καρθωθει στο μυαλο κατι παντα βγαινω σωστος.εχωωωωωω μυτη εγωωωωω αν ξερει καποιος ας ενημερωσει η αν εχει πεσει κατι στην αντιληψη του για αυτο το συγκεκριμενο χωρο
σωστος ο rotti,εννοω το μαγαζι στην παραλιακη ποσειδωνος,στον αλιμο.εκει γενικα εχει μεγαλο παρκιν και οπου προλαβεις και βρεις καμια κενη θεση χωνεις το αυτοκινητο.γενικα ο χωρος ειναι και λιγο σκοτεινος και ενδεικνυεται για αρπαχτες.σιγουρα κατι παιζει,χωρις να βαζω και το χερι στο ευαγγελιο!!!Προφανως εννοει το kitchen στην παραλιακη Ποσειδώνος. το Θεα ειναι το μαγαζι που τραγουδάει ο Νικος Μακροπουλος παλι επι της Ποσειδώνος.. τωρα το Parking κατω απο το ΘΕΑ μαλλον θα ειναι εκει που εχουν αράξει τα ιστιοπλο'ί'κα ...
μπορει να ειναι και ετσι petranto-να ειδα την γκομενα στην θεση του οδηγου και να μην ειδα τον αλλο που ηταν σκυμενος και της εκανε γλυφομουνι.Το συγκεκριμενο παρκινγκ ανεκαθεν ηταν μερος για ξεπετες για ζευγρακια ομως,καμια σχεση με πιατσα ή οτιδηποτε σχετικο.Το εχω χρησιμοποιησει παλιοτερα αρκετες φορες γι αυτο το λογο,ειναι αλλωστε και διπλα στο σκιπερς (το μπαρακι) και λογικο να βλεπεις συνχα διαφορα.
ΟΚΑΝΑ χθες κατα τις 1:30 δεν υπυρχε ψυχή. Ουτε καν οι μαυρες Καποδιστρίου και Γ' Σεπτεμβριου (πάνω μερια).
Ξέρει κανεις αν έγινε κάτι ή έτυχε;